2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kezbann çok süper olmuş yavv çok güzel şeyler örmüşsün.
maşallah diyelimde nazar değmesin devamı gelsin...
ayy su atkı bere takımı çok güzel olmuş....

HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN :) cnm benim.hayırlısı ile perşembe güsel haberlerini alacağız :dance:
neler aldın yeğenimize?resimlerini bi ara koyar msn ?
kezban neler neler örmüş gördün mü? :))) :teytey:

kızlar bu arada size daha önce bahsetmiştim.bebeğimin sepetinin süslemesini annem hazırlayacak, cibinliği de gelinliğimin duvağı olacak demiştim. havva da koy kızlar da görsün dedi,birazdan koyuyorum.bakalım beğecek misiniz?

evet canım yaa gördüm ağzım acık kaldı süper seyler örmüş... maşallah ikiz annemiz çok marifetli...
bende yarın koycam kıskandım... ördüklerimi ve aldıklarımı koyarım... ayy sürekli açıp açıp bakıyorum aldıkalrıma... ne güzel bi duyguymuş yaaa... :asigim:

Son düzenleme:
Kizlar şimdi Annemlerle Cevahire Gidiyoruz.koçtaştan Boya Falan Bakicaz. Geldiğimde Görüşürüz.duvağida Koyarim Gelince..
öptüm Hepinizi :)

ayyyy ne heyecanlı yaaaaa....90 lara inmişsin bile...sen ağustos annesisin.biz grubumuzdan kimseyi çıkarmayız.gitsende bırakmayız.:1hug:
bendede erken doğum olabilir.dr um demişti amniosentezden sonra çantanı erken hazırla yinede diye.
bende hazırlamaya başladım.bebişimin hastane seti tamam.benim kıyafetim tamam.bebişin bezini bile aldım.ama daha eksikler var.bitmiyor ki...benim ilk bebek ya.çok heyecanlıyım.normal istiyorum ama duruma bağlı.bu arada bel ağrım geçti kızlar ama yinede epudural olmak istemiyorum.ne güzel ikinci deneyimin bizim kadar panik yapmazsın sen şimdi.inş rahat bir gebelik, kolay bir doğum, sağlıklı bebeğin olur inş...98 demek heeee
bişey daha sorucam canım.bu sezeryandan sonra gaz sancısı çok oluyor diyorlar.sen daha önce olan biri olarak doğrumu acaba.bide yağlar karın bölgesinde birikiyor diyorlar.aslı varmı canım yaa :uhm:

Kizlar şimdi Annemlerle Cevahire Gidiyoruz.koçtaştan Boya Falan Bakicaz. Geldiğimde Görüşürüz.duvağida Koyarim Gelince..
öptüm Hepinizi :)

nihancım çok merak ediyorum şu el emeği sepetinizi....bende yaparım diecem ama o kadar oynamışımki düğünümde,duvağım yırtılmış benim yaaaaasenağlama ama yinede yaparım bişeyler senden kopya çekip.jeyyar

elvinciim annen çok güzel şeyler örmüş eeeee daha tecrübeli tabi bizden. senin yeşil yelekle benim atkıve kukuleta aynı teknikle örülmüş.birde galiba sepet süslemiş onu da koy da görelim.

hoşgeldinnnnnnna.s.
canım o zamanı hiç sormaaaaaa.bende sonuçlar için 3 hafta dediler başlarda.3 hafta geçti 4 hafta dediler.ara ara artık sekreteri deli etmiştim...sonra 1 ay dediler.uzadıkça uzadı.bende sabır kalmadı.biliyosun ne kadar bunaldığımı.7sinde olmuştum A.S. diğer ayın 7 sinde akşam 6 da çıktı sonucum.ayyy bi rahatladım bi rahatladım.doğum yapsam bu kadar rahatlardım.bu bekleme zarfında dudaklarımı yeme alışkanlığım hortladı tekrar.yüzümde sivilceler çıktı...ama sonuçları bi aldımmmmmmmmmmm:sm_cool:
allahım sanada o günleri gösterecek.zamanın durduğu an işte tam bu an benim için.saniyeler saat oluyor.ama temiz çıkacak A.S'İN.BUNA EMİN OLLLLLLa.s.

havvacıım senin kız dane kadar nazlıymış.şimdiden bekletiyor meraklandırıyor hepimizi böyle.neyse geç olsu güç olmasın arkadaşım. bana da söyledikleri tarihten birkaç gün sonra bildirildi. senin de tertemiz çıkacak inşallah.ben inanıyorum

ayy evet yaaa... çok nazlı valla benim kızım. babasına adını nazlı koyalım diyorum hayır diye kükrüyor... berennaz olsun diyorum ismine o neymiş öyle diyor :dilcikar:
ayy bahaneci kocam yaaa:teytey:

kezbancım çok güzel ciciler bunlar.ay çilekli takım hele süperr...bak canım yine çilek istedi.(bende aşermeye bahane arıyorum heee) sonum bennay gibi olacak bu gidişle.alarji olacam onun gibi....acaba nasıl oldu.umarım biraz düzelme vardır.6 kase çilekte az diil yani :roflol:
bu arada kezbancım kilon gayet normal.ikiz beklermiş gibide durmuyor ayrıca senırım boyunda uzun.onunda etkisi var.formunu koruyorsun galiba :)
bebişlerin güle güle giysinler....

ayy evet yaaa... çok nazlı valla benim kızım. babasına adını nazlı koyalım diyorum hayır diye kükrüyor... berennaz olsun diyorum ismine o neymiş öyle diyor :dilcikar:
ayy bahaneci kocam yaaa:teytey:

benim eşimde çağla ismini beğenmedi yaaaaa :1no2:

zaten bu aralar çok asabiyiz:1closedeyes:.geçenlerde küçük oğlu olan bi arkadaşımız DÜNÜR diye seslendi eşime.bizimki küplere bindi.ben kızımı evlendirmem die... şimdiden düşüncelerimize bakın...:dance: kıskanıyor kızını

bu arada ben bişeye dikkat ettim HAVVA cım...amniosentez olanlar yanılmıyorsam
TOSBAA8 - ----------------------erkek
PANİKATAK----------------------kız
SGSELCUK---------------------kız
DİLOŞUM -----------------------kız
KEZBANCAY-------------------kız -erkek
KALACHAKRA ----------------kız

listeye bakarsan kızlar genelde çoğunlukta.hakikaten ağustos kızlarımız pek nazlı...

teşekkürler cannımcııım çileğin yanında şekerde varmı? naniknanik(aman allerjiye dikkat beni korkutuyor bu mevsim her şey allerji yapıyor)
bana gelince formumu korumaya çaba sarfetmiyorum ama yattığım için enerji harcayamıyorum ya herhalde ondan çok acıkmıyorum.:icecream genelde soğuk şeyler yoğurt meyve yiyiyorum.
amniosentezler hep kız annelerine yapılmış nedense haklısın nazlı kızlar
benim eşim de isim konusunda takıntılı sudenaz olacak kızımın adı. o hep kız istemişti ismi yıllardır hazırdı. oğluşumun ismini lutfedip bana bıraktı ege ismini çok severim. biz böyle paylaştık bebişleri.:teytey:

bizde isminin ne olacağını karar veremdik iki isimli düşünüyorum ömer.... yanına güzel bi isim daha

bu arada bende son sayfa görünmüyor. ben hep geç kalıyorum cevap yazmakta. sık sık forumu kapatıp açıyorum öylelikle son yazıyı görüyorum sizde de öyle oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…