Çatlaklardan konuşulmuş:çok üzgünüm:
gıcık olmaya başladım benim bacaklarda çoğalmaya başladı:1no2:
canım ilk gebeliğin mi çatlak için daha erken değilmi yaa:uhm: Ben haftama göre biraz fazla kilo aldım ama şimdi birşey görülmüyor eskiden kalanlar haricnde yani umarım fazla çatlamayız...
Selamm Güzellll Anneler........
Hoşgeldin Arzu aramıza....
Kızlar doktordan geldim veeee detaylı ultrasona girdim...Hiç beklemiyordum..Doktorum alalım şimdi dedi Heyecan bastı beni....sonra yaklaşık yarım saat kızımın her organına bakıldı,kalp atışlarını dinledik bol bol...kızım aynı annesi gibi..ellerini yanağının altına koyup yatıyor bende öyle uyurum geceleri:)
doktor tüm organları çok iyi dedi herşeyine baktılar plesantadan sıvısına beynine midesine kadar.Öyle güzel birşeyki anlatamam....İdrar verdik bu basınçlı kasık ağrılarım idrar yolu enfeksiyonundanmış..bir içimlik toz verdi gece içicem onu..4 hafta sonra bir daha detaylı ultrasona giricez 24.hafta daha idealmiş..Bu arada hiç bir ücret vermedim bilğinize...Çokta güzel ilğilendiler herşeye ayrıntısına kadar bakıldı...
Öyle iyi oldumki eski pozitifliğimi yeniden kazandım bu arada 3 haftada 700gr almışım..Normal dedi doktor..
Kızımda 366GR olmuş:)
İnşallah sizinkilerde çok iyi geçer...Çok mutluyum şuan...
kızlar 12 gibi gitik kardeşimle hastaneye,doktor kontrol etti ve ameliyat ile iltihabı boşaltacağız dedianca sigorta onayı ameliyathane vs.. 2 gibi aldılar,3 ü biraz geçe getirdiler. iltihab içeriye doğru genişlediği için baya bi canı acıyordu yarım saat falan ağladı,ameliyat sırasında ve sonrasında ağrı kesici vermişler ama odada gene taktılar.6 gibi eve geldik. şimdi iyi karşımda koltukta yatıyor. merak etmişsinizdir diye yatmadan haber veririm dedim.hepinize tatlı rüyalar, Şeniz
slm kızlar ben yine ara verdim size.bu aralar çok gezginci oldum evde durmuyorum ya.
sabah kalkıyorum ortalığı toplayıp gezmeye akşam bu saatlerde geliyorum.eşim gelmese onuda yapmıycam :)))))
baya konuşmuşsunuz.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.tatlı bebişlerini öpüyorum.ayline ulaşmışsınız şükürler olsun iyi.ne vadeler atlattı o bunuda atlatır en iyi şekilde inşallah.
bende dün doktora gittim kızımı gördüm çok tatlıydı.yan gelmiş yatmış kordonunuda kafasının üzerine almış çok şekerdi.tekme atıp durdu ultrasyon bakılırken.
hepinizi özledim valla çok öpüyorum tatlı anneler mis kokulu bebişler
Selamm Güzellll Anneler........
Hoşgeldin Arzu aramıza....
Kızlar doktordan geldim veeee detaylı ultrasona girdim...Hiç beklemiyordum..Doktorum alalım şimdi dedi Heyecan bastı beni....sonra yaklaşık yarım saat kızımın her organına bakıldı,kalp atışlarını dinledik bol bol...kızım aynı annesi gibi..ellerini yanağının altına koyup yatıyor bende öyle uyurum geceleri:)
doktor tüm organları çok iyi dedi herşeyine baktılar plesantadan sıvısına beynine midesine kadar.Öyle güzel birşeyki anlatamam....İdrar verdik bu basınçlı kasık ağrılarım idrar yolu enfeksiyonundanmış..bir içimlik toz verdi gece içicem onu..4 hafta sonra bir daha detaylı ultrasona giricez 24.hafta daha idealmiş..Bu arada hiç bir ücret vermedim bilğinize...Çokta güzel ilğilendiler herşeye ayrıntısına kadar bakıldı...
Öyle iyi oldumki eski pozitifliğimi yeniden kazandım bu arada 3 haftada 700gr almışım..Normal dedi doktor..
Kızımda 366GR olmuş:)
İnşallah sizinkilerde çok iyi geçer...Çok mutluyum şuan...
a.s.tünaydıın erkenci olan annelere ve bebişlerine.......
a.s.benim gibi tembel annelere ve bebişlerine de günaydın......
elvinciğim ben 63ile başladım 72 yim ben sen dende fazlayım. hastaneden iyi haberlerle dön inşallah
a.s.arzu balkaya hoşgeldinnnnnnn
kızlar 12 gibi gitik kardeşimle hastaneye,doktor kontrol etti ve ameliyat ile iltihabı boşaltacağız dedianca sigorta onayı ameliyathane vs.. 2 gibi aldılar,3 ü biraz geçe getirdiler. iltihab içeriye doğru genişlediği için baya bi canı acıyordu yarım saat falan ağladı,ameliyat sırasında ve sonrasında ağrı kesici vermişler ama odada gene taktılar.6 gibi eve geldik. şimdi iyi karşımda koltukta yatıyor. merak etmişsinizdir diye yatmadan haber veririm dedim.hepinize tatlı rüyalar, Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?