2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaar iyi gecelerr been geldiimm.... sanıırm cuma dan berıı hıc gıremedım. yatılı mısafırım vardı . hıc ımkan olmadı. sımdı tam 1 saat dır kacırdıklarımı okuyordum.. neler olmus nelerrr ..
oncelıkle tosbaacımm sana cok cok gecmısler olsun cok uuzuldm cnm yaa. ama en azından sımdı senın ve bebısının ıyı olmasına ok sevındım cnm benım dıkkat et lutfen,
ve tosbaayı arayıp bulan kalachakra supersınn arkadasım yaa.. dedektıf nıck mıısn nesın..
Elvıncım dıs problemı yasyorsun sana d acok gecmıs olsun ve kardesıne tabııkı..
Ve aramıza katılan arkadaşlar olmus onlara da hoşgeldınız dıyorumm. allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın kızlaarr..
Kezbancan cım sen de ne kadar kötü olaylar gecırmıssın cnm yaa cok uzuldum valaaa... sana da gecmıs olsun arkadasımm.
panıkatak cım arada kacırdım mı acaba senın amnıosentes sonucunu almıs olman mı gerekıyordu acaba.??

valla konuları yıne unuttum.. ama hepınızı ozlemısım .. sanırım artık duzenlı gırerım net e .. ırtıbatı koparmayzı..
buarada mehtapguy kramplardan bahsettı ben d egecen hafta dr. da ıdım kramplar baslar artık dedı. ve kalsıyum a baslayalım dedı bana kalsıyum verdı.. sanıırm kramplarda etkılı olacak...

ve ben de c.tesı detaylı ultrasyona gırdım cok uzun surmedı ama yıne de guzeldı kızımı gordum. yuzunu saklasa da:)
herseyımızı normlamıs teyzelerıı kılosı 380 gr. ama ben hızlı kılo almaya baslamısım Dr. bana bıraz yavas dedı..
neyse gece gce bu kadar yazmak yeter . sabaha sohbete devaaaaaamm.. ıyı geceleeeerrr fıstıklaarr..

pedi cim kuralsızları bende izledim güzeldi. biraz daha netteyim bizim uyku gelmedi. diloşum maaşallah kızına kızlar biraz nazlanırya ondan göstermedi herhalde yüzünü

sonu çok bilindik bitti gerçi değil mi kezbancım..ama dans süperdi..:dance:
gece bir sen varsın bir ben galiba:hooray:ben de hanüz yatmadım ama aslında yatacaktım ama ona bakayım buna bakayım derken uzuyor..:uhm::sm_confused:neyse az sonra yatarım sana da ve bebişlerine iyi uykular..a.s.Şeniz

ben bilgisayarı eşime bırakmak zorundayım.arkadaşlar herkeze deliksiz rahat bir uyku diliyorum. kuzucuklara ve annelerine iyi gecelerrrrr.Şeniz

haklısın arkadaşım gece kuşu olarak değiştircem artık adımı. dansa gelince ben yürümeyi bile unutmuşken danslar süperdi bana göre. öptüüüm iyi geceler

günaydınnnnnnn herkese ve bebişlerimizea.s.
bugün çok güzel bir gün olur inşallah.:teytey::dance:.ben de iki gündür diz ağrısı var acaba sizde de var mı?:uhm:

Günaydınnnnn güzel annelerrrr a.s.
Nasılsınız bakalım nasıl geçirdiniz hafta sonunu?
herkese iyi bir hafta diliyorum ve hepinizi kojaman öpüyorum...
a.s. a.s. a.s.

Günaydin Tatli Annişler Ve Minik Bebişleri Hepinize Mutlu Huzurlu Haftalar Diliyorum Canlarima.s.

günaydın güzel anneler güzel bebekler.nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl.biliyorum onlar iyi oldukca sizde iyi oluyosunuz.hepinize herzamankinden daha güzel bi gün diliyorum minnoşlarınızada kocaman kokulu öpücükler teyzesinden :)))))))))))))999

Ya arkadaşlar. kimler msn kullanıyor. ben msnden de görüşmek istiyorum sizlerle? mümkünse beni ekleyebilirimisiniz acaba?

arzucum merhaba sen kartal da oturuyodun sanırım dimi.eşin bi girmişti öyle yazmıştı diye hatırladım ama yanılıyormuyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm a.s.

hadi bi özet geçiiim bariii..

Öncelikle ARZUBAYKAYA ve NAR-I BEYAZ Hoşgeldiniz arkadaşlarrrrrr a.s.

ARZUcum muhtemel doğum tariihini ve cinsiyetini yazarsan listeye ekleriz senide.
NAR-IBEYAZ: senide listeye ekleyeceğim birazdan.çatlaklar deyince benimde moralim bozuluyor.:çok üzgünüm:
BARZEY:detaylıya girmişsin canım.hadi gözün aydın...düşmenle korkuttun bizi ama bu haber ilaç gibi geldi valla çok sevindimmm
PEDİASTRUM:canım ne güzel yakışmış hamişlik sana.allah nazarlardan korusun.
ELVİN:cimm çook geçmiş olsun hem kardeşin hem senin için.napıcaz şu diş problemini ya.hayatı zindan ediyor.çok kötü.allahım yardım etsin.
SGSELCUK:canım gez bakalım...bende hafta sonu çok gezdimmm...hem yürüyüş çok iyiymiş.doğum kolaylaşıyor.bende artık işten sonra akşamları yürüyeceğim...
WROSE:ayy ne güzel detaylın güzel geçmiş çok sevindimmm
SİNSERerşembeye bekliyoruz seni canım.karsta aman dikkat et,havalar yanıltıyor insanı.resmini bekliyoruz.rüyana gelince ben erkek bebek gördüm.kızım olacak nasipse.ters çıktı bende.
KEZBANCAY:8yıl mııııııııııııııı:1shok: ne güzel.muradına ermişsin.hemde allahım sana mükafat olarak 2 tane nasip etmiş.herkese nasip olmaz.allahım isteyen herkese versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın inş....
PITPIT:ayyy lağma ve sonda nedir bilmem.yaptırmadım.korkmaya başladım bak şimdi :s
KIŞGÜNEŞİ:göstermiyo kendini annesi.seninki kız galiba.allah sağlıklı versinde.içinden ne istiyorsan o olur inş....
DİLOŞUM:Amniosentez sonucum temiz çıktı....çok şükür yaa.çok takmıştım bu konuyu valla.kafayı yiyecektim nerdeyse...darısı KALACHAKRA MA inş.
KALACHAKRA:kız yine yaktın ortalığı.bu ne güsellik böle....bakımlı ve güzel anne.

öptüm hepinizi .güzel haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
(ne özet geçtim beeeeee...)

kızlar ben bugün gezmeye gidemiycem ama gezme bana geliyomuş.misafirim gelecek yine çok giremem.gezdirme işi akşama babamıza kaldı :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…