2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sigarayı 2,5 sene önce bırakmıştım canımcım..hamile kalmadan önce nerdeyse başlayacaktım o kadar canım istiyordu ama allahtan hamile kaldım da başlamadan geçti o dönem..ama bzaen hala içimden içmek geliyor malesef..eşim zaten içmiyor..ama hakikaten insanın yavrusu için yapmayacağı şey yok..:sm_confused:ben de çay istiyorum ama kansızlık için içmemek zorundayım..bir de doğduktan sonra bebişte uykusuzluk yapıyormuş çay içmek..:sm_confused:

merhaba güzel annelerrr bizdee eşimle gezdikk geldikk çok güzel bir gündüü hava biraz serindi ama ne yapalımm artıkk. nasılsınız güzel anneler ve bebişlerii.

aslicim ne güzel sen gezmişsin eşinle..çorumda yağmur vardı yürüyüş bile yapamadım..bebişinde mutlu olmuştur...

merhaba güzel annelerrr bizdee eşimle gezdikk geldikk çok güzel bir gündüü hava biraz serindi ama ne yapalımm artıkk. nasılsınız güzel anneler ve bebişlerii.

merhaba aslıcıım ne güzel bu gün yeğenimiz gezmiş gelmiş anneciği ve babacığıyla bizim de babamız yatak odamızı küçük odaya taşıdı bu gün. büyük olan oda bebişlerin olacak kısmetse... yavaş yavaş boyayacak işte biz de bebişlerimle yangelip yattık bu gün(çok değişik diimi):roflol:

slm şekerler
kezbancım yeğenlerimin odasını nasıl yapacaksınız?neler düşünüyorsunuz?
özgecim inşallah geliriz cnm ben de çok istiyorum.
sanemcim ben de çıkmadım dışarı,bir tek sabah ekmek falan almak için fırına gittim.birkaç gündür ben de yürüyüş yapmıyorum
aslıcım ne güsel geçmişsiniz.sabah annemin geleceğini haber aldık,o yüzden akşam üzeri mutfaktaydım,ee annem yorulmasın diye yemek olayına giriştim.:))
bu arada sizlere yazamadım,özledim hepinizi :))))

günaydın güzel anneler, minik yavrularııııııııı
umarım; tüm güzelliklerin, güzel haberlerin, sevinçlerin yaşanacağı çoookkk güzel bir hafta olur hepimiz için... a.s.

Günaydın güzel ağustos anneleriiii:teytey:
haftasonu bi güzel dinlendim, bisürü enerji depoladım ve şimdi pazartesi sendromuymuş falan hepside vız geliyor bana...
yaa kızlar su bebek bezi konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. siz bebişlerinize hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyosunuz. en iyi bebek bezi huggies ve baby star diyorlar...prensesimiz doğana kadar biraz bebek bezi stoğu yapmaya karar verdik. haftasonu alışverişimizde 2 tane mini huggies bebek bezi aldık. ama kararsız kaldım. sizinde bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum.

veee herkese güzel bir hafta geçirmelerini diliyorum. hepinizi öpüyorum a.s. a.s.

ayyyy arzucummm ne güzel haber bu böyle.allah nazarlardan korusun.demek senin kızda tombalak benim ki gibi desene...geçen haftalarda 500 gr civarındaydı.gelişimi güzel desene.maşallah diyelim.demek bebişler kilolu, bizde ondan kilo alıyoruz...jeyyar buda bahanemiz olsun değil mi...
endişelenme 27 - 28. haftalarda büyük ihtimalle döner bebişin.hiç kafana takma şimdiden. listedemizde tarihi değiştiririm.sen yeterki iste.sağlıklı doğumlar diliyorum

günaydın güzel annişler ve melekleriii a.s.
iyi hafta geçmesi dileğiyle başlayalım pazartesiyeeeeee

havvacığım hangi bezle başlarsan o bezle devam edersin diyorlar birde bebişe alerjide yapabilir değiştirebirsinin diyorlar :uhm: bende stok yapacaktım ama kararsız kaldığımdan 2 paket aldım şimdilik duruyor bakalım bebişlere hangisi iyi gelecek

canım arkadaşım. babana çookk geçmiş olsun çok üzüldüm.umarım sağlığına en kısa zamanda kavuşur...bu arada annen ve kızınla keyif yapıyorsun desene...oh ne güzel...allah bozmasın...babanada acil şifalar dilerim tekrardan .a.s. bunlar baban için a.s.

valla canım bebişim için prima düşünüyorum.kendim için evy baby :roflol: hem benim ki daha iii arko kokulu sırnaşık şey

günaydın fıstıklar ve minik kuzucuklarıa.s.h.sonu foruma hiçgiremedim şöyle bir yazdıklarınıza bakayım dedim ama bu ne hızz baya kaynatmışsınız kıslar.ayy bugun iş başı yaptım özlemişim valla çalışmayı:)bir hafta sıkıcı geçti evde inanın ama iyide geldi yani bayaa bi dinlendik bebişimle kızlar oğluma CİMBOM hastane çıkışı aldım çokk şirin resimleri koyucam ama ecdeki pc de biras problem var problemimiz giderilsin aldıklarımın hepsinini tek tek sizinle paylaşıcam

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper haber yaaaaaaaaaaaa ...:sm_cool:
geç oldu biraz ama UNVEREcim seni kutlarım.allah kucağına almayıda nasip eder inşşşşş..
eeeee amniosentez sayfamız kötü açılmıştı.ama güzel kapandı.artık sonuç bekleyenimiz yok sanırım.allahıma çok şükür, herkesin bebişi sağlıklı....
tekrar kutlarımmm.tadını çıkar hamileliğinin canım a.s.

UNVERE gözünaydın canımm çok sevindim allah başka sıkıntılar yaşatmasın inş.

HAVVA canımm benim varmı bir gelişme işyerinde msn yok biliyosunayy bana mutlaka haber ver canım gelişme olursa

canım sanada çokkk geçmiş osun.aman dikkatli ol olurmu.ne olursa olsun, sonuçta hamilesin.acele etmeden yavaşça herşeyi yapmaya çalışmalıyız.büyük dertler açmayalım başımıza.sanırım şidi iyisindir.dizim parçalandı demişsin.canın çok yanmıştır eminim. büyük geçmiş olsun... bu arada bebişinin kilosu boyu iyiyse senin kilon çokta mühim değil canım.ama eğer çok istiyorsan ben 7 kilo aldım.2 kilosunu sana seve seve verebilirim.... jeyyar
herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim....allahım kucağına almayıda nasip etsin.

günaydın güzel anneler ve minik bebekleri.bugün gece benim bebeğim 5 te bi uyandı bana uykuyu haram etti.acaba üstüne mi yattımda bu kadar çok kıpırdadı anlamadım.
bu arada unvere cım gözün aydın darısı bebeğini kucağına almana
kızlar bende bu hafta sonu bez alacaktım ama bende çok kararsız olduğumdan almadım prima yada haggies almayı düşünüyorum.bu hafta sonu anakucağı aldık kızıma hastaneden çıkarken iyi oluyomuş.birde şu hacışakirin sabun tozu varya matik olanlardan aldım bebeğimin çamasırlarını onunla yıkamayı düşünüyorum başka bebek deterjanı bulamadım malesef

slm canım ...hayırlı işler sanada.çalışmaya alışan için evde oturmak bazen sıkıcı geliyor.bende cimbomlu aldım.... sırnaşık şey babası hastası biraz gs ın...napalım.bizimkiler DOĞUŞTAN FANATİK olacak galibaaaa :uhm:

:sm_confused:
HAVVA canımm benim varmı bir gelişme işyerinde msn yok biliyosunayy bana mutlaka haber ver canım gelişme olursa

canım yaaa yok bi gelişme (( gelişme olunca sana muhakkak haber vericem. off msne de giremiyorsun sen...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…