ne güzel hangi doktora gidiyorsun
kızlar bu arada benim şafak 95 olduu :dance: :sm_cool: :dance:
elvinciim bende açamadım yaaaaaa beceremedim herhalde birdaha deniyceem sende bir bak temmuzların hazırlıklarında
merhaba arkadaşlar ve tatlı bebişleriii, yeni geldim doktordan şeker yüklemesi yapıldı, ailemde herkeste şeker olduğu için direk 100gr lık yükleme yapıldı ve 3 kere saat başı kan alındı değerlerden biri bozuk çıktı yani ikinci saat 155' in altında çıkması gerekirken benim 162 çıktı doktor, eğer hepsinde bozukluk olsaydı ya insülin verecektim ya da dahiliyeye sevk edicektim ama gerek yok şimdilik dedi, diyete çok dikkat etmen gerekiyor tatlı ihtiyacını sadece meyveden karşıla, hamur işi, kalorili yiyecekleri kes, bol yürüyüş yap dedi biraz moralim bozuldu gerçi çok yüksek çıkmadığına sevindim ama benim canım şimdiden dondurma istiyor nasıl dikkat edicem yaa,..
doruk tıp merk. gizem hanıma giyorum
panikatak çok mu tuzlu mu yiyorsun acaba oda şişkinlik yapabilir diyorlar
iyi bi doktor diye duydum bende doruk fatma hanıma gidiyorum normal 500 ağrısız doğum 750 eğer son anda sorun çıkarsa en fazla 1.000,00 dedi seninde fiyatların böylemi cnm sezeryanıda söyledi ama unuttum
selam annişlerrrrrrşakkıdı
ben düştüm dizim parçalandı ama bebişte şükür bişiy yok. iki haftada ne çok şey geldi başıma allah beterinden saklasın.
kızlar ben kilo almıyorum düşünce doktora gittiğimde kızdı. bir aydır 59 da takıldım. gerçi düzenli beslenemiyorum sanırım ondan. bebek iyi kilo ve boy olarak. beni yiyo demek benim paşammmmmmm
bi de kafayı doğuma taktım günlerdir ben. uyuyamıyorum bu yüzden. herkese doğum hikayesini anlattırıyorum. veeee çok korkuyorum.
hepinizi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorum sevgiler
canım geçmiş olsun.sende de nazar var herhalde bu aralaryerimseniben aman dikkat düşmekten korkar oldum ben iyice neyseki bebişte birşey yokmuş. dizin de en kısa zamanda geçer umarım.
aaa doktor beni çok rahatlattı kezbancım o konuda. düşmelerden çok korkma dedi. çok sert bi darbede bile ancak plesanta yırtılır dedi yani direkt darbelerde. tabi bu zırt pırt düşme manasına gelmez. şu açıdan rahatladım ben çok tökezlerim düşerim yürürken korkak korkak yürüyodum düşmeyeyim diye şimdi az daha tedirginliğimi attım o bakımdan.
şekerin yüksekmiş birazcık az evvel okudum. hareket etmediğinden oluyo canım o kesin yoksa kilon iyidi senin.
en kısa zamanda düzelir inşallah.
ne güselllll :) ben de bi inebilsem şu ikili günlere
ben düştüm dizim parçalandı ama bebişte şükür bişiy yok. iki haftada ne çok şey geldi başıma allah beterinden saklasın.
kızlar ben kilo almıyorum düşünce doktora gittiğimde kızdı. bir aydır 59 da takıldım. gerçi düzenli beslenemiyorum sanırım ondan. bebek iyi kilo ve boy olarak. beni yiyo demek benim paşammmmmmm
bi de kafayı doğuma taktım günlerdir ben. uyuyamıyorum bu yüzden. herkese doğum hikayesini anlattırıyorum. veeee çok korkuyorum.
hepinizi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorum sevgilera.s.
hepinizi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorum sevgilera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?