2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğumdan sonra, birazda bebişin büyürse sana göre güzel bir iş buluruz canım arkadaşım.şimdi keyfine bak sen..yerimseniben

cnmcım doğumdan sonra kızım biraz büyüsün hepinizden bu konuda acil destek isticem zaten :) çalışmadan duramıyorum ben, çok evde kalında kafayı yiyorum :))) laelaelaelaelae

aminnn canım.hepimiz görürüz o günleri inşallah.bu arada ŞAFAK 108 kalmış.benimde 109...
90 lara bi insek daha çabuk geçer sanırım günler.

inşallah canım çabuk geçicek, bu arada ben sezeryan olmak zorundayım ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum daha erken alıcaz bebeği dedi temmuzun 26' sı olucak büyük bir ihtimalle şafak 98 oluyo benim:dance: ama kendimi ağustos annesi sayıyorum normal doğum olsaydı 7 ağustos olacaktı çünkü. Hem sizlere alıştım, daha yakın hissediyorum kendime

hangimiz temmuzda doğum yapacak olsakta cnm ağustos annesiiiyizzz ::))))
kimse bizi ayıramazzzzz :))))) :teytey:

ayyyy kezbancım ördüklerin harika çok ciciler ya bayıldım valla ellerine sağlık canım Allah yavrularına güzel günlerde giymek nasip etsin bu cicileri

canlarım ben geldimmmm... dayanamadım yine aranızdayım... sabah labaratuarı aradım amniyosentez sonuçları için... henüz işlmeleri bitmedi perşembe günü arayın dediler... off 2 gün daha beklicez yaniii... sizler nasılsınız bakalım... bende haftasonu kızıma neler aldım neler teyzeleriii... ayy sizleri çok özlemişimmmm....

şimdilik bu kadar arkadaşlar tabii annem ve görümcem daha çok ördü benden ama bende değil. elimd yarım pelerinim var bitirip yollıycam. beğendiğinize de sevindim.
bizi özleyip,dayanamayıp gelen arkadaşıma da hoşgeldin diyorum(havva)

biliyorum eşim bana çok kızıcak ama napıyım dayanamadım geldim gene :))))
ayy bağımlılık yapmış meğer bende bu forum...
çaktırmadan arada giriyodum yazdıklarınızı okuyodum...
:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…