2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze iyi pazarlaaaaar. dün gezdiniz bu gün hava kapalı oooooh oooooh.(şaka tabii azıcık kıskandımda)
pediastrum göbişini gördüm ne güzel çıkmışsın resimde.annelik yüz ifadesine bile yansıyor hemen dimii...
wrose kilo konusunda maaşallahın var.hadi siz gezinip eritiyorsunuz ya benim gibi yatsaydın.......15 kiloyu geçersin herhalde doğuma kadar.benim 20 ye kadar serbesst dedi dr. ama boşveeeer kiloyu sonra nasılsa veririz dimii bu arada sende resmini koysana görelim ben de yapıcaam
sinser merhaba arkadaşım benim bildiğim kadarıyla rüyada doğum yapmak hayatında yeni bir başlangıç demek yenilik ve sürprizler..... birne neye yorarsan o çıkar denir ya biz güzel şeylere yorduk.güzelliklerin işareti olsun rüyan...

bu arad pedi diye kısaltsam ismini olurmu? msjındaki tekmeler beni oldukça şenlendirdi dün gece bir sağ bir sol darbelere maruz kaldım. en az 4-5 defa uyandım ve artık sert vuruyolar.sonuç: uykusuzluğa rağmen mutluyum tabi artık biz de varız diyorlar.....

ne güzel bi duyguymuş bu bebişinin hareketlerini hssetmek di mi yaa...
allah tüm iseyenlere nasip etsin

cidden çok güzel bi duygu allah her bayana nasip etsinyerimseniben
bizimkiye tembel diyordum ama 2 haftadır uyutmuyor bile süprizzzzzolsun var hareket etsinde uyutmasın yeter ki hareketli olması sağlıklı olduğunun göstergesia.s

haklısınız ben tam 7 yıl istedim bu duyguları hissetmeyi. kısmet 8. yılımıza oldu.dünyada tadılabilecek en güzel duygu bu olsa gerek isteyen herkeze nasip etsin allah.

haklısınız ben tam 7 yıl istedim bu duyguları hissetmeyi. kısmet 8. yılımıza oldu.dünyada tadılabilecek en güzel duygu bu olsa gerek isteyen herkeze nasip etsin allah.

canım ya okuyunca gözlerim doldu ve kendime çok kızdım.
ben evliliğimin 9. yılındayım ama biz kendimiz istememiştik. şimdi düşündüm insanlar isterken sahip olmakta güçlük çekiyo benim yaptığım ne büyük bencillikmiş. inşallah kucağına almayı nasip etsin allahım.
bu arada benim oğlişimin de adı ege olacak(yazmıştım daha önce de) egeliyim ben ve adanadayım maalesef. memleket özlemimi oğlula gideririm inşallah ve kavuşurum oralara.
sana ve bebişlerine sevgiler

bişiy soracağım ben ya şimdi sezeryan ile doğum yaparsak sonda ve lağma işlemleri uygulanacak mı kızlar bilginiz var mı? benim en büyük kabusum oldu bu iki işlem günlerdir

bildiğim kadarıyla lağma yapılıyor ama sonda konusunda bilgim yok yaa :uhm: çok kötü bi işlemdir inş yoktur

:uhm:arkadaşlar oradamısınız bir konuda fikrinizi almak isterim.oyun halıları hakkında ne düşünüyosunuz kullanışlı bir şeye benziyo dimii

bişiy soracağım ben ya şimdi sezeryan ile doğum yaparsak sonda ve lağma işlemleri uygulanacak mı kızlar bilginiz var mı? benim en büyük kabusum oldu bu iki işlem günlerdir

bana tedavi esnasında ikisi de yapıldı.lağma kolay bişiii.ama sonda transfer sonrası yapıldı.iğrençti belki ben abartmışımdır ama çok canım yandı.fakat doğum gibi güzel bir olayın ardından 10 kez sonda da takılsa korkmayız herhalde.2dakikacık sürüyooo.

ghadi çok geçmiş olsun canım yaa.a.s...iyi inşallah tez vakitte toplanır tekrara.s...aman bu arada kendini de ihmal etme..nasıl oldu dişin?:sm_confused:
alakasız olacak ama elvinin anlamı neydi?:sm_confused:Şeniz

slm pedicim ve güsel anneler,kardeşim iyi damardan antibiyotik almaya devam ediyor evde, benim diş aynı durumda hala ağrı çekiyorum bi süre daha da böle devam edecek tedavi bitene kadar :çok üzgünüm:
bugün de hava güsel ama benim kafam sersem gibi,biraz uzanacağım şimdi
bu arada elvin, cennet çiçeği demek cnm :dance:

kardeşine büyük geçmiş olsun nihancığım... acil şifalar bir an önce iyileşir inş a.s.
sen nasıl oldun canım diş ağrısı fenadır ama dikkat et öpüyorum Şeniz

saol cnm benim kardeşim iyi gibi şimdi :) ben ise dişimle uğraşıyorum,esas salı günü olcak olanlar off bi bitse tedavi :a015:

sağol canım benim eminim senin de çok güzeldir göbişina.s....ben boşverdim artık kiloyu..:sm_confused:hamileliğin tadını çıkaralım onu düşün bunu düşün hiç anlamadan geçip gidiyor günler..:sm_confused:

bu arada bana pedi,özge,pediastrum hangisini isterseniz söyleyebilirsiniz..:teytey:benim için sorun değil zor tabi pediastrum uzun uzun...:sm_confused:
kalachakra,tosbaa,panikatak,çilek nerelerdesiniz?:uhm:
SİNSER canım büyük bir hevesle bekliyoruz fotonu..rüyanda hayırlara çıksın canım ama doğum hep güzeldir diye bilirim hatta erkek bebek doğurursan müjdeli haber,kız doğurursan kızgın haber derlermiş..burdaki kızgın çabuk gelen haber diye nitelendirdim ben..bebek doğarda kötü olur mu hiç?:içelim:

yaaaa kızlarr yaaa heyecanla cumayı bekleim dr kontrolüm vardıı bebişimin cns öğrenecektimmm ama yine öğrenemedikkk iimii.neyse sağlıklı olsunda neyse hamileler gördüğünüz rüyalara takılmayım aklımız fikrimiz hep bebiş ve doğum olduğu için böle şeyler çook normal daha ne rüyalar görücezzzz bebişlerimizi bi kucağımıza alalımda sağlıkla inş.bu arada bu benim 3. çocuk oluyoo tecrübe konuşuyo yaniii
:)
hadi bbyy

kimse yokmu.yaaaaaaaaa ben geziyorum geziyorum eve gelince kimse kalmıyo.sizinle konuşmayı özledim valla.bende dün gece hiç uyuyamamıştım tekmelerden gündüzde bolca gezdim iyice uykum geldi.hava çok sıcaktı bugün.kızıma bi sürü ciciler aldım.gelinlik bile aldım :)))))))))))) yeni doğan bebe gelinliği çok tatlı.çok güzel bi pazardı.umarım hepinizinki öyle olmuştur.
hepinizi öpüyorum güzel anneler dünyanın en güzel bebişleri kızım kardeşleri mucuk

iyi geceler kızlar.ben yatıyorum.yarın gezmeye çıkmaz evde durursam görüşürüz.hepinize çiçekli rüyalar.çiçeğinizde bebekleriniz olsun onları görün rüyanızda güzel güzel hepinizi öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

film bittiiiiiiii:çok üzgünüm:senağlama
iyi geceler kızlar ve dünyanın en tatlı minikleria.s.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…