2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canlarımmmmmmmmmm!a.s.ve sevgili minikleria.s.
bugün hava çok güzel veeeeeeeeeee çok sıcak...biraz piknik gibi doğayla buluştuk kızımla..nasıl tekmeler nasıl tekmeler attı anlatamam..sırnaşık şey o da sevdi benim gibi doğayı galiba...:dance:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....allah sağlıkla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.... sizin için bugün fotoğraf çektirdim..arkadaşlarım sizler nasılsınız?ben yine çıkmak zorundayım bir arkadaşımıza<davetliyiz..gelince görüşürüz..hepinizi ve yiğenlerimi öptüm....Şeniz

slm kızlar ben yine ara verdim size.bu aralar çok gezginci oldum evde durmuyorum ya.
sabah kalkıyorum ortalığı toplayıp gezmeye akşam bu saatlerde geliyorum.eşim gelmese onuda yapmıycam :)))))
baya konuşmuşsunuz.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.tatlı bebişlerini öpüyorum.ayline ulaşmışsınız şükürler olsun iyi.ne vadeler atlattı o bunuda atlatır en iyi şekilde inşallah.
bende dün doktora gittim kızımı gördüm çok tatlıydı.yan gelmiş yatmış kordonunuda kafasının üzerine almış çok şekerdi.tekme atıp durdu ultrasyon bakılırken.
hepinizi özledim valla çok öpüyorum tatlı anneler mis kokulu bebişler

kimseciklerr yok sanırımmm. bugün hava çok güzeldii eşimlee dışarı çıkıp bir güzel dolaştık herkes hafta sonu ve hafta güzel diye dolaştı yoruldu sanırımm.

aslii daha buralardasın herhalde ben kaçıyorum sana iyi geceler (bebeğine de)... yeni açan olursa sizlerede iyi geceler arkadaşlar.....

barzeycim çok sevindim senin adına,ikinizi de maşallah cnmcım
ben de haftaya çarşamba giricem detaylıya,kızımla daha da tanışacağım senin gibi :))
bundan sonrası hepimiz için daha da güsel olacak inşallah :teytey:

kızlar 12 gibi gitik kardeşimle hastaneye,doktor kontrol etti ve ameliyat ile iltihabı boşaltacağız dedi anca sigorta onayı ameliyathane vs.. 2 gibi aldılar,3 ü biraz geçe getirdiler. iltihab içeriye doğru genişlediği için baya bi canı acıyordu yarım saat falan ağladı,ameliyat sırasında ve sonrasında ağrı kesici vermişler ama odada gene taktılar.6 gibi eve geldik. şimdi iyi karşımda koltukta yatıyor. merak etmişsinizdir diye yatmadan haber veririm dedim.hepinize tatlı rüyalar, Şeniz

kimse kalmamış,herkes gezdi temiz havayı aldı şimdi mışıl mışıl uyuyor :)) hepinize tatlı rüyalar şeker anneler ve miniklerim

kardeşine büyük geçmiş olsun nihancığım... acil şifalar bir an önce iyileşir inş a.s.
sen nasıl oldun canım diş ağrısı fenadır ama dikkat et öpüyorum Şeniz

sizler bebişlerle iyi olunda gezin tabi :teytey::teytey: arada bizde haber verin böyle iyi olduğunuzu duymak bizlerede iyi geliyor canımm .. ne güzel dimi insan bebişini görünce daha bi iyi oluyor allah nazarlardan saklasın canım bebişinede kendinede dikkat et a.s.

canım iyi olmana çok sevindim dikkat et kendine canım.. a.s.
bende yarın kısmetse gireceğim şu detaylı ultrasona .. ay şimdidden heyecan bastı inşallah herşey yolunda gider benim oğluşumda iyidir rahattır..

kilo konusunda kimse daha geçemedi beni tatlicadiarzu 62kg başladım şimdi 72kg canımm .. böylede kalmayacak gibi görünüyor aldıkça alıyorum :tomato:

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleria.s.
ben girmeyeli bayağı oldu sizde bayağı konuşmuşsunuzfisfisfis okumaktan başım döndüsırnaşık şey
problem yaşayan güzel anne adaylarım çok büyük geçmiş olsuna.s
yeni üye arkadaşlara da hoşgeldiniza.s. ben çok fazla konuşamasamda sizlerle hep takip ediyoruma.ssizleri çok seviyorum herkes çok düşünceli kimseyi atlamıyorsunuza.s.
bu perşembe karstan evime dönüyorum inşallah cumartesi günüde detaylıya girecem:dance:bebeğimin herşeyini çok merak ediyorum şu ana kadar büyük bi sorun olmamıştı bakalım:uhm:

ghadi çok geçmiş olsun canım yaa.a.s...iyi inşallah tez vakitte toplanır tekrara.s...aman bu arada kendini de ihmal etme..nasıl oldu dişin?:sm_confused:
alakasız olacak ama elvinin anlamı neydi?:sm_confused:Şeniz

hepinizin profilleri çok şirin ankaraya dönünce bende ekliycem bakalım benim koca göbek nasıl gözükecek:uhm:

BARZEYcim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..darısı hepimize ve havvanın amniyosentez sonucuna inşallah..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve onların sevimli mi sevimli bebişleriŞeniz
bugün yine sıcak birgün..herkese iyi pazarlar..umarım bebişlerinizle sağlıklı ve mutlu bir gün geçirirsiniz..tekmeleri ile sizi şenlendirsinler:dance::içelim:
çok öptüm hepinizi iki veya üç kişilikŞeniz..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...a.s.

dün gece rüyamda oğlumu doğudum tabire baktım kafam karıştıfisfisfis bi sıkıntıdan kurtulup feraha ereceksiniz diyor bide kız doğuranın oğlu erkek doğuranın kızı olur diyor :uhm: ben birici yoruma katılıyorum sizden yorum yapabilenler var mı

a.s.merhaba arkadaşım kardeşine geçmişolsun biraz canı yanmış ama inşallah bundan sonra rahat eder.senin diş ağrın ne oldu biraz daha iyisin herhalde.1hafta antibiotik içecektin herhalde.ağrını almıştır o. kendine dikkat et öptüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…