2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr ben geldim...
ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimi gördüm ve şimdik yine aranızdayım...
çok şükür hersey yolundaymış. bebeğim 454 gr olmuş...

hemen sizlere hbr vereyim dedim :teytey:

canım çok sevindim değmesin a.s.
benim bebişte 671gram olmuş teyzeleri.. :teytey:

a.s.herkeze günadın arkadaşlar
usg den gelen arkadaşlar çok sevindim sizin adınıza.
wrose cimbir kaza atlatmışsın aman dikkat. nazar değdi gerçekten hepimize
ben dün gece hastanedeydim nts ye bağlandım allahtan korktuğum doğum sancıları değilmiş.serum takıldı stres ve panikten karnım şişmiş bebekler baskı yapmışlar. onlarıda üzdüm tabii. şimdi iyiyim çok şükür gece eve döndük zaten dinlenmeye devam ediyorum.ama hakikaten çook korktum.

hoşgeldin kezbancay korktum ya valla. aman stresten uzak dur gözünü seveyim. çok sevindim valla ferahladım. geçmiş olsun tekrar

Kızlarrr ben geldim...

hosgeldın cnmcımmm
gecmıs olsuunn cok guzell
hersey yolundaymıs cok sevındım cnm benımmmmmm gozunaydın..

hoşgeldin kezbancay korktum ya valla. aman stresten uzak dur gözünü seveyim. çok sevindim valla ferahladım. geçmiş olsun tekrar

canımsın çok teşekkürler bana da dr 8 hafta daha çok dikkat et demişti ben de aylin gibi..... olucam stresi sardı beni dün. ama şimdi rahatladım hatta kısmetse bu haftasonu bebek odamızı boyayacağız. dr um tavsiye etti.haftaya da usg var.

büyük geçmiş olsun canım.. bolca dinlenmeye devam et ve bebişlerede kendine dikkat et canım a.s.

KEZBANCAY: Aman canım, stres bize yasakkkkkkk....stresten uzak duracağız.ama bazen elde değil ...çok dikkat et kendine bitanem.özelliklede sennnnnn...hem sen bizim naza r boncuğumuzsun.iki tatlı bebiş.allahım acısını göstermesin sana... insan az bişi sorun olunca panikliyor değil mi.bende öyleyim .az biraz oynamasa moralim bozuluyor...
KALACHAKRAAAAAA::dance: hoşgeldin canımmmm Şeniz valla güzel haberlere ihtiyacımız vardı.çok iyi oldu.çok sevindim.demek 454 gr :1rolleyes: yerim ben onu Şeniz
ELVİNcimdende yarın süper haberler bekliyoruz inşşşşş

:teytey:

kezbancay canım benim iyi olmana çok sevindim.ben sana akşam yazmıştım korkma diye.aylinin olyı hepimizi etkiledi.bende hiç iyi değilim bugün.çok kötü rüyalar gördüm.sıkma canını bebeişleri üzme.
kalachakra hoşgeldin.şimdi sen ne mutlusundur.bugün hiç bi yerin ağrımaz bebeğini gördün.bende çok özlüyorum onu hergün görmek istiyoru.herşeyin iyi olmasına çok sevindim.öpüyorum canım

Kızlarrr ben geldim...

CANIM BENİM HOŞGELDİN BAK BOŞUNA PANİK OLMUŞSUN DİMİİİ NASILDI KIZIN YÜZÜNÜ GÖREBİLDİNMİ

kalachakra canım o kremin(hemoroit) ismi sana verilmişti dimi
yazabilir misin burdan rica etsem

canım veriyim ismini gerçekten çok memnun kaldım ben o kremden. dün ağrıdan ağlıyordum duramıyordum yerimde sürer sürmez gecirdi ağrıyı. ismi ultraproct pomat...
sanada çok geçmiş olsun canım a.s.

CANIMMM GEÇMİŞ OLSUN NEYSEKİ İİMİŞ BEBİŞLERİN SÜKÜRLER OLSUN YA BU OLAY HEPİMİZİ ÜZDÜ BENDE DÜNDEN BERİ Bİ TUHAHIM AMA ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ BU KONUYU FAZLA KONUŞMAYALIM HEM AYLİNİMİZ GİRİP OKURSA ETKİLENMİŞ OLUR HEMDE BİZLER İSTER İSTEMEZ ETKİLENİYORUZ CANIM KENDİNE DİKKAT ET

GÖRDÜĞÜN RÜYALARDAN ETKİLENME CANIM HAMİLELİKTE KABUSLAR GÖRMEMİZ ÇOK NORMALMİŞ İÇİNİ FERAH TUT ARKADAŞIM DÜNÜNDE ETKİSİ OLDU TABİİ RAHAT OLMAYA ÇALIŞ

çok geçmiş olsun canım tüh üzüntü bak neler yapıyor aman dikkat canım...neyse ki iyisin şimdi..
Havvacım hadi gözün aydın canım ya çok sevindima.s. yerim ben sizin 454gr ve 671 gr bebişlerinizi..maşallah

kısmetse pazartesi de ben gideceğim ayrıntılı usgye..inşallah biz de de cinsiyet değişmez ben de herkes erkek diyor şüpheye düştüm gerçi doktorumuz kız dedi ama bilemiyorum bakacağız heyecan yaptım ben de...:sm_confused:naniknanik

SELAM ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM. BEN 2 GÜNDÜR EVDE YATIYORUM. ATEŞİM VAR BOĞAZIM VE BAŞIM AĞRIYO. ŞU ANDA EVDEYİM BİRAZ DAHA İYİYİM. SİZLER NASILSINIZ.KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN HAVALAR ÇOK KÖTÜ ÇARPIYO:1no2:

CANIM BENİM HOŞGELDİN BAK BOŞUNA PANİK OLMUŞSUN DİMİİİ NASILDI KIZIN YÜZÜNÜ GÖREBİLDİNMİ

evet canım yaa... doktor kafası küçük olucak senin bebeğin dedi. ama doğumda bu avantajdır dedi... çok haeketliydi yaa... doktor çok şaşırdı. istediği posizyonları anında verdi... sırnaşık şeysırnaşık şey

çilek çok geçmiş olsun canım sanada.bu ağustos annelerine nazar değdi yaaaa.dikkat et canım kendine.stresten uzak dur,havalarada dikkat et canım.çok yanıltıyor...bende geceleri çok terliyorum.yazın napıcam bilmiyorum :çok üzgünüm:

kızlar bu arada 60 kg olmuşum şu an itibariyle. 54 le başlamıştımfisfisfis.hey gidi gençlik heyyy :1no2:

saol canım kesinlikle nazara geliyoruz. ama ben hafta sonu çok ince giyinip dışarı çıktım ve dışarda çok terledim.sanırım ondan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…