tosbaa 8 ya çooooooooooooooooooooook geçmiş olsun canım ya. ne diyeceğimi bilemiyorum hakikaten çok üzüldüm. her şerde bir hayır vardır derim hep. allahım beterinden korusun artık. rahat rahat yat evinde ve bebişini bekle güzelim. sevgilera.s.
çatlaklara birsürü yağ sürüyosunuz arkadaşlar ya zararlı olup olmadığını bilmeden ne bileyim. badem yağını hep duyarız da diğerleri cilt tarafından emiliyo yani doktorlarınıza sorun bence. çatlayıverelim nolacak boşverin ya modellik mi yapacağız sanki. hem %50 nin üzerinde genetik bir durum çatlama. tedavisi de asla yok(harici). bol su içmek gerekiyo(günde 3 lt.yi geçmeyin ama sakın. yararlı mineraller de gidiyormuş.)
kramplar da sakın kalsiyum eksikliğinden olmasın. süt ve süt ürünlerine ağırlık vermek lazım bu aylarda artık. çünkü bebğin ihtiyacı da artıyor ve ne var ne yoksa alıyo vücudumuzdan.
kezbancay ellerdeki kızarıklığın normal olduğunu okudum ben bir gebelik sitesinde hangisi hatırlamıyorum ama. ben de oldum olası vardır bu ay müthiş arttı. öğrencilerim bile soruyor. ellerinize noldu diye.çok uzaktan da fark ediliyo.
sevgiler hepinizea.s.
kezbancay orda mısın ya bu çıkartmalar harika görünüyo kaç tane var içinde?
bebeshop,albimini,gitti gidiyor,maxi toys,kraft ta (nar bebe)çok güzel çıngıraklı patikler var fiyatı çokiyi. ben sadece bebeshop birde e-bebek eüye oldum
Selam kızlar arada bir giriyorum artık..Bu arada çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok etkilendim canım..Herşeyde bir hayır vardır unutma lütfen..Bizden önce bebeğine kavuşacaksın ne güzel:)
Ben devamlı doktor kontrolündeyim 7kğ aldım.Ama karnımda inanılmaz basınç var bazen doğurucam sanıyorum..
Sizlerde umarım iyisinizdir...Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın lütfen...
Bu arada msn adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
CNM GNYDN sana da çok geçmiş olsun tekrr,dikkat et kendine ve bebişine.seni de merak ediyoruz girmediğinde. bu arada kaydettim seni msn'ime :)) :dance:
Teşekkür ederim. bende kimse yok diye üzülüyordum
ya arkadaşlar öncelikle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum. benim cok fazla ağrılarım oluyor. bugun de sürekli kasıklarımda ve rahim kısmında ağrılar oluyor. böyle bıcak girip cıkıyomruş gibi. birde eklem yerlerim ve belimde ağrı cok oluyor.benim gibi oluyormusunuz. şimdiden teşekkür ederim.
herkese iyi haftasonları.
arkadaşım eşinize gıyabınızda hoşgeldin demiştim ben ayrıca tekrar hoşgeldin.
kezbancay bak şimdi göbek filan tarif etmişsin ya ben de çok sık oluyor o. hani göbeğin düşer(bilmem bilir misin) öle bir ağrı aşağı doğru çekiliyo gibi ama özellikle yemekten sonra. ben de yemeğe bağladım. sorayım ben de doktora şimdi tedirgin oldum.
iki haftamız var daha kontrole
Selamm Güzellll Anneler........
Hoşgeldin Arzu aramıza....
Kızlar doktordan geldim veeee detaylı ultrasona girdim...Hiç beklemiyordum..Doktorum alalım şimdi dedi Heyecan bastı beni....sonra yaklaşık yarım saat kızımın her organına bakıldı,kalp atışlarını dinledik bol bol...kızım aynı annesi gibi..ellerini yanağının altına koyup yatıyor bende öyle uyurum geceleri:)
doktor tüm organları çok iyi dedi herşeyine baktılar plesantadan sıvısına beynine midesine kadar.Öyle güzel birşeyki anlatamam....İdrar verdik bu basınçlı kasık ağrılarım idrar yolu enfeksiyonundanmış..bir içimlik toz verdi gece içicem onu..4 hafta sonra bir daha detaylı ultrasona giricez 24.hafta daha idealmiş..Bu arada hiç bir ücret vermedim bilğinize...Çokta güzel ilğilendiler herşeye ayrıntısına kadar bakıldı...
Öyle iyi oldumki eski pozitifliğimi yeniden kazandım bu arada 3 haftada 700gr almışım..Normal dedi doktor..
Kızımda 366GR olmuş:)
İnşallah sizinkilerde çok iyi geçer...Çok mutluyum şuan...
Selamm Güzellll Anneler........
Hoşgeldin Arzu aramıza....
Kızlar doktordan geldim veeee detaylı ultrasona girdim...Hiç beklemiyordum..Doktorum alalım şimdi dedi Heyecan bastı beni....sonra yaklaşık yarım saat kızımın her organına bakıldı,kalp atışlarını dinledik bol bol...kızım aynı annesi gibi..ellerini yanağının altına koyup yatıyor bende öyle uyurum geceleri:)
doktor tüm organları çok iyi dedi herşeyine baktılar plesantadan sıvısına beynine midesine kadar.Öyle güzel birşeyki anlatamam....İdrar verdik bu basınçlı kasık ağrılarım idrar yolu enfeksiyonundanmış..bir içimlik toz verdi gece içicem onu..4 hafta sonra bir daha detaylı ultrasona giricez 24.hafta daha idealmiş..Bu arada hiç bir ücret vermedim bilğinize...Çokta güzel ilğilendiler herşeye ayrıntısına kadar bakıldı...
Öyle iyi oldumki eski pozitifliğimi yeniden kazandım bu arada 3 haftada 700gr almışım..Normal dedi doktor..
Kızımda 366GR olmuş:)
İnşallah sizinkilerde çok iyi geçer...Çok mutluyum şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?