2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanemcim 9.5 kilo aldım görenlerde yok cnm diyo ama epey büyüdüm arkadan ve önden,gündüz resim çeker onu koyarım daha net görürsünüz tocamanlığımı kızlar :))) :dance:

ama zaten nihancım bizim aylarımızda 9-10 kilo normalmiş.eğer belinde falan bi sorun yoksa ( bendeki gibi) nasılsa verirsin.benim işyerinin yemeklerinide artık yiyemiyorum.hep aynı geliyor, tiksindim valla ya.iştahım iyice kapandı...ama akşamları yiyorum eve gidince sabahlarıda iyi kahvaltı ediyorum.öğlenler ise hep abur cubur... bende 5 kg aldım...artık hızlanma zamanı.haftada 400 gr almam gerekirmiş bundan sonra. tatlicadiarzu

eşimle ben de akşamları yürüyüş yapıyoruz o işten yorgun gelmediği akşamlarda. hepimizin yürümesi gerekiyor aslında yatıp dinlenmesi gereken annelerimizin dışında a.s.
ben şimdi çıkıyorum kızlar,akşam için anneme mutfakta yardım edicem,öpüyorum hepinizi güzel anneler ve miniklerimiz

öğlenlerini atlama cnm,sık ve az yemek iyiymiş.benim canım zırt pırt bişiler istiyo,hamile kaldıktan sonra abur cubur yemiyorum ama ilk zamanlarda midemi bulandırıyordu şimdi canım puding falan istiyo,eğer yapabiliyorsan öğlen için evden sandviç veya salata falan yap götür cnm

a.s.canım öncelikle kardeşinin inşallah sabaha birşeyi kalmaz. böyle şeyler hep üstüste gelir ya, sana ve kardeşine acil şifalar dilerim.e-bebek.com danbebek odası süslerinden set aldım ama 4 duvarı kaplıyo 'orman kırallığı' ama tek süsler de var istersen diğer siteleri de atarım ama yasakmı bilmiyorum

yasak değil cnm bu tür şeyler paylaşılabiliyor birbirimize faydası olsun diye :) sen verirsen isimlerini bakarım ben de :dance:

neyse çıkıyorum şimdi gelirim gene kezbancım sen şimdi veebilirsen isimleri akşam girdiğimde bakarım cnm.bu arada sen ormanlı alanı almştın di mi?çok şekermiş cnm

sanemcim 9.5 kilo aldım görenlerde yok cnm diyo ama epey büyüdüm arkadan ve önden,gündüz resim çeker onu koyarım daha net görürsünüz tocamanlığımı kızlar :))) :dance:

maaşallah iyi kilo almışsın ben de sadece benim diyordum çok kilo alan aslında bir çoğumuz aynıyız galiba bende 9 kilo aldım.şimdi yaz geliyo allahtan yaz meyveleri yeriz bol bol

neyse çıkıyorum şimdi gelirim gene kezbancım sen şimdi veebilirsen isimleri akşam girdiğimde bakarım cnm.bu arada sen ormanlı alanı almştın di mi?çok şekermiş cnm

bebeshop,albimini,gitti gidiyor,maxi toys,kraft ta (nar bebe)çok güzel çıngıraklı patikler var fiyatı çokiyi. ben sadece bebeshop birde e-bebek eüye oldum

Selam kızlar arada bir giriyorum artık..Bu arada çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok etkilendim canım..Herşeyde bir hayır vardır unutma lütfen..Bizden önce bebeğine kavuşacaksın ne güzel:)
Ben devamlı doktor kontrolündeyim 7kğ aldım.Ama karnımda inanılmaz basınç var bazen doğurucam sanıyorum..
Sizlerde umarım iyisinizdir...Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın lütfen...
Bu arada msn adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok teşekkürler arkadaşlar.....Ben daha iyiyiym ama kasıklarımda çok basınç var bazen hiç yürüyemiyorum...Ağustos Aneleri çok sorunlu gebelik geçiriyor ama inanıyorumki herşey yoluna girecek bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde elimize alıcaz....
Yarin konrolüm var detaylı ultrason içinde yarin randevü verecek hayırlısı en çok bundan korkuyorum...İnşallah yolunda olur herşey..
Elvin geçmiş olsun sanada canım...

Ben de Mustela diye bir krem kullanıyorum memnunum ama cok pahalı. Senin kremi hangi sayfadan satın alabiliriz?

valla canim ben almanyada yasiyorum ama senin icin baktim kremin türkiye internet sitesi www.weleda.com.tr Hamilelik Bakim Yagi diye geciyor ama galiba internetten satisi yok ama bu adreste satis noktalari var bir bakarsin gercekten iyi bir krem burda kullanipta catlayanini hic duymadim ama birazda almanlarin cildi hic bizim gibi catlamiyor hemen ama ben memnunum bazi kiz arkadaslar okuduguma gore kasiniyolarmis ama bende bugune kadar hic kasinti olmadi

Ben tatlıbadem yağı ve kako yağı karışımı kullanıyorum ve benimde buğüne kadar kaşınmam dahi olmadı göbeğimde en ufak çatlak yok bilğinize..

kızlar ben de susam,tatlıbadem,buğday,kakao,kayısı çekirdeği yağı avakado yağından bir karışım sürüyorum ve benim de hiç kaşıntım olmadı ve çok şükür çatlağımda..aslında avakado ve kayısıçekirdeği yağını başka bişey için almıştım zamanında onları da diğer yağların arasına karıştırıverdim bu sefer..ama normalde susam,buğday,tatlıbadem,kakao karşıtırıp sürüyorum..:hooray:valla iyi de nemleniyor hissediyorum..bacaklarıma da sürüyorum.her banyodan sonra ki birgün durup birgün yapıyorum banyoyu..ve aklıma geldikçe otururken sürüyorum birazcık bekletiyorum masajla yediriyorum iyi geliyor..:dance:
arkadaşım sadece susam,badem ve buğday sürdü hiç çatlamadı...ama tabi biraz da cilt yapısı önemli..:sm_confused:

iyi olmana sevindim bebişler bizi oldukça zorladı ama demekki en zor ama en kıymetli bebekler ağustos annelerinin olacak.canım ultrason sonuçları da iyi olacak inşallah.bakalım bebişin nasıl gösterecek sana kendini...

:1closedeyes:herkeze iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar:1closedeyes:dilerim yeni güne güzelliklerle gireriza.s

tosbaa 8 ya çooooooooooooooooooooook geçmiş olsun canım ya. ne diyeceğimi bilemiyorum hakikaten çok üzüldüm. her şerde bir hayır vardır derim hep. allahım beterinden korusun artık. rahat rahat yat evinde ve bebişini bekle güzelim. sevgilera.s.

çatlaklara birsürü yağ sürüyosunuz arkadaşlar ya zararlı olup olmadığını bilmeden ne bileyim. badem yağını hep duyarız da diğerleri cilt tarafından emiliyo yani doktorlarınıza sorun bence. çatlayıverelim nolacak boşverin ya modellik mi yapacağız sanki. hem %50 nin üzerinde genetik bir durum çatlama. tedavisi de asla yok(harici). bol su içmek gerekiyo(günde 3 lt.yi geçmeyin ama sakın. yararlı mineraller de gidiyormuş.)
kramplar da sakın kalsiyum eksikliğinden olmasın. süt ve süt ürünlerine ağırlık vermek lazım bu aylarda artık. çünkü bebğin ihtiyacı da artıyor ve ne var ne yoksa alıyo vücudumuzdan.
kezbancay ellerdeki kızarıklığın normal olduğunu okudum ben bir gebelik sitesinde hangisi hatırlamıyorum ama. ben de oldum olası vardır bu ay müthiş arttı. öğrencilerim bile soruyor. ellerinize noldu diye.çok uzaktan da fark ediliyo.
sevgiler hepinizea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…