ÖZELDEN BANA MSN ADRESİNİ YOLLA AKŞAM EKLERİM İŞYERİMDE AÇAMIYORUM CANIM MSN:sm_confused:
canım özel nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum.anlat atıyım
ARZUDA VARMI MSN ADRESİN ONU EKLERİM ONDAN ALIRIM. DAHA AÇMAMIŞSIN ÖZEL MESAJINI SEN CANIM ÖNCE AÇMAN LAZIM
GÜNAYDIN CANIM SANADA .ÇIKARTMALARDAN BAHSETMİŞSİN BULAMADIM BEN NE ÇIKARTMASI BUNLAR NASIL BAKABİLİRİMsaat 11buçuk sabah sayılabilirmi bilmiyorum? yine de güzel ağustos annelerine ve cici bebeklerine günaydııın.
sgselçuk kolaygelsin arkadaşım oldukça faalsin.....
GÜNAYDIN CANIM SANADA .ÇIKARTMALARDAN BAHSETMİŞSİN BULAMADIM BEN NE ÇIKARTMASI BUNLAR NASIL BAKABİLİRİM
TEŞEKKÜRLER CANIM İİM SEN NASILSIN BAKALIM YUMURCAKLARIN NASIL.EVET CANIM HAFTASONLARI ARA ARA GİRİYORUM EVDE OLMUYORUM GENELDE GİRDİĞİM ZAMANDA SİZLERİ GÖREMİYORUM:sm_confused:a.s.hafta sonu sen de olmuyosun galiba nette...nasılsın?
duvar çıkartmaları e-bebek.com da oda süslemelerinde duvar kağıtlarında olması lazım..... ben aldım memnunum birkaç arkadaş sordu onlara tarif ettim..
a.s.merhaba arkadaşım kardeşine geçmişolsun biraz canı yanmış ama inşallah bundan sonra rahat eder.senin diş ağrın ne oldu biraz daha iyisin herhalde.1hafta antibiotik içecektin herhalde.ağrını almıştır o. kendine dikkat et öptüüüüm
TEŞEKKÜRLER CANIM İİM SEN NASILSIN BAKALIM YUMURCAKLARIN NASIL.EVET CANIM HAFTASONLARI ARA ARA GİRİYORUM EVDE OLMUYORUM GENELDE GİRDİĞİM ZAMANDA SİZLERİ GÖREMİYORUM:sm_confused:[/QUOT
onlar çok iyi rahat ta beni biraz sersemletiyolar. ama yemekten sonra sakinleşiyorlar sende de oluyomu?
birde birkaç gündür göbek deliği ile kasıkların arasına ara ara müthiş bir baskı yapıyolar. fırlıycakmış gibi oluyo dr a sordum normal dedi ama garip bir his biraz korkuyorum açıkçası
:uhm:arkadaşlar oradamısınız bir konuda fikrinizi almak isterim.oyun halıları hakkında ne düşünüyosunuz kullanışlı bir şeye benziyo dimii
yaaaa kızlarr yaaa heyecanla cumayı bekleim dr kontrolüm vardıı bebişimin cns öğrenecektimmm ama yine öğrenemedikkk iimii.neyse sağlıklı olsunda neyse hamileler gördüğünüz rüyalara takılmayım aklımız fikrimiz hep bebiş ve doğum olduğu için böle şeyler çook normal daha ne rüyalar görücezzzz bebişlerimizi bi kucağımıza alalımda sağlıkla inş.bu arada bu benim 3. çocuk oluyoo tecrübe konuşuyo yaniii
:)
hadi bbyy
ben de kuralsızlar isimli film var kanald de onu izliyorum arkadaşlar dansı sevenler varsa..izlemeli...
CNM oyun halıları bence de güsel ben de nette bakıyorum ama ben de karar vermedim,çok güsel duruyorlar. ama daha erken değil mi?
ben çok beğeniyorum. kendim yapıcaam ama uyku seti yorganları var ya onların üzerine çıngırakları tutturarak yapıcaaam.olurmu ki? çünkü bana pahalı geldi fiyatları çok zor değil çünkü ne dersiniz becerebilirsem size de yaparım evdeyim nasılsa
kızlar yaa ben bişi sorcam size çok utanarak(((
yaa lütfen bilgisi olan yardım etsin çok fenayım((
hamilelikte normalmiş sizlerde bilirsiniz belki.
2 gündür hemoroidim ve ilk kez böyle bişey başıma geliyor.
bildiğiniz tedavi yöntemleri var mı kızlar. valla ağlıyacam yaaaa((
huu huu kızlar ağustos anneleri nerdesiniz
:dance::teytey:
:icecream:
HOŞGELDİN BEYZACIM :)) BEN MUTFAKTA KHVALTI HAZIRLIYORUM :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?