BARZEYcim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..darısı hepimize ve havvanın amniyosentez sonucuna inşallah..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve onların sevimli mi sevimli bebişleriŞeniz
bugün yine sıcak birgün..herkese iyi pazarlar..umarım bebişlerinizle sağlıklı ve mutlu bir gün geçirirsiniz..tekmeleri ile sizi şenlendirsinler:dance::içelim:
çok öptüm hepinizi iki veya üç kişilikŞeniz..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...a.s.
haklısınız ben tam 7 yıl istedim bu duyguları hissetmeyi. kısmet 8. yılımıza oldu.dünyada tadılabilecek en güzel duygu bu olsa gerek isteyen herkeze nasip etsin allah.
bişiy soracağım ben ya şimdi sezeryan ile doğum yaparsak sonda ve lağma işlemleri uygulanacak mı kızlar bilginiz var mı? benim en büyük kabusum oldu bu iki işlem günlerdir
ghadi çok geçmiş olsun canım yaa.a.s...iyi inşallah tez vakitte toplanır tekrara.s...aman bu arada kendini de ihmal etme..nasıl oldu dişin?:sm_confused:
alakasız olacak ama elvinin anlamı neydi?:sm_confused:Şeniz
kardeşine büyük geçmiş olsun nihancığım... acil şifalar bir an önce iyileşir inşa.s.
sen nasıl oldun canım diş ağrısı fenadır ama dikkat et öpüyorum Şeniz
herkeze iyi pazarlaaaaar. dün gezdiniz bu gün hava kapalı oooooh oooooh.(şaka tabii azıcık kıskandımda)
pediastrum göbişini gördüm ne güzel çıkmışsın resimde.annelik yüz ifadesine bile yansıyor hemen dimii...
wrose kilo konusunda maaşallahın var.hadi siz gezinip eritiyorsunuz ya benim gibi yatsaydın.......15 kiloyu geçersin herhalde doğuma kadar.benim 20 ye kadar serbesst dedi dr. ama boşveeeer kiloyu sonra nasılsa veririz dimii bu arada sende resmini koysana görelim ben de yapıcaam
sinser merhaba arkadaşım benim bildiğim kadarıyla rüyada doğum yapmak hayatında yeni bir başlangıç demek yenilik ve sürprizler..... birne neye yorarsan o çıkar denir ya biz güzel şeylere yorduk.güzelliklerin işareti olsun rüyan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?