canım 27 haftalık hamileyim.evet ilişki sonrası kanamam oldu.Rabbime hamdolsun şimdi çok iyiyim....çok geçmiş olsun veracım kaç haftalık hamilesin ilişki sonrasındamı oldu bu olanlar yanlışmı anladım.şimdi nasılsın bakalım umarım herşey yolundadır.
ayy canım benim evet çok dikkatli olmaz lazım ben korkumdan hamileliğimi öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruzcanım 27 haftalık hamileyim.evet ilişki sonrası kanamam oldu.Rabbime hamdolsun şimdi çok iyiyim....
umarım bidaha böyle şeylerle ağustos anneleri ve diğer anne adayları karşılaşmaz..
wrose sana da çok teşekkür ederim.
ayy canım benim evet çok dikkatli olmaz lazım ben korkumdan hamileliğimi öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruzsende artık sabırlı ol biras veracım:):)çok geçmiş olsun canımm
ayy canım haklısın valla bizde aynen öyle kardeş olduk ama şikayetçi değiliz bu durumdan yeterki oğlumuz sağlıklı bi şekilde gelsin inşşşş.hamilelik boyunca bizde eşimle kardeş gibi olduk walla :roflol: :roflol:
hele bi bebiş doğsun yeniden evlenecezz naniknanik
merhaba annelri en güzelleri ve onlardan da güzel minikleri
bugün güneş var sonunda çorumda...aile ziyaretleri nedeniyle çok giremiyorum foruma ama çatlıyorum da meraktan valla...
nihancım elvin güle güle kullansın inşallah cicilerini..sana da geçmiş olsun aynı şikayet bende de var..çok sıkılıyorum gece uyuyacak şekil aramaktan..
sanemcim geçmiş olsun canım inşallah büyümemiştir de şimdi sana sorun çıkarmaz..:1rolleyes:
bugün bende hava güzelken çarşıya gideceğim biraz annemle bişeyler bakacağız bizim BERİL'e..
ne hoş bir duygu artık ismini kullanabiliyoruz..çok öptüm hepinizi ve miniklerinizi..gününüz muhteşem olsun inşallahhh
özgecim hoşgeldin cnmcım,saol teyzesi :) geceleri yatmak istemiyorum walla sırf o dön dur pozisyon ara mevzularından
beril'imizin cicilerini bize de göster annesi :) gerçekten isimle hitap etmek çok güsel oluyo,biz 2.5 aydır elvin diyoruz,artık o bi kişilik bizim için :teytey:
canım haklısın,ben zaten artık öyle kolay kolay cesaret edememde bu baba adaylarını napcez..canım 27 haftalık hamileyim.evet ilişki sonrası kanamam oldu.Rabbime hamdolsun şimdi çok iyiyim....
umarım bidaha böyle şeylerle ağustos anneleri ve diğer anne adayları karşılaşmaz..
wrose sana da çok teşekkür ederim.
kendi kendimden alıntı yapmış gibi olmuşum ve düzenle butonuda yok..bu sorunlar yüzünden bu siteye girmek istemiyorum bazen ya üff..
canım haklısın,ben zaten artık öyle kolay kolay cesaret edememde bu baba adaylarını napcez..
yazık hem onlara da ya..bu olayı yaşadığımızdan beri gebelik sitelerinde hamilelikte cinsel ilişki ile ilgili ne kadar yazı varsa okudu..bi taraftan kendini suçlarken bi taraftan da yok öyle değildir diye kendi kendini ikna etmeye çalışıyor sanırım garibim..
neyse sonuçta Allah'ımızın dediği olur çok fazla detaylara kapılmamak lazım tedbir var ama usandıracak kadar kötü olmasın..herşeyin dengelisi iyidir...
veracım çok geçmiş olsun canım... biz eşimle ben hamile kalmadan önce hangi sıklıkta ilişkiye giriyorsak o sıklıkta girmeye devam ediyorduk... ama şimdiye kadar hiç sikayetim olmadı... sadece ilk 3 ay kardeş gibiydik eşimle...kondomla ilgili doktorunun söyledikleri çok ilginç geldi... tuğba ekincinin de dediği gibi eline, beline diline kondom :))) ayy ne gıcık bir kız... nefret ediyorum bu kadından... kondom deyince aklıma o geldi :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?