2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çatlaklar konusunda haklısın arkadaşım suyun çok faydası oluyormuş bana dr um önerdi bol su içmemi ve badem yağı kullanmamı birazcık karnımda çıkan tüyleri besliyor ama olsun.
ellerim de bu ay oldu benimde derim incelmiş gibi, kızarıklık var ve çok sıcak ayaklarımın altı ve parmaklarım da aynı yanıyo ayak tabanlarım bakalım şimdi kan hapımı bırakıyorum 3 gün sonra da elevit i bırakıcam onlardan biri yapıyosa değiştirecek dr.

kezbancay orda mısın ya bu çıkartmalar harika görünüyo kaç tane var içinde?

gerçekten çok güzel kağıdı boyanın üstünde belli olmayacak şekilde.renkler daha da canlı. 54 parçadan oluşuyo uzunluğu 129cm yi buluyo.orman için bu.
diğerleri 94 parçaya kadar çıkıyo

bebeshop,albimini,gitti gidiyor,maxi toys,kraft ta (nar bebe)çok güzel çıngıraklı patikler var fiyatı çokiyi. ben sadece bebeshop birde e-bebek eüye oldum

SAOL CNM BENİM ben de bebeshop,ebebek ve gittigidiyra üyeyim,diğerlerine de bakarım.
bu arada ben de yalnız değilmişim sen de 9 kilo almışsın. kaç kg sın şu an ben zaten kilolu hamile kaldığım için 69u buldum cnm..ama dediğin gibi yaz geliyor,benim mevsimim yaz meyveleri yicem bolbol :) :teytey:

gnydn güzel anneler ve miniklerimmmm :) ben bugün erkenciyim kimse yok daha sanırım.hava harika güneş pırıl pırıl :)
1 saat sonra kardeşimi doktora götüreceğim,şişliği biraz inmiş sanırım ameliyat olmayacak ama gene de doktor bakınca karar verecek.size de haber veririm gelince.
haftasonunuz güzel geçsin.
yataklarında olmaları gereken güsel annelerim siz de pencereyi açtırın o güneş sizi de görsün canlarım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınn güzel annelerrr ve tatlı bebişlerrii umarımm herkes iyidirr ve herkese güzell bir hafta sonu diliyorummm.

a.s.tünaydıın erkenci olan annelere ve bebişlerine.......
a.s.benim gibi tembel annelere ve bebişlerine de günaydın......
elvinciğim ben 63ile başladım 72 yim ben sen dende fazlayım. hastaneden iyi haberlerle dön inşallah
a.s.arzu balkaya hoşgeldinnnnnnn

panikatak geçen gün bir kremle ilgilenmiştin ya weleda onu bebeğim dergisinde gördüm burada varmış ama satış noktalarını yazmamış.ayrıca onun bebek bakım kremleri de varmış set halinde çok çeşidi var. insan ve doğanın uyumu sloganıyla satılıyomuş doğal olduğu için. büyük parfümerilerde vardır bence. bilgilerinize sunulur .öpüyorum

evet arzu aynı şekilde bendede oluyo dr baktı birde nts ye bağladı doğum sancısı değil eğer göbeğinin olduğu yerde avuç için kadar geniş bir alanda en az yarım dak. süren 3-4 dak. tekrarlanan ağrılarsa kork.dedi.bıçak batmaları normalmiş. istersen dr una bir sor......

kızlar ben geldim gidiyorummm. herkesin iyi bir haftasonu geçirmesi dileğiyl... kendinize yeğenlerime çok iyi bakın anacım a.s.

herkese iyi haftasonları.
arkadaşım eşinize gıyabınızda hoşgeldin demiştim ben ayrıca tekrar hoşgeldin.
kezbancay bak şimdi göbek filan tarif etmişsin ya ben de çok sık oluyor o. hani göbeğin düşer(bilmem bilir misin) öle bir ağrı aşağı doğru çekiliyo gibi ama özellikle yemekten sonra. ben de yemeğe bağladım. sorayım ben de doktora şimdi tedirgin oldum.
iki haftamız var daha kontrole

:uhm::uhm:bilmiyorum bir sor sen. ama bana avuç için kadar bölgede olursa dedi. bazen benim göbek deliğimde acıyo bıçak batar gibi onada bebeklerin pozisyonundan demişti tedirgin etmek istemezdim ne olur gereksiz şüphelere kapılma üzülürüm

Selamm Güzellll Anneler........
Hoşgeldin Arzu aramıza....
Kızlar doktordan geldim veeee detaylı ultrasona girdim...Hiç beklemiyordum..Doktorum alalım şimdi dedi Heyecan bastı beni....sonra yaklaşık yarım saat kızımın her organına bakıldı,kalp atışlarını dinledik bol bol...kızım aynı annesi gibi..ellerini yanağının altına koyup yatıyor bende öyle uyurum geceleri:)

doktor tüm organları çok iyi dedi herşeyine baktılar plesantadan sıvısına beynine midesine kadar.Öyle güzel birşeyki anlatamam....İdrar verdik bu basınçlı kasık ağrılarım idrar yolu enfeksiyonundanmış..bir içimlik toz verdi gece içicem onu..4 hafta sonra bir daha detaylı ultrasona giricez 24.hafta daha idealmiş..Bu arada hiç bir ücret vermedim bilğinize...Çokta güzel ilğilendiler herşeye ayrıntısına kadar bakıldı...

Öyle iyi oldumki eski pozitifliğimi yeniden kazandım bu arada 3 haftada 700gr almışım..Normal dedi doktor..
Kızımda 366GR olmuş:)

İnşallah sizinkilerde çok iyi geçer...Çok mutluyum şuan...

yok canım .böle paylaşımlar kesinlikle iyi oluyor. birimizin bilmediğini bi başkası biliyor. sen sakın üzülmeyesin aman tatlım.

barzeycimmm çok mutlu oldumm canımm inan sanki kendim gitmiş gibi oldum canımm ne kadar güzell o zaman en ideali 24 hafta ise bizde o zaman mı gitsekk acaba. bende sabırsızlanıyorumdaa. yerimseniben

a.s.hoşgeldin çoooook sevindim arkadaşım. hayyydi geçmişolsun.için rahatlamış artık anladığım kadarıyla.hep böyle devam etsin hamileliğin inşallh.

Canlarım çok mutlu oldum yaa herşey yolundaymış ya çok sevindik...24,haftada hem tekrar detaylı hemde şeker yüklemesi yapacaklarmış 50mg verip 1 saat sonra bakıcaz dedi..şimdi doğum için hastahane araştırıyorum..
Birde doktorum ve radyoloji uzmanının söylediği bir şey var..Detaylı ultrasona gelirken tatlı bir şeyler ye lütfen dediler..Bebek çok hareketli oluyormuş o zaman incelenmesi daha kolay oluyormuş..
Ben 9 da kahvaltı yaptım 11 gibi girmiştim usg ye..bebeğim uyuma pozisyonundaydı yine hareketliydi ama..
Bebeğin hareketli olması sağlıklı olduğuna işaretmiş...egerki 5 dk bir sancılı kasılman olursa riskli oluyormuş aman dikkat edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi:)

Çatlaklardan konuşulmuş:çok üzgünüm:

gıcık olmaya başladım benim bacaklarda çoğalmaya başladı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…