nar-ı beyza günaydın canım ben sadece karnıma sürebiliyorum birde göğüslere. bacaklarıma eğilmem yasak olduğu için sürmüyorum.boşveeer çatlıycağı varsa çatlıyo zaten sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalımda. gerisi kolay
günaydın
bebişlerimiz herşeye değer
SUSE MAUS canım ya sen egzersizlere gidiyorsun.yurt dışında ne gibi egzersizler yaptırıyorlar.şöyle basitinden bizede anlatsan.ben sadece yürüyüş yapıyorum.oda günde 30 - 45 dk falan.yeterli olurmu ki acaba:uhm:
egzersiz yapanlarınız varmı aramızda ???????????????????????????
kzızlar çatlaklardan falan bahsetmişsiniz. ya ben hiç bişey kullanmıyorum hiç çatlak oluşmadı şimdilik hiçbiyerimde yok. ama sonra oluşurmu bilmiyorum korkuyorumda çatlak oluşcak diye... ne dersiniz kullanıyım mı bişiler yaa... bi ara kakao yağı almıştım bikaçkez sürdüm ama çok kıllandıroyor diye bıraktım onu da :SSSS
yaa nolurr bana cvp verin 21. haftamdayım be ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bu bana çok koyuyor doktora gittiğimde kıpır kıpı bir problem yok çok şükür ama ben anlamıyorum.herkezinde artık kıpırdaması lazım kıpırmadımı demesinden çok sıkıldım ve mutsuzum benim gibi olanlar var mı nolur cvp yazın
arkadaşlar bir kaç gündür akıntım çok oluyordu ben de günlük ped kullanmaya başladım 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor ve yarım saat önce tuvalete gittiğimde pedimde pembe damla şeklinde akıntı vardı sonra biraz daha kahverengi gibiydi pedimi değiştirdim sürekli tuvalete gidip bakıyorum çok korkuyorum kızlar kanama olucak diye zate birkaç gündür kabus görüyorum ya erken doğum yapıyorum, ya kanamam oluyo hiç akıntısı koyulaşan ya da miktarı artan var mı elim ayağım titriyor şu anda işyerindeyim doktorum da çok uzak arasammı acaba arkadaşlar çok korktum şimdi
arkadaşlar bir kaç gündür akıntım çok oluyordu ben de günlük ped kullanmaya başladım 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor ve yarım saat önce tuvalete gittiğimde pedimde pembe damla şeklinde akıntı vardı sonra biraz daha kahverengi gibiydi pedimi değiştirdim sürekli tuvalete gidip bakıyorum çok korkuyorum kızlar kanama olucak diye zate birkaç gündür kabus görüyorum ya erken doğum yapıyorum, ya kanamam oluyo hiç akıntısı koyulaşan ya da miktarı artan var mı elim ayağım titriyor şu anda işyerindeyim doktorum da çok uzak arasammı acaba arkadaşlar çok korktum şimdi
yaa nolurr bana cvp verin 21. haftamdayım be ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bu bana çok koyuyor doktora gittiğimde kıpır kıpı bir problem yok çok şükür ama ben anlamıyorum.herkezinde artık kıpırdaması lazım kıpırmadımı demesinden çok sıkıldım ve mutsuzum benim gibi olanlar var mı nolur cvp yazın
cnm 61kiloyla hamile kalım 67yim şuan ehh zayıf değilim tabi ama öle kiloluda dğeilim bekliyceğim artık napıyımcanım bebeğin hareketlerini hissetmesinde anne adayının kilosunun da büyük rolu var.. sen kilolu musun? kiloluysan şayet hissedememen nrmaldir diye düşünüyorum. mesela zayıf anne adaylarıda daha erken haftalarda bebeklerinin hareketlerini hissedebiliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?