2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

OHH OHH BİZİM İÇİN DE GEZ CNMCIM,BEN DE TÜM GÜN EVDEYİM YALNIZ DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİYORUM.SIKINTIDAN PATLIYORUM EVDE :çok üzgünüm:

hoşgeldin canım bir çay kaşığı cepsodasını bir çay bardağı suya karıştırıp içince mide yanmaları geçiyo doktorum önerdi. ben dün yine içtim iyi geliyo ve zararı yokmuş.

ben kaçtım kızlar.yemek yapmaya gidiyorum.yemeği yapıp dışarı çıkcam eşimi karşılıycam :))))))))))))))))
eşim bahane maksat gezmek gelirkende markete gireyimde biraz masraf çıkarayım bizimkine.hadi öptüm hepinizi görüşürüz akşam girebilirsem :)))))))))))))))

arkadaşlar geçmiş sayfalara bakamıyorum neler yazdınız bilmiyorum bir problem var bu gün forumda elvin ve panikatağın hamileliklerini öğrendiği günleri okudum çok güzel sizler şanslıymışsınız olmuyo derken olmuş. aşılama 2binytl tüp6bin ytl idi geçen yıl arkadaşlar. ben de 4 yıl önce aşılama yaptırdım ama sonuç olumsuzdu.geçen yaza kadar da gitmedim dr a. ağustosta başladık tedaviye 26 kasımda 2tane embrio transfer edildi 2 si de oldu şükür.yani ben hamile kaldığım saati dakikayı bile biliyorum ben de şanslıyım galiba.beni dr um arayıp hamilesin dedi dakikalarca kendimize gelemedik eşimle sonrada rehberdeki herkesi aradık o gün evimizde 5 kere parti yapıldı duyan geldi. güzeldi yani anlatırken bile heyecanlandım. darısı isteyen herkesin başına....

Canim benim gittigim kursta dogum icin nefes egzersizleri,plates,ve bebek nasil tutulur nasil yikanir gibi bilgiler veriyolar ama haraketleri ben sana burda anlatmaya calissam gormeden anlayamazsin yalniz asagida verecegim internet sitesindede bizim yaptigimiz haraketlere benzer seyler var tavsiye ederim bir bak.Doktorum yürümenin en iyi spor oldugunu söyledi ve dogru nefes almak dogumu 2 saat cabuklastiriyormus mesela dogru zamanda dogru nefes almayyip dogru zamanda ikinmani yapamazsan o zaman yirtilmalar oluyormus ve hamileler vucutlarini esnetecek haraketler yapmali joga ve plateste oldugu gibi.
http://www.webanne.com/hamile_egzersiz_video.html

cnm benim ne güsel olmuş sizinki de :) bebişlerinizle birlikte daha nice partiler verirsiniz inşallah cnm. senin yaptırdığın yerde aşılamada pahalıymış cnm bu arada geçen sene

Kizlar bende 1 bucuk sene bebegim olsun istemistim ama olmadi doktorum ne esimde nede bende bir sorun oldugunu soyluyordu 1 bucuk sene her adetim geciktiginde test yapardim tabiki sonu hüsrandi her seferinde
sonunda biz vazgectik ben burdaki üniversteye basvurdum okumak icin en azindan kendimi daha cok ilerletmek adina tam kabul edildim eve kagitlarim geldi hamile kaldigimi ogrendim hemde dogum konturol hapi kullaniyordum kafamdan cocuk fikrini silmis baska seylere odaklanmisken gelen bu haber karsisinda verdigim ilk tepki daha hazir degilim cikartin karnimdan bunu demek oldu
sonra zamanla bu fikre alistim simdi oglusumla cok mutluyuz teyzeleri iyikide olmus

kızlar şimdi çıkıyorum yavaş yavaş ütünün sonuna geliyoruz.sonrada sofra hazırlığı olacak.akşama girebilirsem görüüşürüz.....

senin ki daha da ilginç olmuş süsecim :) Allah tamamına erdirsin.ben de senin gibi her ay test alıp bakıyordum negatif çıkıyordu. bu seferde aralık başında gecikince önce almadım baktım olmuyor,gene negatif bekliyordum yaptım aaa bi baktım pozitif.inanamadım gittim hemen kan testi yaptırdım ufaklık 5 haftalık :))) hepsi sağlıkla doğsun inşallah
şimdi evde misin yoksa üniversiteye başladın mı cnm?

saol canim su an evdeyim artik okul cocuk 1 yasina geldikten sonra
almancami ilerletmek icin yani tercümanlik kurslari var burda ona yazildim ona gidiyordum 2 bolumden olusuyordu once 1. sini bitirdim ama 2. ye devam edemedim cunku 4 saat hic mola yoktu 4 saat devamli oturamiyordum artik cunku kasiklarima agri giriyordu o yuzden gecen ay onuda birakmak zorunda kaldim

neye niyet neye kısmet ne güzel bir sürpriz olmuş seninki.boşver kursları okulları bende açıköğretim okuyordum dondurdum bu yıl seneye devam edicem inşallah edebilirsem.

neye niyet neye kısmet ne güzel bir sürpriz olmuş seninki.boşver kursları okulları bende açıköğretim okuyordum dondurdum bu yıl seneye devam edicem inşallah edebilirsem.

issallah sende devam edersin acikögretime önce su bebeklerimizi sag salim saglikli bir sekilde alalim da kucagimiza gerisi kolay allah hepimizin yardimcisi olsun

canım benim ya korkma sakın. ben de böle bir korku yaşamıştım ben sormuştum doktoruma 23. haftadan itibaren hareketlerin net hissedileceğini söylemişti. kemikleri kuvvetlendiği için. sakın endişelenme. ben 19. haftanın sonunda hissettim. sonra da durmuyoooooooo:)
korkma canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve benim en sevdiğim minikleriiiia.s.
beni merak etmiş arkadaşlarım
kezbancım,wrosecum,panikatakcım,elvincim
..ama bazılarınız doğru bir tahmin yapmış...yerimseniben
evet son günüme gittim ve bitti..:dance:
aslında ben pek sevmem bu gün işlerini zorla girmiştim sonunda bitti..ama lojmanlarda ziyaretler pek sık oluyor..:sm_confused:
haftaya bana gelmek isteyen çok arkadaş var:sm_confused:
hadi siz de gelin kızlar birlikte otururuz ne isterseniz yaparım sizea.s:içelim
dün de akşam yemeğe davetliydik gece geç geldim yazamadım bir daha...
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlera.s...kızlar kusura bakmayın geç oldu amaa.s.
bugün benimki hareket etmedi ödüm koptu çok hareketli olduğundan hareketi hissedemeyince korktum..göbişimin üst kısmı da birden indi sanki...neyse biraz önce küçük pıt pıt yaptı..:dance::teytey:
ee sizler nasılsınız dünya güzelleri?

özgecimm hoşgeldinn canımm bizlerr iyiyizz sizinde iyi olmanızaa sevindimm bebişinizlee. sorma canım benimde hafta sonu günüm var ve dışarıda toplanıyoruz hep istda trafik beni çok kötü etkiliyor ne yapacagım bilmiyorum haftayada perşembe ve cuma günleri avrupa yakasında dr kontrolüm var anadoludn avrupaya o kadar saat trafikte kalarak nasıl geçecegim kara kara düşünyorumm. benim bebişte hareket etmedigi zaman çok korkuyorum özellikle sabahları pek hareket yok ama akşamları dahada fazlalaşıyorr.

canım ya teşekkür ederim düşündüğün için.a.s...aman dikkat et kendine..tarfik stress hiç bişey olmasa da..benim de teyzesi gece duruyor sabah ve öğlen akşam üzeri zamanları var hareketledniği gece sakiniz ama..şimdi birkaç pıt daha yaptı...a.s.

özge bence sen günde fazla kaçırdın ikramları bebişine yer kalmadı şimdi yadiklerin yerleştikçe o da rahat ediyo kolunu bacağını oynatıyo haksızmıyım aslı

sırnaşık şey inanın hamile olmayanlar benden çok yedilerfisfisfisbenim pek iştahım yok ama su içmekten yer kalmamış olabilirkafamçokkarıştıbayağı su içiyorum..bir tabak yemekle doyuyorum siz de öyle misiniz?ama sık acıkıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…