2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

trend wrose pedi hoşgeldiniz.
pediciim geçmişolsun canım.nar_ı beyza,panikatak,ban_nay alışverişler yoğumlaşmış....eeeeeeeeee ben çıkamadığıma göre teyzelerimiz bize de ciciler alır herhalde.
biraz önce çok güzel mesaj yazdım ama gelmedi. unuttuğum varsa affola.......

günaydın biraz zor olsada bugün bu konuya girebildim sonunda :) sizde de aynı sorun oluyomu çok geç açılıyo bu konu bazende hiç açılmıyo diğer konularda hiç sorun yaşamıyorum

bennaycım sende durumlar nasıl.şu an kaç kilosun. ve ne kadar aldın bu zamana kadar...
cnm benim ya ben 60 kiloyla hamile kaldım şimdi ise 66.7 felan çıkıyoruum bende senin gibi şimdiden 6 kilo civarında aldım doktor normal gidişatda gidiyosun ama sakın abartma dedi ama insanın elinde değilki benim hiç aşemem olmadı sadece canım hep mc donaldsdan cheeseburger istiyor :)) hergün olsa hergün yerim :))))))))))) aman boşverin yiyin kızlar gitsinnn

evet unvere ben de çok zorlandım günaydım msjı atana kadar öğlen oldu vallahi. ama başka kimse zorlanmıyooooo. bana özel zannediyordum ben

sanemcim bu h.sonu sepeti geliyo kızımın sanırım.ev boyandıktan sonra hazırlıcak annem sepeti :) gösteririm resmini çekip size.bugün de duvağımın resmini koyucam sizin için :teytey:

SANEMCİM eşinde şimdiden kıskanmaya başlamış kızınızı :) ahahahahbabalar böle oluyo işte,beni istemeye geldiklerinde(ki formaliteydi sadece aileler tanışsın diye gelmişlerdi,çünkü ertesi hafta nişanımız vardı) babam gece yattıklarında anneme kız şimdi gidiyor mu demiş :)) babalar kızlarına kıyamıyor ...

valla hiç sorma sanemcim..:sm_confused:.ben de bilmiyorum stres oldum..8 kilo aldım 22 haftadayım..yaz dedi dr'um alamamaya çalışırsın dedi.yaz meyveleri,su iç dedi..sık sık az ye olayı yinelendi:sm_confused:abur cubur yok dedi ki ben yemiyordum bile..:1no2:neyse elimden geleni yapacağım bakalım ne olacak..benim ki acayip acıktı şimdi yemek yiyeceğiz teyzeleri..onun için müsade dönerim sonra...
trendcim sen de tekrar hoşgeldinnn..biz de sizi özledmiştikŞeniz

cnm eminönünde şarkhan var orada bebekle ilgili malzemeleri bulabilirsin,yalnız hava çok sıcak dikkat et cnm a.s.

kızlar takvim nasıl yapılıyo ben bi türlü beceremedim bana yardımcı olursanız sevinirim

slm benim de ogtt 50 gr biraz yüksek çıktı ve korkuyorum sonuçları bugün aldım moralim çok bozuldu o kadar da herşey yolunda derken offf neyse inşallah atlatırım bebğimin kilosu benim kilom herşey iyi en önemlisi bu galiba kendimi avutuyorum

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
wrose canım sen de gelmişsin hoşgelmişsin..a.s..çok özlemiştik gerçi şu bir kaç gün ben de çok giremedim ama..malum önce haftasonu sonra bursada ayrıntılı ultrasona girdi araya..:sm_confused:
bu arada bir arkadaş sormuştu diye hatırlıyorum PARK YATAK marka ya da alandan öneri diye..ben aldım chicconun park yatağını acayip güzel kızlar..hani ben aldım diye değil gerçekten kullanışlı bişey..fiyat 265 ytl idi 10 taksitle..annem aldı yatağı benim o yüzden maddi kısmı çok karıştırmadı kafamızı..ama ben hep park yatak istedim sonra oda yaparız dedik eşimle...:1shok:
benim hastalık biraz halsizlik yaptı o yüzden sabah kahvalatıdan sonra azıcık yattım o yüzden yazamadım size..
doktorum temizliği yasakladı yaaaaaa!:sm_confused:ama ben yapmak zorundayım dayanamam ki..:sm_confused:evi toz götürüyor..

Sürekli istemeye gelirlerdi.babamda bana danışmadan :) BENİM KIZIM DAHA KÜÇÜK derdi.annem en sonunda kızmıştı.
-mehmet efendi kız 25 ine geldi artıkkk.senin bu yaşta 3 çocuğun vardı.neyseki sonradan verdide evlendim eşimleee:hooray:
babalar çok kıskanıyor kızlarını anladımda, bizimki biraz anormal kıskanıyor galiba...
daha şimdiden:dance:

kilolarla başı dertte olanlar var galiba pedicim gerçekten bundan sonra daha çok kilo alıcazz. ben de 73,5 olmuşum 10,5 kilo almışım yani ama kepek ekmeği yiyorum sabahları bir daha da ekmek yemiyorum gün boyunca. daha çok meyve,yoğurt, sebze yemeği ,bol salata,mutlaka 1 kase çorba, bol su ve meyvesuyu haftanın belli günleri et ve balık yiyorumdr iyi dedi beslenmeme sen nasıl besleniyorsun?

canım geçmişolsun ben anlayamadım problemi ama umarım en kısa zamanda düzelir. sen moralini yüksek tut.

TREND ,WROSE VE PEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hoşgeldiniz şekerler
özge'cim sen de cadı annesi oluyorsun ne güsel Allah tamamına erdirsin,yesin teyzesi onu :)

bu arada ünvere hoşgeldin aramıza nihayet :))

cnm kaç haftalık hamilesin egzersiz yapıyomusun bu arada bebeğinin kilosu normal mi
(benim şeker yükleme testim yüksek çıktı)

canım şeker yüklemesi değil mi?
valla ben yaptırmadım.nasılsa oda sorunlu çıkacak.çünkü heyecan panik yapıyorum.değerlerim farklı çıkıyor kanımca....
bende artık gerekli olanları yaptırmak istiyorum.çünkü nedensiz yere üzülüyorum.bebişimi üzüyorum.sırf bu yüzden 2li bile yaptırmamıştım.nasılsa kötü çıkar, üzülürüm die.iyikide yaptırmamışım.4 hafta huzurlu geçirdim.16.haftada 3lü teste mecbur takıldım tabiiii kafamçokkarıştı .ve aklıma gelen başıma geldi....sonuç kötüydü.amniosentez oldum.sonuç temizdi.yani boşa telaş,boşa gözyaşı.şimdi rahatım. tetanoz aşısı bile olmadım...ben çok iyiyim.bebişimde öyle testimde iyi çıktı.ultrasona gireceğim artık...başka şey düşünmek istemiyorum.bebeğimden başka.
dr 2uma bunu söyledim.1 haftada 4 kere şekerini aç karnına ölçtür.o yeterli dedi.bende öyle yapıcam...zaten bi kaç kez denedim şekerim normal çıktı.hiç dert etme.bi sorun yoktur...işte panik yapalım diye bazen böyle engeller çıkıyor karşımıza.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç bozma moralini canım.herşey yolunda gidecek bak göreceksin... a.s.

cnm kaç haftalık hamilesin egzersiz yapıyomusun bu arada bebeğinin kilosu normal mi
(benim şeker yükleme testim yüksek çıktı)

arkadaşım bana daha şeker tahlili yapılmadı ondan anlayamadım ne demek istediğini.ilaç mı kullanacaksın.
ben 23+2 yim bu gün ikiz gebelik. ve egsersiz yapmıyorum sürekli yatıyorum ben doğuma kadar da yatıcaam

evet ama normalde akş farklı bir test 100 gr glikoz yüklüyorlar bebek ve anne için çok önemli sanırım tekrarlatcaklar bana bu testi hayırlısı artık 24 haftalık hamileyim az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…