2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MESLİMİNA geçmiş olsun cnm,hamilelik şekeri geçici benim bildiğim kadarıyla.
bu arada özgecim temizlik yasaklandıysa yapma cnmcım,ay biraz tut kendini yahuu :))) hergün temizlik hergün temizlik,dinlen havalarda ısındı yorma kendini :içelim:

cnm yaaa kusura bakma dikkat etmemişim takvimine allah kavuştursun çok güzel bir duygu kilo falan hiç dert etme ikiz gebelik daha farklı:)

hoşbuldum ama cidden çok zor oluyo bu konuya giriş .panikatak cım senin aminosentez kaç günde çıktı ben geçen hafta yaptırdım 25 gün sonra çıkar dediler çok sabırsızlanıyorum inş temiz çıkar bu günlere moralim çok bozuk geçen hafta çaktiriğim dopplerde bebeğimin sol akciğerinde bir kaç tane kist çıktı o yüzden aminosentez yapıldı kromozomlarına bakılacak eğer genetikte bi sorun çıkmazsa tedavi şansımız olacak inş . kızlar dualarınızı bekliyormmm

off offff bu kilolarla napcaz yawww.ben 60 kg ile hamile kaldım şimdi 69um doğumda ne olucam bilmiyorum.hayatımda ilk defa bu kiloyu görüyorum..gidecek mi bunlar acaba :))

teşekkür ederim ama kalıcı da olabiliyormuş neyse artıkın hayırlısı hemoglobin de düşük çıktı muhtemelen ferrin forte verir ben henüz demir ilacı kullanmadım şimdi kiloları düşünemiyorum

canım güle güle kullansın inşallah minik kızımız yatağını. normalden biraz pahalı galiba diimi. demekki daha güzel bişi. temizlik filan da yapma kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün. ev her zaman temizlenir her zaman tozlanır. sen yat dinlen keyfine bak enerjini temizliğe değil yeğenime ver.anlaştık mı? öpüyorum

off offff bu kilolarla napcaz yawww.ben 60 kg ile hamile kaldım şimdi 69um doğumda ne olucam bilmiyorum.hayatımda ilk defa bu kiloyu görüyorum..gidecek mi bunlar acaba :))

ben 24+2 gün olarak hesapladım 2.doppler usg 4 gün küçük çıktı alahım yaaCADIARZU anlamadım gitti ekmek hiç yeme

gidecek arkadaşım bu kilolar minik cadılar bize nefes bile aldırmıycak. o nedenle vericeez kiloları ben eminim yeterki sağlıklı olalım.

ayyy sonunda takvimi yapmayı becerebilmişim ne mutlu bana :) bu arada ben 76 ile hamile kalmıştım aşerme döneminde 6 kilo verdim sonra 3 kilo aldım çok azmı sizce dr um normal dedi ama bazen düşünüyorum bende bi sorun mu var( bu arada cevap yazıp göndermek çok uzun sürüyo sizde de oluyo mu)

inşallah geçer cnm,100lük yapıldıktan sonra dr karar verir ne yapılacağına.stress yapma cnm,dikkat et kendine.demir hapı ben alıyorum 1ayı geçti yaklaşık. hayırlısı ile alalım bebişlerimizi hepimiz kucaklarımıza cnm güsel düşün üzme kendini a.s.

takvimin çok cici olmuş. kilona dr. normal dediyse hiç dert etme bence. demikki hp bebeğin almış kiloyu daha iyi.

amin cnm çok dua edelim ben de bebek takvimi yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım

haftasına göre kilosu normalmiş 22 haftalıkken 506 gr dı kızım inş doğuma kadar kilo alımı normal devam eder. çünkü doğduktan sonra büyük bi ihtimal ameliyat olacak biraz tombul olsunki ameliyatı kaldırabilsin

çok geçmiş olsun unverecim.o moral bozukluğunu çeken bilir...benim gibi...senin gibi...
allahım kimseyede çektirmesin.ne yediğinden anlıyorsun, ne gezdiğinden...
ama hiç dert etme.bak herkesin temiz çıktı sonuçları.dünkü mesajlarda amniosentez olanların listesi vardı.1 arkadaşımızın kaldı sonucu açıklanmayan.KALACHAKRAcımında perşembe açıklanacak sonucu.şimdi bide sen varsın...inş tertemiz sağlıklı haberlerinizi alacağız buradan.zaman geçmez sizin için.ben tam 1 ay sonra aldım.bakırköy ssk da yaptırdım AS'i.
7 martta oldum- 7 nisan saat 18.00 de sonucu aldım.a.s.

unvere geçmişolsun canım merak etme sonuçlar temiz çıkacak allahın izniyle burada kimlerin sonuçlarına sevinmedik ki..... ben de yaptırdım benim oğluşumun da başında kistler vardı geçti çok şükür.dualarım seninle.kalachakra ve sana da sevineceğiz inşallah hep beraber

ben de hemen hemen senin gibi besleniyorum aslında ama ben muzu çok yedim dr ondan da kilo almışsındır dedi bana...ayrıca vitamini 1 güna arayla al dedi...benim çikolata ile aram hiç bir zaman olmadı tuzlu da yemiyorum..tatlı öyle hamileliğimde aman aman da yemedim..neyse boşver sonuç olarak ben dikkat edeceğim daha fazla şu son aylarda...ne yapalım herşey kızım için...a.s.
elvin canım çok sağol evet cadı gelecek teyzesi...

ÖZGECİM benim de hamileliğn başında hep ekşi,acı falan istedi cnm,dr tatlı ye dedi bebiş hareket etsin diye.şimdi de hergün tatlı yiyorum mutlaka canımda istiyo artık napcam bilmem. bu arada mide yanması başladı,sanki yemek borum kavruluyo..sizde de oluyo mu kızlar?

amin cnm çok dua edelim ben de bebek takvimi yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım

arkadaşım hamişlerden haberler forumunun 11. sayfasında YARDIM İSTİYORUM (kezbancay)başlığı altında çok ayrıntılı bir açıklama var onu okuyarak yapabilirsin. be ordan yaptım

inş canım benimki de temiz çıkar ben bağdat cad.gen-mer die bi laboratuvar var orda yaptırdım iki test yapılacakmış biri yarın diğeri 25 gün sonra dediler yarın inş sonucu alınca dr a gidicem kızımı görmek ii gelecektir bana yarınki sonuçta belki kızımın hastalığıyla ilgili bi bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…