cnm benim ya ben 60 kiloyla hamile kaldım şimdi ise 66.7 felan çıkıyoruum bende senin gibi şimdiden 6 kilo civarında aldım doktor normal gidişatda gidiyosun ama sakın abartma dedi ama insanın elinde değilki benim hiç aşemem olmadı sadece canım hep mc donaldsdan cheeseburger istiyor :)) hergün olsa hergün yerim :))))))))))) aman boşverin yiyin kızlar gitsinnnbennaycım sende durumlar nasıl.şu an kaç kilosun. ve ne kadar aldın bu zamana kadar...
nihancım çok merak ediyorum şu el emeği sepetinizi....bende yaparım diecem ama o kadar oynamışımki düğünümde,duvağım yırtılmış benim yaaaaasenağlama ama yinede yaparım bişeyler senden kopya çekip.jeyyar
valla hiç sorma sanemcim..:sm_confused:.ben de bilmiyorum stres oldum..8 kilo aldım 22 haftadayım..yaz dedi dr'um alamamaya çalışırsın dedi.yaz meyveleri,su iç dedi..sık sık az ye olayı yinelendi:sm_confused:SENDE HOŞGELDİN PEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ....
Öncelikle geçmiş olsun.klima benide hemen nezle yapar.dikkat et canım...
Demek %100 kız..çok sevindim yaaaaaa...:teytey:
ben kilo olayına taktım.ayda 1 kilo muuuuu:uhm:
ya bu dr'lar bizi öldürecekmi??? en hızlı ve çok kilo alınan döneme girdik bizler...nasıl becereceğiz ayda 1 kg almayı.benim aşağı yukarı 3.5 ayım var.buda 3.5 kg yapar.e ben zaten şimdiye kadar 6 kg almışım.60 kg olmuşum.buda ay başına 1 kiloya tekavül eder ki az kilo alınan dönemlerde ayda 1 aldıysam.son 3 ayda alır başımı giderim ben kızlar yaaa...
özgecim sen toplamda kaç kg aldın şu an...??????????
ben şekerli çilek yemeye devam edemicem mi şimdi senağlama
yaa bugün benim de içim içime sığmıyor kızlar yaa gezmek istiyorum sürekli bizim istanbulda eminönü taraflarında bebek pasajı varmış oraya çok gitmek istityorum herşey çok uygunmuş tabi bu bana sölemenen nekadar doğru gidince göreceğim aranızda varsa istanbulda oturan haber veririm :):):) buarada artık morallerinizi hep yüksek tutun emi bu gerçekten çok önemli bebeklerimiz herşeye okadar alınıyor ki :)))) bide son bişi keşke hepimizin göbek deliği şeffaf olsada dürbün gibi ordan bebişlerimize baksakk hehehe :))))))))))))))))))))))))))) güneş çarptı benayı pardon beni :):)
SANEMCİM eşinde şimdiden kıskanmaya başlamış kızınızı :) ahahahahbabalar böle oluyo işte,beni istemeye geldiklerinde(ki formaliteydi sadece aileler tanışsın diye gelmişlerdi,çünkü ertesi hafta nişanımız vardı) babam gece yattıklarında anneme kız şimdi gidiyor mu demiş :)) babalar kızlarına kıyamıyor ...
slm benim de ogtt 50 gr biraz yüksek çıktı ve korkuyorum sonuçları bugün aldım moralim çok bozuldu o kadar da herşey yolunda derken offf neyse inşallah atlatırım bebğimin kilosu benim kilom herşey iyi en önemlisi bu galiba kendimi avutuyorum
kilolarla başı dertte olanlar var galiba pedicim gerçekten bundan sonra daha çok kilo alıcazz. ben de 73,5 olmuşum 10,5 kilo almışım yani ama kepek ekmeği yiyorum sabahları bir daha da ekmek yemiyorum gün boyunca. daha çok meyve,yoğurt, sebze yemeği ,bol salata,mutlaka 1 kase çorba, bol su ve meyvesuyu haftanın belli günleri et ve balık yiyorumdr iyi dedi beslenmeme sen nasıl besleniyorsun?
slm benim de ogtt 50 gr biraz yüksek çıktı ve korkuyorum sonuçları bugün aldım moralim çok bozuldu o kadar da herşey yolunda derken offf neyse inşallah atlatırım bebğimin kilosu benim kilom herşey iyi en önemlisi bu galiba kendimi avutuyorum
cnm kaç haftalık hamilesin egzersiz yapıyomusun bu arada bebeğinin kilosu normal mi
(benim şeker yükleme testim yüksek çıktı)
canım şeker yüklemesi değil mi?
valla ben yaptırmadım.nasılsa oda sorunlu çıkacak.çünkü heyecan panik yapıyorum.değerlerim farklı çıkıyor kanımca....
bende artık gerekli olanları yaptırmak istiyorum.çünkü nedensiz yere üzülüyorum.bebişimi üzüyorum.sırf bu yüzden 2li bile yaptırmamıştım.nasılsa kötü çıkar, üzülürüm die.iyikide yaptırmamışım.4 hafta huzurlu geçirdim.16.haftada 3lü teste mecbur takıldım tabiiii kafamçokkarıştı .ve aklıma gelen başıma geldi....sonuç kötüydü.amniosentez oldum.sonuç temizdi.yani boşa telaş,boşa gözyaşı.şimdi rahatım. tetanoz aşısı bile olmadım...ben çok iyiyim.bebişimde öyletestimde iyi çıktı.ultrasona gireceğim artık...başka şey düşünmek istemiyorum.bebeğimden başka.
dr 2uma bunu söyledim.1 haftada 4 kere şekerini aç karnına ölçtür.o yeterli dedi.bende öyle yapıcam...zaten bi kaç kez denedim şekerim normal çıktı.hiç dert etme.bi sorun yoktur...işte panik yapalım diye bazen böyle engeller çıkıyor karşımıza.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç bozma moralini canım.herşey yolunda gidecek bak göreceksin... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?