Ben 20. haftamda ilk dozu yaptırdım ve hiç ağrımadı.2.dozumda 24.haftada...Herkez dayanılmaz acıdan bahsediyor,annemde yaptırdı uyuyamadı ağrısından.Acaba benim aşıdamı bir problem var anlamadım.Ben neredeyse hiç ağrı çekmedim.
Aşı tutmadımı acaba???
Merhabalar Ağustos Anneleri.
Ben özgül Sizlere Bir Soru Soracaktim. Benim Doğum Ağustos 22 Tetanoz Aşisindan Bahsettiğinizi şu Anda öğrendim .
Ne Zaman Araliklarinda Vuruluyor Acaba Bilgi Verebilirmisiniz.henüz Doktora Gitmedim.
kızlar çookkk mutluyum :teytey::teytey::teytey:az önce laboratuavardan aradılar benim amiosentez sonuçum erken çıkmış doktoruma faks cekmişler şimdi doktorumla konuştum sonuçlar gayet normal çıkmış genetik olarak bi sorun bulunamamış....:teytey:
canım kartalda umut hastanesinde çektirdimm. eşim baya bir üzüldüü.aa canım eşini nie almadılar nerde çektirdiniz..
sorma canım bir tersdiki bi dövmedigi kaldı. aynı zamanda kardiyoloji druna kontrol diye gittim oda tam tersi çok iyiydi.biri birine uymuyor. canım ben 23 haftaya girdim.aslıcıım boşver doktoru bazen böyle ters de olabiliyorlar....... bebişin sağlıklıymış gram gram büyüyor ne güzel. kaçıncı haftandı ben de merak ettim?
canım kartalda umut hastanesinde çektirdimm. eşim baya bir üzüldüü.
sorma canım bir tersdiki bi dövmedigi kaldı. aynı zamanda kardiyoloji druna kontrol diye gittim oda tam tersi çok iyiydi.biri birine uymuyor. canım ben 23 haftaya girdim.
aslıcıım maaşallahı var bebişinin tombik olacak galiba
bu arada kimseler yok herhalde ben bu gün erken yatıcaam iyi geceler aslı ve daha sonra foruma gelecek olan herkeseŞeniz
kızlar çookkk mutluyum :teytey::teytey::teytey:az önce laboratuavardan aradılar benim amiosentez sonuçum erken çıkmış doktoruma faks cekmişler şimdi doktorumla konuştum sonuçlar gayet normal çıkmış genetik olarak bi sorun bulunamamış....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?