2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gnydn güsel anneler ve miniklerim!! inşallah bundan sonra üzen haberlerimiz olmaz ve hepimiz sağlıkla devam ederiz...
wrosecum geçmiş olsun cnm aman dikkat et,ne biliyim eğer olabiliyorsa böle ani hafifte olsa çarpmalara karşı göbeğinin önüne bi yastık koy fydası olur sanırım..
normalde de düşük mü tansiyonun ki usg de yatarken düştü cnm?ne kadar sürdü ki? ben de bu akşam dişçiye gidicem.eğer yarına iyi olabilirsem ki sürünsem de gitmek istiyorum ayrıntılı usg ye giricem cnm

canım parkyataklar bana çok büyük geldi bende 1 yıl odamda yatıracağım için daha ufak bişe arıyorum ama 3-4 yaşına kadarda kullansın istiyorum parkyatak benim pek hoşuma gitmedi açıkcası

demek yarın canım ayrıntılı usg inş.hayırlı kaberlerle gelirsin çok zevkli ayrıntılı usg ye girmek benim çok hoşuma gitmişti

sanemcim ilk 6 ay bebişlerimiz sepetlerinde,beşikleride yatar.sonrasında ben erken olduğunu düşündüğüm için park yatak alıcam.tekerlikli,istediğin tarafa götürebiliyorsun,hem uyuyabiliyor içinde, hem de büyüdükçe oyun oynayabiliyor cnm. nette google da park yatak yazdığın da bi sürü site çıkıyor cnm.birini örnek olarak koyuyorum şimdi http://www.bebeshop.com.tr/bebek/pr...1084&ShptsiD=9cc8d796b323f9f63ddafd8b5a79dfdf buraya gir bi bak :)

demek yarın canım ayrıntılı usg inş.hayırlı kaberlerle gelirsin çok zevkli ayrıntılı usg ye girmek benim çok hoşuma gitmişti

saol cnm benim inşallah ben de gideceğim,heyecanlıyım.annem de gelecek benimle.kesin ağlar :)
bu arada park yatak neden hoşuna gitmedi 2-3 yaşına kadar rahatlıkla yatabilir ve sen iş yaparken rahatlıkla içinde oynayabilir cnmcım

canım hoşuma gitmedi derken büyük oluşu hoşuma gitmedi çok avantajlılar aslında evet ama kesinlikle benim yatak odama sığmaz daha ufak bişeler arıyorum ben 3-4 yaşına kadar kullanabileceği çok şey istiyorum galiba dimi canım:)

trendcım park yatak buyuk dıyorsun ama eger 1-2 yasına dek sepetlerde dusunuyorsan bence tekrar dusun. cunku sepetlerdekı yataklar pek saglıklı degıl.
sadece gecıcı olarak kullanabılecegımız seyler onlar. park yataklaırn cesıtlı boyları var dıye bılıyourm. normal yatak alacagına onlar daha az yer kaplıyor cnmcım..
ben de bır sepet haızrlayacagım arkadasımdan alıcam susleyecegım bır de park yatak dusunuyorum.. zaten 2-3 yasına dek orda yatabılıyor sonrası da normal yatak alırız artık bebeıslerımızeeeee...

aa bilmiyodum ben farklı boyları olduğunu araştırayım onu canım peki bu sepetler nasıl anlamadım ben hasır sepetmi

selam kızlar bende park yatak aldım çok memnunum çok hoşuma gitti kısmetse bir dünyaya gelse oğluşumda içinde yatsa yaa..

normaldir hep tansiyonum canım biraz heyecanda yaptım sanırım 45 dk falan sürdü ben fenalaşınca sağ yan yattım dr devam etti bakmaya :roflol: sanki bişey olmamış gibi.. herşeye rağmen çok güzeldi git tabiki bebişini uzun süre görüyorsun :))

aa bilmiyodum ben farklı boyları olduğunu araştırayım onu canım peki bu sepetler nasıl anlamadım ben hasır sepetmi

EVT cnm boyları var park yatakların,nette de bakabilirsin,mothercare de falan da var,bebek mağazalarında.
sepetlerde çeşitli cnm,kendinden sallananı,kurmalısı,küçüğü büyüğü..odana göre her ikisinden de bulabilirsin aylin'cim

bende odamda olsun diye hasır sepetlerden istiyorum ama fazla masrafta yapmak istemiyorum çok kısa süre kullanılacak yaa :uhm: dilekciğim sen sepeti nasıl hayırlayacaksın canım??

günaydın kızlar.yeni kalktım bugün çok kötüyüm.gece kötü kötü rüyalar gördüm bebişimi gördüm çok korktum.acayip başım ağrıyo.
dünden beride bebeğim hiç oynamıyo üzüldüm mü kızıma çok yansıyo.onuda kafaya taktım sanırım.psikolojik olarak çok etkilenmişim fark ettim.
wrose aman canım dikkat et.bende çalışırken bi kaza geçirdim akıbetinde hemen işten ayrıldım.nalet olsun dedim stresle işe gitmektense hiç gitmem daha iyi diye düşündüm.
elvincim usg çok güzel geçer umarım.çok zevkli bişi.bende 2. kez geçen cuma girmiştim çok güzeldi.
bende park yatakları sevmedim.çok kaba geldi ve sevimsiz geldiler bana.erkek çocukları için olabilirde kız bebekleri için pek ideal gelmedi bana.ben sallanan karyolalardan alıcam.cibinlikle süsleyip pamuk prenses yatağı yapıcam.inşallah o günleri görürüz.öpüyorum hepinizi

ELVİN cim inceledim linki.çok portatif ve kullanışlı.bende böle bişi alayım o zaman.ama sallananlardan istiyorum .çeşitlerine bakmam lazım.
tamam kızlar kararımı verdim.bundan alıcam.hem düşme, kafasını tahtaya vurma sorunu falanda yok.ben araştırayım bakalım istediğim özelliklerde bulup alayım.
ilerde kapatılıp kaldırılıyorda.yer kaplamıyor.çok güzel bişey.
çok tşk ederim.:teytey:

selam arkadaşlar bebişlerinize de kokulu öpücükler. kezbancay ağrılarından bahsetmiş bi daha göremedim ve meraklandım. oralardaysan iyiyim de kezbancay
hemoroitle ilgili konuşuluyodu dün şu krem ismini alabilir miyim ben de.bana sıcak suya oturmam tavsiye edildi. ama işe yaramadı da.
park yatak hususunda ben de pek sevemedim onları bana da kaba saba geliyo bilmem. oda takımları da çok pahalı zaten yatabilir mi o beşikte de bilmem
amaaaaaaaaaaan temmuzun ortasına kadar iğne almamaya söz verdim kendi kendime. o zamanda bakarız. sağlıklı olsunlar hepsi olur gider

Kızlarrr ben geldim...
ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimi gördüm ve şimdik yine aranızdayım...
çok şükür hersey yolundaymış. bebeğim 454 gr olmuş...

hemen sizlere hbr vereyim dedim :teytey:

ewet arkadaşlar yaa çilek yok bayadır göremiyorum..
kezbancay da iyidir umarım bizi habersiz bırakmayın kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…