slm benim de ogtt 50 gr biraz yüksek çıktı ve korkuyorum sonuçları bugün aldım moralim çok bozuldu o kadar da herşey yolunda derken offf neyse inşallah atlatırım bebğimin kilosu benim kilom herşey iyi en önemlisi bu galiba kendimi avutuyorum
arkadaşım bana daha şeker tahlili yapılmadı ondan anlayamadım ne demek istediğini.ilaç mı kullanacaksın.
ben 23+2 yim bu gün ikiz gebelik. ve egsersiz yapmıyorum sürekli yatıyorum ben doğuma kadar da yatıcaam
teşekkür ederim ama kalıcı da olabiliyormuş neyse artıkın hayırlısı hemoglobin de düşük çıktı muhtemelen ferrin forte verir ben henüz demir ilacı kullanmadım şimdi kiloları düşünemiyorumMESLİMİNA geçmiş olsun cnm,hamilelik şekeri geçici benim bildiğim kadarıyla.
bu arada özgecim temizlik yasaklandıysa yapma cnmcım,ay biraz tut kendini yahuu :))) hergün temizlik hergün temizlik,dinlen havalarda ısındı yorma kendini :içelim:
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
wrose canım sen de gelmişsin hoşgelmişsin..a.s..çok özlemiştik gerçi şu bir kaç gün ben de çok giremedim ama..malum önce haftasonu sonra bursada ayrıntılı ultrasona girdi araya..:sm_confused:
bu arada bir arkadaş sormuştu diye hatırlıyorum PARK YATAK marka ya da alandan öneri diye..ben aldım chicconun park yatağını acayip güzel kızlar..hani ben aldım diye değil gerçekten kullanışlı bişey..fiyat 265 ytl idi 10 taksitle..annem aldı yatağı benim o yüzden maddi kısmı çok karıştırmadı kafamızı..ama ben hep park yatak istedim sonra oda yaparız dedik eşimle...:1shok:
benim hastalık biraz halsizlik yaptı o yüzden sabah kahvalatıdan sonra azıcık yattım o yüzden yazamadım size..
doktorum temizliği yasakladı yaaaaaa!:sm_confused:ama ben yapmak zorundayım dayanamam ki..:sm_confused:evi toz götürüyor..
off offff bu kilolarla napcaz yawww.ben 60 kg ile hamile kaldım şimdi 69umdoğumda ne olucam bilmiyorum.hayatımda ilk defa bu kiloyu görüyorum..gidecek mi bunlar acaba :))
off offff bu kilolarla napcaz yawww.ben 60 kg ile hamile kaldım şimdi 69umdoğumda ne olucam bilmiyorum.hayatımda ilk defa bu kiloyu görüyorum..gidecek mi bunlar acaba :))
teşekkür ederim ama kalıcı da olabiliyormuş neyse artıkın hayırlısı hemoglobin de düşük çıktı muhtemelen ferrin forte verir ben henüz demir ilacı kullanmadım şimdi kiloları düşünemiyorum
ayyy sonunda takvimi yapmayı becerebilmişim ne mutlu bana :) bu arada ben 76 ile hamile kalmıştım aşerme döneminde 6 kilo verdim sonra 3 kilo aldım çok azmı sizce dr um normal dedi ama bazen düşünüyorum bende bi sorun mu var( bu arada cevap yazıp göndermek çok uzun sürüyo sizde de oluyo mu)
inşallah geçer cnm,100lük yapıldıktan sonra dr karar verir ne yapılacağına.stress yapma cnm,dikkat et kendine.demir hapı ben alıyorum 1ayı geçti yaklaşık. hayırlısı ile alalım bebişlerimizi hepimiz kucaklarımıza cnm güsel düşün üzme kendini a.s.
hoşbuldum ama cidden çok zor oluyo bu konuya giriş .panikatak cım senin aminosentez kaç günde çıktı ben geçen hafta yaptırdım 25 gün sonra çıkar dediler çok sabırsızlanıyorum inş temiz çıkar bu günlere moralim çok bozuk geçen hafta çaktiriğim dopplerde bebeğimin sol akciğerinde bir kaç tane kist çıktı o yüzden aminosentez yapıldı kromozomlarına bakılacak eğer genetikte bi sorun çıkmazsa tedavi şansımız olacak inş . kızlar dualarınızı bekliyormmm
slm hanımlar nasılsınız bakalım?
ben de hemen hemen senin gibi besleniyorum aslında ama ben muzu çok yedim dr ondan da kilo almışsındır dedi bana...ayrıca vitamini 1 güna arayla al dedi...benim çikolata ile aram hiç bir zaman olmadı tuzlu da yemiyorum..tatlı öyle hamileliğimde aman aman da yemedim..neyse boşver sonuç olarak ben dikkat edeceğim daha fazla şu son aylarda...ne yapalım herşey kızım için...a.s.kilolarla başı dertte olanlar var galiba pedicim gerçekten bundan sonra daha çok kilo alıcazz. ben de 73,5 olmuşum 10,5 kilo almışım yani ama kepek ekmeği yiyorum sabahları bir daha da ekmek yemiyorum gün boyunca. daha çok meyve,yoğurt, sebze yemeği ,bol salata,mutlaka 1 kase çorba, bol su ve meyvesuyu haftanın belli günleri et ve balık yiyorumdr iyi dedi beslenmeme sen nasıl besleniyorsun?
amin cnm çok dua edelim ben de bebek takvimi yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?