2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AYYY HAYIRLI OLSUN CANIM EVET ERKEN OLMUŞ AMA BOŞVER NE GÜZEL İŞTE NE ŞİRİNDİR BEBEK ODASIMI ALDIN CANIM NASIL ?

ewet canım yaa büyüyen beşik + komidini + 3 kaplı dolabı birlikte aldım.. ilk önce bi beşik yeterli diyordum ama bebişin eşylarını düşündüm nereye koyarım benim oda zaten full :))

ilk zamanlar zaten hiç şansı yok babasını atacamm odadan dışarı bebişimle olacağım aynı odada sırnaşık şey

kızlar ben bebişim odasını aldım bile eşim durmadı ki ben erken diyorum oda sonuçta alacaz diye ladık walla.. bide bana der çok sabırsızmışım diye :1closedeyes:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaa
güle güle kullansın bebişin.ben evim çok geniş olmadığı için şu an yatakodasına bebeişimin yatağını koyacağım.zaten minik olduğu için ayrı odayada koyamam,yatak odamda yatacak şimdilik.diğer odalarımda dolu.zaten evim 2 oda 1 salon.birinde yemek odası-oturma grubu falan var -diğerindede oturma grubu tv falan var.bide yatak odası var.şu an en uygun yer yatak odası...ama çocuk odalarına bayılıyorum yaaaa....
güle güle kullanın canım...

oyun parkları hem pratik hem de kullanışlı oluyor dediler ben daha almadım ama pierre cardin oyun parkını düşünüyorumfisfisfis bbebek diş çıkarma zamanında mobilya ürünleri dişliyomuş pek önermediler:sm_confused: ama sizin aldığınız ürüne şimdi netten baktımda bayağı güzelmişa.s

ewet canım yaa büyüyen beşik + komidini + 3 kaplı dolabı birlikte aldım.. ilk önce bi beşik yeterli diyordum ama bebişin eşylarını düşündüm nereye koyarım benim oda zaten full :))

ben de senin gibi düşünüyorum. büyüyebilen beşik en iyisi galiba dolabıda ikeadan stolmen saklama serisinden seçicem. çünki 2 dolap boşuna ter kaplar odada. ayrıca evimin büyük odasını onlara ayırıcam o nedenle onlar bizim odada değil de ben onların odasında yatıcam babacık ta sabah işe gideceği için genelde ayrı yatarız herhalde

oyun parkları hem pratik hem de kullanışlı oluyor dediler ben daha almadım ama pierre cardin oyun parkını düşünüyorumfisfisfis bbebek diş çıkarma zamanında mobilya ürünleri dişliyomuş pek önermediler:sm_confused: ama sizin aldığınız ürüne şimdi netten baktımda bayağı güzelmişa.s

ay ne güzel odalar bile alınıyor bebişlerinize.bende bebişim için ilk alışverişimi dün gerçekleştirdim.birkaç kıyafet aldım ilk kez...minik minik kıyafetler.gözüme çok küçük geldi.hafta sonu alışverişlere devam edeceğim arkadaşlar.çok zevkli oluyor.:dance:

kızlar ben ayrıntılı ultrasona gidiyorum şans dileyin bana...
hepinizi ve bebişleri öptüyorum görüşürüz... a.s.

herkese merhabalaaar fıstıklaarr.
ben yine zor günler geçirdim geldimm.
hiçbirinizi üzmk kırmak istemem ama haberiniz olsun istedimm.
benim oğlum artık bir melek teyzelerii.
dayanamadk 5 hafta daha, bu sıkıntılı ve zor hamileliğim c.tesi günü bitti..
hepiniz hamilesiniz, saın üzülmeyin, hiçbirinizin üzülmesne dayanamam...
hepinize zor günlerimde yanımda olduğunuz için çoooook teşekkür ederiimm..
hepinizi çoook seviyorum, inşallaaah benimde daha sonrada olsa bebğim olduğu haberini alacaksınız:))
şimdiii sizin afacanlarla mutlu olma zamanıııı:)
hepinizi öpüyorumm.

kızlar yarın ayrıntılı usg ye gircem birde gitmişken tetanoz aşımı vurduruyum diyorum... ayy epeydir bebeğimi görmüyordum... özledim prensesimi...

sorma kezbancay ,, bakalım ne kadar surecek sıkılmadan evde olmak.. dısarlarda oldukca tabııkı fıkırlerımı paylaşacagım sızlerleee.. sız olmadan olmass:uhm:

evet trend cım ben de bır muddet benımle aynı oddada kalsın ıstıorum. en azından ılk uc ayında sonra kardesı ıle aynı odada olacak mecburen
kardes olarak bıraz bırlıkte olmalarını ıstedıgım ıcın odayı ayırmayacagım 1-2 sene..
ama yatak ısı zor ıste.....:sm_confused:

canımm yaa ne diyceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm.şoktayım allah meleğini sizden bizden çok seviyormuş.canımm sen bizim için çok değerlisin.biz yeni tanıştık ama kalbim seninle inşallah iyi haberlerini alırız.

canım benm yaaaa...
off çok üzüldüm inan ağlamamak için kendimi zor tutuyordum ama başladım ağlamaya...
offf allahım sana sabır versin canım yaa. insan ne diyeceğini şaşırıyor...
offf çok kötü oldum ben... su msjı bile zor yazıyorum :çok üzgünüm:

hayırlısı böyleymş demekten başka yapacak bişey yokk :sm_confused:
üzülmenize dayanamaam sakın üzülme sende şekerciiimm.

CANIM ARKADAŞIM NE DİYECEĞİMİ NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM ELLERİM TİTRİYO ŞOKTAYIM YA OFFF HİÇ BİŞE DİYEMİYORUM AYLİN SONRA SENİ ARARIM CANIM İNAN ÇOK ÜZGÜNÜM BİTANEM

Canim benim ne diyecegimi bilemiyorum cok üzüldüm allah sabir versin ama kendini üzmemeye calis o hep senin yaninda olucak unutma bunu senağlama

Cnm cok uzuldumm yaaa.... allah sabır versın cnm . uzulme demesı kolay bılıyorum ama kendını cok yıpratmamaya calıs lutfen.. ve en kısa zamanda toparlanıp ınsallah tekrrar bebek sahıbı olacaksın...allah sabır versın.. ama bızı bırakmaa. yaz bızeee lutfenn ...

offffffffffff ya inanamıyorum ben ya. sayfaları okuyordum kafama balyoz yemiş gibi oldum ben. denilebilecek çok şey yok. acını paylaşıyorum sen sağlıklısın inşallah şimdi artık önemli olan bu. çooooooooook üzgünüm ben ne diyeceğimi bilmiyorum...................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…