selam günaydın herkeze haftasonu girmedim yine birileri bebeklerini kaybetmiş çok züüldüm allah sabır versin kaybeden annelere diğer annelerede Allah böyle birşey yaşatmasın..
size nediyceğim ben çok kötü alerji oldum heryerim kırmızı kırmızı bişi ısırdı zannettim doktora gittim meğer ÇİLEK yapmış doktor buhafta çilek yedin mi sen bakim dedi dedim eve 6 kase :)))) aman siz siz olun herşeyi dozaşında yiyin bebeğim nasıldır acaba???
slm hanımlar ben de yeni okudum olanları kalakaldım ...Çok kötü oldum tutamadım kendimi ağlıyorum Şuanda...
Rabbim herşeyin hayırlısını yaşatsın bizlere...
tünaydın kezban :: bize öğlen oldu artık ..nerde oturuyosun sen hemşeriyiz
http://www.youtube.com/watch?v=lZoU7AzRljU&eurl=http://www.zuzuu.org/
kızlar bu video çok güzel yaasırnaşık şey
bayıldımsırnaşık şeysırnaşık şey
buarada dünden beri çok uğraşıyorum ama oğlumu kandıramıyorum tekmecik atsın die :)))) bak neler konuştum ona bilemezsiniz ama inatcı yaapanikatakda diyceksin ki sende buldun bunuyosun daha düne kadar hiç atmıyodu diycen biliyom ama anne yüreği işte o hareket edince çok mutlu oluyor :)
şu çikolatanın kerametini bir türlü anlamıyorum :)))) doktora gidincede öle istediği yere dönsün die hemen çikolata yer derler :)))) geçen oğluma alışverie gittim çok güsel şeyler var ama hepsi yazlık yaa bizim bebişlerde yaz sonu ya nekadar giydireceğiz ki sende benim gibi hiç düşündün mü ?? buarada kız bebeklere daha güsel şeyler varbenim zilliim sabahın köründe (6'da ) kaldırdı...uyutmadı...sonra sola yattım.baktım o tarafta tekmeliyor.sıkıştırıyorum galiba dedim.sağa döndüm ki rahat hareket etsin.bu sefer sağıma geçti cadıııı.... nereye dönsem oraya geçiyor resmen....sonra başladım gülmeye...
konuşma fayda etmiyor bence canım.çünkü sabahın köründe ne diller döktüm.banamısın demedi...döndü dolandı durdu.çikolata ye sen ...bebişler tek ona kesin cevabı veriyorlar çünkü :roflol:
arkadaşlar temmuz annelerine bir baktım neler neler yapmışlar hazılıklar bölümünde bizde ayrı bir hazırlıklar satfası açmadan burada paylaşalım mı? hepimize moral olacak eminim. yerimsenibeneeee artık erken de sayılmaz hazırlıklara başlamak için. ben bu güne kadar ördüğüm cicilerin resimlerini ekliycem becerebilirsem.:uhm:
şu çikolatanın kerametini bir türlü anlamıyorum :)))) doktora gidincede öle istediği yere dönsün die hemen çikolata yer derler :)))) geçen oğluma alışverie gittim çok güsel şeyler var ama hepsi yazlık yaa bizim bebişlerde yaz sonu ya nekadar giydireceğiz ki sende benim gibi hiç düşündün mü ?? buarada kız bebeklere daha güsel şeyler var
ben hafta sonu ciciler aldım bebişime teyzesiii....ama bilgisayara eklemeyi beceremem ki.cepten ceksem eklemek için gerekli bilgisayar aracı yok
aldıklarımızı bi güzel yıkadık.şimdi ütüleyip yavaş yavaş hazırlayayım bebişimiz çeyizini...
bu arada kendimede düğmeli penye takım aldım.emzirmek rahat olur diye...yazada denk geliyor ya...ince penye hem rahat olur diye düşündüm.
hele bebişime bi bere aldım ponpon lu.ayy tam cadı olacak benim kızım...:dance:
ayağını ağzına sokan bebişe bayıldım yaaa :roflol:
çok güzel bir paylaşım.tşk. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?