arkadaşlar bişey sorcam kasıklarınızda bir baskı hissettinizmi hiç.bende ara ara vardı ama 2-3 saattir müthiş bir baskı var ve sık sık oluyo böyle sanki fırlıycaklarmış gibi oluyo.dr da hastanede değil bu saatte arayamadım. bu hissettiğim sancı değil dimi bilen varsa ne olur söylesin
wrose'cum bebeişinin odası hayırlı olsun,aldınız demek erken erken :)
:teytey: bu arada ayrıntılı usg nsl geçti? ben de çarşamba günü gireceğim.
ewet nihancığım dün ayrıntılıya usg girdim ama çok fenalaştım sırt üstü uzun süre yatmaktan fena halde tansiyonum düştü çok korktum doğrusu :çok üzgünüm: herşey yolunda bebişin her organına ayrıntılı bakıldı gelişiminin iyi olduğu söylendi , raporları dr faxlayacağım oda aynı şeyleri söyleyecek büyük ihtimalle..
sabahta gelirken ufak bi kaza atlattık .. malesef işyerine arabayla gidip geldiğimden sürekli o stresi yaşıyorum öndeki araç aniden durunca frene basmam fayda etmedi allahtan çok hızlı değildik hiçbirşey olmadı ama yinede çok korktum senağlama
ewet nihancığım dün ayrıntılıya usg girdim ama çok fenalaştım sırt üstü uzun süre yatmaktan fena halde tansiyonum düştü çok korktum doğrusu :çok üzgünüm: herşey yolunda bebişin her organına ayrıntılı bakıldı gelişiminin iyi olduğu söylendi , raporları dr faxlayacağım oda aynı şeyleri söyleyecek büyük ihtimalle..
sabahta gelirken ufak bi kaza atlattık .. malesef işyerine arabayla gidip geldiğimden sürekli o stresi yaşıyorum öndeki araç aniden durunca frene basmam fayda etmedi allahtan çok hızlı değildik hiçbirşey olmadı ama yinede çok korktum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?