2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

al bakalım minik beriline ciciler annesi:)nezaman dönüyosun canım erdeğe?baban nasıl oldu buarada?

selam arkadaşlar.
bu hafta bi sorun yaşadım ve dr umun söylediği bişeyi de sizlerle paylaşmak istedim..ben kesinliğini doğruluğunu bilemem ama onun yalancısıyım ve dikkate alırsak ta çok şey kaybetmeyiz sanırım...
hafta sonu gece 1 sıralarında kanamam oldu..7 yaşındaki oğlumu evde uyur bırakıp hastaneye gittik..muayenede sancı ve kasılma olduğu hastaneye yatmamgerektiği söylendi..oğluşum evde olduğu için imza ile (teminat imzası:herhangi birşey olursa kendi isteğimizle gittik diye)eve dönüp sabah tekrar gittik.40 dakikalık nst de de sancı olduğu belirlenince yatışım yapıldı serumlar bağlandı.midem bulamaya ve de üşümeye başladım..neyse sonuçta sancı durdu rehim ağzı kapandı,kasılmalar kesildi ama büyük panik vede eziyet oldu.
sonrasında dün daha detaylıca muayeneye gittim ve dr uma tek tek herşeyi sordum..bana söylediği en önemli şey spermin içinde doğum sancısına benzer kasılmalara sebeb olan materyaller bulunduğu ve kasılmaların sancıya dönüşebildiği bunu önlemek için kondom kullanımının büyük ölçüde faydalı olacağı idi.yani sonuç olarak cinsellikte çok fazla abartmamak ve dikkatin yanında kondom kullandırmak çok çok iyi olacak. öğrendiğimi aktarayım dedim..
çok uzattım dimi..:)
hepinize mutlu günler...

çok geçmiş olsun veracım kaç haftalık hamilesin ilişki sonrasındamı oldu bu olanlar yanlışmı anladım.şimdi nasılsın bakalım umarım herşey yolundadır.

çok geçmiş olsun veracım kaç haftalık hamilesin ilişki sonrasındamı oldu bu olanlar yanlışmı anladım.şimdi nasılsın bakalım umarım herşey yolundadır.
canım 27 haftalık hamileyim.evet ilişki sonrası kanamam oldu.Rabbime hamdolsun şimdi çok iyiyim....
umarım bidaha böyle şeylerle ağustos anneleri ve diğer anne adayları karşılaşmaz..
wrose sana da çok teşekkür ederim.

ayy canım benim evet çok dikkatli olmaz lazım ben korkumdan hamileliğimi öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruzsende artık sabırlı ol biras veracım:):)çok geçmiş olsun canımm

ayy canım benim evet çok dikkatli olmaz lazım ben korkumdan hamileliğimi öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruzsende artık sabırlı ol biras veracım:):)çok geçmiş olsun canımm

hamilelik boyunca bizde eşimle kardeş gibi olduk walla :roflol: :roflol:
hele bi bebiş doğsun yeniden evlenecezz naniknanik

hamilelik boyunca bizde eşimle kardeş gibi olduk walla :roflol: :roflol:
hele bi bebiş doğsun yeniden evlenecezz naniknanik
ayy canım haklısın valla bizde aynen öyle kardeş olduk ama şikayetçi değiliz bu durumdan yeterki oğlumuz sağlıklı bi şekilde gelsin inşşşş.

canım haklısın,ben zaten artık öyle kolay kolay cesaret edememde bu baba adaylarını napcez..
yazık hem onlara da ya..bu olayı yaşadığımızdan beri gebelik sitelerinde hamilelikte cinsel ilişki ile ilgili ne kadar yazı varsa okudu..bi taraftan kendini suçlarken bi taraftan da yok öyle değildir diye kendi kendini ikna etmeye çalışıyor sanırım garibim..
neyse sonuçta Allah'ımızın dediği olur çok fazla detaylara kapılmamak lazım tedbir var ama usandıracak kadar kötü olmasın..herşeyin dengelisi iyidir...

kendi kendimden alıntı yapmış gibi olmuşum ve düzenle butonuda yok..bu sorunlar yüzünden bu siteye girmek istemiyorum bazen ya üff..

kendi kendimden alıntı yapmış gibi olmuşum ve düzenle butonuda yok..bu sorunlar yüzünden bu siteye girmek istemiyorum bazen ya üff..

CNM çok geçmiş olsun biz de eşimle yarı kardeş sayılırz nuraycım aylincim sizin gibi :) üzülüyorum ben de bir iki denedik ama benim de cnm acıyo hani aramıza kalsın :)
napcam bilmiyorum fisfisfis

vera cım geçmiş olsun. baya korkmuşsundur. neyse çok şükür herşey yoluna girmiş.bir de söylediğin bir şeye sonuna kadar katılıyorum çok fazla detaylara kapılmamak lazım. herşeyden nem kapıp hamileliği ne eşlere nede kendimizi zehir etmemek lazım. tabiki herşeyin önlemini almak dikkatli olmak lazım ama yinede hamileliği keyifli hale getirmek gerekli diye düşünüyorum..yerimseniben

pediciğim özgeciğim cnm benim BERİLimize (çok tatlı oldu yaa bu isim ) ciclerini al bakalım annesi bizede göster sonraa yerimseniben

veracım çok geçmiş olsun canım... biz eşimle ben hamile kalmadan önce hangi sıklıkta ilişkiye giriyorsak o sıklıkta girmeye devam ediyorduk... ama şimdiye kadar hiç sikayetim olmadı... sadece ilk 3 ay kardeş gibiydik eşimle...kondomla ilgili doktorunun söyledikleri çok ilginç geldi... tuğba ekincinin de dediği gibi eline, beline diline kondom :))) ayy ne gıcık bir kız... nefret ediyorum bu kadından... kondom deyince aklıma o geldi :)))))))

aynen kız havva bende nefret ediyorum bu kadından cins şey ne olacak :dilcikar:

merhabaaa canım arkadaşlarımm güzel annelerimmm ben geldimm bugün fazla enerjikim galibaaa çenem bogazımm hiç durmuyorrr. :dance:
bu arada vera canım geçmiş olsunnn. biz eşimle başından beri kardeş gibiyiz bizimkiside normal degil ama ne bileyimm eşim korkuyormu ne hiçbir riskimizde yoktu dr ilk 3 ay kardeş gibi olun dedi amasonrasında da devam etti bizimki. :roflol:

kızlar nerdesin yaww :uhm:
ben bu geçen hafta + bu hafta fena halde alıngan oldum olur olmadık yere ağlıyorum senağlama ne yapcamda bilmiyorum yaaa zaten alıngandım daha beter oldumm.. ağlarken hem göbişi okşuyorum hem ağlıyorum o değil bebişide üzcem ondan korkuyorum kızlarr etkilenirmi acabaaa :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…