teşekkürler cannımcııım çileğin yanında şekerde varmı? naniknanik(aman allerjiye dikkat beni korkutuyor bu mevsim her şey allerji yapıyor)
bana gelince formumu korumaya çaba sarfetmiyorum ama yattığım için enerji harcayamıyorum ya herhalde ondan çok acıkmıyorum.:icecream genelde soğuk şeyler yoğurt meyve yiyiyorum.
amniosentezler hep kız annelerine yapılmış nedense haklısın nazlı kızlar
benim eşim de isim konusunda takıntılı sudenaz olacak kızımın adı. o hep kız istemişti ismi yıllardır hazırdı. oğluşumun ismini lutfedip bana bıraktı ege ismini çok severim. biz böyle paylaştık bebişleri.:teytey:
senin yazını kapatıp açınca görebildim yine yoğunluktan herhalde
isimler çok güzelmiş.ege ismide süperr.izmirli olmanında bunda payı var sanırım.şeker tabii ki var yanında.bugün pazara uğrayacağım giderken.yine alayımbenim göbeğim çok büyüdü ve sivriii.ablam 2 ay bende önde gidiyor.ama benim göbeğim ondan büyük... nie acaba .öptüm herkesi ...iiiiiiiiiiiii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnn arkadaşlarım ve tatlı minikleria.s.günaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve huzur dolu birgün diliyorum... ben sizlere birşey sormak istiyorum.. benim afacan bazı günler çok hareketli oluyor bazende az kımıldıyor sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz?yediklerimi takip ettim ama onlara bağlı olduğunu pek sanmıyorum...neden olabilir acaba
günaydın kızlar selam ben geldimmmm:)dayanamadım valla yaw çok özledim sizi.sanırım tek tek geri dönüceğiz:)olmuyo sizsizzzzzz olmuyoooo ayy ne çok özlemişim valla tekrar bişiler yazınca keyfim yerine geldi.KEZBAN ay ne güzel şeyler örmüşsün öyle örgü dergilerinden fırlamış gibi valla bravoo.özgecim demekki kızın kesinleşti hadi hayırlı olsun canımcım.aman dikkat et bol sıvı tüket arkadaşım.KIZLAR hepinizi çok özledim geçmiş paylaşımlarınıza baktım herşey yolunda sanırım herkez için.tekrar aranızdayım canlarımmma.s.
günaydın güzel ağustos anneleri :))))))))
yaa bugün benim de içim içime sığmıyor kızlar yaa gezmek istiyorum sürekli bizim istanbulda eminönü taraflarında bebek pasajı varmış oraya çok gitmek istityorum herşey çok uygunmuş tabi bu bana sölemenen nekadar doğru gidince göreceğim aranızda varsa istanbulda oturan haber veririm :):):) buarada artık morallerinizi hep yüksek tutun emi bu gerçekten çok önemli bebeklerimiz herşeye okadar alınıyor ki :)))) bide son bişi keşke hepimizin göbek deliği şeffaf olsada dürbün gibi ordan bebişlerimize baksakk hehehe :))))))))))))))))))))))))))) güneş çarptı benayı pardon beni :):)
yaa bugün benim de içim içime sığmıyor kızlar yaa gezmek istiyorum sürekli bizim istanbulda eminönü taraflarında bebek pasajı varmış oraya çok gitmek istityorum herşey çok uygunmuş tabi bu bana sölemenen nekadar doğru gidince göreceğim aranızda varsa istanbulda oturan haber veririm :):):) buarada artık morallerinizi hep yüksek tutun emi bu gerçekten çok önemli bebeklerimiz herşeye okadar alınıyor ki :)))) bide son bişi keşke hepimizin göbek deliği şeffaf olsada dürbün gibi ordan bebişlerimize baksakk hehehe :))))))))))))))))))))))))))) güneş çarptı benayı pardon beni :):)
günaydın kızlar selam ben geldimmmm:)dayanamadım valla yaw çok özledim sizi.sanırım tek tek geri dönüceğiz:)olmuyo sizsizzzzzz olmuyoooo ayy ne çok özlemişim valla tekrar bişiler yazınca keyfim yerine geldi.KEZBAN ay ne güzel şeyler örmüşsün öyle örgü dergilerinden fırlamış gibi valla bravoo.özgecim demekki kızın kesinleşti hadi hayırlı olsun canımcım.aman dikkat et bol sıvı tüket arkadaşım.KIZLAR hepinizi çok özledim geçmiş paylaşımlarınıza baktım herşey yolunda sanırım herkez için.tekrar aranızdayım canlarımmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?