sanemcim 9.5 kilo aldımgörenlerde yok cnm diyo ama epey büyüdüm arkadan ve önden,gündüz resim çeker onu koyarım daha net görürsünüz tocamanlığımı kızlar :))) :dance:
elvincim popolarımız çok benzeryasakkelimea.s.aman allah nazarlardan korusun..gayet güzelsin arkadaşım.bebişlerimize veriyoruz güzelliğimizi..sonra peşlerinden koşarken veririz...:içelim:
benim yaşadığım yerde otobüs bile yok:sm_confused:ben ya araba kullanıyorum ya da yürüyorum ki nerdeyse her seferinde yürümeyi tercih ediyorum..biliyor sunuz hergün yürüyüş yapıyorum..
ama zaten nihancım bizim aylarımızda 9-10 kilo normalmiş.eğer belinde falan bi sorun yoksa ( bendeki gibi) nasılsa verirsin.benim işyerinin yemeklerinide artık yiyemiyorum.hep aynı geliyor, tiksindim valla ya.iştahım iyice kapandı...ama akşamları yiyorum eve gidince sabahlarıda iyi kahvaltı ediyorum.öğlenler ise hep abur cubur... bende 5 kg aldım...artık hızlanma zamanı.haftada 400 gr almam gerekirmiş bundan sonra. tatlicadiarzu
kezbancım hangi siteden aldın çıkartmaları adresini verebilir misin ben de o tarz bi şi istiyorum,ayrı bi odası olmayack beşiği ile bizim yattığımız odada yatacak ama hiç olmazsa beşiğinin olduğu taraftaki duvara bişiler yapıştırabilirm cnm,
a.s.canım öncelikle kardeşinin inşallah sabaha birşeyi kalmaz. böyle şeyler hep üstüste gelir ya, sana ve kardeşine acil şifalar dilerim.e-bebek.com danbebek odası süslerinden set aldım ama 4 duvarı kaplıyo 'orman kırallığı' ama tek süsler de var istersen diğer siteleri de atarım ama yasakmı bilmiyorum
sanemcim 9.5 kilo aldımgörenlerde yok cnm diyo ama epey büyüdüm arkadan ve önden,gündüz resim çeker onu koyarım daha net görürsünüz tocamanlığımı kızlar :))) :dance:
neyse çıkıyorum şimdi gelirim gene kezbancım sen şimdi veebilirsen isimleri akşam girdiğimde bakarım cnm.bu arada sen ormanlı alanı almştın di mi?çok şekermiş cnm
Selam kızlar arada bir giriyorum artık..Bu arada çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok etkilendim canım..Herşeyde bir hayır vardır unutma lütfen..Bizden önce bebeğine kavuşacaksın ne güzel:)
Ben devamlı doktor kontrolündeyim 7kğ aldım.Ama karnımda inanılmaz basınç var bazen doğurucam sanıyorum..
Sizlerde umarım iyisinizdir...Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın lütfen...
Bu arada msn adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ben de seni listeme ekledim canım
aklında bulunsun..kızlar hepiniz msn adresimi alabilirsiniz..
ya seni de çok merak ettik en son düşmüştün ya iyisin değil mi canım?
Selam kızlar arada bir giriyorum artık..Bu arada çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok etkilendim canım..Herşeyde bir hayır vardır unutma lütfen..Bizden önce bebeğine kavuşacaksın ne güzel:)
Ben devamlı doktor kontrolündeyim 7kğ aldım.Ama karnımda inanılmaz basınç var bazen doğurucam sanıyorum..
Sizlerde umarım iyisinizdir...Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın lütfen...
Bu arada msn adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
iyi olmana çok sevindimm canımm hepimiz birkaçgün ortalarda görünmeyen arkadaşlarımızı merak ediyoruz mail adresini ekledimm.kendine dikkat et tatlım.
Ben de Mustela diye bir krem kullanıyorum memnunum ama cok pahalı. Senin kremi hangi sayfadan satın alabiliriz?
Çok teşekkürler arkadaşlar.....Ben daha iyiyiym ama kasıklarımda çok basınç var bazen hiç yürüyemiyorum...Ağustos Aneleri çok sorunlu gebelik geçiriyor ama inanıyorumki herşey yoluna girecek bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde elimize alıcaz....
Yarin konrolüm var detaylı ultrason içinde yarin randevü verecek hayırlısı en çok bundan korkuyorum...İnşallah yolunda olur herşey..
Elvin geçmiş olsun sanada canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?