canlarım ben geldimmmm... dayanamadım yine aranızdayım... sabah labaratuarı aradım amniyosentez sonuçları için... henüz işlmeleri bitmedi perşembe günü arayın dediler... off 2 gün daha beklicez yaniii... sizler nasılsınız bakalım... bende haftasonu kızıma neler aldım neler teyzeleriii... ayy sizleri çok özlemişimmmm....
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN :) cnm benim.hayırlısı ile perşembe güsel haberlerini alacağız :dance:
neler aldın yeğenimize?resimlerini bi ara koyar msn ?
kezban neler neler örmüş gördün mü? :))) :teytey:
inşallah canım çabuk geçicek, bu arada ben sezeryan olmak zorundayım ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum daha erken alıcaz bebeği dedi temmuzun 26' sı olucak büyük bir ihtimalle şafak 98 oluyo benim:dance: ama kendimi ağustos annesi sayıyorum normal doğum olsaydı 7 ağustos olacaktı çünkü. Hem sizlere alıştım, daha yakın hissediyorum kendime
Kizlar şimdi Annemlerle Cevahire Gidiyoruz.koçtaştan Boya Falan Bakicaz. Geldiğimde Görüşürüz.duvağida Koyarim Gelince..
öptüm Hepinizi :)
canlarım ben geldimmmm... dayanamadım yine aranızdayım... sabah labaratuarı aradım amniyosentez sonuçları için... henüz işlmeleri bitmedi perşembe günü arayın dediler... off 2 gün daha beklicez yaniii... sizler nasılsınız bakalım... bende haftasonu kızıma neler aldım neler teyzeleriii... ayy sizleri çok özlemişimmmm....
havvacıım senin kız dane kadar nazlıymış.şimdiden bekletiyor meraklandırıyor hepimizi böyle.neyse geç olsu güç olmasın arkadaşım. bana da söyledikleri tarihten birkaç gün sonra bildirildi. senin de tertemiz çıkacak inşallah.ben inanıyorum
ayyyy ne heyecanlı yaaaaa....90 lara inmişsin bile...sen ağustos annesisin.biz grubumuzdan kimseyi çıkarmayız.gitsende bırakmayız.:1hug:
bendede erken doğum olabilir.dr um demişti amniosentezden sonra çantanı erken hazırla yinede diye.
bende hazırlamaya başladım.bebişimin hastane seti tamam.benim kıyafetim tamam.bebişin bezini bile aldım.ama daha eksikler var.bitmiyor ki...benim ilk bebek ya.çok heyecanlıyım.normal istiyorum ama duruma bağlı.bu arada bel ağrım geçti kızlarama yinede epudural olmak istemiyorum.ne güzel ikinci deneyimin bizim kadar panik yapmazsın sen şimdi.inş rahat bir gebelik, kolay bir doğum, sağlıklı bebeğin olur inş...98 demek heeee
bişey daha sorucam canım.bu sezeryandan sonra gaz sancısı çok oluyor diyorlar.sen daha önce olan biri olarak doğrumu acaba.bide yağlar karın bölgesinde birikiyor diyorlar.aslı varmı canım yaa :uhm:[/QUOT
yok canım ya ikinci doğum ama yine de sizin kadar heyecanlıyım ama doğum şekli belli olduğu için şimdiden o kısmını kafaya takmıyorum da sezeryan bir operasyon sonuçta yine de insan korkuyo açıkçası bu sefer epidural olmak istiyorum ben çok araştırdım o daha iyiymiş eğer senin de sezeryan olman gerekirse bence epidurali tercih et yine de çünkü o güzel anı yaşıyacaksın ve narkozdan ayılmanın zorluklarını yaşamazsın, gaz sancısına gelince valla ben pek anlamadım ama dikişlerim çok ağrıyordu ondan mı anlamadım bilmiyorum gazımı çıkartabildim, sigortada doğum yaptığım için çok canım yandı ağrılarım hiç geçmedi şimdi Allahın izniyle özel hastanede epiduralle yapıcam bir de ağrı pompası istiycem kendim kontrol etme şansım var ağrı kesiciyi ilk doğumumda bekliyordum ki hemşire gelsin de ağrı kesici yapsın bekle Allah bekle, ilgilenmediler yani, karın bölgesinde yağlanma oluyor sezeryandan dolayı malesef ama fazla değil o kadar olacak artık...
ayy evet yaaa... çok nazlı valla benim kızım. babasına adını nazlı koyalım diyorum hayır diye kükrüyor... berennaz olsun diyorum ismine o neymiş öyle diyor :dilcikar:
ayy bahaneci kocam yaaa:teytey:
ayyyy ne heyecanlı yaaaaa....90 lara inmişsin bile...sen ağustos annesisin.biz grubumuzdan kimseyi çıkarmayız.gitsende bırakmayız.:1hug:
bendede erken doğum olabilir.dr um demişti amniosentezden sonra çantanı erken hazırla yinede diye.
bende hazırlamaya başladım.bebişimin hastane seti tamam.benim kıyafetim tamam.bebişin bezini bile aldım.ama daha eksikler var.bitmiyor ki...benim ilk bebek ya.çok heyecanlıyım.normal istiyorum ama duruma bağlı.bu arada bel ağrım geçti kızlarama yinede epudural olmak istemiyorum.ne güzel ikinci deneyimin bizim kadar panik yapmazsın sen şimdi.inş rahat bir gebelik, kolay bir doğum, sağlıklı bebeğin olur inş...98 demek heeee
bişey daha sorucam canım.bu sezeryandan sonra gaz sancısı çok oluyor diyorlar.sen daha önce olan biri olarak doğrumu acaba.bide yağlar karın bölgesinde birikiyor diyorlar.aslı varmı canım yaa :uhm:[/QUOT
yok canım ya ikinci doğum ama yine de sizin kadar heyecanlıyım ama doğum şekli belli olduğu için şimdiden o kısmını kafaya takmıyorum da sezeryan bir operasyon sonuçta yine de insan korkuyo açıkçası bu sefer epidural olmak istiyorum ben çok araştırdım o daha iyiymiş eğer senin de sezeryan olman gerekirse bence epidurali tercih et yine de çünkü o güzel anı yaşıyacaksın ve narkozdan ayılmanın zorluklarını yaşamazsın, gaz sancısına gelince valla ben pek anlamadım ama dikişlerim çok ağrıyordu ondan mı anlamadım bilmiyorum gazımı çıkartabildim, sigortada doğum yaptığım için çok canım yandı ağrılarım hiç geçmedi şimdi Allahın izniyle özel hastanede epiduralle yapıcam bir de ağrı pompası istiycem kendim kontrol etme şansım var ağrı kesiciyi ilk doğumumda bekliyordum ki hemşire gelsin de ağrı kesici yapsın bekle Allah bekle, ilgilenmediler yani, karın bölgesinde yağlanma oluyor sezeryandan dolayı malesef ama fazla değil o kadar olacak artık...
çok geçmiş olsun.inş o sıkıntıları bu doğumda yaşamazsın.belimde sorun vardı ya, hani ağrı, ben dr'ada gitmedim korkumdan.şimdi belime müdahale edilmesinide istemiyorum.epudural olmak için belinde bi sorunun olmaması gerekiyor ya.o yüzden bunu göze alamam.ama epuduralle normal doğum yapan arkadaşım var.çok memnun.önce doğum sancısı çekiyorsun.ama doğum başlayınca epudural uyguluyorlar.hiç bişey hissetmiyorsun diyor tek kötü yanı ıkın dediklerinde ıkınamıyorsun.yani his kaybı yaşadığın için ıkındığını sanıyorsun.ama ıkınmıyormuşsun.bide dizlerin biraz tutmuyor gibi oluyormuş.uyuşmanın etkisiyle.herkes epudurali çok öneriyor.
kezbancım çok güzel ciciler bunlar.ay çilekli takım hele süperr...bak canım yine çilek istedi.(bende aşermeye bahane arıyorum heee) sonum bennay gibi olacak bu gidişle.alarji olacam onun gibi....acaba nasıl oldu.umarım biraz düzelme vardır.6 kase çilekte az diil yani :roflol:
bu arada kezbancım kilon gayet normal.ikiz beklermiş gibide durmuyor ayrıca senırım boyunda uzun.onunda etkisi var.formunu koruyorsun galiba :)
bebişlerin güle güle giysinler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?