kızlar ben geldim.gezginciydim yine.dün pazara diye çıktım hala geziyorum.şimdi yemek yapıp tekrar çıkıcam.sokakta doğuracam diye korkuyorum valla.
bi sürü şey yazmışsınız.bu günlerde çok unutkanım aklımda kaldığı kadarıyla yazıyım.
süse cim eşine geçmiş olsun canım.patiklerinde ayakkabında çok tatlı güzel günlerde giyinsin inşallah.bende çıngıraklı patik almak istiyorum çok güzeller.
ARZUcum sen doktora gidicektin naptın.gittinmi?
KEZBANcım benden 2 aydır süt geliyo korkma bişi olmuyo.hoş ben hamile kalmadan öncede geliyodu.bide cep sodasından bahsetmişsin o ne?
ELVİNcim canım bebişini görmüşsün.hadi gözünaydın iyi olmasına sevindim.bi çift ekmeği geçmiş yumurcak :))))))
KIŞGÜNEŞİ sanada geçmiş olsun canım.kendini yorma normalde bel ağrısı kötü zaten bide fıtık olunca daha çok zorlanırsın.
nili2807 aramıza hoşgeldin.
unuttuğum başka şeyler varsa hamişliğime bağışlayın canlarım öpüyorum :)))))))))))))))))99
kızlar ben geldim.gezginciydim yine.dün pazara diye çıktım hala geziyorum.şimdi yemek yapıp tekrar çıkıcam.sokakta doğuracam diye korkuyorum valla.
bi sürü şey yazmışsınız.bu günlerde çok unutkanım aklımda kaldığı kadarıyla yazıyım.
süse cim eşine geçmiş olsun canım.patiklerinde ayakkabında çok tatlı güzel günlerde giyinsin inşallah.bende çıngıraklı patik almak istiyorum çok güzeller.
ARZUcum sen doktora gidicektin naptın.gittinmi?
KEZBANcım benden 2 aydır süt geliyo korkma bişi olmuyo.hoş ben hamile kalmadan öncede geliyodu.bide cep sodasından bahsetmişsin o ne?
ELVİNcim canım bebişini görmüşsün.hadi gözünaydın iyi olmasına sevindim.bi çift ekmeği geçmiş yumurcak :))))))
KIŞGÜNEŞİ sanada geçmiş olsun canım.kendini yorma normalde bel ağrısı kötü zaten bide fıtık olunca daha çok zorlanırsın.
nili2807 aramıza hoşgeldin.
unuttuğum başka şeyler varsa hamişliğime bağışlayın canlarım öpüyorum :)))))))))))))))))99
OHH OHH BİZİM İÇİN DE GEZ CNMCIM,BEN DE TÜM GÜN EVDEYİM YALNIZ DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİYORUM.SIKINTIDAN PATLIYORUM EVDE:çok üzgünüm:
bize gel ben senide gezdiririm :))))))))))))))))))))))))999
bin otobüse hop burdasına.s.
SUSE MAUS canım ya sen egzersizlere gidiyorsun.yurt dışında ne gibi egzersizler yaptırıyorlar.şöyle basitinden bizede anlatsan.ben sadece yürüyüş yapıyorum.oda günde 30 - 45 dk falan.yeterli olurmu ki acaba:uhm:
egzersiz yapanlarınız varmı aramızda ???????????????????????????
arkadaşlar geçmiş sayfalara bakamıyorum neler yazdınız bilmiyorum bir problem var bu gün forumda elvin ve panikatağın hamileliklerini öğrendiği günleri okudum çok güzel sizler şanslıymışsınız olmuyo derken olmuş. aşılama 2binytl tüp6bin ytl idi geçen yıl arkadaşlar. ben de 4 yıl önce aşılama yaptırdım ama sonuç olumsuzdu.geçen yaza kadar da gitmedim dr a. ağustosta başladık tedaviye 26 kasımda 2tane embrio transfer edildi 2 si de oldu şükür.yani ben hamile kaldığım saati dakikayı bile biliyorum ben de şanslıyım galiba.beni dr um arayıp hamilesin dedi dakikalarca kendimize gelemedik eşimle sonrada rehberdeki herkesi aradık o gün evimizde 5 kere parti yapıldı duyan geldi. güzeldi yani anlatırken bile heyecanlandım. darısı isteyen herkesin başına....
Kizlar bende 1 bucuk sene bebegim olsun istemistim ama olmadi doktorum ne esimde nede bende bir sorun oldugunu soyluyordu 1 bucuk sene her adetim geciktiginde test yapardim tabiki sonu hüsrandi her seferinde
sonunda biz vazgectik ben burdaki üniversteye basvurdum okumak icin en azindan kendimi daha cok ilerletmek adina tam kabul edildim eve kagitlarim geldi hamile kaldigimi ogrendim hemde dogum konturol hapi kullaniyordum kafamdan cocuk fikrini silmis baska seylere odaklanmisken gelen bu haber karsisinda verdigim ilk tepki daha hazir degilim cikartin karnimdan bunu demek oldu
sonra zamanla bu fikre alistim simdi oglusumla cok mutluyuz teyzeleri iyikide olmus
senin ki daha da ilginç olmuş süsecim :) Allah tamamına erdirsin.ben de senin gibi her ay test alıp bakıyordum negatif çıkıyordu. bu seferde aralık başında gecikince önce almadım baktım olmuyor,gene negatif bekliyordum yaptım aaa bi baktım pozitif.inanamadım gittim hemen kan testi yaptırdım ufaklık 5 haftalık :))) hepsi sağlıkla doğsun inşallah
şimdi evde misin yoksa üniversiteye başladın mı cnm?
Kizlar bende 1 bucuk sene bebegim olsun istemistim ama olmadi doktorum ne esimde nede bende bir sorun oldugunu soyluyordu 1 bucuk sene her adetim geciktiginde test yapardim tabiki sonu hüsrandi her seferinde
sonunda biz vazgectik ben burdaki üniversteye basvurdum okumak icin en azindan kendimi daha cok ilerletmek adina tam kabul edildim eve kagitlarim geldi hamile kaldigimi ogrendim hemde dogum konturol hapi kullaniyordum kafamdan cocuk fikrini silmis baska seylere odaklanmisken gelen bu haber karsisinda verdigim ilk tepki daha hazir degilim cikartin karnimdan bunu demek oldu
sonra zamanla bu fikre alistim simdi oglusumla cok mutluyuz teyzeleri iyikide olmus
neye niyet neye kısmet ne güzel bir sürpriz olmuş seninki.boşver kursları okulları bende açıköğretim okuyordum dondurdum bu yıl seneye devam edicem inşallah edebilirsem.
yaa nolurr bana cvp verin 21. haftamdayım be ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bu bana çok koyuyor doktora gittiğimde kıpır kıpı bir problem yok çok şükür ama ben anlamıyorum.herkezinde artık kıpırdaması lazım kıpırmadımı demesinden çok sıkıldım ve mutsuzum benim gibi olanlar var mı nolur cvp yazın
canım ya teşekkür ederim düşündüğün için.a.s...aman dikkat et kendine..tarfik stress hiç bişey olmasa da..özgecimm hoşgeldinn canımm bizlerr iyiyizz sizinde iyi olmanızaa sevindimm bebişinizlee. sorma canım benimde hafta sonu günüm var ve dışarıda toplanıyoruz hep istda trafik beni çok kötü etkiliyor ne yapacagım bilmiyorum haftayada perşembe ve cuma günleri avrupa yakasında dr kontrolüm var anadoludn avrupaya o kadar saat trafikte kalarak nasıl geçecegim kara kara düşünyorumm. benim bebişte hareket etmedigi zaman çok korkuyorum özellikle sabahları pek hareket yok ama akşamları dahada fazlalaşıyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?