2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama size üzülmeyin dedim ben yaaaa..
ben kendimi toparladım gerçekten.. hayırlısı böyleymiş, zaten herşey ters herşey sorunluydu biliyosunuzz..
öpüyorum sizi gelirim tekrar

ben yanlış mı okudum ...............?

hep beraber bu yola başlamıştık...
listeler yapıp heveslenmiştik.kimimizin ilk heyecanı,kimimizin ikinci, üçüncü....ama hepsi yeniden sanki yaşanmamış gibi sil baştan çok güzel duygulardı.
beraber çok zaman yazıştık.sen benim en büyük yardımcımdın, hep pozitif yönünle bana güç verdin , en güçsüz anlarımda bile...diğer arkadaşlarımda öyle sağolsunlar.beraber sevinçlerimizi, üzüntülerimizi, heyecanlarımızı paylaştık. yaşadık...
ikimizinde sonuçları riskli çıkmıştı...aynı gün amniosenteze girmiştik...
şimdi düşünüyorumda ellerim titriyor.resmen balyoz yemiş gibiyim kafama...
çok merak etmiştik seni, herşey yolundaydı.bu haber çok kötü oldu be aylincim...
ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum...
bana çok destek olmuş, çok güç vermiştin.bizler sana, senin gibi güç verirmiyiz bilemiyorum ama hep yanındayız bunu bil.gözlerim doldu şu an.çok kötüyüm ben.
aylincim kendini toparla biraz olurmu...zor günler atlatıyoruz.sakın sen ve eşin üzülmeyin desemde elde değil.lütfen ...metanetli olun.bizde olmaya çalışalım.
hepimiz çok üzgünüz.allahım sana ve kimseye bu acıyı yaşatmasın.daha bir sürü bebişlerimiz olacak hepimizin.sakın üzülme.
ben çıkıyorum kızlar.iyi akşamlar herkese.moralim çok bozuldu...

hayırlısı böyleymş demekten başka yapacak bişey yokk :sm_confused:
üzülmenize dayanamaam sakın üzülme sende şekerciiimm.

canım sen ne kadar güçlü ne kadar metanetlisin.allah sana bu zor günlerin yanında eminimbirçok güzellikte yaşatacaktır eminim. en azından seni seven eşin,ailen, arkadaşların var,bizler varız.herzaman kendine dikkat et öpüyorum seni

bitanem benim çok üzüldüm.şimdi okudum inan ağlayarak yazıyorum.acını paylaşıyorum diycem ama onu senden başka kimse anlamaz.allah bi daha göstermesin.
acını deşmek istemiyorum ama niye oldu.plesentanmı sorundu.seni çok seviyoruz canım nolur üzülme emi.üzülme demesi kolay ama.anladığım kadarıyla sen güçlü bi kızsın bunuda atlatırsın.çok öpüyorum

allah rahmet eylesin canım..inan çok zor bişeyler söylemek ama sen çok metanetli bir kızsın allah güç ve sabır versin eşinle sana..allah senin ve eşinin gönlüne göre versin..en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah..kendini ve vücudunu bir topla da..allah sağlıkla nasip etsin...seni seviyorum arkadaşım.. her zaman yanındayım..acını en derinden paylaşıyorum..tekrar allah sabır versin..çok öptüm..

ama size üzülmeyin dedim ben yaaaa..
ben kendimi toparladım gerçekten.. hayırlısı böyleymiş, zaten herşey ters herşey sorunluydu biliyosunuzz..
öpüyorum sizi gelirim tekrar
canım arkadaşım ya sen o kadar temiz kalpli iyi bir insansın ki daha şu durumda bizim üzülmemizi düşünüyorsun..kendimi tutamadım ağladım.ama allah herşeyi yolunda giden bir hamilelik nasip etsin bundan sonrakinde inşallah..aslında aramak ta istiyorum ama daha sonra konuşuruz inşallah...
diğer arkadaşlarım inanın okuduklarımı unuttum neler vardı..kusura bakmayın şok oldum da..bugün misafirim vardı giremedim hiç...

arkadaşlar nasılsınız aylin için yapabileceğimiz birşey varmı ben dondum kaldım.şaka yaptım falan demesini çok bekliyorum halen..arada bir bakıyorum değişiklik varmı diye ekrana ama hepimiz aynıyız herhalde gerçekten çok etkilendim ben şu an yanında olmayı çok isterdim.

sevgili tosbaa sana üzülme demiycem sadece lafta kalacak çünkü herşey insanlar için bu bi yazgı yaşanması gereken bişey canım hepimizin başına heran herşey gelebilir bunu hiç birimiz bilemeyiz gönül isterdikiböyle olmasın ama elimizden hiç bi şey gelmio daha önümüzde çok uzum yıllar olduğunu düşününce kimbilir seneye sende sağlıkla bebişini kucağına alabilirsin unutma tatlım herşeyde bir hayır vardırr seni çok öpüyorum kendine ii bak.:1hug:senağlama

ya durumda farklılık yok sanırım ben de çok üzüldüm.ama yapabileceğimiz tek şey acısını paylaşmak..keşke yapabileceğimiz bişey olsa..kendini sen de çok üzme bak sen de hassassın..aman dikkat canım benim...

aslında istanbulda oturan arkadaşlar var keşke gidip hepimizin adına destek verebilseler.yanında olabilseler.giden olursa lütfen hepimiz için sımsıkı sarılsın ona buna çok ihtiyacı var eminim

ben okuduğumdan beri ruh gibiyim. dediğiniz gibi biri şaka diyecek diye bekliyorum.
her şerde bir hayır vardır denir öle olduğunu düşünmekten başka yapacak bişiy yok
kezbancay sen de çok üzülme cidden. kendine dikkat et tamam mı canım

ya arkadaşlar okudum ve şok oldumm beynim durdu resmen. kaç saattir bilgisayarın başında yazacagım ama gidip geliyorum hepp. aylincimm allah sabır versin güzelimm. allahım çok büyük herşeyin hayırlısı senin saglıgın yerinde olsunn canımm. inanın ne yazacagımı bile şaşırdımm bogazım dügümleniyorr çok üzgünümm.

hepimiz aynıyız aslıcım bu üzücü haberle çok sarsıldık hala kendime gelemedim nediceğimi ne yazacağımı bilemiyorum haftaya maalesef çok kötü başladık arkadasım:a015:

hepimiz aynıyız aslıcım bu üzücü haberle çok sarsıldık hala kendime gelemedim nediceğimi ne yazacağımı bilemiyorum haftaya maalesef çok kötü başladık arkadasım:a015:

evt canım yaa allahım kimsenin başına vermesinn. allah ayline sabır ve metanet versin.

inanamıyorum çok üzgünüm Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün bir daha kimseye bu acıyı yaşatmasın şoktayım şu anda

bu durumda ne söylenebilir veya ne yazılabilirki.. allah sabır versin.. aylin güçlü bir kızsın sen bununda üstesinden geleceksin eminimm.. acını içten yaşıyorum kendine çok dikkat et olur mu canım... çok öpüyorumm ((

böyle bir durumun yaşanmaması için neler yapmazdım kii .. çok kötü oldum ben yaa inanmak istemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…