2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yemeğe gidiyorum öptüm sizi kızlar çok teşekkür ederim yine geleceğim :) mucxxxxxxxxxxxx bütün bebişlere...

arkadaşlar doktora ulaştım devam ederse gel dedi çok şükür şimdi yine kontrol ettim pedim tertemiz birşey yok şu anda ama tetikteyim, inşallah bir daha olmaz, kızlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah hepimize bebeklerimizi bağışlasın kimseye acısını göstermesin çok sağolun tekrar

ben-naycım .genelde kız bebeklerin hareketleri erkeklere göre daha hafif olurmuş derler.tabi herkesde böyle olacak değil.ben erken hissettim hareketleri.ultrasonda herşey normalse hiç kafana takma .bebişinin hareketlerinide en geç 22 hafta sonuna kadar hissedersin.kimilerinin rahim duvarı kalın olurmuş.o yüzden hissedemezmiş.kilonda normal.aldığın 6 kg çok iyi.bi sorun yoktur endişelenme.çikolata ye,sırt üstü yat.bak gör nasılda tekmeliyecek seni....cinsiyeti bellimi canım?

bende yeni yeni net bi şekilde hissetmeye başladım bebişimin hareketlerini geçen haftaya kadar hafif hafif ama şimdi maşallahı var oğluşumun :)

:hooray:arkadaşlar e-bebek.com a üye olun her gün (çekilişle) 2kişiye bedava ürün vereceklermiş. şans bu belki bize de çıkar.bu gün bebek arabası veriyo ben katıldım çekilişe. çıkarsa teyzesinden hediye olur bir bebişe(araba tek kişilik te)

ben de sanki e-bebekten komisyon alıyomuşum gibi oldu. vaallahi yok ööle biişi... amacım faydalı olabilmek.a.s.

çok şükür allahıma...bi ara bende korktum.devam etmez canım korkma...edersede hemen dr'a git.ihmal etme.

bu aralar çok sıkıntılar yaşıyoruz.herşeyden etkileniyoruz,kötü rüyalar,kabuslar,çatlaklar,kötü haberler,kramplar, korkular.bunları kafamıza takıncada sağlığımızda problemler yaşıyoruz.ufak bişeyden bile korkuyoruz artık.

ben bile bugün herşey yolundayken bi arkadaşım geldi.kötü rüya gördüm dikkat et kendine dedi.şimdi aklım orda kaldı.evhamlandım iyice yaaaa :çok üzgünüm:

aramızda aşılama yöntemiyle bebiş bekleyenimiz varmı kızlar...tüp bebek olayı yani.aşağı yukarı ücreti ne kadar????

aramızda aşılama yöntemiyle bebiş bekleyenimiz varmı kızlar...tüp bebek olayı yani.aşağı yukarı ücreti ne kadar????

benim tüpbebek:6milyar tuttu toplam.ssk desteği almadan özel.

nilalciim sevindim canım umarım tekrarlamaz panikatakcıımın dediği gibi her şeyden çok etkileniyoruzda ondan oluyo geçmişolsun

sağolun canlarım valla hele aylinin olayından sonra gecelerim hep kabuslarla geçiyo çok korkar olduk herşeyden şu hamileliği sağ salim atlatıp bebeklerimizi alabilsek kucağımıza kızlar...

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum normal mi :uhm: bu hafta hep bi ağırlığım var üstümde çalışıyorum ama bide bana sorun nasıl diye :bbo:

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum normal mi :uhm: bu hafta hep bi ağırlığım var üstümde çalışıyorum ama bide bana sorun nasıl diye :bbo:

aynı şekilde ben de öyleyim canım hep uyumak istiyorum ve işe gelmekten nefret ediyorum artık acaba yıllık iznimimi kullansam diyorum

o uyku problemi bendede varr çok ama çokkk zor geliyor işe gelmek ama yıllık iznimi bile kullanmayacağım o 2 haftalık zamanımı bebeğim olunca doğum iznine ekleyeceğim tabi okadar nasıl dayanacağım inanın bende bilmiyorum kızlarr

haklısın canım ama çok zor dayanmak hele ki o sıcaklarda mümkün değil yine de Allah kolaylık versin inşallah dayanabilirsin

ewet yaa bebişin yanında daha uzun kalmak istiyorum bende yıllık izninide eklerdem 16 haftaya var ya süper olur.. inşallah allahım o günleri görürümm

şansımızada bu yaz çok kurak geçeçcek diyolar hepimizin alah yardımcısı olsun bizlerin doğum zamanları hemen hemen aynı hepimiz bir kaybolucağız kimsecikler kalmayacak buralarda

çok zor...minicik ve bize muhtaç bebeğimizi nasıl bırakıp gelicez işe.nasıl çalışacaz :çok üzgünüm: arkadaşımın 2 aylık bebeğini annesine bırakıp işe geldiği ilk gün geldi aklıma birden.o hafta hep ağlamıştı.:çok üzgünüm: ben nasıl dayanırım bilemiyorum

valla ben 6 ay ücretsiz iznimi kullancam Allah izin verirse, çünkü oğlumda kullanmadım doğum iznim bittiğinde oğlum iki aylıktı 15 gün sonra sütüm kesildi bu yavruma da aynısını yapmak istemiyorum hiç bir şey onlardan önemli değil napalım 6 ay sıkıcaz kemerleri artık, o yüzden yıllık iznimi kullanıyım diyorum doğum öncesi 8 haftalık izine de çıkıcam heralde

deme öyle yaaa senağlama nasıl dayancaz bende bilmiyorumm .... mecbur olmazsam zaten eşimde istemiyor bende hiç istemiyorum.. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…