inş canım benimki de temiz çıkar ben bağdat cad.gen-mer die bi laboratuvar var orda yaptırdım iki test yapılacakmış biri yarın diğeri 25 gün sonra dediler yarın inş sonucu alınca dr a gidicem kızımı görmek ii gelecektir bana yarınki sonuçta belki kızımın hastalığıyla ilgili bi bilgi verir
ayyy sonunda takvimi yapmayı becerebilmişim ne mutlu bana :) bu arada ben 76 ile hamile kalmıştım aşerme döneminde 6 kilo verdim sonra 3 kilo aldım çok azmı sizce dr um normal dedi ama bazen düşünüyorum bende bi sorun mu var( bu arada cevap yazıp göndermek çok uzun sürüyo sizde de oluyo mu)
inş canım benimki de temiz çıkar ben bağdat cad.gen-mer die bi laboratuvar var orda yaptırdım iki test yapılacakmış biri yarın diğeri 25 gün sonra dediler yarın inş sonucu alınca dr a gidicem kızımı görmek ii gelecektir bana yarınki sonuçta belki kızımın hastalığıyla ilgili bi bilgi verir
bana 2 sonuç verilmedi.tek sonuç aldım.
şöyle yazıyor raporda;
Endikasyon:Üçlü testte artmış risk
Çalışma Materyali:Amniyon Sıvısı
Uygulanan Yöntem:Uzun süreli hücre kültürü
KARYOTİP:46,--
YORUM:Yapılan kromozom analizinde herhangi bir sayısal veya yapısal gross kromozom anomalisi gözlenmemiştir.
ama TOSBAA8 Yaptırdığında aynı senin gibi ilk sonucu 1 hafta içinde vermişlerdi.3 hafta sonrada kesin sonucu vermişlerdi.her laboratuvar değişiyor tabiii...
nerde oldun AS'i
nihancım dün eşimle alışveriş merkezine gittik.park yataklara baktık.dediğin kadar var.çok güzel ve kullanışlı.ayrıca kapalı halide vardı.küçücük bir kutu.evinde yeri dar olanlar için bence çok kullanışlı.fiyatlarıda 180 den başlıyordu...
benim bebeğimin akciğerinde kist çıktı oyüzden istediler genetik mi yoksa sonradan çıkan bi hastalık olup olmadığı araştırılacak belki yarın çıkacak test akciğerile alakalı bi testtir diğeride kromozom analizidir
selam arkadaşlarrrrr
tatile girdim çok mutluyum iki gün boyunca yatacağım sabahın 5.30 unda kalkmayacağımmmm.
öte yandan da hemoroitten dolayı mahvoldum ben çok ağır ve ağrılı geçiyo. kullanmadığım krem ve fitil kalmadı tedavi edemedik. bilmiyorum iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti. allah düşmanıma vermesin.
çilekten konuşmuşsunuz ben martın başından beri inanılmaz yiyorum çileği (günde yarım kilo) allaha şükür alerji filan olmadı ama azaltırım artık ya bi de o çıkmasın.
kilo konusunda da ben 1 kilo verdim ya bu dertten olabilir mi ki? bi de yalnızca karnım var başka hiçbi tarafım çıkmadı.
şimdiden 6 kilo aldık diyen bi arkadaşımız vardı şimdiden dediğin çoğumuz 6. ayına girdi daha ne olsun ayol. 6 kilo çooooooooooook normal bence.
neyse hepinize saygılar ve sevgiler
unvereciim benimde ilk sonuç 1 gün sonra çıktı. o ön tanı oluyomuş ve tam sonucu 21 gün sonra çıkıyomuş.ön tanı dedikleri çoğunlukla doğru çıkıyormuş. benim dr ön tanıdan sonra hadi gözünaydın demişti. ama insan son sonuca kadar tam atamıyor tabi stresini. sen içini ferah tut arkadaşım.
nerde baktınız tatlım? uygunmuş fiyatlarda...
ben herhalde doğduktan 3-4 ay sonra bakmaya başlıcam. ne de olsa anneannesi ona sepet hazırlıcak :) 6 aya kadar inş.kullanır diye düşünüyorum :dance:
selam arkadaşlarrrrr
tatile girdim çok mutluyum iki gün boyunca yatacağım sabahın 5.30 unda kalkmayacağımmmm.
öte yandan da hemoroitten dolayı mahvoldum ben çok ağır ve ağrılı geçiyo. kullanmadığım krem ve fitil kalmadı tedavi edemedik. bilmiyorum iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti. allah düşmanıma vermesin.
çilekten konuşmuşsunuz ben martın başından beri inanılmaz yiyorum çileği (günde yarım kilo) allaha şükür alerji filan olmadı ama azaltırım artık ya bi de o çıkmasın.
kilo konusunda da ben 1 kilo verdim ya bu dertten olabilir mi ki? bi de yalnızca karnım var başka hiçbi tarafım çıkmadı.
şimdiden 6 kilo aldık diyen bi arkadaşımız vardı şimdiden dediğin çoğumuz 6. ayına girdi daha ne olsun ayol. 6 kilo çooooooooooook normal bence.
neyse hepinize saygılar ve sevgiler
pıt pıtcım geçmiş olsun aman tadını çıkar dinlen biraz evdeyken..a.s.
unvere hoşgeldin aramızaa.s...bebişin için de geçmiş olsun canım..umarım tedaviniz iyi olur..a.s.
elvincim tekrar teşekkür ederim canım..a.s.ben de park yatak aldım gerçekten güzel..fotolarını koyarım bir ara..ben biraz hastayım ya ateşim var halsizim o yüzden zaman zaman yatıyorum..bir de internetimiz problemli bugün bir gelip bir gidiyor...çok rüzgar var kablolarda problem mi oluyor anlamadım ki?:sm_confused:
pıtpıtcıım elvine katılıyorum umarım acın hafiflerde 2 günün tadını çıkarırsın.
elvin dün annemle boya alıcaaz dedin ya ne boyası aldınız bebek odası için mi ? oda düşünmüyorum demiştin dimi?kafamçokkarıştı
hayat park alışveriş merkezi - güneşli...ama çok güzellll
kendi evim olsa oda yapardım kızıma ama o da hemen deil tabii biraz büyünce. ama annemlerin ev 2 oda 1 salon.o nedenle ayrı oda yapamayacağız. önce sepette yatacak sonra aldığımızda park yatağında :) ama evi boyayacağız. su bazlı kokusuz boya olduk bizim oda için cnm.çok güzel bi lila rengi,eflatuna dönük. odası olsaydı onu da eflatun lila falan düşünüyodum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?