2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişey sorcam kasıklarınızda bir baskı hissettinizmi hiç.bende ara ara vardı ama 2-3 saattir müthiş bir baskı var ve sık sık oluyo böyle sanki fırlıycaklarmış gibi oluyo.dr da hastanede değil bu saatte arayamadım. bu hissettiğim sancı değil dimi bilen varsa ne olur söylesin

canım kasık ağrıları normaldir.benimde ağrıyodu yengeme söyledim nasıl olduğunu bana kırap olduğunu söyledi.yat sırt üstü dinlen.aylinin olayıda bizi psikolojik olarak etkiledi sanırım.korkma dinlen ayaklarını falan üşütme sıcakta olsa çorap giymeyi ihmal etme

kızlar hepimiz ayline destek olmak istiyoruz ama yapacak bişi yok.takdir ilahi.allah kimseye çekemiyeceği yükü vermez o da bunları görecekmiş demekki.keşke olmasaydı ama yapacak bişi yok.
gündemimizi değiştirsek diyorum.aylinde bizim üzülmemizi istemiyo böyle yaparak onu daha çok üzdüğümüze inanıyorum.bide hepimiz hamileyiz böyle şeyler hepimizi psikolojik olarak etkiliyo.hepimizde bi acaba oluşuyo.
allah kimsenin başına vermesin ama konuşmalara devam ettikce aylininde o kötü olayı sürekli hatırlamasını sağlıycaz.unutcanı sanmıyorum ama en azından bizimle başka şeyler konuşursa daha iyi olacağını sanıyorum.

aylincim mrb cnm.gündüz giremedim siteye kayınvalideme gittik eşimle bugün izinli dye. senden haber yok diye ben de yarın seni arayacaktım.ama okuyunca şok oldum. şu anda ağlayarak yazıyorum.annemle kardeşimde aynı şekilde başımız sağolsun...minik meleğin için Allah sana ve ailene sabır versin cnm,en kısa zamanda güsel haberini inşallah tekrar alırız tatlım. okur okumaz cebine msg attım,sanırım kapalı...
kendine dikkat et,seni çok öpüyorum Şeniz

kızlar pzrts günü bakırköy'de işim var,eşimle gideceğiz. eğer aylin annesinde olursa ona uğramak istiyorum müsait olursa tabii. daha önce konuştuğumuzda ona da sölemiştim. gidebilirsem sizi haberdar ederim. :çok üzgünüm:

beyzacım pazartesi günleri annemin kemoterapi günü.bu nedenle onun gelmesini bekleyip öyle kahvaltı ediyoruz cnm.aç kalmaması gerekiyor,kemoterapi sonrası müdesi çok bulanıyor çünkü. o yüzden bugün geç kahvaltı olmuş oldu bizim için...

diloşum sabah kahvaltınızı kıskandım walla ne güsel işte günlerin evde ii geçecek demek ki ara ara böle kahvaltı gezileri, miniğin için hazırlıklar vs..
ben oda takımı almıyorum.zaten annemlerle oturduğum için öyle bir imkanım da yok.2 sene önce doğum yapan arkadaşım vardı,bebeğinin beşiğini(sepetini) benim için saklamıştı.onu verecek.annem de süslemesini yapacak.zaten cibinliği gelinliğimin duvağı olacak,sırf onun için sakladı annem :) 6 aya kadar odamızda sepetinde yatar diye düşünüyorum.sonrasında da oyun parklarından alacağım.2-3 yaşına kadar rahatlıkla kullanabiliyorlar. sonrasında da eğer kendi evimize çıkmış olursak o zaman odasını yapmayı düşünüyorum. ilk etapta oda almak erken gibi geliyor bana ..odam olsa da gene beşik(sepet) alırdım yani..

wrose'cum bebeişinin odası hayırlı olsun,aldınız demek erken erken :)
:teytey: bu arada ayrıntılı usg nsl geçti? ben de çarşamba günü gireceğim.

güsel anneler ve miniklerim birazdan yatacağım,hepiniz uyuyorsunuz..hepinize tatlı rüyalar ve şimdiden günaydınnnn
bi site buldum,siz de görmek istersiniz diye düşündüm www.e-gebelik.net

bu arada havva'cım nsl oldun,krem iyi geldi mi?yastıkta aldın mı?iyi misin? beslenmye dikkat!!! a.s.
hepinizi öpüyorum Şeniz

günaydın arkadaşlarıma.s. güzel minikleria.s.
umarım günümüz iyi geçer.bugün aylini arasam diyorum ama inanın nasıl konuşacağımı bilmiyorum..o yüzden tereddütteyim...siz ne düşünüyorsunuz?elvin canım herhalde gitmek daha iyi bir şey olur..tabii fırsat bulabilirsen...:sm_confused:
dün yazılanlardan bazıları galiba bebek odası ve yatak mevzusu idi ben de park yatak aldım..benim bebişe oda var ama henüz oda yapmayı düşünmüyorum zaten uzun bir süre yatağı odamda olacak.
kabızlık problemi vardı galiba onun için bol su ve kayısı yemek iyi dediler..komposto da iyi geliyormuş...demir ilaçları kabızlık yapıyormuş öyle yazıyordu.. ayrıntılı ultrasona PANİKATAKCIM sen girdin dğil mi?ne güzel gördün bebişini herşey yolunda maşallah..darısı girmemişlerin başına..BARZEYCİM sen de girmiştin değilmi?yoksa SGSELÇUK canım sen mi girmiştin?inanın bazen böyle aklım karışıyor .özellikle de kötü bir haber aldıysam:çok üzgünüm::a015:

kızlar gunaydınlaarr herkese..
dünkü kötü haberden sonra nasıl olur nasıl yaparız bılmıyorum ama sanıırm bızım de su ankı durumumuzdan dolayı cok fazla uzulmemız gerekıyor... psıkolojık olarak etkılenırız bakın zaten kezbancan cım etkılenmıs ılk agrısında bıle hemen panık olus duurmda.. kızlar sakın olalım
ve aylıncıme allahtan buyuk sabırlar dılemekten baska su anda yapabılecegımız hıcbırsey yok maalesef... onu ıkıncı hamılelıgınde hep takıp edecegız...

Elvıncım evet haklsıın evd eolmanın keyıfını surmeye baslayacagım snaıırm. bugun de sbh kısa bır yuruyus yaptım geldım sımıd hafıfı bır kahvaltı yapıyorum zıra dr. bana kılomdan dolayı kızdı. 1 ay ıcınde 4 kılo almısımmmm bunu dengelemem gerekıorrr...nasıl olacaksa artıkkk..

bebek yatagı konusunda da sanıırm ben de senın gıbı ılk etapta sepet almayı sonra da bebe ytagı almayı dusunur oldum.. yer sıkıntısından dolayıııı

günaydın arkadaşlar ben hala dünün etkisindeyim kolay kolay kurtulamıcam galiba gerçekten psikolojim bozuldu benimde çok üzgünüm HAVVACIM ın ayrıntılı usg si vardı bıugun umarım hayırlı haberlerle döner canım döner dönmez yaz bizede

günaydın arkadaşlar..
ewet hepimiz çok üzüldük .. herşey bizler için bu hayatta hep iyi şeylerin yanında kötü şeylerde olacak bu kaçınılmaz tabiki.. aylin ona olan desteğimizin farkındaydı o yüzden onu daha fazla üzmeyelim.. yanındayız aylinciğim :1hug:

Dün siteye girememiştim durumu bugun öğrendim. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
tosbaa8 cim iyi hissetmene de sevindim.

Ama sunu unutma bu kadar güçlü olmak zorunda değiliz ve içimize atarsak daha kotu oluruz.
Ne istiyorsan ole yasa

sevgilerimle sana sabırlar biliyorum

wrose'cum bebeişinin odası hayırlı olsun,aldınız demek erken erken :)
:teytey: bu arada ayrıntılı usg nsl geçti? ben de çarşamba günü gireceğim.

ewet nihancığım dün ayrıntılıya usg girdim ama çok fenalaştım sırt üstü uzun süre yatmaktan fena halde tansiyonum düştü çok korktum doğrusu :çok üzgünüm: herşey yolunda bebişin her organına ayrıntılı bakıldı gelişiminin iyi olduğu söylendi , raporları dr faxlayacağım oda aynı şeyleri söyleyecek büyük ihtimalle..
sabahta gelirken ufak bi kaza atlattık .. malesef işyerine arabayla gidip geldiğimden sürekli o stresi yaşıyorum öndeki araç aniden durunca frene basmam fayda etmedi allahtan çok hızlı değildik hiçbirşey olmadı ama yinede çok korktum senağlama

geçmiş olsun canım aman dikkatli kullan allah korusun bebişinide senide ayrıntılı usg nin ii çıkmasına da çok sevindim gözünaydın canım

cok gecmıs olsun cnm.. aman dıkkat et..Buarada ultarsyonun cok mu uzun surdu o kadar fenalaşmana sebep oldu. ben gecne hafta gırmıstım sadece yarım saat gıbı bır sure kaldık.
ama hersey yolunda olmasına cok sevındım..

günaydın kızlar...
dünün etkisi hala üzerimde.kötü bir hafta başlangıcı...umarım bugün alacağımız haberler biraz olsun düzelmemizi sağlar.hadi KALACKAKRAcım sen bari güldür yüzümüzü...umarım iyi haberlerle gelirsin.
PEDİASTRUM:evet canım ben girdim ama monitör bana doğru değildi.göremedim bebişimi.Çok üzgünüm çoook hain doktor herşey yolunda dedi dr'um...darısı diğer arkadaşlarıma.
ELVİN:cim Ayline gidersen bizdende çok slm söyle.ben çok etkilendim.tek ben değil hepimiz etkilendik.aramaya gücüm yok.ve biliyorumki buradaki her ona yazılan üzüntü mesajı ve telefonlar ona olayları daha çok hatırlatıp, yıpratacak, bizide öyle...bu konuda SGSELCUKa katılıyorum.AYLİNcim bizim üzülmemizi hiç istemezdi çünkü.TREND KEZBANCAY sİZde dikkat edin kendinize.psikolojiniz bozuldu bizim gibi.elimizden gelen bişey olsaydı keşke.
aylin o kadar iyi kalpli ve güçlü biriki herşeyin üstesinden gelecek.üzülme dememiz yersiz.anlamsız.sadece o bizim ne kadar üzüldüğümüzü ve yanında olduğumuzu biliyor.
çok hassas bir dönemden geçiyoruz.herşeyden etkileniyoruz.
lütfen konuyu değiştirelim arkadaşlar...ben çok üzülüyorum ya...eminim sizde öylesinizdir.hem aylin bu tür yazıları okudukça hep hatıırlatacağız olanları.hepimizin bir parçası sonuçta,aylinin meleği...başımız sağ olsun.
bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum ben hem aylini,hem diğer arkadaşlarımı, üzmek etkilemek istemiyorum ....
hepinize iyi günler diliyorum.umarım gelecek haberler çok iyi olurda moral olur bize birazcık...
:a015:

Dünki konuyu kaçırmısım.
Bebek yatak odası konusunda ben de acele etmeyi dusunmuyorum. Bir taraftanda acaba bebek dogduktan sonra gezip bakma fırsatım olmaz diyede dusunuyorum.

Bu aralar bebek odası bakarken Mothercare de özel bir yatak üzetildiğiniden bahsettiler. Ani bebek ölümlerine karşı geliştirilmiş bir yatak olduğunu söylüyorlar. Aranızda yatak konusunda araştırma yapan var mı?

Ankara'da olanlar bebek odası için nerelere bakıyorsunuz?

Bebek odasının duvar boyası konusunda bir bilgi edindim bunu da sizinle paylaşmak isterim.

Duvar boyalarında bulunan kimyasallar zaman içinde oda içinde solunarak bize zarar verebiliyormus.

Bu sebeple su bazlı olan özel boyalardan dusunuyorum ben duvar boyası olarak.

Sevgiler

iyi haberler bekliyoruz dedim.ilk haber WROSEcimden geldi bile.çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...hadi sırada KALACHAKRAda...
buarada geçmiş olsun canım arkadaşım WROSE.trafikte dikkat et hem kendine hem bebişimize a.s
bu park yataklar nasıl kızlar ya?dikkatimi çekmemişti hiç.benim yerim yok beşik türü bişi alıcam.ama herkes parkyatak deyince ilgimi çekti.sallanıyormu, çok yer kaplıyor mu:uhm: bu yataklar.nası bişi ya?geçenlerde bebek yataklarına baktım.orda öyle bişi göremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…