2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanada tünaydın ya nediyceğim köşelere resim koymayı hiç beceremiyorum ben nasıl yapıyosunuz o işi :) bir anlatsanız

slm hanımlar ben de yeni okudum olanları kalakaldım ...Çok kötü oldum tutamadım kendimi ağlıyorum Şuanda...

Rabbim herşeyin hayırlısını yaşatsın bizlere...

MRB CANIM.BENDE SÜREKLİ ÇİLEK YİYORUM :uhm: EYVAHHHH...:bbo:
BENDE ÇOK YİYORUM YAAAAAA.AMA EN SEVDİĞİM MEYVELER ARASINDA....KENDİME ENGEL OLAMIYORUÖ....BENDE BİRAZ AZALTAYIM O ZAMAN...
HERŞEYİN FAZLASI ZARAR...:çok üzgünüm:

SANADA ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

slm hanımlar ben de yeni okudum olanları kalakaldım ...Çok kötü oldum tutamadım kendimi ağlıyorum Şuanda...

Rabbim herşeyin hayırlısını yaşatsın bizlere...

İYİ HABERLERLE NE KADAR SEVİNİYORSAK, BÖYLE HABERLERLE ONLARLA BERABER ÜZÜLÜYORUZ...ALLAHIM BİRDAHA YAŞATMASIN DİYORUM...
HAYATIN İYİ VE KÖTÜ YANLARI VARDIR YA.SIK SIK KARŞILAŞIRIZ HANİ.OLANLARDA ONLARDAN BİRİ.AMA ARKADAŞLARIMIZ ÇOK METANETLİ OLGUN CESARETLİ...ÇEKTİKLERİ ACILARI SAYMIYORUM TABİ.İÇLERİNDEKİ FIRTINALARI BİLEMEYİZ.AMA ALLAHIM BİRDAHA YAŞATMASIN ONLARA...

BU ARADA SEN SAKIN ÇOK ÜZÜLME.BEBEĞİN BUNU FARKEDİYOR.SONRA UZUN SÜRE HAREKET ETMİYOR...BUDA SENİ DAHADA ÜZER...MORALİMİZİ BEBEĞİMİZ İÇİN YÜKSEK TUTMALIYIZ....

tünaydın kezban :: bize öğlen oldu artık ..nerde oturuyosun sen hemşeriyiz

a.s.merhaba arkadaşım ben karşıyaka/şemikler deyim. sen ne taraftasın?

a.s.ben_naycıım control paneline gel(sayfanın en üstünde) açılınca ayarlar seçeneklerde kullanıcı resmi (avartar) yazıyor. orada gözat tan ekleyebilirsin.avartarımı göster seçeneğini işaretle ve kaydet. bu kadar arkadaşım kolay gelsin

arkadaşlar temmuz annelerine bir baktım neler neler yapmışlar hazılıklar bölümünde bizde ayrı bir hazırlıklar satfası açmadan burada paylaşalım mı? hepimize moral olacak eminim. yerimsenibeneeee artık erken de sayılmaz hazırlıklara başlamak için. ben bu güne kadar ördüğüm cicilerin resimlerini ekliycem becerebilirsem.:uhm:

oleyyyyyyyyyy artık benimde bir resmimi var hihihih hihihih ihhihih :) çok teşekkür ederimmm herkezeDDDDDDDD

buarada dünden beri çok uğraşıyorum ama oğlumu kandıramıyorum tekmecik atsın die :)))) bak neler konuştum ona bilemezsiniz ama inatcı yaa panikatakda diyceksin ki sende buldun bunuyosun daha düne kadar hiç atmıyodu diycen biliyom ama anne yüreği işte o hareket edince çok mutlu oluyor :)

bu arada TOSBAA8 ve BARZEY bize yaptığınız iyi dilekler ve nasihatlar için çok tşk ediyorum.şu durumda bile bize moral vermeye çalışıyor, dikkat etmemizi istiyorsunuz.galiba sizler bizlerdende çok güçlüsünüz.bu pozitiflikle en kısa zamanda bebişiniz kucağınızda olur inşallah...AYLİNcim yaşadıklarınızı anlatmakla çok iyi etmişsin.biz o psikolojiyi yaşayan kişi kadar bilemeyiz.umarım BARZEY ve ELA-GÖZLÜM yazdıklarını okur.biraz daha cesaretlenir...

bu forumda acılarını yaşayanlarda - yaşadıklarını paylaşıyor.ve aynı durumda olan kişilere en iyi desteği oluyor belkide...çok sağolun hepiniz...iyi dilekleriniz için...

ben burda çok şey öğrendim son bir haftada kızlar ya.herşeyin her an elimizden gidebileceğini, hiç bir zaman umutsuz olmamayı, hiçbir şeyin ihmale gelmeyeceğini, burda sıkı dostluklar olduğunu geçtiğimiz hafta öğrendim...

bu arada KALACHAKRAAAAAAAAAAAAA senide unutmadık.yarın amniosentez sonucunu bekliyoruz canım arkadaşım...sakın bize bilgi vermeyi unutma :mymeka: son sonuç senden gelcekti.... biz biliyoruz ki çok güzel sonuçlar gelecek....ve burda yine güzel haberler okuyacağız...

hepinizi öptüm a.s.

benim zilliim sabahın köründe (6'da ) kaldırdı...uyutmadı...sonra sola yattım.baktım o tarafta tekmeliyor.sıkıştırıyorum galiba dedim.sağa döndüm ki rahat hareket etsin.bu sefer sağıma geçti cadıııı.... nereye dönsem oraya geçiyor resmen....sonra başladım gülmeye...
konuşma fayda etmiyor bence canım.çünkü sabahın köründe ne diller döktüm.banamısın demedi...döndü dolandı durdu.çikolata ye sen ...bebişler tek ona kesin cevabı veriyorlar çünkü :roflol:

şu çikolatanın kerametini bir türlü anlamıyorum :)))) doktora gidincede öle istediği yere dönsün die hemen çikolata yer derler :)))) geçen oğluma alışverie gittim çok güsel şeyler var ama hepsi yazlık yaa bizim bebişlerde yaz sonu ya nekadar giydireceğiz ki sende benim gibi hiç düşündün mü ?? buarada kız bebeklere daha güsel şeyler var

ben hafta sonu ciciler aldım bebişime teyzesiii....ama bilgisayara eklemeyi beceremem ki.cepten ceksem eklemek için gerekli bilgisayar aracı yok
aldıklarımızı bi güzel yıkadık.şimdi ütüleyip yavaş yavaş hazırlayayım bebişimiz çeyizini...
bu arada kendimede düğmeli penye takım aldım.emzirmek rahat olur diye...yazada denk geliyor ya...ince penye hem rahat olur diye düşündüm.
hele bebişime bi bere aldım ponpon lu.ayy tam cadı olacak benim kızım...:dance:

ben bebişimin iç çamaşırlarını - zıbın takımını - badilerini falan aldım.çok fazla 1 numara almadım.çünkü bebişler ilk 2 ayda bayağ bi serpiliyor ya.kışa denk geliyor bizimkiler...
aldıklarımla ilk 3 ayı rahat çıkarır benim bebiş nasip olursa sonra almaya devam edeceğim inşallah...zaten hediyede çok gelir.o kadar kalabalığa gerek yok.yeni doğanlar için aldım numaralarını.ama gözüme pek küçük geldi.çünkü gözüm pembeli elbisedeydi açıkcası.ama o 2 yaş grubu içindi....:çok üzgünüm:
aslında kritik dönemde dünyaya geliyorlar.önümüz kış.valla bende korkuyorum üşütürsem falan diye.benim ilk bebeğim.tecrübemde yok.allah yardım eder bize inş..

sanemciim eminim çok güzeldir bir yolunu bulda ekle bizde görelim minik cadının cicilerini ben şimdi resim yüklemek için adres arıyorum biliyorsan yazarmısın? ekliyim hemen

ben de aldım bizim zilliye bişeyler Allahım giydiği günleri de gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…