Kızlarrr ben geldim...
ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimi gördüm ve şimdik yine aranızdayım...
çok şükür hersey yolundaymış. bebeğim 454 gr olmuş...
hemen sizlere hbr vereyim dedim :teytey:
Kızlarrr ben geldim...
hoşgeldin kezbancay korktum ya valla. aman stresten uzak dur gözünü seveyim. çok sevindim valla ferahladım. geçmiş olsun tekrar
a.s.herkeze günadın arkadaşlar
usg den gelen arkadaşlar çok sevindim sizin adınıza.
wrose cimbir kaza atlatmışsın aman dikkat. nazar değdi gerçekten hepimize
ben dün gece hastanedeydim nts ye bağlandım allahtan korktuğum doğum sancıları değilmiş.serum takıldı stres ve panikten karnım şişmiş bebekler baskı yapmışlar. onlarıda üzdüm tabii. şimdi iyiyim çok şükür gece eve döndük zaten dinlenmeye devam ediyorum.ama hakikaten çook korktum.
CANIM BENİM HOŞGELDİN BAK BOŞUNA PANİK OLMUŞSUN DİMİİİ NASILDI KIZIN YÜZÜNÜ GÖREBİLDİNMİKızlarrr ben geldim...
kalachakra canım o kremin(hemoroit) ismi sana verilmişti dimi
yazabilir misin burdan rica etsem
a.s.herkeze günadın arkadaşlar
ben dün gece hastanedeydim nts ye bağlandım allahtan korktuğum doğum sancıları değilmiş.serum takıldı stres ve panikten karnım şişmiş bebekler baskı yapmışlar. onlarıda üzdüm tabii. şimdi iyiyim çok şükür gece eve döndük zaten dinlenmeye devam ediyorum.ama hakikaten çook korktum.
GÖRDÜĞÜN RÜYALARDAN ETKİLENME CANIM HAMİLELİKTE KABUSLAR GÖRMEMİZ ÇOK NORMALMİŞ İÇİNİ FERAH TUT ARKADAŞIM DÜNÜNDE ETKİSİ OLDU TABİİ RAHAT OLMAYA ÇALIŞkezbancay canım benim iyi olmana çok sevindim.ben sana akşam yazmıştım korkma diye.aylinin olyı hepimizi etkiledi.bende hiç iyi değilim bugün.çok kötü rüyalar gördüm.sıkma canını bebeişleri üzme.
kalachakra hoşgeldin.şimdi sen ne mutlusundur.bugün hiç bi yerin ağrımaz bebeğini gördün.bende çok özlüyorum onu hergün görmek istiyoru.herşeyin iyi olmasına çok sevindim.öpüyorum canım
çok geçmiş olsun canım tüh üzüntü bak neler yapıyor aman dikkat canım...neyse ki iyisin şimdi..a.s.herkeze günadın arkadaşlar
CANIM BENİM HOŞGELDİN BAK BOŞUNA PANİK OLMUŞSUN DİMİİİ NASILDI KIZIN YÜZÜNÜ GÖREBİLDİNMİ
çilek çok geçmiş olsun canım sanada.bu ağustos annelerine nazar değdi yaaaa.dikkat et canım kendine.stresten uzak dur,havalarada dikkat et canım.çok yanıltıyor...bende geceleri çok terliyorum.yazın napıcam bilmiyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?