2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kzızlar çatlaklardan falan bahsetmişsiniz. ya ben hiç bişey kullanmıyorum hiç çatlak oluşmadı şimdilik hiçbiyerimde yok. ama sonra oluşurmu bilmiyorum korkuyorumda çatlak oluşcak diye... ne dersiniz kullanıyım mı bişiler yaa... bi ara kakao yağı almıştım bikaçkez sürdüm ama çok kıllandıroyor diye bıraktım onu da :SSSS

nar-ı beyza günaydın canım ben sadece karnıma sürebiliyorum birde göğüslere. bacaklarıma eğilmem yasak olduğu için sürmüyorum.boşveeer çatlıycağı varsa çatlıyo zaten sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalımda. gerisi kolay

nilciim bebeklerin başı soldaysa ayakları sağda yada tam tersi olcak diye bişey yokki. benim sağda kız solda erkek var birinin başı aşağıda ötekinin başı yukarıda oluyo herhalde tek bebekte de öyledir belki ayakları aşağıdadır. daha kemikler güçsüz olduğu için net hissetmeyebilirsin hiç korkma tatlı yediğinde dikkat et bak hareketini hissedersin

SUSE MAUS canım ya sen egzersizlere gidiyorsun.yurt dışında ne gibi egzersizler yaptırıyorlar.şöyle basitinden bizede anlatsan.ben sadece yürüyüş yapıyorum.oda günde 30 - 45 dk falan.yeterli olurmu ki acaba:uhm:
egzersiz yapanlarınız varmı aramızda ???????????????????????????

bende yürüyüş yapıyorumm
.....

maaşallah diyelim de bu gün çatlamaya başlama. bende de olmadı ama karnım çok kaşınıyordu o kaşıntıları aldı yağ. çatlarmı bilmem ama bundan sonra hızlı genişliyceğimizi düşünürsek çatlar herhalde bence ara ara sür en azından deri nemlenir

bendede catlaklar bacaklarımda olusmaya basladı bıraz ama daha bısey kullanmaya baslamadım baslasak ıyı olcak sanırım

kezbancay senınıler yer bulamadıgı ıcınmı oyle duruyorlarkı :)) ozzaman her coocuguun durusu farklıdır ayy canım benım ıkızmı senın ay hıc rahat bırakmazlar bırı ordan bırı ordan vuruur ne guzel masallah canım hemde allah kolaylık versınn nazardan korusun

arkadaşlar bir kaç gündür akıntım çok oluyordu ben de günlük ped kullanmaya başladım 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor ve yarım saat önce tuvalete gittiğimde pedimde pembe damla şeklinde akıntı vardı sonra biraz daha kahverengi gibiydi pedimi değiştirdim sürekli tuvalete gidip bakıyorum çok korkuyorum kızlar kanama olucak diye zate birkaç gündür kabus görüyorum ya erken doğum yapıyorum, ya kanamam oluyo hiç akıntısı koyulaşan ya da miktarı artan var mı elim ayağım titriyor şu anda işyerindeyim doktorum da çok uzak arasammı acaba arkadaşlar çok korktum şimdi

yaa nolurr bana cvp verin 21. haftamdayım be ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bu bana çok koyuyor doktora gittiğimde kıpır kıpı bir problem yok çok şükür ama ben anlamıyorum.herkezinde artık kıpırdaması lazım kıpırmadımı demesinden çok sıkıldım ve mutsuzum benim gibi olanlar var mı nolur cvp yazın

Nilal Bence Doktorunu Ara Söyle Bilgisi Olsun Belkide önemli Bişeydir Ihmal Etme

bı dr ara sor bence ama onemlı bısey yokdur umarım renklı akıntııların pk onemı yok olarak bılıyorm baslarda bendede oldu dr ayakda cok klamakdan falan demısdı yat dınle demısdı ama dr sor rahatlarsın canım korkma panık yaparsan daha kotu olur takma kafana inns onemlı deıldır

CANIM DAHA 21. HAFTADAYMISSIN DAHA O KADARDA GEÇ DEĞİL ANCA HİSSEDERSİN HEM BAZEN HİSSEDİYOSUNDUR AMA SEN BAĞIRSAKLARIN FALAN YADA GAZINDA SANIYO OLABİLİRSİN ÇÜNKÜ BENDE BAZEN ACABA GAZIMMI YADA BEBEKMİ DİYE KARIŞTIRIYORDUM İLK XZAMANLARDA.HEM DAHA YENİ YENİ KEMİKLERİ GELİŞMEYE BAŞLADI ANNESİ SABRET

guzelım ılk bebeklerımızde gec hıssedıyooruz dogal olarak bıde kılolu olan annelerdaha gec hıssedıyorlarmıs takma kafana bı kac hafta ıcınde hıssedersın

canım aynı sekilde benimde olmuştu 1 hafta önce... bende doktorumu aradım onlar normaldir eğer sıklaşırsa gelirsin dedi. kahverengimsi akıntılar bu dönemlerde normalmiş. bende çok can sıkmıştım senin gibi... korkulcak bişey yok. üzme tatlı canını sen.

bende öyle bir problem yok.ama sakın korkma canım.hemen dr a git.durumunu anlat.sanırım sana ilaç verir.vakit kaybetmeden hemen dr a git canım.

canım bebeğin hareketlerini hissetmesinde anne adayının kilosunun da büyük rolu var.. sen kilolu musun? kiloluysan şayet hissedememen nrmaldir diye düşünüyorum. mesela zayıf anne adaylarıda daha erken haftalarda bebeklerinin hareketlerini hissedebiliyorlar...

oğlum o zaman babaya çekecek eyvahh :))) benim eşim çok yavaş ağırdır oğlumda daha hareketle beni dürtmediğine göe ağırkanlı bebek olcak :))) çok teşküker ederim kızlar buarada nilcim bencede doktoruna bir sor ama sakın panik yapma emi cnm aklına iyi şeyler getir iyi şeyler olsun bak bende hergün abuksubuk rüyalar görüyorum ama takmıyorum şu hareket olayı haricinde :)

nilal bence de bir dr unu ara bilgi ver bendede akıntı şekli değişti sarımtrak bazen yeşile kaçabiliyor ama dr umun bilgisi var tahlil filan yapıldı sen de vakit kaybetmeden ilet için rahatlar en azındana.s.

nilciim teşekkürler biraz sıkıntı vermeye başlıyo büyüdükçe şimdi üste doğru sıkıştırıyolar yine de güzelllikleri daha fazla

ben_nay bence endişelenme en kısa zamanda hissedersin.bak ultrasonda normal hareketliymiş işte. seni kimsenin üzmesine izin verme her bebek aynı olmaz her hamilelik de aynı olmaz.a.s.

cnm 61kiloyla hamile kalım 67yim şuan ehh zayıf değilim tabi ama öle kiloluda dğeilim bekliyceğim artık napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…