2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nilalcim tüm sonuçlar kötü çıkmamış ki.hem ilk defada 100 gr uygulamışlar. ha 155 ha 162.arada çok farkta yok.öyle moralini bozmak yok.ne güzel saçaklı kızını görmüşsün.bundan güzel haber mi olur.... şeker olayınıda takma kafana...her hamilelikte olağan şeyler...a.s. mporalimizi yüksek tutalım

doruk tıp merk. gizem hanıma giyorum

iyi bi doktor diye duydum bende doruk fatma hanıma gidiyorum normal 500 ağrısız doğum 750 eğer son anda sorun çıkarsa en fazla 1.000,00 dedi seninde fiyatların böylemi cnm sezeryanıda söyledi ama unuttum

panikatak çok mu tuzlu mu yiyorsun acaba oda şişkinlik yapabilir diyorlar

önceleri çook tuzlu yerdim.son 1 aya yakın kestim tuzu .öyle sonradan eklemiyorum yemeklere ... bitek yediğim yemekler normal tuzlu.salatama,yumurtama serpmeyi kestim ama şiş duruyor hele parmaklarım:çok üzgünüm:

iyi bi doktor diye duydum bende doruk fatma hanıma gidiyorum normal 500 ağrısız doğum 750 eğer son anda sorun çıkarsa en fazla 1.000,00 dedi seninde fiyatların böylemi cnm sezeryanıda söyledi ama unuttum

sizinki biraz daha ucuz fiyatlar birbirine yakın ama ben, sezeryan olucam epiduralle olucak kısmetse o da1050 YTL tutuyor

kızlar oğlumu almaya gidiyorum okula görüşemezsek kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi ve minikleri

selam annişlerrrrrrşakkıdı
ben düştüm dizim parçalandı ama bebişte şükür bişiy yok. iki haftada ne çok şey geldi başıma allah beterinden saklasın.
kızlar ben kilo almıyorum düşünce doktora gittiğimde kızdı. bir aydır 59 da takıldım. gerçi düzenli beslenemiyorum sanırım ondan. bebek iyi kilo ve boy olarak. beni yiyo demek benim paşammmmmmm
bi de kafayı doğuma taktım günlerdir ben. uyuyamıyorum bu yüzden. herkese doğum hikayesini anlattırıyorum. veeee çok korkuyorum.
hepinizi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorum sevgilera.s.

bi arkadaş akıntım çok demiş. korkma canım ya artarak devam edecekmiş. ben bıktım o dertten kafanı takma hiç.

aaa doktor beni çok rahatlattı kezbancım o konuda. düşmelerden çok korkma dedi. çok sert bi darbede bile ancak plesanta yırtılır dedi yani direkt darbelerde. tabi bu zırt pırt düşme manasına gelmez. şu açıdan rahatladım ben çok tökezlerim düşerim yürürken korkak korkak yürüyodum düşmeyeyim diye şimdi az daha tedirginliğimi attım o bakımdan.
şekerin yüksekmiş birazcık az evvel okudum. hareket etmediğinden oluyo canım o kesin yoksa kilon iyidi senin.
en kısa zamanda düzelir inşallah.

teşekkür ederim inşallah geçer geçmezsede en kötü ihtimal iğne yiyceem galiba ne yapalım bebişlerime bir şey olmasın da ben katlanırım hepsine. ne zorluklarla geldik bu günlere mutlu sonu görelim yeter

geçmiş olsun cnm yaa iyi olmana sevindim aman dikkat et bebişede kendinede........
kezbancığın dediği gibi nazar vardır üstünde cnm

merhabalarr güzell annelerimmm canım arkadaşlarımmm. bugünn kocişim iş yemegine gitti bizde evdeyizz. film seyredecegimm. birde bugün kardeşim aradı abla bime geçen hafta ana kucagı gelmiş eger kaldıysa mutlaka al çok kullanışlı çokta lazım oluyor dedi.bizde bebişimle dersler bittikten sonraa en yakın bime gittik 3 fonksiyonlu ana kucagından aldık ilk eşyamız oldu allahım güle güle kullanmak nasip etsinn fiyatıda uygun kızlarr 40 ytl dışarıda biraz daha yüksek fiyatları eger sizlerde bulursanız almak isteyenler olur belki diye paylaşmak istedim.

canım çook geçmiş olsunn dikkat et tatlım kendine. bu arada özgecimm sanada hayırlı yolculuklarr güle güle git güle güle gel canımm saglıcaklaa. umarım bütün arkadaşlarımm herkes bebişleriyle birlikte iyisinizdir,saglıklı ve mutlusunuzdurr. :1hug:

PITPIT cnm geçmiş olsun, kendine dikkat et,ben de korkuyorum düşmekten,bazen mutfakta tabureye çıkıp bi şi almam gerekiyo her an babama seslenmek istemiyorum,bi yandan da inş düşmem diyorum
cnm kiloyu bebeğin alıyorsa çok stress yapma ve az-sık ye ozaman sen de beslenirsin.maşallah yeğenime benim :)
doğum hikayelerini de anlattırma. annem söledi,herkesin bünyesi farklı oldugu için dogumu da farklı geçer.ben de senin gibi birkaç hikaye dinledim,nette izledim,korktum. ama sonuçta bünyelerimiz farklı.Allah hepimize rahat doğum nasip etsin canlarım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…