2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzell annelerrr ve tatlı bebişleriii. herkese hayırlı pazarlarr. bugünn hava kapalı yine evde olacagız gibi görünüyorr. elvin canımm bizde öyle yapmayı düşünüyoruz bir ay sonra falan tekrar başka bir yere gidecegiz nasip olursa. umarımm herkes iyidirrr canımm arkadaşlarımm.

özgecimmm nasılsınn canımm baban ameliyata gitmiş çok geçmiş olsun tatlımmm. kızlarr bu arada takvimleri görüyorum ama sadece kendimin ve benden bir önce msj yazan kişinin sanırım. özgecimm bu arada seninlede aramızda bir gün görünüyorr benim 23+1 senin de 2 görünüyorr sizin dogum ne zaman allah nasip ederse canımm.

kezbancımm sabah sabahh ne güzel bir süprizle karşılaşmışsınız tatlımm. birde nerden görüyorsunuzz bende görmek istiyorumm nereye eklediniz banada söylermisinizz canım arkadaşlarım.

canım çok sağol..benim doğum ağustos 29 görünüyor ama genelde bu tarihten önce gelir diyorlar..sıcaklar erken olgunlaştırıyormuş bebişlerinaniknanikağustos 10dan sonra bekle dediler..kısmet tabiii hayırlısı..

kezbancımm sabah sabahh ne güzel bir süprizle karşılaşmışsınız tatlımm. birde nerden görüyorsunuzz bende görmek istiyorumm nereye eklediniz banada söylermisinizz canım arkadaşlarım.

hazıırlıklar bölümünde link olarak görünüyor aslıcım tıklayınca açılıyor.
burda hava çok güzel gerçekten elvinnnn ve tüm arkadaşlarım haydi çabuk gelin kahvaltı yapıcaaaz.:1hug:
pediciim babana acil şifalar dilerim arkadaşım. demek anne- kız-torun başbaşasınız ne güzel.:enbuyukkk:bu size uyar herhalde...

özgecim burdayım tatlım :) burada da hava kapalı oradaki gibi ama soğuk deil,herhalde olmaz da artık.babacığın için de şimdiden geçmiş olsun tatlım,acil şifalar versin Allah yeğenimin dedesine :)nerede ameliyat olacak?
dün eşimin teyzesinin hediye aldığı klima takıldı kızlar,püfür püfür oturmaya bekliyorum sizleri :))
kezbancım ben de kahvaltı edicem şimdi,bi şiler alıp size gliyim bari :)))) ( ahh ahh keşke)

bugün için yazlığa gitmeyi planlamıştık ahh ahh hava kapalı yazlıkta esiyormuş diye çıkamadık iyi mi ( hadi toplanalım kızlar şöyle bi iki parmak hareketiyle kezbanlara giçelim tekrar aynı yolla döneriz artık yerimseniben

kezbancım,aslicim,elvincim.wrosecum hepinize çok teşekkür ederim..keşke şöyle buluşup pturup konuşabilsek ne güzel olurdu ama hepimiz ayrı illerde yaşıyoruz..inşallah bebişlerimizle görüşürüz sonra..a.s.çok iyi olurdu özellikle ağustosta elvincim sizde olmakjeyyar
ben de beklerim erdeğe ayrıca söyleyeyim.yolunuz düşerse bekliyorum..
Panikcim gelecek bu tarafa belki onunla görüşebiliriz..
ben şimdi ananeme gideceğim malum büyük ananesi torunu sevsin
kendinize iyi bakın..çok öptüm sizleri yeğenlerimin hepisini de kokluyorum mis gibiiiiiiiiiiiŞeniz

bugün için yazlığa gitmeyi planlamıştık ahh ahh hava kapalı yazlıkta esiyormuş diye çıkamadık iyi mi ( hadi toplanalım kızlar şöyle bi iki parmak hareketiyle kezbanlara giçelim tekrar aynı yolla döneriz artık

nuraycıım keşkeeeeee öyle birşey olsa. bu sene olmaz da seneye yaza davetlimsiniz.
güzel bir tatil yaparız hep birlikte neden olmasın miniklerimizde biraz büyümüş olur CADIARZUişimiz biraz zor gibi ama bir şeyler yaparız

kezbancım inş bi aksilik olmazsa bir daha ki yaza sana gelmeyi istiyorum cnm,ee yola çıkmışkan özge'ye de giderim :))) nuraycım sanemcim siz istanbuldasınız buyrun beklerim walla :))
bebişlerimiz doğunda hayırlısı ile hepsini bir araya getirip yeriz beraberce :))
şimcik ben çıkıyorum kızlar,görümcem geliyormuş.bu arada hala kahvaltı yapamadım,kardeşim sanem hazretleri geç yattı henüz kalkamadı,bir de kahvaltı sofrası hazırlıyım
öpüyorum hepinizi,gelirim gene

inş arkadaşlar burda güzel arkadaşlıklar kuruyoruz ki bu çok hoş gerçekten bebişlerimizin hepsi yaşıt olacak ki onlarda bizler sayesinde arkadaş olurlar :dance: çok güzell yaa allah bozmasın kızlarr .. heryerde bi arkadaşımız var :teytey: :dance:

Selam Güzel anneler ve minikleri...

Biz iki gündür yoktuk..haftasonu güzel bi tatil yaptık..c.tesi günü kızımın kontrolüne gittik hem şeker testini yaptırdık...şeker testimiz 50gr da 104 cıktı 140 gecememesi lazımmış çok şükür iyi cıktı sonuçlarım..aa bide en önemli olay kızımı gördüm 905gr olmuş:sm_cool: teyzeleri kızım fakat ters bi sorun var ve ben bunu şimdiden cok kafama taktım cok moralim bozuk bu durumdan kızım ters geliyormuş :çok üzgünüm:eğer önümüzdeki kontrole kadar dönmezse sezaryen olacak doğumum.. ( :çok üzgünüm:

ama diğer herşey normalmiş kızımın suyu falan kilosu herşeyi gününe göre seyirediyormuş.. ve son bir konu benim beklenen doğum tarihim 14 ağustosmuş kızlar panikcim listemizden düzeltmek istersen 14 ü olarak düzeltebilirsin canım...tam bugünden itibaren 101 günümüz kaldı..hadi hayırlısı allah herkezin gönlüne göre versin canlarım..yerimseniben

merhabalar kızlar ne güzel herşey yolunda inş. böyle devam edr bu arada herkes birbirine yakın gibi en uzak benim erzincan dayım taaaa olsun belki banada çaya gelirsiniz belkiiii

maşaallah arzucum sen kaçıncı haftadasın kızın baya tombikleşmiş. sakın ters die kendini üzme bi dahaki kontrole kadar döner belki hem dönmezsede sorun deil sezeryan olsun nolcek saglıgı iyi ya haline şükret. o tumbul kızınada ii bakkk :1hug:

teşekkürler canım ben 26 bitti diye hesaplıyodum ama doktorumun dedine göre 25 artı 4 günlük hayatım ben normal istiyodum ama napalım durum onu gösterirse sezeryan olura.sa.s

kızlar yağmurdan ananemde mahsur kaldık.:sm_confused:
şimdi gelebildim eve..yemek de yedik teyzeleri çok şükür..
arzucum maşallah kızına...annem merak etmesin benim deneyimlerime göre bebiş döner daha çok var diyor..
nihancım beklerim bak böyle hevesleniyorum şimdiden..yerimseniben
ne güzel olur valla..
kışgüneşi canım inşallah diyelim ama erzincan biraz uzakyerimseniben
kezbancım tüh ya yazlığa mı gidecektin demek çok üzüldüm gidemediğine değişiklik olurdu..neyse daha var gidersin daha sıcaklarda inşallah..

kışgüneşi inşallah yolumuz o tarafa düşer de sıcacık çayını içeriz arkadaşım:içelim:. zaten hamileliğimin başından beri çay içmiyorum öyle özledimki hayırlısıyla bir doğurayım bir demlik çay yapıp içiceem diyorum hep

pediciim burda hava çok güzel hiç bozmadı sözde ege de yağmurluydu. canıııım yazlığa wrose gidecekti gidemedi. senağlama ben nerdeeeeeeeeeeeeee sahile inebilsem ona bile razıyım ama doğumdan sonra inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

ya kusura bakma kezbancım canımcım ben burda pc o kadar yavaş ki senin yazın gibi gördüm sayfa değişmeyince..
ben de doğum yapınca herkese söylüyorum bir demlik demleyip çay içeceğim..ben çaysız yaşayamazdım şimdi belki bir gün bir yere gidince bir bardak açık içiyorum ama evde hiç içmiyoruz.eşim zaten sevmez pek ama ben çaysız yaşayamam..yerimseniben

ne kusuru aşk olsun bazen ben de karıştırıyorum mesajları kalabalığız olacak okadar...... çay ve sigara benim için bırakması imkansız olan ikişey di malesef ama insanın içindeki can için yapamıycağı şey yok. sigara değil ama çayı özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…