kızlar yaa ben bişi sorcam size çok utanarak(((
yaa lütfen bilgisi olan yardım etsin çok fenayım((
hamilelikte normalmiş sizlerde bilirsiniz belki.
2 gündür hemoroidim ve ilk kez böyle bişey başıma geliyor.
bildiğiniz tedavi yöntemleri var mı kızlar. valla ağlıyacam yaaaa((
bende aynı dertten müzdaribim.bide kötü yanı doğumda zorlanınca, daha kötü oluyormuş.arkadaşlarımın başına geldi.napıcaz bilmiyorum.kesin çareside yok.kabız olmamaya dikkat etmemiz gerekiyor.eğer kabız olursak zorlandığımız için kanama yapıyor.valla bende o konuda dertliyim havvacım.napcaz yaaa...fisfisfis
huu huu kızlar ağustos anneleri nerdesiniz
:dance::teytey:
:icecream:
şimdi elvincim saolsın bana bi krem ismi verdi onu aldırtıyorum... yaa ne kötü bişeymiş arkadaşlar bu? oturamıyorum yerimde...kızlar sizler çok dikkat edin nolur kabız olmamaya çalışın. gerçi bende dikkat ediyordum buna ama gelip buldu beni((( sanemcim demek sende benim gibi içi kan ağlayanlardansın... ayy iş yerinde ayağa kalkıp yürüyemiyorum... oturamıyorum da kimseyede bişey denmiyor (( off napcam ben yaaaa
Merhaba kızlar ıyı haftalar dılıyoruum herkeslere..
bu sabah komuslarımla park da kahvaltı sefası ve de yürüyüşümüz vardı erken den gıremedım. yıne masallahh doldurmusunuzz... oku okuu hepp.
kalachakra cım gecmıs olsunnn ama bak ne guzel tecrubelıler her bılgıyı aktarmıs sanaa..
umarım tez zamanda atlatırsın..
ben bugun gayet bos bos vazıyetde evde olucam
bılıyorsunuz ısten yenı ayrıldım evde nasıl zaman gecırecegımı duusnuyorum.
sanırım bu dönemlerı kızıma hazırlık yaaparak zevklı hale getırebılırım de mıı?
MAŞALLAH SENİNKİLERE YOK BE CANIM BENİMKİ TEMBEL DAHA DOĞRUSU KARIN BÖLGEM YAĞLI OLDUĞU İÇİN BEN ÖYLE KUVVETLİ UYKULARIMI KAÇIRACAK KADAR HİSSEDEMİYORUMHAFİFCE HİSSEDİYORUM.BASKI OLARAK DEİLDE BENİMDE GÖBEK DELİĞİM DIŞARI DOĞRU ÇIKIO ÇOK TUHAF GÖRÜNÜYO DOKUNAMIYORUM:çok üzgünüm:TEŞEKKÜRLER CANIM İİM SEN NASILSIN BAKALIM YUMURCAKLARIN NASIL.EVET CANIM HAFTASONLARI ARA ARA GİRİYORUM EVDE OLMUYORUM GENELDE GİRDİĞİM ZAMANDA SİZLERİ GÖREMİYORUM:sm_confused:[/QUOT
onlar çok iyi rahat ta beni biraz sersemletiyolar. ama yemekten sonra sakinleşiyorlar sende de oluyomu?
birde birkaç gündür göbek deliği ile kasıkların arasına ara ara müthiş bir baskı yapıyolar. fırlıycakmış gibi oluyo dr a sordum normal dedi ama garip bir his biraz korkuyorum açıkçası
DİLOŞUM BENDE ÇOK KARASIZIM NEYAPACAĞIMI BİLEMİYORUM BEŞİK KONUSUNDA İLK BİR SENE BENİMLE AYNI ODADA YATACAĞI İÇİN YATAK ODMA SIĞABİLECEK BİŞELER BAKIYORUM AMA SONRASINIDA DÜŞÜNÜYORUM AYRI BİR ODAM VAR AMA ODA ALMAK İÇİN ERKENMİKİ ACABA DİYORUMfisfisfiscok sevgılı agustos annelerıııı, herheralde artık yavas yavas bebeıslerın hazırlıkları basladı hepımız de degıl mı?
ben yatak konusunda bıraz kararsız kaldımm park yatak mı almalı normal bebek yatagı mı almalııı ..
AYYY HAYIRLI OLSUN CANIM EVET ERKEN OLMUŞ AMA BOŞVER NE GÜZEL İŞTE NE ŞİRİNDİR BEBEK ODASIMI ALDIN CANIM NASIL ?kızlar ben bebişim odasını aldım bileeşim durmadı ki ben erken diyorum oda sonuçta alacaz diye ladık walla.. bide bana der çok sabırsızmışım diye :1closedeyes:
şimdi elvincim saolsın bana bi krem ismi verdi onu aldırtıyorum... yaa ne kötü bişeymiş arkadaşlar bu? oturamıyorum yerimde...kızlar sizler çok dikkat edin nolur kabız olmamaya çalışın. gerçi bende dikkat ediyordum buna ama gelip buldu beni((( sanemcim demek sende benim gibi içi kan ağlayanlardansın... ayy iş yerinde ayağa kalkıp yürüyemiyorum... oturamıyorum da kimseyede bişey denmiyor (( off napcam ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?