2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişolsun arkadaşım.utanılacak bişii değilki yarın öbür gün hepimiz yaşayabiliriz.kabızlık yaşıyosan ondan oluyo. dr bana bu problem için kepek ekmeği önerdi baştan beri kepek ekmeği kullanıyorum.dr una söyle bence hemen tedavi başlatsın ciddi bişey çünkü.

bende aynı dertten müzdaribim.bide kötü yanı doğumda zorlanınca, daha kötü oluyormuş.arkadaşlarımın başına geldi.napıcaz bilmiyorum.kesin çareside yok.kabız olmamaya dikkat etmemiz gerekiyor.eğer kabız olursak zorlandığımız için kanama yapıyor.valla bende o konuda dertliyim havvacım.napcaz yaaa...fisfisfis

akşam yatmadan önce kayısı ya da incir kompostosu yapıp suyunu iç sabah aç karna 3-4 tane kuru kayısı ya da kuru incir ye üzerine 1 bardak ılık su iç kahvaltıdan sonra tuvalete gidip bi müddet bekle canım ben geçen yıl ameliyat olmuştum 5 yıl kadar bu şekilde idare ettim artık bebek düşününce ameliyat oldum şu an çok rahatım
söylediklerimi uygularsan işe yararyerimseniben akşam yemeğinde posalı gıda yemeye çalışyerimseniben

sana da geçmişolsun arkadaşım. bunu çaresi ilacı yokmu ya delirtir insanı onun sızısı

şimdi elvincim saolsın bana bi krem ismi verdi onu aldırtıyorum... yaa ne kötü bişeymiş arkadaşlar bu? oturamıyorum yerimde...kızlar sizler çok dikkat edin nolur kabız olmamaya çalışın. gerçi bende dikkat ediyordum buna ama gelip buldu beni ((( sanemcim demek sende benim gibi içi kan ağlayanlardansın... ayy iş yerinde ayağa kalkıp yürüyemiyorum... oturamıyorum da kimseyede bişey denmiyor (( off napcam ben yaaaa

selam kızlar taze annişler nabersiniz bakalım benn ii sayılırım bu kabızlık problemi için posalı şeyler yiyin meyveleri kabuklarıyla tüketin bide aç karnına kayısıyı deneyin ayrıca bunun için satılan bazı şuruplarda var tamamen bitkşiel ve yan etkiside yok umarım yardımcı olmuşumdur çok zor bi durum bende yaşadım ama inanın şimdi kabız bile olmuyorum biraz dikkat etmek gerekio beslenmeye sanırım hadi hepinizi öpüyorum bybyby

günaydın kızlar.kalachakra öncelikle sana geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın.ben pek bişey bilmiyorum bu konuda.
cumartesi ve pazradan sonra işe gelmek hiç çekilmiyo

aa kızlar altıncı ay7a girmişim takvimde ne güzel bebeğimi kucağıma almama az kaldı.Şeniz

mehtap kız senin le benim doğum çok yakın gibi ben 11 ağustosta doğum yapacam yani tahmini tarih buuu 22+5im bugün iimiii

Merhaba kızlar ıyı haftalar dılıyoruum herkeslere..
bu sabah komuslarımla park da kahvaltı sefası ve de yürüyüşümüz vardı erken den gıremedım. yıne masallahh doldurmusunuzz... oku okuu hepp.
kalachakra cım gecmıs olsunnn ama bak ne guzel tecrubelıler her bılgıyı aktarmıs sanaa..
umarım tez zamanda atlatırsın..
ben bugun gayet bos bos vazıyetde evde olucam
bılıyorsunuz ısten yenı ayrıldım evde nasıl zaman gecırecegımı duusnuyorum.
sanırım bu dönemlerı kızıma hazırlık yaaparak zevklı hale getırebılırım de mıı?

inşallah krem iyi gelir arkadaşım. çabucak kurtulursun öptüm seni iyi çalışmalar....

cok sevgılı agustos annelerıııı, herheralde artık yavas yavas bebeıslerın hazırlıkları basladı hepımız de degıl mı?
ben yatak konusunda bıraz kararsız kaldımm park yatak mı almalı normal bebek yatagı mı almalııı ..

merhaba evde güzel vakit geçirmenin yolunu bulmuşsun bile ooooh keyif vallahi.öğleden sonrada buraya takılırsın, alışverişe çıkar bize de önerilerde bulunursun. gün bitti bile.... inşallah hamileliğimizde böyle bir çırpıda geçsin sıcaklarda başladı yandık

DİLOŞUM BENDE ÇOK KARASIZIM NEYAPACAĞIMI BİLEMİYORUM BEŞİK KONUSUNDA İLK BİR SENE BENİMLE AYNI ODADA YATACAĞI İÇİN YATAK ODMA SIĞABİLECEK BİŞELER BAKIYORUM AMA SONRASINIDA DÜŞÜNÜYORUM AYRI BİR ODAM VAR AMA ODA ALMAK İÇİN ERKENMİKİ ACABA DİYORUMfisfisfis

kızlar ben bebişim odasını aldım bile eşim durmadı ki ben erken diyorum oda sonuçta alacaz diye ladık walla.. bide bana der çok sabırsızmışım diye :1closedeyes:

kızlar ben bebişim odasını aldım bile eşim durmadı ki ben erken diyorum oda sonuçta alacaz diye ladık walla.. bide bana der çok sabırsızmışım diye :1closedeyes:
AYYY HAYIRLI OLSUN CANIM EVET ERKEN OLMUŞ AMA BOŞVER NE GÜZEL İŞTE NE ŞİRİNDİR BEBEK ODASIMI ALDIN CANIM NASIL ?

benimde var.ama ağrım yok.kabız olunca kanamam oluyor o kadar.ağrılıysa daha kötüdür sanırım.benim hamilelikte oldu zaten.önceleri yoktu.tam tedavisi ameliyat sanırım.ilaçlarla geçici düzelme olur die düşünüyorum.ama doğumda napıcam bilmiyorum...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…