2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

TAMAM CANIM ÇAKTIM SAYILIR AKŞAMA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMAN

sanem en son nerde göründü :uhm:.. dedektif havva iş sana düşüyorr hadiii bul bizim kızımızı bakimmm sengözlerimebaksanab

ayy kızlar sanemde hiç bi delil bırakmamışki yavv... sanırım bulamıcam (( dün en sonr foruma saat 16:45de girmiş. acaba kontrole falan mı gitti ki :S:S:S

ayy kızlar sanemde hiç bi delil bırakmamışki yavv... sanırım bulamıcam (( dün en sonr foruma saat 16:45de girmiş. acaba kontrole falan mı gitti ki :S:S:S
AYYY HALA ONLİNE DEİLMİ SANEM UMARIM TERS GİDEN Bİ DURUM YOKTUR.KONTROLDEN BAHSETTİMİKİ HİÇ MERAK ETMEYE BAŞLADIM İİCE :çok üzgünüm:

kızlar sakin olalım kötü şeyler düşünmeyin bakalımm .. sanem bize haber verecektir belki işi vardır o yüzden haber veremedi :çok üzgünüm: inşallah o yüzdendir

ayy şükür geldin... bizde seni merak ettik... kis ne sanemcim. kist mi demek istedin :S fisfisfis...

ben geldiiimmmmmmmmm.....ay valla sabahtan beri işler yüzünden bi merhaba diyemedim size kızlar.çok özledim hepinizi....daha yemeğe bile çıkamadım... eee nasılsınız.merak etmişsiniz kızlar .çok şükür iyiyim.bi sorunum yok.ama çok yoğunum.dünde kis im çok ağrıdı.dr a gideceğim bu hafta içi.büyüme oluırsa alıcaklardı kisi.acaba büyüdü mü ... ağrıdan yürüyemedim akşam... senağlama

yok yok ters giden bişey yoktur yavv...yani inş. öyledir :çok üzgünüm:
bizde iice pimpirikli olduk valla kızın bi işi var belki dimi ama. kızllarrrr lütfen foruma girmicemiz zaman birbirimize haber verelim yaww merak ediyoruz sonra böyle birbirimizi

kezban arkadaşında olcalkmış birkaç gün giremiyebilirim demiş saolsun haber vermiş bizede bide kezboşu merak etcektik

bizde iice pimpirikli olduk valla kızın bi işi var belki dimi ama. kızllarrrr lütfen foruma girmicemiz zaman birbirimize haber verelim yaww merak ediyoruz sonra böyle birbirimizi

işlerim biraz azalınca hemen girdim foruma trendcimmm...daha yemeğe bile gitmedim.bakın ne kadar önemlisiniz benim için.... a.s.

ayy nihayet gelmişsin canım şükür kavuşturana merak ettik bizde seni.kistinmi ağrıdı hissediliyomu ağrısı öyle? canım geçmiş olsun kaç cm kistin büyürse alcaklardı demişsin hamileykenmi alcaklar bendede myom vardıya bahsetmiştim dr.önemli deil dedi :uhm:belki seninkide önemli deildir çok oluyomuş hamileyken kisti olanlar filan

işlerim biraz azalınca hemen girdim foruma trendcimmm...daha yemeğe bile gitmedim.bakın ne kadar önemlisiniz benim için.... a.s.

ben tahmin ettim işin vardır diye ama yinede insan merak ediyor canım habersiz bırkma bizi a.s. hay aksi inş kurtulursun bir an önce kisten cnmm büyük geçmiş olsun

slm güsel anneler ve miniklerim,hepinize güsel bir gün diliyorum :)
ben bugün biraz ağrılıyım.geceleri yatacak pozisyon bulamıyorum bi sağ bi sol fenalık geliyo.kalçamın yanları ağrıyo,bi de kalkınca da ağrı devam ediyo anlmadım,yaylana yaylana yürümeye bşladım fisfisfis

sizler nslsnz?sanemcim geçmiş olsun cnmcım seninde kistin ağrımış.doktorunla konuştun mu?

zeynepcim geçmiş olsun ma aile hastalar yani,aman dikkat et tatlım sana geçmesin sakın a.s.

aylincim havva'cım sizler nslsnz? ve diğer tüm anneciklerimmmm :)) a.s.
kezbancımda arkadşında sohbet ediyodur :)

merhaba canım demek ağrıların var hıı ayy valla bende bu hafta bitürlü yatış pozisyonu ayarlayamadım dönmekten uyuyamıyorum ve 10 dakikada bir pozisyon değişiyorum çünki ağrı yapıyo çok ağırlaştım çokkkkk napcaz kalan zamanımızada bilemiyom valla allah yardımcımız olsun

ay bence de daha şimdiden böle olduk,esas son 2 ay napcaz bilmiyorum nineler gibi oldum walla :roflol:

merhaba annelri en güzelleri ve onlardan da güzel minikleria.s.
bugün güneş var sonunda çorumda...aile ziyaretleri nedeniyle çok giremiyorum foruma ama çatlıyorum da meraktan valla...:sm_confused:
nihancım elvin güle güle kullansın inşallah cicilerini..sana da geçmiş olsun aynı şikayet bende de var..çok sıkılıyorum gece uyuyacak şekil aramaktan..
sanemcim geçmiş olsun canım inşallah büyümemiştir de şimdi sana sorun çıkarmaz..:1rolleyes:
bugün bende hava güzelken çarşıya gideceğim biraz annemle bişeyler bakacağız bizim BERİL'e..
ne hoş bir duygu artık ismini kullanabiliyoruz..çok öptüm hepinizi ve miniklerinizi..gününüz muhteşem olsun inşallahhhŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…