2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim herkese güsel bir hafta diliyorum.sabah eşimle bakırköy ssk'ya gittik.onun ssk'sından faydalanmam için işlem yaptırttık. bugün doktora kontrole gidicektim.randevular doluymuş,haftaya pazartesiye kaldı.
bu arada bugün hava feci sıcak,şimdiden böyle olursa yazın napıcaz

bu arada yeğenlerime cici alan güsel anneler güzel günlerde sağlıkla giysinler hepsi inşallah :))))

sanemciim eminim çok güzeldir bir yolunu bulda ekle bizde görelim minik cadının cicilerini ben şimdi resim yüklemek için adres arıyorum biliyorsan yazarmısın? ekliyim hemen

hiç bir fikrim yok.Bizim pediastrum bilir sanırım.Kalachakra ve Pedi bu konuda çok iyiler....
ama resimlerini çekicem.bilgisayara aktarabilirsem o zaman foruma nasıl ekleneceği konusunda senden yardım alabirim.

evet istanbulda hava çok sıcak.

bende onu düşünüyorum canım şimdiden hava böyle ağustosta napcaz :uhm:

Hoşgeldiiinnnnnnnnnna.s.
hava çok güzel yaaaa.Nihan bazen sana çok özeniyorum yaaa.annenin yanındasın.günler ne güzel geçer.canında sıkılmaz.kardeşin annen vs....keşke benimde günlerim öyle geçse.haftada 2 gün kalıyoruz eşimle annemlerde.yinede yetmiyor.çok özlüyorum onları.çalıştığım için kendi evimede gitmek zorundayım...bu günlerinin kıymetini bil.allah sana onların acılarını göstermesin.ssk işlemlerini yaptırdığın çok iyi olmuş.nolur nolmaz.herzaman gerekiyor.
benimde artık nefesim kesiliyor.kendimi taşıyamıyorum...napıcas yazın...hele temmuzun son 2 haftasıkafamçokkarıştı yandık valla.

NARIBEYZA cım bu arada yanlış hatırlamıyorsam aramızdaki en genç anne adayı sendin galiba...kaç yaşındaydın canım? ne kadar oldu evleneli???:smiley-cool:

kızlar evde eşyalarını koyacak yer olmadığı için kızıma dolap ve şifonyer aldım dün:dance: çokta uyguna aldım zaten belirli bir yaşa gelene kadar çocuk odası yapmak bana göre yersiz.O yüzden odamla uygun bir dolap tercih ettim. ıkea'da çok uygun 228 ytl ye aldık ikisini..Haftaya da park yatağını alacağız.Sonra bornozunu aldım pufy yorganını nevresimini2bavulda kıyafeti var Şimdiden kendimi tutamıyorum bakaLım daha neleer alıcaztatlicadiarzu

ben de aldım bizim zilliye bişeyler Allahım giydiği günleri de gösterir inşallah

aminnn canım.hepimiz görürüz o günleri inşallah.bu arada ŞAFAK 108 kalmış.benimde 109...
90 lara bi insek daha çabuk geçer sanırım günler.

NARIBEYZA cım bu arada yanlış hatırlamıyorsam aramızdaki en genç anne adayı sendin galiba...kaç yaşındaydın canım? ne kadar oldu evleneli???:smiley-cool:

:)
evet canım en genç anne benim evleneli bi sene oldu 18 yaşındayım

bana küçük anne diyebilirsiniz

oh oh 2 bavul demek...:dance:
ay ne güzel.bende parkyatak almaya karar vermiştim.sen al bakalım.fikrin ne olacak bu konuyla ilgili.benimde yerim çok yok.o yüzden oda yapamayacağım.parkyatak banada uygun geldi.elvincim aklımı çeldi benim...parkyatak alıcam nasipse....

sanem'cim beyza'cım walla haziran itibariyle ben küvette yatmayı düşünüyorum :) yoksa altından kalkamayacağız bu sıcakların. bu yaz feci geçecek
annemle olmak tabii ki güsel sanem'cim ama evde olmak sıkıyor bazen yapacak bi şi bulmıyorum.tv izle bebek bakımı kitabını okuyorum bazen bi de burada sizlerle sohbet. sizler olmasanız daha da sıkıcı olacak o kesin ama devamlı evde olmakta bunaltıyor cnm bazen laelaelaelaelae

:)
evet canım en genç anne benim evleneli bi sene oldu 18 yaşındayım

bana küçük anne diyebilirsiniz

ay ne güzel.daha nice senelere.bide bebişinle aranda fazlada fark olmayacak.arkadaş gibi olcaksınız desene...mutluluklar dilerim.bende bir senelik evliyim...ama yaşım 26 tatlicadiarzu

canım hem yer bakımından hem de bence diğer yataklara göre daha spor daha farklı klasikleşmiş birşey değil..O yüzden tercih ediyorum ben de..Ama yatağı felan hepsi yerleştirildiğinde bebek yukarıda kalıyor felan dediler ona bir bakmak lazım..Bu arada park yatak alan arkadaşlar var mı daha önceden hanqi marka tercih etmeliyiz acaba?:uhm:

bu arada bahar'cım aldıklarının resmini koyar mısın bizde görelim yeğenimizin cicilerini :))

doğumdan sonra, birazda bebişin büyürse sana göre güzel bir iş buluruz canım arkadaşım.şimdi keyfine bak sen..yerimseniben

ay ne güzel.daha nice senelere.bide bebişinle aranda fazlada fark olmayacak.arkadaş gibi olcaksınız desene...mutluluklar dilerim.bende bir senelik evliyim...ama yaşım 26 tatlicadiarzu

canımm kısmet böyleymişş:asigim:evet aramızda yaş farkı pek olmicak

a.s.
:içelim:

bizde hergün banyoya gireriz:dance:

canım bende evde vakit geçirmeyi çok seviyorum

evt cnm bence de yeri olmayanlar için park yatak en iyisi. marka önemli deil bence. bebeğin rahatı ve yatağın kullanışlı olması önemli.çok çeşitleri var.nette de bakabilirsiniz. büyük bebe mağazalarına da ama nette daha uygun fiyatlı oluyorlar. hem de 3 yaşına kadar falan rahatlıkla kullanılıyor. arkadaşımın kızı 2 yaşında hala park yatağında yatıyor,çokta memnun kaldı.ben de bebişim sepetlik durumundan çıksın bi 6 ay sonra herhalde park yatak alacağım sanem'cim,bahar'cım

bu çilekli hırka ve beremiz daha düğme alamadım çıkamıyorum ya sadece ördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…