2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
Pıtpıt canım çok geçmiş olsun, doğumdan bende çok korkuyorum sezeryanmı normalmi çok kararsızım aslında ağrısız normal düşünmüştüm ama çok küçük bir ihtimalde olsa olumsuzluklarını düşününce ondan da kesinlikle vazgeçtim. Hayırlısı olsun diyorum pek düşünmemeye çalışıyorum ama yine çok korkuyorum.

günaydın güzel anne adayları.pıtpıtcım geçmiş olsun sanada dikkatli ol.doğumuda düşünme bence ben öyle yapıyorum düşündükçe insan daha kötü oluyo altı üstü 5dk nasıl olsa şimdiden düşünüpte strese sokmayalım kendimizi zamanı geldiğinde herşey olur nasıl olsa.bir sürü kadın var doğuran ve ikinci bebeğini yapan çok kötü bişey olsa kimse ikinciyi yapmaz dimi:icecream:
bu arada kızlar doğrudürüst aş ermemiştim ben canım hiç bişey çekmemişti şimdiye kadar ama şimdi hergün dondurma çekiyo:icecream: bi zararı yoktur umarım

mehtapcığım bol bol sade sütlü dondurma yiyebilrisin cnmm yerimseniben dr sordum en zararsızı o dedi

gunaydınlar hepınızee ve bebıslerımıze bol tekmelelı gunler ıyı hafta sonları ayy kızlar dogumdan bende cok korkuyorum nolcak boyle bılmıyorummm sırf buyuzden sezaryenı tercıh etcem sanırımm ama onuda anlattanlar var oda kotuuuu napcaz bız gunlarımızde yaaklasıyorrr allah yardımcımız olsun herkeze canım dondurmanın bı zararı olmaz ama acıklardan olmamak sartıylaa oyle bılıyorumm

Merhaba canlarım ve güzel canlarıa.s.
biz çoruma geldik kızımlayerimseniben
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim..
biraz yorucu bir yolculuktu ama sonunda burdayım çok şükür..
pıtpıt tam anlayamadım ama geçmiş olsun canım.
yolculuk gaz yaptı bizde acayip sıkıştık:sm_confused:
şimdilik bu kadar yine girerim biraz dinleneyim..
hepinizi öptüm bebişleriniz de dahil.Şeniz

canım sağ salim gitmene sevindim gözün aydın annene kavuştun

canımcığım iyice bi dinlen şimdi anneciğin sana ne güzel bakar di mi .. ellerinden öperim annenin cnmm .. görüşürüz

a.s.günaydııııııııııııııııııııın ağustos gülleri. ve onların mis kokulu tomurcukları
iyi bir hafta sonu geçirmek dileğiyle güne başlayalım.
pedicim canım çok sevindim günaydınını görünce...... kuzucuğunu sev benim için. annene de çok selamlar öpüyorum seni.:1hug:.
mehtappppp bence de dondurmanın bir zararı yok faydası var ama benim gibi abartma sonra dr yasaklıyor(ben günde en az 2 tane yerdim. artık yiyemiyorum.:icecream:

günaydın kızlarr bu güzel güneşli günde nasılsınız???

ben hiç ii deilim dün tetanoz aşısı yaptırdım geceden beri kolum çokk ağrıyo

günaydın kızlarr bu güzel güneşli günde nasılsınız???

ben hiç ii deilim dün tetanoz aşısı yaptırdım geceden beri kolum çokk ağrıyo

geçmiş olsun cnm iyi atlatmışsın sende bende çarşamba yaptırdım bana da dediler ağırır ateş yapar maşallah bende hiç bişey yapmadı hafif ağrı oldu ama oda sol tarafıma yatarken ama şimdi hiç bi etkisi kalmadı çok şükür

senin yazını okumustum aksam yatana kadar benimde hiç agrı olmadı dedim bende herhalde gamze gibi olacagım agrımayacak ama gece çok kötü bi agrıyla uyandım çogunlukla sırt üstü yattım ve uyuyamadım:1no2:

benim 24+3 bana gecikmisşin demediler 2. doz için 28. haftada cagırdılar sen bi git görüş bi sorun olacagını sanmam zaten hamilelik döneminde 2 kere yapılıyormuş diğer 3 dozu istersen dogumdan sonra belli aralıklarla yaptırınca ömür boyu koruyormuş...

bende pazartesi sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum 26+5 oluyorum geç olmaz inşş.

canım nuraycıım ben 20.haftadan sonra yapılıyo diye biliyorum. şu haftayla-şuhafta arsı yapılır diye birşey yok onedenle yapılır herhalde sanada

unvere geçmiş olsun arkadaşım benim ilk doz 1 hafta ağrı yaptı ,2,doz 1 gün yaptı umarım ağrın kısa sürer.

Ben 20. haftamda ilk dozu yaptırdım ve hiç ağrımadı.2.dozumda 24.haftada...Herkez dayanılmaz acıdan bahsediyor,annemde yaptırdı uyuyamadı ağrısından.Acaba benim aşıdamı bir problem var anlamadım.Ben neredeyse hiç ağrı çekmedim.
Aşı tutmadımı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…