ewet nihancığım dün ayrıntılıya usg girdim ama çok fenalaştım sırt üstü uzun süre yatmaktan fena halde tansiyonum düştü çok korktum doğrusu :çok üzgünüm: herşey yolunda bebişin her organına ayrıntılı bakıldı gelişiminin iyi olduğu söylendi , raporları dr faxlayacağım oda aynı şeyleri söyleyecek büyük ihtimalle..
sabahta gelirken ufak bi kaza atlattık .. malesef işyerine arabayla gidip geldiğimden sürekli o stresi yaşıyorum öndeki araç aniden durunca frene basmam fayda etmedi allahtan çok hızlı değildik hiçbirşey olmadı ama yinede çok korktum senağlama
canım parkyataklar bana çok büyük geldi bende 1 yıl odamda yatıracağım için daha ufak bişe arıyorum ama 3-4 yaşına kadarda kullansın istiyorum parkyatak benim pek hoşuma gitmedi açıkcasıiyi haberler bekliyoruz dedim.ilk haber WROSEcimden geldi bile.çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...hadi sırada KALACHAKRAda...
buarada geçmiş olsun canım arkadaşım WROSE.trafikte dikkat et hem kendine hem bebişimize a.s
bu park yataklar nasıl kızlar ya?dikkatimi çekmemişti hiç.benim yerim yok beşik türü bişi alıcam.ama herkes parkyatak deyince ilgimi çekti.sallanıyormu, çok yer kaplıyor mu:uhm: bu yataklar.nası bişi ya?geçenlerde bebek yataklarına baktım.orda öyle bişi göremedim...
demek yarın canım ayrıntılı usg inş.hayırlı kaberlerle gelirsin çok zevkli ayrıntılı usg ye girmek benim çok hoşuma gitmiştignydn güsel anneler ve miniklerim!! inşallah bundan sonra üzen haberlerimiz olmaz ve hepimiz sağlıkla devam ederiz...
wrosecum geçmiş olsun cnm aman dikkat et,ne biliyim eğer olabiliyorsa böle ani hafifte olsa çarpmalara karşı göbeğinin önüne bi yastık koy fydası olur sanırım..
normalde de düşük mü tansiyonun ki usg de yatarken düştü cnm?ne kadar sürdü ki? ben de bu akşam dişçiye gidicem.eğer yarına iyi olabilirsem ki sürünsem de gitmek istiyorum ayrıntılı usg ye giricem cnm
iyi haberler bekliyoruz dedim.ilk haber WROSEcimden geldi bile.çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...hadi sırada KALACHAKRAda...
buarada geçmiş olsun canım arkadaşım WROSE.trafikte dikkat et hem kendine hem bebişimize a.s
bu park yataklar nasıl kızlar ya?dikkatimi çekmemişti hiç.benim yerim yok beşik türü bişi alıcam.ama herkes parkyatak deyince ilgimi çekti.sallanıyormu, çok yer kaplıyor mu:uhm: bu yataklar.nası bişi ya?geçenlerde bebek yataklarına baktım.orda öyle bişi göremedim...
demek yarın canım ayrıntılı usg inş.hayırlı kaberlerle gelirsin çok zevkli ayrıntılı usg ye girmek benim çok hoşuma gitmişti
canım hoşuma gitmedi derken büyük oluşu hoşuma gitmedi çok avantajlılar aslında evet ama kesinlikle benim yatak odama sığmaz daha ufak bişeler arıyorum ben 3-4 yaşına kadar kullanabileceği çok şey istiyorum galiba dimi canım:)saol cnm benim inşallah ben de gideceğim,heyecanlıyım.annem de gelecek benimle.kesin ağlar :)
bu arada park yatak neden hoşuna gitmedi 2-3 yaşına kadar rahatlıkla yatabilir ve sen iş yaparken rahatlıkla içinde oynayabilir cnmcım
trendcım park yatak buyuk dıyorsun ama eger 1-2 yasına dek sepetlerde dusunuyorsan bence tekrar dusun. cunku sepetlerdekı yataklar pek saglıklı degıl.
sadece gecıcı olarak kullanabılecegımız seyler onlar. park yataklaırn cesıtlı boyları var dıye bılıyourm. normal yatak alacagına onlar daha az yer kaplıyor cnmcım..
ben de bır sepet haızrlayacagım arkadasımdan alıcam susleyecegım bır de park yatak dusunuyorum.. zaten 2-3 yasına dek orda yatabılıyor sonrası da normal yatak alırız artık bebeıslerımızeeeee...
gnydn güsel anneler ve miniklerim!! inşallah bundan sonra üzen haberlerimiz olmaz ve hepimiz sağlıkla devam ederiz...
wrosecum geçmiş olsun cnm aman dikkat et,ne biliyim eğer olabiliyorsa böle ani hafifte olsa çarpmalara karşı göbeğinin önüne bi yastık koy fydası olur sanırım..
normalde de düşük mü tansiyonun ki usg de yatarken düştü cnm?ne kadar sürdü ki? ben de bu akşam dişçiye gidicem.eğer yarına iyi olabilirsem ki sürünsem de gitmek istiyorum ayrıntılı usg ye giricem cnm
aa bilmiyodum ben farklı boyları olduğunu araştırayım onu canım peki bu sepetler nasıl anlamadım ben hasır sepetmi
aa bilmiyodum ben farklı boyları olduğunu araştırayım onu canım peki bu sepetler nasıl anlamadım ben hasır sepetmi
normaldir hep tansiyonum canım biraz heyecanda yaptım sanırım 45 dk falan sürdü ben fenalaşınca sağ yan yattım dr devam etti bakmaya :roflol: sanki bişey olmamış gibi.. herşeye rağmen çok güzeldi git tabiki bebişini uzun süre görüyorsun :))[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım a.s.aman dikkat et trafiğe de ani fren seni hiç bişey olmasa çok korkutur o da tansiyonuna falan etki eder canım..tekrar geçmiş olsun bebişinin iyi olmasına da çok sevindim.darısı başımıza..havva da bir gelse de iyi haberler verse keşke..biraz daha mutlu olsak..:1closedeyes::sm_confused:
ben de bahsettim ama ben de chicconun park yatağını aldım..çok güzel arkadaşlar renk seçenekleri,sallama ,müzik,oyuncak,altında çekmece tarzı raf var çocuğun ıvır zıvırını koyabiliyorsun.tekerlekli istediğin yere taşı,yatağı içinde var ortopedik,uzaktan kumandalı titreşim yapıyor uyutmak için falan bayağı özel,kumaşları doğal ürünmüş çocuk yalasa da sorun olmazmış..öyle bir çok özellik tabi büyüklüğü bana göre normal ama odası küçükolanlar için nasıl bilemiyorum...a.s.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?