herkese merhabalaaar fıstıklaarr.
ben yine zor günler geçirdim geldimm.
hiçbirinizi üzmk kırmak istemem ama haberiniz olsun istedimm.
benim oğlum artık bir melek teyzelerii.
dayanamadk 5 hafta daha, bu sıkıntılı ve zor hamileliğim c.tesi günü bitti..
hepiniz hamilesiniz, saın üzülmeyin, hiçbirinizin üzülmesne dayanamam...
hepinize zor günlerimde yanımda olduğunuz için çoooook teşekkür ederiimm..
hepinizi çoook seviyorum, inşallaaah benimde daha sonrada olsa bebğim olduğu haberini alacaksınız:))
şimdiii sizin afacanlarla mutlu olma zamanıııı:)
hepinizi öpüyorumm.
hayırlısı böyleymş demekten başka yapacak bişey yokk :sm_confused:
üzülmenize dayanamaam sakın üzülme sende şekerciiimm.
herkese merhabalaaar fıstıklaarr.
hepinizi çoook seviyorum, inşallaaah benimde daha sonrada olsa bebğim olduğu haberini alacaksınız:))
hepinizi öpüyorumm.
allah rahmet eylesin canım..inan çok zor bişeyler söylemek ama sen çok metanetli bir kızsın allah güç ve sabır versin eşinle sana..allah senin ve eşinin gönlüne göre versin..en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah..kendini ve vücudunu bir topla da..allah sağlıkla nasip etsin...seni seviyorum arkadaşım.. her zaman yanındayım..acını en derinden paylaşıyorum..tekrar allah sabır versin..çok öptüm..herkese merhabalaaar fıstıklaarr.
hepinizi öpüyorumm.
canım arkadaşım ya sen o kadar temiz kalpli iyi bir insansın ki daha şu durumda bizim üzülmemizi düşünüyorsun..kendimi tutamadım ağladım.ama allah herşeyi yolunda giden bir hamilelik nasip etsin bundan sonrakinde inşallah..aslında aramak ta istiyorum ama daha sonra konuşuruz inşallah...ama size üzülmeyin dedim ben yaaaa..
ben kendimi toparladım gerçekten.. hayırlısı böyleymiş, zaten herşey ters herşey sorunluydu biliyosunuzz..
öpüyorum sizi gelirim tekrar
arkadaşlar nasılsınız aylin için yapabileceğimiz birşey varmı ben dondum kaldım.şaka yaptım falan demesini çok bekliyorum halen..arada bir bakıyorum değişiklik varmı diye ekrana ama hepimiz aynıyız herhalde gerçekten çok etkilendim ben şu an yanında olmayı çok isterdim.
hepimiz aynıyız aslıcım bu üzücü haberle çok sarsıldık hala kendime gelemedim nediceğimi ne yazacağımı bilemiyorum haftaya maalesef çok kötü başladık arkadasım:a015:ya arkadaşlar okudum ve şok oldumm beynim durdu resmen. kaç saattir bilgisayarın başında yazacagım ama gidip geliyorum hepp. aylincimm allah sabır versin güzelimm. allahım çok büyük herşeyin hayırlısı senin saglıgın yerinde olsunn canımm. inanın ne yazacagımı bile şaşırdımm bogazım dügümleniyorr çok üzgünümm.
hepimiz aynıyız aslıcım bu üzücü haberle çok sarsıldık hala kendime gelemedim nediceğimi ne yazacağımı bilemiyorum haftaya maalesef çok kötü başladık arkadasım:a015:
amin canım gerçekten zor bir durum ama aylin güçlü bir kız çabucak atlatıcak inşevt canım yaa allahım kimsenin başına vermesinn. allah ayline sabır ve metanet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?