bendemi gitsem eminönüne bi:):)
çok çeşitler var orada.hem her bütçeye uygun- hemde rengarenk.hani dolaşmak için çıkarsanız öneririrm.gezmiş olursunuz.hemde çok güzel kıyafetler var.bereleri bi görsen rengarenk- tavşanlılar, ponponlular.yatak takımları, hastane seti falan.çeşit çok yani.
ama hafta içi git canım....tecrübe konuşuyor yerimseniben
ayy cnm yaa ben buarada konuşuyorum konuşuyorum birtürlü kendimi anlatmadım tabi listelerdede adım yok :)9bugün herkez iyi maşallahhh:dance:
:icecream:
senin doğum ne zaman canım
bende anadolu yakasındayım neresindesin??? olsun yaa biraz kalabalıkda olsa eşinle git o zaman ben annemi takıcağım peşimee bide bak şunuda söiyim pazar günleri orası kapalı cumarteside saat 15.00a kadar açık ona göre ayarla kendini cnmm dimi panikatakcım???en iyisi bir gideyim.ama ben anadolu yakasındayım biraz uzak.eşim ancak haftasonları evde oluyor genelde karşıya haftasonu geçiyoruz.
inş gitmeyi düşünüyorum
ayy canım valla bende sizleri özledim ohhh hazırlıklar başlamış demek güle güle giyinsin bebişleriniz ben oişleri biras erkenden hallettim ama var tabii daha eksiklerimiza.s.hoşgeldin aylinciimmm.valla özlettiniz kendinizi.herşey yolunda.moralimiz çok iyi,devam ediyoruz yola.bebeklerimize alışverişler yapıyoruz okuduğunuz gibi.biz hazırlıklara başladık bileeeeeeeeeeeeeeeeeee sırnaşık şey
tekrar hoşgeldiniz a.s.
valla alerjim ilaç kullanmadam ölee devam ediyor fakat düne nazaran iyiyim ekstra başka yerlerimde çıkmadı fakat aksine cnm inadına çilek istiyor muu ama zor tuttum kendimi :)) şimdi başka meyvelere atlıyım diyorumbuarada ben bir gün işten izin alıyım gidiyim bari oraya çok merak ediyorum çıtçıtlı pıtpıtlı bir sürü şey alırım ama oranın peşin para çalıştığını duydum bu doğrumu yoksa kredi kartı geçer mi tek çekimde gerçi önemli değil amaa :)))))))))))))))))) geçen pazarr eşimee hadi kalk gezemeye gidelim dedim oda maç var demez mi haydaa sinir oldum dedim bak beni salma ben çıkıcam bisürü şey alırım oğluma dedim oda al bitanem sen bilirsin dedi maltepede oturuyorum ben bir çıktım deli gibi alışveriş yaptım ginede doyamadım :))))))))))))))))))) çok güsel şortlu takımlar beğendim ama bizimkiler ağustos bebekleri enaz 3 aylıkken olur o takımlar almma değmez diyip çok bıraktım elimden ama içime oturdu :)) ayy benim çenem açıldı yahu :)
selam güzel anneler ve bebişler a.s.
bende döndüm bakın dayanamadım yokluğunuza .. özledim sizleride :1hug:
bende anadolu yakasındayım neresindesin??? olsun yaa biraz kalabalıkda olsa eşinle git o zaman ben annemi takıcağım peşimee bide bak şunuda söiyim pazar günleri orası kapalı cumarteside saat 15.00a kadar açık ona göre ayarla kendini cnmm dimi panikatakcım???
buarada ben bebek çantalarına baktım iyilerinin fiyatları biraz yüksek acaba takım mı alsam vermişken o paraya değsin mi karar veremiyorum yaaaa sonracıma odayı süslemek istiyorum perde felan bakıncam onuda araştırmam lazım halım yok o odayaben pendikteyimmm:)
biz pazar günleri müsayit oluyoruz ama.bakalım belki bi cumartesi denk gelirse:uhm:
sende hoşgeldin canım bağımlılık yapıo dimi bu forum valla girmeden olmuyo arkadaşım
kilomuuu:çok üzgünüm:
bende alamya abşaldım ne olcak halimiztatlicadiarzu
şşişşştt iştee bende bayılıyorum şekerlii çileğee :))))))) ondan bu hale geldimmm :)))))şimdide kaşın kaşın dur hiç olmazsa kiloyu düşünmede alerji olurum diyip durdur kendini :))SENDE HOŞGELDİN PEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ....
Öncelikle geçmiş olsun.klima benide hemen nezle yapar.dikkat et canım...
Demek %100 kız..çok sevindim yaaaaaa...:teytey:
ben kilo olayına taktım.ayda 1 kilo muuuuu:uhm:
ya bu dr'lar bizi öldürecekmi??? en hızlı ve çok kilo alınan döneme girdik bizler...nasıl becereceğiz ayda 1 kg almayı.benim aşağı yukarı 3.5 ayım var.buda 3.5 kg yapar.e ben zaten şimdiye kadar 6 kg almışım.60 kg olmuşum.buda ay başına 1 kiloya tekavül eder ki az kilo alınan dönemlerde ayda 1 aldıysam.son 3 ayda alır başımı giderim ben kızlar yaaa...
özgecim sen toplamda kaç kg aldın şu an...??????????
ben şekerli çilek yemeye devam edemicem mi şimdi senağlama
şşişşştt iştee bende bayılıyorum şekerlii çileğee :))))))) ondan bu hale geldimmm :)))))şimdide kaşın kaşın dur hiç olmazsa kiloyu düşünmede alerji olurum diyip durdur kendini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?