ne kusuru aşk olsun bazen ben de karıştırıyorum mesajları kalabalığız olacak okadar...... çay ve sigara benim için bırakması imkansız olan ikişey di malesef ama insanın içindeki can için yapamıycağı şey yok. sigara değil ama çayı özlüyorum
merhaba güzel annelerrr bizdee eşimle gezdikk geldikk çok güzel bir gündüü hava biraz serindi ama ne yapalımm artıkk. nasılsınız güzel anneler ve bebişlerii.
Selam Güzel anneler ve minikleri...
Biz iki gündür yoktuk..haftasonu güzel bi tatil yaptık..c.tesi günü kızımın kontrolüne gittik hem şeker testini yaptırdık...şeker testimiz 50gr da 104 cıktı 140 gecememesi lazımmış çok şükür iyi cıktı sonuçlarım..aa bide en önemli olay kızımı gördüm 905gr olmuş teyzeleri kızım fakat ters bi sorun var ve ben bunu şimdiden cok kafama taktım cok moralim bozuk bu durumdan kızım ters geliyormuş :çok üzgünüm:eğer önümüzdeki kontrole kadar dönmezse sezaryen olacak doğumum..( :çok üzgünüm:
ama diğer herşey normalmiş kızımın suyu falan kilosu herşeyi gününe göre seyirediyormuş.. ve son bir konu benim beklenen doğum tarihim 14 ağustosmuş kızlar panikcim listemizden düzeltmek istersen 14 ü olarak düzeltebilirsin canım...tam bugünden itibaren 101 günümüz kaldı..hadi hayırlısı allah herkezin gönlüne göre versin canlarım..yerimseniben
merhabalar arkadaşlarım ve arkadaşlarımın minik mi minik! bebişleria.s.
çorumdan kapalı bir havada size yazıyorum..babamı da yolcu ettik istanbula bel fıtığı ameliyatı olmaya..şimdi annecimle oturuyorum.
dün gece kimse yok diye foruma baktım çıktım..herkes bir yerlerde sanıyorum..
ÜNVERE canım hadi gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına allah sağlıkla 9 ayı tamamlayıp sağlıkla doğrup büyütmei nasip etsin hepimize.
elvincim hiç karşılaşamadık bu sefer forumda..
çok güzel bir gün diliyorum canım arkadaşlarım bebeişlerinize,sevdiklerinizle.
Günaydın güzel ağustos anneleriiii
haftasonu bi güzel dinlendim, bisürü enerji depoladım ve şimdi pazartesi sendromuymuş falan hepside vız geliyor bana...
yaa kızlar su bebek bezi konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. siz bebişlerinize hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyosunuz. en iyi bebek bezi huggies ve baby star diyorlar...prensesimiz doğana kadar biraz bebek bezi stoğu yapmaya karar verdik. haftasonu alışverişimizde 2 tane mini huggies bebek bezi aldık. ama kararsız kaldım. sizinde bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum.
veee herkese güzel bir hafta geçirmelerini diliyorum. hepinizi öpüyorum .
kızlar çookkk mutluyum :az önce laboratuavardan aradılar benim amiosentez sonuçum erken çıkmış doktoruma faks cekmişler şimdi doktorumla konuştum sonuçlar gayet normal çıkmış genetik olarak bi sorun bulunamamış....
selam annişlerrrrr
ben düştüm dizim parçalandı ama bebişte şükür bişiy yok. iki haftada ne çok şey geldi başıma allah beterinden saklasın.
kızlar ben kilo almıyorum düşünce doktora gittiğimde kızdı. bir aydır 59 da takıldım. gerçi düzenli beslenemiyorum sanırım ondan. bebek iyi kilo ve boy olarak. beni yiyo demek benim paşammmmmmm:
bi de kafayı doğuma taktım günlerdir ben. uyuyamıyorum bu yüzden. herkese doğum hikayesini anlattırıyorum. veeee çok korkuyorum.
hepinizi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorum sevgiler
günaydın fıstıklar ve minik kuzucuklarıa.s.h.sonu foruma hiçgiremedim şöyle bir yazdıklarınıza bakayım dedim ama bu ne hızz baya kaynatmışsınız kıslar.ayy bugun iş başı yaptım özlemişim valla çalışmayı:)bir hafta sıkıcı geçti evde inanın ama iyide geldi yani bayaa bi dinlendik bebişimle kızlar oğluma CİMBOM hastane çıkışı aldım çokk şirin resimleri koyucam ama ecdeki pc de biras problem var problemimiz giderilsin aldıklarımın hepsinini tek tek sizinle paylaşıcam
HAVVA canımm benim varmı bir gelişme işyerinde msn yok biliyosunayy bana mutlaka haber ver canım gelişme olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?