TAMAM CANIM ÇAKTIM SAYILIR AKŞAMA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMANAYY CANIM YAAA :)) VALLA KÖTÜ Bİ RÜYA DEĞİLDİ YAAA. SADECE BİŞEYLERİN ETKİSİNDE KALDIM DÜN (NEYİN ETKİSİNDE KALDIĞIMI AZ ÇOK TAHMİN ETMİŞSİNDİR ) DOĞAL OLARAK RÜYAMDA SENDE VARDIN AMA KÖTÜ DEĞİLDİ KUZUUUUUU... :enbuyukkk:
senin ikizler pek bi iştahlılar baksana anneyi aç bırakıyorlar
ALLAH ALLAH NEREYE KAYBOLDU ŞİMDİ BU KIZZ YAA MSN YEDEMİ GELMİO:uhm:AYY VALLA SANEM EN SON DÜN SABAH GİRDİ AKŞAM ÜZERİ KAYBOLDU... BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKTİ. NERDE Kİ BU KIZZZZ :benneyaptimki:
sanem en son nerde göründü :uhm:.. dedektif havva iş sana düşüyorr hadiii bul bizim kızımızı bakimmm sengözlerimebaksanab
AYYY HALA ONLİNE DEİLMİ SANEM UMARIM TERS GİDEN Bİ DURUM YOKTUR.KONTROLDEN BAHSETTİMİKİ HİÇ MERAK ETMEYE BAŞLADIM İİCE :çok üzgünüm:ayy kızlar sanemde hiç bi delil bırakmamışki yavv... sanırım bulamıcam(( dün en sonr foruma saat 16:45de girmiş. acaba kontrole falan mı gitti ki :S:S:S
ayy kızlar sanemde hiç bi delil bırakmamışki yavv... sanırım bulamıcam(( dün en sonr foruma saat 16:45de girmiş. acaba kontrole falan mı gitti ki :S:S:S
AYYY HALA ONLİNE DEİLMİ SANEM UMARIM TERS GİDEN Bİ DURUM YOKTUR.KONTROLDEN BAHSETTİMİKİ HİÇ MERAK ETMEYE BAŞLADIM İİCE :çok üzgünüm:
ben geldiiimmmmmmmmm.....ay valla sabahtan beri işler yüzünden bi merhaba diyemedim size kızlar.çok özledim hepinizi....daha yemeğe bile çıkamadım... eee nasılsınız.merak etmişsiniz kızlar .çok şükür iyiyim.bi sorunum yok.ama çok yoğunum.dünde kis im çok ağrıdı.dr a gideceğim bu hafta içi.büyüme oluırsa alıcaklardı kisi.acaba büyüdü mü ... ağrıdan yürüyemedim akşam... senağlama
bizde iice pimpirikli olduk valla kızın bi işi var belki dimi ama. kızllarrrr lütfen foruma girmicemiz zaman birbirimize haber verelim yaww merak ediyoruz sonra böyle birbirimiziyok yok ters giden bişey yoktur yavv...yani inş. öyledir :çok üzgünüm:
bizde iice pimpirikli olduk valla kızın bi işi var belki dimi ama. kızllarrrr lütfen foruma girmicemiz zaman birbirimize haber verelim yaww merak ediyoruz sonra böyle birbirimizi
ben geldiiimmmmmmmmm.....ay valla sabahtan beri işler yüzünden bi merhaba diyemedim size kızlar.çok özledim hepinizi....daha yemeğe bile çıkamadım... eee nasılsınız.merak etmişsiniz kızlar .çok şükür iyiyim.bi sorunum yok.ama çok yoğunum.dünde kis im çok ağrıdı.dr a gideceğim bu hafta içi.büyüme oluırsa alıcaklardı kisi.acaba büyüdü mü ... ağrıdan yürüyemedim akşam... senağlama
işlerim biraz azalınca hemen girdim foruma trendcimmm...daha yemeğe bile gitmedim.bakın ne kadar önemlisiniz benim için.... a.s.
merhaba canım demek ağrıların var hıı ayy valla bende bu hafta bitürlü yatış pozisyonu ayarlayamadım dönmekten uyuyamıyorum ve 10 dakikada bir pozisyon değişiyorum çünki ağrı yapıyo çok ağırlaştım çokkkkk napcaz kalan zamanımızada bilemiyom valla allah yardımcımız olsunslm güsel anneler ve miniklerim,hepinize güsel bir gün diliyorum :)
ben bugün biraz ağrılıyım.geceleri yatacak pozisyon bulamıyorumbi sağ bi sol fenalık geliyo.kalçamın yanları ağrıyo,bi de kalkınca da ağrı devam ediyo anlmadım,yaylana yaylana yürümeye bşladım fisfisfis
sizler nslsnz?sanemcim geçmiş olsun cnmcım seninde kistin ağrımış.doktorunla konuştun mu?
zeynepcim geçmiş olsun ma aile hastalar yani,aman dikkat et tatlım sana geçmesin sakın a.s.
aylincim havva'cım sizler nslsnz? ve diğer tüm anneciklerimmmm :)) a.s.
kezbancımda arkadşında sohbet ediyodur :)
merhaba canım demek ağrıların var hıı ayy valla bende bu hafta bitürlü yatış pozisyonu ayarlayamadım dönmekten uyuyamıyorum ve 10 dakikada bir pozisyon değişiyorum çünki ağrı yapıyo çok ağırlaştım çokkkkk napcaz kalan zamanımızada bilemiyom valla allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?