2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.çilek geçmişolsun arkadaşım

geceleri ben de ter içinde uyanıyorum.artık sadece pike örtünüyorum kolsuz geceliklerle yatıyorum gündüzleride 2gündür hava berbat sıcak bunaltıyo.vallahi askılı atletle duruyorum evde kimse de yokya ondan rahatım.çalışanlara kolaylıklar dilerim.işimiz zor bundan sonra...

Çileçiğim çok geçmiş olsun havalar çok fena dikkat etmek lazım tabi.. büyük geçmiş olsun.. a.s.

arkadaşlar bebek odası duvar boyaları diye google dan baktım su bazlı boyalar kullanın diyor.bunun özel bebek odası boyası diye bir çeşidi yokmu. ben çıkamadığım için eşim alacak boyaları ona göre tembihliycem de

QUOTE=ÇİLEK-79;2536328]SELAM ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM. BEN 2 GÜNDÜR EVDE YATIYORUM. ATEŞİM VAR BOĞAZIM VE BAŞIM AĞRIYO. ŞU ANDA EVDEYİM BİRAZ DAHA İYİYİM. SİZLER NASILSINIZ.KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN HAVALAR ÇOK KÖTÜ ÇARPIYO:1no2:[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım seni de merak ettik nerde bu kız diye neyse ki sadece soğuk algınlığı..bununla geçmiş olsun canım...a.s.
ben ders çalışmaya çalışıyorum bir yandan ev temizliği az bakabiliyorum ara ara..kusura bakmayın kızlar kaçırdığım bişey olursa söyleyin ban dasenağlama

kezbancım benim arkadaşım boyatmıştı var biliyorum öyle bebekler için boya..
hem de canlı renkleri var..duvardan hava sirkülasyonu sağlıyormuş ki oda havalansın diye...nasılsa?

sen zaten ikiz beklediğin için vucudunun bize naza ran daha çok yağ depolaması gerekiyormuş.bence sen çok iyi gidiyorsun.demek bende ikiz olsa 6 + 6 :12 ayrıyeten ikiz bebek bekliyorum bahanesiyle 3 kg daha eder15 kg.valla nazar değmesin.çok iyi gidiyorsun sen.
inş fazla almayız.bu kiloyla bu havada yatamıyorum geceleri sıcak basıyor, terliyorum.nefes nefese kalıyorum merdivenlerde çok zorlanıyorum.biraz fazla yürüsem amniosentez iğnesi yapılan yerim ağrıyor :çok üzgünüm:
sıcaklarda napıcaz fisfisfis

evet o baktığım sayfada da duvarların hava alınabilmesinden bahsediyodu ama adına sadece su bazlı boya demişler o garip geldi bana.evin diğer bölümlerinde kullandığım boya ile aynı o zaman.ben yine bebek odası duvar boyası diye istiycem o zaman diimi

çilekciğim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.c vitamini almaya çalış.
kezbancay senin kilo alman normal bizde birtane sende iki tane
geceleri ter olayı bende de var.kalkıp atlet değiştiriyorum her gece boynum ve göğüs kısmım çok terliyo.
polenlerde çıktı bu mevsime çok dikkat yaz gribi fena oluyo

panikatakcım aslında dikkat ediyorum beslenmeme bir tek danette ve buzparmakta engelleyemiyorum her gün 1er tane yiyorum.canınız isterse alabilinecek bişii diye yazdım am hata mı ettim ki:uhm:

bu arada biliyorsunuz bacaklarımda kollarımda kasılmalar ,karıncalanmalar oluyordu ya.hafta sonundan beri yürüyüş yapıyorum .günde en az 45 dk.cuma gecesinden bu yana rahatım.bu arada PEDİASTRUM demişti ayaklarını yükseğe kaldır diye.oda çok etkili oldu.sağolun kızlar...a.s.

canım benim amniyosentez yerin ağrıyomu hala.ben ağrıyo dedim mi çok dinliyosun kendini diyolar.özellikle hapşırınca,yatktan kalkınca çok ağrıyo.
bide benim karnıma çok kramp giriyo.böyle şikayeti olan varmı.yataktan kalkalrken sağa sola dönerken sanki bişi batıyo.bunun ilacı varmış ama almak istemedim.
sizdede kramplar oluyomu kızlar

polenler de benim korkulu rüyam açık havaya çıkmıyorum allahtan(piknik gibi) inşallah allerjim başlamaz şimdilik yok ama normalde ilaç kullanıyorum her yıl.
bende de yok yok diimi.

panikatakcım aslında dikkat ediyorum beslenmeme bir tek danette ve buzparmakta engelleyemiyorum her gün 1er tane yiyorum.canınız isterse alabilinecek bişii diye yazdım am hata mı ettim ki:uhm:

ewt onlar kalorili, ama yinede çok iyisin maşallah.
bende çok çilek yiyorum.şimdi diyeceksiniz ki çilek sonuçta meyve, kilo yapmaz ki diye.ama ben çileğin yanında toz şekerde yiyorum.hatta o kadar şeker yiyorumki şekerli çilekten ziyade çilekli şeker diyebilriz...:çok üzgünüm: şekeri çok kaçırıyorum.

ben de hergün yürüyüş yapıyorum:smiley-cool:ve akşamları da elimden geldiğince ayaklarımı kaldrırıyorum gerçekten bana da iyi geldi..ama ben de kılcal damar çatlamaları oldu..böyle kırmızı-mor arası ince ince siz de de var mı?bir de dizlerim çok ağrıyor ama doğum yapan arkadaşım onun sebebinin kilo aldığımdan vücudun verdiği tepki dedi..dizler ağırlığı bir süre kaldıramayıp ona laışmaya çalışırken ağrıyormuş:uhm:ben onun yalancıssıyım:sm_confused:

amniosentez oldum.o günden beri ağrım var o bölgede.iğne giren bölgede.:çok üzgünüm: yarım saat yürüyüşten sonra ağrı yapıyor.bende korkuyorum.kese açılacak falan diye.sonuçta biz diğer bebek bekleyenlere göre biraz daha riskliyiz.erken doğumda bize daha yakın...çünkü amniosentezin kötü yanlarından biride bu biliyorsun değil mi?
ama yatarken birden kalktığımda ve hapşırdığımdada iğne bölgesi ağrıyor :uhm: neden oldu bilmiyorum.KALAÇHAKRA VEdiloşum SİZİNDE BÖYLEMİ.AMNİOSENTEZ OLANLARDA NORMAL Mİ ACABA?

bu arada iyiki varsınız arkadaşlar.... sayenizde daha güzel geçiyor günlerim

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım erken doğum olayını biliyorum.hatta yaptıran bi tanıdığım var da doğumda da iğne yeri çok ağrıyomuş.oranın ağrısı farklı vuruyomuş.yatıp kalkarken çok fena oluyo zaten.
bide canım bana şey dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama olanlar varmış.çilek yerken elini vücudunun herhangi bi yerine sürersen bebekte o yerde leke oluşur diyolar.bende pek inanmıyorum ama yinede dikkat ediyorum.sanada söyliyim dedim

benim o kadar yürümediğim için çok acımıyo ama iğne yerim belli kabuk var küçücük. tuvalete çok sıkışık gittiysem acıyo birde yatakta dönerken acıyo orda iğne kalmış gibi hissediyorum. ama sizin kadar yoğun hareket etmediğim için herhalde daha az oluyo. birde yatakta dönerken önce kalkıp oturuyor sonra dönerek yatıyorum birde yana yatarken destek yastığının çok faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…