sanemciim eminim çok güzeldir bir yolunu bulda ekle bizde görelim minik cadının cicileriniben şimdi resim yüklemek için adres arıyorum biliyorsan yazarmısın? ekliyim hemen
slm kızlar ben geldim herkese güsel bir hafta diliyorum.sabah eşimle bakırköy ssk'ya gittik.onun ssk'sından faydalanmam için işlem yaptırttık. bugün doktora kontrole gidicektim.randevular doluymuş,haftaya pazartesiye kaldı.
bu arada bugün hava feci sıcak,şimdiden böyle olursa yazın napıcaz
bu arada yeğenlerime cici alan güsel anneler güzel günlerde sağlıkla giysinler hepsi inşallah :))))
slm kızlar ben geldim herkese güsel bir hafta diliyorum.sabah eşimle bakırköy ssk'ya gittik.onun ssk'sından faydalanmam için işlem yaptırttık. bugün doktora kontrole gidicektim.randevular doluymuş,haftaya pazartesiye kaldı.
bu arada bugün hava feci sıcak,şimdiden böyle olursa yazın napıcaz
bu arada yeğenlerime cici alan güsel anneler güzel günlerde sağlıkla giysinler hepsi inşallah :))))
ben de aldım bizim zilliye bişeyler Allahım giydiği günleri de gösterir inşallah
NARIBEYZA cım bu arada yanlış hatırlamıyorsam aramızdaki en genç anne adayı sendin galiba...kaç yaşındaydın canım? ne kadar oldu evleneli???:smiley-cool:
kızlar evde eşyalarını koyacak yer olmadığı için kızıma dolap ve şifonyer aldım dün:dance: çokta uyguna aldım zaten belirli bir yaşa gelene kadar çocuk odası yapmak bana göre yersiz.O yüzden odamla uygun bir dolap tercih ettim.ıkea'da çok uygun 228 ytl ye aldık ikisini..Haftaya da park yatağını alacağız.Sonra bornozunu aldım pufy yorganını nevresimini 2bavulda kıyafeti var Şimdiden kendimi tutamıyorum bakaLım daha neleer alıcaztatlicadiarzu
:)
evet canım en genç anne benim evleneli bi sene oldu 18 yaşındayım
bana küçük anne diyebilirsiniz
oh oh 2 bavul demek...:dance:
ay ne güzel.bende parkyatak almaya karar vermiştim.sen al bakalım.fikrin ne olacak bu konuyla ilgili.benimde yerim çok yok.o yüzden oda yapamayacağım.parkyatak banada uygun geldi.elvincim aklımı çeldi benim...parkyatak alıcam nasipse....
sanem'cim beyza'cım walla haziran itibariyle ben küvette yatmayı düşünüyorum :) yoksa altından kalkamayacağız bu sıcakların. bu yaz feci geçecek
annemle olmak tabii ki güsel sanem'cim ama evde olmak sıkıyor bazen yapacak bi şi bulmıyorum.tv izle bebek bakımı kitabını okuyorum bazen bi de burada sizlerle sohbet. sizler olmasanız daha da sıkıcı olacak o kesin ama devamlı evde olmakta bunaltıyor cnm bazen laelaelaelaelae
ay ne güzel.daha nice senelere.bide bebişinle aranda fazlada fark olmayacak.arkadaş gibi olcaksınız desene...mutluluklar dilerim.bende bir senelik evliyim...ama yaşım 26 tatlicadiarzu
:)
evet canım en genç anne benim evleneli bi sene oldu 18 yaşındayım
bana küçük anne diyebilirsiniz
sanem'cim beyza'cım walla haziran itibariyle ben küvette yatmayı düşünüyorum :) yoksa altından kalkamayacağız bu sıcakların. bu yaz feci geçecek
annemle olmak tabii ki güsel sanem'cim ama evde olmak sıkıyor bazen yapacak bi şi bulmıyorum.tv izle bebek bakımı kitabını okuyorum bazen bi de burada sizlerle sohbet. sizler olmasanız daha da sıkıcı olacak o kesin ama devamlı evde olmakta bunaltıyor cnm bazen laelaelaelaelae
canım hem yer bakımından hem de bence diğer yataklara göre daha spor daha farklı klasikleşmiş birşey değil..O yüzden tercih ediyorum ben de..Ama yatağı felan hepsi yerleştirildiğinde bebek yukarıda kalıyor felan dediler ona bir bakmak lazım..Bu arada park yatak alan arkadaşlar var mı daha önceden hanqi marka tercih etmeliyiz acaba?:uhm:
maşallah :))) minik annesin sen :)) Allah bebeğinizle ömür boyu sağlık mutluluk versin cnm,ne güsel hemen de anne oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?