bende öyle dediğini hatırlıyorum da boyadan kafam karıştı işte.inşallah bir gün kendi eviniz de olur. yinede kendi odanızı bebek odasına çevirecekmişsin gibi geliyor bana
Kizlar selam fazla giremedim bu aralar.Bu arada benim bayadir kasiklarimda agri oluyordu ve 2 gündürde cok cogaldi oglusum hep asagiya kasiklarima tekme atiyordu bazende okadar cok vuruyorduki asagiya dogru aynen cikicakmis gibi bugün doktora gittim hemen sancilarimi ölctüler oglusum biraz asagida duruyormus ayaklarida kasiklarimda yani asagidaymis doktor bundan sonra kendimi zorlamamam gerektigini soyledi agrim oldugu gun hic birsey yapmiycak uzanicakmisim:çok üzgünüm:
sizin bebisler dondumu benimki donmemis hala ayaklari asagida artik cunku kafasini yavas yavas asagiya donmesi gerekiyormus
iyi akşamlar kızlar.....
msnler neden kapalı??
pediastrum cnm senin msnin bende yok sanırım.
arzu.baykaya@msn.com adresim bende olmaayan kızlarda eklesin...
aman aman süsecim kendine dikkat et a.s. ,oğluşun hızlı çıktı galiba :) hemencik gelmk için yol almaya başlamış :)) birkaç ay sonra kucağında olacak inşallah :)iş yapma,alışverişe de kendin çıkma cnm ne olur ne olmaz. benim kontrolüm haftaya pazartesi,sen benden hafta olarak ilerdesin,benim ki henüz yan gel keyfim yat modunda :)))) :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?