mrb canım ben pendik aydos tayım sen neresindesin
arkadaşlar doktora ulaştım devam ederse gel dedi çok şükür şimdi yine kontrol ettim pedim tertemiz birşey yok şu anda ama tetikteyim, inşallah bir daha olmaz, kızlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah hepimize bebeklerimizi bağışlasın kimseye acısını göstermesin çok sağolun tekrar
aramızda aşılama yöntemiyle bebiş bekleyenimiz varmı kızlar...tüp bebek olayı yani.aşağı yukarı ücreti ne kadar????
arkadaslar 2 duze ultrasona nezaman gırdınız bellı haftallardamı bılgınız varmı bende bugun gıtmek ıstyorum dr ama esım gelemez oyuzden pazartesıyı beklesemmı esıımle gormek ıcın yoksa gıtsemmı bugun nedersınız
kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum normal mi :uhm: bu hafta hep bi ağırlığım var üstümde çalışıyorum ama bide bana sorun nasıl diye :bbo:
çok zor...minicik ve bize muhtaç bebeğimizi nasıl bırakıp gelicez işe.nasıl çalışacaz :çok üzgünüm: arkadaşımın 2 aylık bebeğini annesine bırakıp işe geldiği ilk gün geldi aklıma birden.o hafta hep ağlamıştı.:çok üzgünüm: ben nasıl dayanırım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?