2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tutmuşdur canım merak etme gamzeninkide hiç agrımamış yanlız deilsin yani..

Merhabalar Ağustos Anneleri.
Ben özgül Sizlere Bir Soru Soracaktim. Benim Doğum Ağustos 22 Tetanoz Aşisindan Bahsettiğinizi şu Anda öğrendim .
Ne Zaman Araliklarinda Vuruluyor Acaba Bilgi Verebilirmisiniz.henüz Doktora Gitmedim.

a.s.hoşgeldin arkadaşım gebeliğin 20. haftasından sonra yapılıyo belli bir haftası yok şu anda yapılabilir sana da. ikinci dozu 1 ay sonra yaptırıyosun sağlık ocağına bir uğra bence onlar detaylı bilgi verir

kızlar çookkk mutluyum :teytey::teytey::teytey:az önce laboratuavardan aradılar benim amiosentez sonuçum erken çıkmış doktoruma faks cekmişler şimdi doktorumla konuştum sonuçlar gayet normal çıkmış genetik olarak bi sorun bulunamamış....:teytey:

merhabalarr arkadaşlarr nasılsınızz.özgecimm sagsalim saglıcakla ailene kavuşmuşsun çok güzell. unvere canım çok sevindimm sonuçlarının iyi çıkmasına. bizde bugün 3 boyutluya gittik ama biraz sinir olup geldik dr azarladı bebişi göstermedi bize,eşimi içeri almadılar zaten resimleri çektiler verdiler. kendi drum herşeyi çok iyi gelişimi önde gidiyor dedi 570 gr.24 cm de boyumuzz olmuş teyzelerii.

unvere canım cok sevındım sonuclarına artık sende rahat bı nefes alırsın canım aslii neden almadılar ve kac haftalıksın canım benım kızımda 570gr

elifcim cnm msn de konuştuk ama buradan da bir kez daha hayırlı olsun demek istedim
ne güsel bi haberrrrrr :teytey: ohh hepimiz atlattık di mi?kimse kalmadı sonucu gelek olan? :dance:

canııım çok sevindim hayırlısıyla bu nu da atlattık. artık için daha rahat bir şekilde tadını çıkar hamileliğinin gözünaydın canımcıım.

aslıcıım boşver doktoru bazen böyle ters de olabiliyorlar....... bebişin sağlıklıymış gram gram büyüyor ne güzel. kaçıncı haftandı ben de merak ettim?

aa canım eşini nie almadılar nerde çektirdiniz..
canım kartalda umut hastanesinde çektirdimm. eşim baya bir üzüldüü.
aslıcıım boşver doktoru bazen böyle ters de olabiliyorlar....... bebişin sağlıklıymış gram gram büyüyor ne güzel. kaçıncı haftandı ben de merak ettim?
sorma canım bir tersdiki bi dövmedigi kaldı. aynı zamanda kardiyoloji druna kontrol diye gittim oda tam tersi çok iyiydi.biri birine uymuyor. canım ben 23 haftaya girdim.

aslıcıım maaşallahı var bebişinin tombik olacak galiba
bu arada kimseler yok herhalde ben bu gün erken yatıcaam iyi geceler aslı ve daha sonra foruma gelecek olan herkeseŞeniz

aslıcıım maaşallahı var bebişinin tombik olacak galiba
bu arada kimseler yok herhalde ben bu gün erken yatıcaam iyi geceler aslı ve daha sonra foruma gelecek olan herkeseŞeniz

inşşllah canımm allah hepimizin bebişlerini saglıkla kucagımıza almak nasip etsinn. iyi gecelerr canımm sana ve tatlı bebişlerineee. bende yatıyorum arkadaşlar sabah erken kalkmıştımm herkese iyi geceler allah rahatlık versin rüyanızda bebişlerinizi görürsünüz inşllah. Şeniz

iyi pazarlarrrrr güzell anneler v e onların melekciklerii a.s.
herkeze güzel bi pazar günü diliyorummm :1hug:

canım buu çok güzel bi haberr allahım sen bizlere bebişlerimize sağlıkla kavuşacağımız günleri nasip et .... haberin en güzelinin tadını çıkar artık unvereciğimm bundan sonra üzüntü yok inşallahh...

a.s.bu güzel havada pikniğe gitmeyipte bilgisayrını açan herkeze günaydıııııın. gezmeye gidenlere de iyi eğlenceler olsun:dance:

:1hug:biz bu gün güne güzel bir süprizle başladık.bizim isviçrede neriman teyzemiz var.minnoşlarım diye sevdiği yeğenlerine çok cici albüm ler almış. gece foruma eklemiş,bana da ilti geldi sabah msn mi açınca hazırlıklara bak diye.... baktım çok mutlu oldum. sana burdan da teşekkür ediyorum neriiiii.Şeniz

günaydın kezbancım az önce bende gördüm albülerini çok şekerler güle güle kullansın bebişlerin ...

gnydnnn tüm güsel annelerrrrrrrrrr ve miniklerim :)) hepinize iyi pazarlar
ugün istanbul'da benim olduğum yakada hava kapalı.ahh şimdi izmir'de kezban'larda olmak vardı,hava güzelmiş ya :teytey:
asliicım eşinin girememesine üzüldüm tatlım ama maşallah yeğenime.isterseniz başka yerde de tekrar girebilirsin,eşin de görür hem böylece cnmcım

Kezban'cım şimdi bakıyorum albümlerinize,o albüme konacak resimlerini ben de isterim yeğenlerimin

merhabalar arkadaşlarım ve arkadaşlarımın minik mi minik! bebişleria.s.
çorumdan kapalı bir havada size yazıyorum..babamı da yolcu ettik istanbula bel fıtığı ameliyatı olmaya..şimdi annecimle oturuyorum.
dün gece kimse yok diye foruma baktım çıktım..herkes bir yerlerde sanıyorum..
ÜNVERE canım hadi gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına allah sağlıkla 9 ayı tamamlayıp sağlıkla doğrup büyütmei nasip etsin hepimize..a.s
elvincim hiç karşılaşamadık bu sefer forumda..senağlama
çok güzel bir gün diliyorum canım arkadaşlarım bebeişlerinize,sevdiklerinizle..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…