2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim kızımda hep sol tarafımda :) bebişlerimiz hangi tarafta rahat ederse o tarafta dururlarmış,merak etme büyümeye başladıklarında ve yer daraldıklarında heryerimizde hissedeceğiz cnm :))) :teytey:

cnm bnce hemen doktorunu ara durumdan bahset,biliyorsun hiçbir şey ihmale geelmez bu dönemde.belki önemsizdir ama hiç olmazsa stresten kurtulmuş olursun cnm

ay ne güzel.demek bir oğlun vardı.şimdiki de kız...ne güzel denk gelmiş.allah tamamına erdirsin nilalcim.ilk doğumun nasıldı.normal mi sezeryan mı?nasıl geçti doğum... ay beni yine korku sardı :bbo:

valla kızlar bende hiç bebeğimi bırakıp işe gelmek istemiyorum hep düşündüğümde çok üzülüyorum bebeğimden ayrı kalmak istemiyorum ama ne yapalım o na parasızda bakamayızki:bbo:

bende yeni yeni net bi şekilde hissetmeye başladım bebişimin hareketlerini geçen haftaya kadar hafif hafif ama şimdi maşallahı var oğluşumun :)

cnm benim oğluşunun hareketlerini hissedemiyosun diye üzülüyordun ohh annesi bundan sonra geçmicek hep hissedeceksin ne tekmeler atacak sana minik yeğenim :))) :teytey:

ay ne güzel.demek bir oğlun vardı.şimdiki de kız...ne güzel denk gelmiş.allah tamamına erdirsin nilalcim.ilk doğumun nasıldı.normal mi sezeryan mı?nasıl geçti doğum... ay beni yine korku sardı :bbo:

sağol canım benim cümlemizinkini inşallah ilk doğumum oğlumun kilolu olması sebebi ile sezeryandı genel anesteziyle oldu o zaman özel hastanelerle ssk nın anlaşması yoktu ve sadece iki tane özel hastane vardı bursada dolayısıyla doğum fiyatları çok yüksekti mecburen sigortada oldu doğumum (Allah kimseyi düşürmesin) çok zordu çok acı çektim, şimdi Allahın izniyle özel hastanede ve epiduralle yapmak istiyorum narkozdan ayılmam çok zor oldu o yüzden epidural istiyorum, canım doğum şeklini kafana takma senin için hayırlısı ne ise o olsun ben ilkinde çok korkuyordum ve her gün düşünürdüm ne olcak nasıl olcak diye ve hamileliğimi kendime zehir ettim, Allah kolay doğumlar nasip etsin artık tadını çıkar hamileliğinin çünkü az sıkıntı çekmedin....

aramızda aşılama yöntemiyle bebiş bekleyenimiz varmı kızlar...tüp bebek olayı yani.aşağı yukarı ücreti ne kadar????

cnm ben geçen sene martta bir kere aşılama yaptırmıştım çalıştığım hastanede doktorum ayarlamıştı sadece spermiyogram ücreti alındı benden,onun da yarısı personel olduğum için. normal ücretini tam bilmiyorum sanırım o zaman 600-800 ytl falandı. ama tutmadı.sonra yaza giriyoruz diye tedaviyi bırakmıştım.bu sene yılbaşından sonra tekrar başlarım diye düşünüyordum ama baktık ki süpriz kendiliğinden oldu :) :teytey:
tüp bebek uygulaması oldukça pahalı.benim çalıştı yerde 2500 dolardı.laboratuar işlem ücretlei hariç.şu anki fiyatları nasıl bilemiyorum

merhablarrr güzell annelerimmm ben birazz gezdim geldimmm bebişimleee sizler nasılsınızzz.

kızlar özge nerde bu arada dünden beri haber çıkmadı hep yazardı o bize.. :uhm:

yaa haklısın bende merak ettim akşamda yazmadı hiç. msn de açık değil.

bu arada elvin kolay gelsin işin zor vallahi bu sıcakta ütü bimem nasıl olur?yerimseniben

birde doğumlardan bahsedilmiş o günlere gelelim inşallah sağ salim ben hiç korkmuyorum genel anestezi istiyceem çünkü. beni uyutsunlar da ne olursa olsun. sezeryan olur zaten benim. normal göze alamam.:1closedeyes:

nihancım anlattıkların mucize gibi bişey.ne mutluluktur.ne heyecandır değil mi.
bizde evlendiğimiz günden beri eşim istiyordu.bende sonradan istedim 3 ay korundum.3sonra korunmadım.bu sürede olmayınca bi korku düştü içimize.neyse adet zamanım gelmişti.o gece hamile olabilirim dedim.sabahı 1 damla kan gelince eşim ve ben hayal kırıklığı yaşadık.ama kanamanın devamı gelmemişti.2 gün sonra test yaptım evde çift çizgi çıkmıştı.ağlamıştım sevinçten.eşimde çok sevinmişti.beni kucaklayıp, çevirmeye başlamıştı.bende hemen ANNE MODUNA girmiştim.yerimseniben
-Sıkma göbeğimi , indir beni.ben hamileyimmmmmm :1closedeyes:
eşimde hemennn
-ooooooooooooo şimdiden çıt kırıldım oldun sende.köydekiler çalı taşıyor sırtında, demişti...:roflol:
benimde havam oracıkta inmişti...

çok güzeldi yaaa...benim bebiş beni hep yanılttı...adet olacağımı sanmıştım.1 damla kan görünce...

bende normal doğum istiyorum.tabi burda benim belimin durumu,bebişin duruşu, kilosu falan herhangi bi sorun çıkarmazsa normal istiyorum.sezeryanın çok ağrısı oluyormuş sonradan.kendimi normala hazırlıyorum.sezeryan zor gelir bana...allah o günleri bi göstersinde bebişlerimizin resimlerini koyarız buralara.ne güzel olur.

evet yaPEDİASTRUM yok ortalarda.az önce benimde aklıma geldi.ama ya gün yapıyorlar ya oraya gitmiştir.yada misafir falan gelmiştir.o uğramadan etmezdi.kızlar beni yine paniklendirmeyinnn...bak doğururum haaa :smiley-cool:

ÖZGE cim gelince bi haber ver....a.s.

SAOL CNM annemle dönüşümlü yapıyoruz ben yorulunca o yapıyor :)
:dance:

AMAN AMAN ne güsel :) kısa sürede hmile klmışsın cnm.ben adet düzensizliğim yüzünden uzun süre doğum kontrol hapı kullandım,evlendikten sonra bıraktım 1 sene bir şey olmadı.sonra doktor bana polikistik over olduğunu söledi tedaviye başladık aşılama falan olmadı. bir daha da işte yılbaşına kadar düşünmüyordum.neyse ki kızım kendi geldi :)
hepimiz sağlıkla alalım kucaklaırmıza da :)

bu arada özge için korkmayalım günleri oluyor ya onun gene bebişi ile geziyordur :)) öle düşünelim öle olsun di mi?

bu arada dün kardeşim gelirken bi kitap almış onu okumaya başladım kızlar tvsye ediyorum 0-3 yaş arası bebeklerimizle ilgili tüm bilgileri veriyor. gbelik öncesinden başlayarak

'annelik ve bebek bakımı' 2007 basımı elizabeth fenwıck'ın.

anne ve babanın bilmesi gereken herşey diyor kitabın üstünde ..resimli ve herşeyi gösteriyor kızlar

kızlar ben geldim.gezginciydim yine.dün pazara diye çıktım hala geziyorum.şimdi yemek yapıp tekrar çıkıcam.sokakta doğuracam diye korkuyorum valla.
bi sürü şey yazmışsınız.bu günlerde çok unutkanım aklımda kaldığı kadarıyla yazıyım.
süse cim eşine geçmiş olsun canım.patiklerinde ayakkabında çok tatlı güzel günlerde giyinsin inşallah.bende çıngıraklı patik almak istiyorum çok güzeller.
ARZUcum sen doktora gidicektin naptın.gittinmi?
KEZBANcım benden 2 aydır süt geliyo korkma bişi olmuyo.hoş ben hamile kalmadan öncede geliyodu.bide cep sodasından bahsetmişsin o ne?
ELVİNcim canım bebişini görmüşsün.hadi gözünaydın iyi olmasına sevindim.bi çift ekmeği geçmiş yumurcak :))))))
KIŞGÜNEŞİ sanada geçmiş olsun canım.kendini yorma normalde bel ağrısı kötü zaten bide fıtık olunca daha çok zorlanırsın.
nili2807 aramıza hoşgeldin.
unuttuğum başka şeyler varsa hamişliğime bağışlayın canlarım öpüyorum :)))))))))))))))))99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…