2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bendemi gitsem eminönüne bi:):)

çok çeşitler var orada.hem her bütçeye uygun- hemde rengarenk.hani dolaşmak için çıkarsanız öneririrm.gezmiş olursunuz.hemde çok güzel kıyafetler var.bereleri bi görsen rengarenk- tavşanlılar, ponponlular.yatak takımları, hastane seti falan.çeşit çok yani.
ama hafta içi git canım....tecrübe konuşuyor yerimseniben

en iyisi bir gideyim.ama ben anadolu yakasındayım biraz uzak.eşim ancak haftasonları evde oluyor genelde karşıya haftasonu geçiyoruz.

inş gitmeyi düşünüyorum

bugün herkez iyi maşallahhh:dance:

:icecream:

senin doğum ne zaman canım
ayy cnm yaa ben buarada konuşuyorum konuşuyorum birtürlü kendimi anlatmadım tabi listelerdede adım yok :)9

adım benay 3 yıllık evliyim ilk bebeğim olacak oğlumuz olcakmış 23 ağustos doğumu bekleniyor kısmetse adı doruk efe :)))) istanbulda oturuyorum bu formda olduğum içinde mutluyum DDDDDDDDDDDDDDDDD:teytey:

en iyisi bir gideyim.ama ben anadolu yakasındayım biraz uzak.eşim ancak haftasonları evde oluyor genelde karşıya haftasonu geçiyoruz.

inş gitmeyi düşünüyorum
bende anadolu yakasındayım neresindesin??? olsun yaa biraz kalabalıkda olsa eşinle git o zaman ben annemi takıcağım peşimee bide bak şunuda söiyim pazar günleri orası kapalı cumarteside saat 15.00a kadar açık ona göre ayarla kendini cnmm dimi panikatakcım???

ayy canım valla bende sizleri özledim ohhh hazırlıklar başlamış demek güle güle giyinsin bebişleriniz ben oişleri biras erkenden hallettim ama var tabii daha eksiklerimiza.s.

sen bide oraya uğra.çok uygun fiyatları.benim alışveriş yaptığım yerde kredi kartı geçerli değildi.ama diğer dükkanları bilmiyorum.ama çeşit çok var canım...bende tutamıyorum kendimi.

selam güzel anneler ve bebişler a.s.
bende döndüm bakın dayanamadım yokluğunuza .. özledim sizleride :1hug:

selam güzel anneler ve bebişler a.s.
bende döndüm bakın dayanamadım yokluğunuza .. özledim sizleride :1hug:

hoşgeldiniz yaaaa.hepiniizin yokluğu belliydi.bu hafta keyiflerimiz yerinde...alışverişler, örgüler.yaklaştıkça bi telaştır aldı başını gidiyor.hastane çantaları bile hazırlanmaya başladı...eeee az kaldı değil mi.benim şafak 108 .aşağı yukarı 3 ay diyelim son 1-2haftayı saymıyorum.nasıl geçtiğini anlamayacağım çünkü.... :bbo:

ben pendikteyimmm:)
biz pazar günleri müsayit oluyoruz ama.bakalım belki bi cumartesi denk gelirse:uhm:

SENDE HOŞGELDİN PEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ....
Öncelikle geçmiş olsun.klima benide hemen nezle yapar.dikkat et canım...
Demek %100 kız..çok sevindim yaaaaaa...:teytey:
ben kilo olayına taktım.ayda 1 kilo muuuuu:uhm:
ya bu dr'lar bizi öldürecekmi??? en hızlı ve çok kilo alınan döneme girdik bizler...nasıl becereceğiz ayda 1 kg almayı.benim aşağı yukarı 3.5 ayım var.buda 3.5 kg yapar.e ben zaten şimdiye kadar 6 kg almışım.60 kg olmuşum.buda ay başına 1 kiloya tekavül eder ki az kilo alınan dönemlerde ayda 1 aldıysam.son 3 ayda alır başımı giderim ben kızlar yaaa...
özgecim sen toplamda kaç kg aldın şu an...??????????
ben şekerli çilek yemeye devam edemicem mi şimdi senağlama

ben pendikteyimmm:)
biz pazar günleri müsayit oluyoruz ama.bakalım belki bi cumartesi denk gelirse:uhm:
buarada ben bebek çantalarına baktım iyilerinin fiyatları biraz yüksek acaba takım mı alsam vermişken o paraya değsin mi karar veremiyorum yaaaa sonracıma odayı süslemek istiyorum perde felan bakıncam onuda araştırmam lazım halım yok o odaya DD daha çok şeyy var kıyafettense bunlar daha çok alıncak şey diyolar altın takmayan kıyafet getitrir diyolar nederece doğru görcez bakalım seninle yakınmışız Nar-ı beyza :))) sen pendik hospitalemi gidiyosun ben nene hatuna gidiyorum 2.hastanem benim umarım memnun kalırım şuan memnunum biraz kalabalık olsada..

sende hoşgeldin canım bağımlılık yapıo dimi bu forum valla girmeden olmuyo arkadaşım

trendcim sende çalışan biri olarak zorlanmaya başladın mı.valla işler bana ağır gelmeye başladı.işe gelmek zor geliyooorrr...sabahları daha çok uyumak istiyorum.akşamlarıda ayak bileklerim şişiyor.hep masa başında otıurup ayaklarımızı sarkıtıyoruz ya..sendede şişme oluyormu canım???

merhaba güzell annelerim ve tatlı bebişlerii umarım herkes iyidirr bende evdeyimm dinleniyorumm sizle nasılsınızzz.

şşişşştt iştee bende bayılıyorum şekerlii çileğee :))))))) ondan bu hale geldimmm :)))))şimdide kaşın kaşın dur hiç olmazsa kiloyu düşünmede alerji olurum diyip durdur kendini :))

herkese günaydın miniklerime de seda sayan ın kokulu öpücüğünden gönderiyorum

şşişşştt iştee bende bayılıyorum şekerlii çileğee :))))))) ondan bu hale geldimmm :)))))şimdide kaşın kaşın dur hiç olmazsa kiloyu düşünmede alerji olurum diyip durdur kendini :))

bennaycım sende durumlar nasıl.şu an kaç kilosun. ve ne kadar aldın bu zamana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…