2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

isimler çok güzelmiş.ege ismide süperr.izmirli olmanında bunda payı var sanırım.şeker tabii ki var yanında.bugün pazara uğrayacağım giderken.yine alayım benim göbeğim çok büyüdü ve sivriii.ablam 2 ay bende önde gidiyor.ama benim göbeğim ondan büyük... nie acaba .öptüm herkesi ...iiiiiiiiiiiii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet ege isminde tabiiki izmirin payı var çok seviyorum.herkes alıştığı yeri seviyordur. benim için yeri çok farklı ege nin.
senin bebeğin iri olacak herhalde.maaşallah herhesin göbişi kocaman.ben sokağa çıkmıyorum ya sırf kendi göbişime bakmaktan bir benim büyük sanıyordum.:roflol:
afiyet olsun benim yerime de ye ben pek çilek sevmem de...
iyi akşamlar yarın görüşürüz :teytey:

kızlarrrrrrrr ben geldim ama geç geldima.s.:sm_confused:
kalachakracım hoşgeldin....
kezbancım foton çok güzel görünüyor...
panikatakcım elimden ne gelirse yardım ederim..
ve bennnnnnnnnnnnnnn ayrıntılı ultrasondaydım bursada bugün...doktor amcası %100 kız dedi bebişimize artık kesin kız...:teytey::hooray:
herşey iyiyimiş maşallahçok yaramaz bir kızım var sürekli tekme ve hareket işim zor olacak herhalde..:sm_confused:
bir de kötü haber alışveriş merkezi klimaları beni hasta etti..burnum hiç durmuyor..ayrıca doktorum artık her ay sadece bir kilo alacaksın dedi..yani 70 kilo ile doğuma gitmelisin dedi..çok kilo almışım almamalıymışım bu kadar..görünürde yok ama ağırlıkta çok:sm_confused:kimse hamile olduğumu anlamıyor benim kızlar yaaaaaaa:bbo: çok özledim ben de sizleri hepinizi öpüyorum bebişlerinizi ise ilk etapta kokluyorum ki mikrop kapmasınlaryerimseniben

günaydınnnnnnnnn arkadaşlarım ve tatlı minikleria.s.
ben bu durumu doktoruma sordum bana o da karakteri olan bir insan artık dedi bazı günler daha mutlu bazı günler sakin olabilir dedi hergün aynı olamaz dedi.ayrıca uyku saatleri şu sıralar sık sık değişirmiş düzeni oturtana kadar doğduktan sonrada o düzende uyurmuş o yüzden farklı zamanlarda daha az hareket edermiş...diye söyledi:sm_confused:

günaydınnn millet tatlı annişlerrr nabersiniz şükür herşey yolunda gözüküooo umarım böyle devam eder benim dün günüm vardı valla öldüm resmen ama atlettım bugün hiç bişey yapmadanöleee oturacamm ohhh hadi herkese mutlu günler

günaydın kızlar selam ben geldimmmm:)dayanamadım valla yaw çok özledim sizi.sanırım tek tek geri dönüceğiz:)olmuyo sizsizzzzzz olmuyoooo ayy ne çok özlemişim valla tekrar bişiler yazınca keyfim yerine geldi.KEZBAN ay ne güzel şeyler örmüşsün öyle örgü dergilerinden fırlamış gibi valla bravoo.özgecim demekki kızın kesinleşti hadi hayırlı olsun canımcım.aman dikkat et bol sıvı tüket arkadaşım.KIZLAR hepinizi çok özledim geçmiş paylaşımlarınıza baktım herşey yolunda sanırım herkez için.tekrar aranızdayım canlarımmma.s.

tekrardan hoşgeldin canımmma.s.

günaydın kıslarrrr....:teytey:
ayy bugün hava burda çok güzel...keyfimde gııcır, bebişiminde maşallahı var...
sizlerin keyifleri nasıl bakalım...
herkese mutlu ve güzel bir gün diliyorum.
trendcim geldin sende demek...sende benim gibi dayanamadın işte:)) hoşgeldik tekrar k.k ya :teytey:

yaa bugün benim de içim içime sığmıyor kızlar yaa gezmek istiyorum sürekli bizim istanbulda eminönü taraflarında bebek pasajı varmış oraya çok gitmek istityorum herşey çok uygunmuş tabi bu bana sölemenen nekadar doğru gidince göreceğim aranızda varsa istanbulda oturan haber veririm :):):) buarada artık morallerinizi hep yüksek tutun emi bu gerçekten çok önemli bebeklerimiz herşeye okadar alınıyor ki :)))) bide son bişi keşke hepimizin göbek deliği şeffaf olsada dürbün gibi ordan bebişlerimize baksakk hehehe :))))))))))))))))))))))))))) güneş çarptı benayı pardon beni :):)

bugün herkez iyi maşallahhh:dance:

:icecream:

senin doğum ne zaman canım

günaydınlar herkese.güzel bir gün diliyporum.ben eminönündeki bebek pasajına gittim.kürkçühan diyede geçiyor.içinde herşey var.çokta uygun.hafta sonu çok kalabalık oluyor orası.hafta içi gitmeni öneriyorum canım.ayy bi ciciler varr...süperrr..
bu arada alerjin nasıl oldu canım.geçti mi biraz...?
tekrar geçmiş olsun canım....a.s.

hoşgeldin aylinciimmm.valla özlettiniz kendinizi.herşey yolunda.moralimiz çok iyi,devam ediyoruz yola.bebeklerimize alışverişler yapıyoruz okuduğunuz gibi.biz hazırlıklara başladık bileeeeeeeeeeeeeeeeeee sırnaşık şey
tekrar hoşgeldiniz a.s.

valla alerjim ilaç kullanmadam ölee devam ediyor fakat düne nazaran iyiyim ekstra başka yerlerimde çıkmadı fakat aksine cnm inadına çilek istiyor muu ama zor tuttum kendimi :)) şimdi başka meyvelere atlıyım diyorum buarada ben bir gün işten izin alıyım gidiyim bari oraya çok merak ediyorum çıtçıtlı pıtpıtlı bir sürü şey alırım ama oranın peşin para çalıştığını duydum bu doğrumu yoksa kredi kartı geçer mi tek çekimde gerçi önemli değil amaa :)))))))))))))))))) geçen pazarr eşimee hadi kalk gezemeye gidelim dedim oda maç var demez mi haydaa sinir oldum dedim bak beni salma ben çıkıcam bisürü şey alırım oğluma dedim oda al bitanem sen bilirsin dedi maltepede oturuyorum ben bir çıktım deli gibi alışveriş yaptım ginede doyamadım :))))))))))))))))))) çok güsel şortlu takımlar beğendim ama bizimkiler ağustos bebekleri enaz 3 aylıkken olur o takımlar almma değmez diyip çok bıraktım elimden ama içime oturdu :)) ayy benim çenem açıldı yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…