çilek çok geçmiş olsun canım sanada.bu ağustos annelerine nazar değdi yaaaa.dikkat et canım kendine.stresten uzak dur,havalarada dikkat et canım.çok yanıltıyor...bende geceleri çok terliyorum.yazın napıcam bilmiyorum :çok üzgünüm:
SELAM ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM. BEN 2 GÜNDÜR EVDE YATIYORUM. ATEŞİM VAR BOĞAZIM VE BAŞIM AĞRIYO. ŞU ANDA EVDEYİM BİRAZ DAHA İYİYİM. SİZLER NASILSINIZ.KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN HAVALAR ÇOK KÖTÜ ÇARPIYO:1no2:
kızlar bu arada 60 kg olmuşum şu an itibariyle. 54 le başlamıştımfisfisfis.hey gidi gençlik heyyy :1no2:
kezbancım benim arkadaşım boyatmıştı var biliyorum öyle bebekler için boya..arkadaşlar bebek odası duvar boyaları diye google dan baktım su bazlı boyalar kullanın diyor.bunun özel bebek odası boyası diye bir çeşidi yokmu. ben çıkamadığım için eşim alacak boyaları ona göre tembihliycem de
sen zaten ikiz beklediğin için vucudunun bize naza ran daha çok yağ depolaması gerekiyormuş.bence sen çok iyi gidiyorsun.demek bende ikiz olsa 6 + 6 :12 ayrıyeten ikiz bebek bekliyorum bahanesiyle 3 kg daha eder15 kg.valla nazar değmesin.çok iyi gidiyorsun sen.
inş fazla almayız.bu kiloyla bu havada yatamıyorum geceleri sıcak basıyor, terliyorum.nefes nefese kalıyorum merdivenlerde çok zorlanıyorum.biraz fazla yürüsem amniosentez iğnesi yapılan yerim ağrıyor :çok üzgünüm:
sıcaklarda napıcaz fisfisfis
çilekciğim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.c vitamini almaya çalış.
kezbancay senin kilo alman normal bizde birtane sende iki tane
geceleri ter olayı bende de var.kalkıp atlet değiştiriyorum her gece boynum ve göğüs kısmım çok terliyo.
polenlerde çıktı bu mevsime çok dikkat yaz gribi fena oluyo
panikatakcım aslında dikkat ediyorum beslenmeme bir tek danette ve buzparmakta engelleyemiyorum her gün 1er tane yiyorum.canınız isterse alabilinecek bişii diye yazdım am hata mı ettim ki:uhm:
ben de hergün yürüyüş yapıyorum:smiley-cool:ve akşamları da elimden geldiğince ayaklarımı kaldrırıyorum gerçekten bana da iyi geldi..ama ben de kılcal damar çatlamaları oldu..böyle kırmızı-mor arası ince ince siz de de var mı?bir de dizlerim çok ağrıyor ama doğum yapan arkadaşım onun sebebinin kilo aldığımdan vücudun verdiği tepki dedi..dizler ağırlığı bir süre kaldıramayıp ona laışmaya çalışırken ağrıyormuş:uhm:ben onun yalancıssıyım:sm_confused:bu arada biliyorsunuz bacaklarımda kollarımda kasılmalar ,karıncalanmalar oluyordu ya.hafta sonundan beri yürüyüş yapıyorum .günde en az 45 dk.cuma gecesinden bu yana rahatım.bu arada PEDİASTRUM demişti ayaklarını yükseğe kaldır diye.oda çok etkili oldu.sağolun kızlar...a.s.
canım benim amniyosentez yerin ağrıyomu hala.ben ağrıyo dedim mi çok dinliyosun kendini diyolar.özellikle hapşırınca,yatktan kalkınca çok ağrıyo.
bide benim karnıma çok kramp giriyo.böyle şikayeti olan varmı.yataktan kalkalrken sağa sola dönerken sanki bişi batıyo.bunun ilacı varmış ama almak istemedim.
sizdede kramplar oluyomu kızlar
amniosentez oldum.o günden beri ağrım var o bölgede.iğne giren bölgede.:çok üzgünüm: yarım saat yürüyüşten sonra ağrı yapıyor.bende korkuyorum.kese açılacak falan diye.sonuçta biz diğer bebek bekleyenlere göre biraz daha riskliyiz.erken doğumda bize daha yakın...çünkü amniosentezin kötü yanlarından biride bu biliyorsun değil mi?
ama yatarken birden kalktığımda ve hapşırdığımdada iğne bölgesi ağrıyor :uhm: neden oldu bilmiyorum.KALAÇHAKRA VEdiloşum SİZİNDE BÖYLEMİ.AMNİOSENTEZ OLANLARDA NORMAL Mİ ACABA?
amniosentez oldum.o günden beri ağrım var o bölgede.iğne giren bölgede.:çok üzgünüm: yarım saat yürüyüşten sonra ağrı yapıyor.bende korkuyorum.kese açılacak falan diye.sonuçta biz diğer bebek bekleyenlere göre biraz daha riskliyiz.erken doğumda bize daha yakın...çünkü amniosentezin kötü yanlarından biride bu biliyorsun değil mi?
ama yatarken birden kalktığımda ve hapşırdığımdada iğne bölgesi ağrıyor :uhm: neden oldu bilmiyorum.KALAÇHAKRA VEdiloşum SİZİNDE BÖYLEMİ.AMNİOSENTEZ OLANLARDA NORMAL Mİ ACABA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?