2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere yine merhaba...
aylincim kisim 4 cm boyutlarındaydı.son olarak 7 cm ydi sanırım.ben bebeğim için dr a soru soruyorum.kis aklıma gelmedi ki hiç son 2 aydır.amniosentez uzmanı elle muayne etmişti.benneyaptımki o söylemişti.büyürse alırız diye.valla bilmiyorum.kasıklarımda ağrıyor.
artık gecelikle yatmaya alışmam lazım.tüm kıyafetlerin beli sıkıyor gece yatarken.dün gecelik giydim.hiç alışık değilimdir.aöa çok rahat ettim doğrusu...
herkese iii dilekleri için tşk ediyorum.
gelelim vera ya...
bende elvin, trend ve vrose nin izinden gidiyorum.evde 2 kardeş yaşıyoruz resmen...eşim çok anlayışlı bu konuda.amniosentezden sonra hele iyice gözüm korktu.son 3 ay çok dikkatli olmalıyız.erken doğum olabilir çünkü...havva nın dediği gibi aslında düzenli ilişki doğum için çok faydalıymış son ay hariç.ama risk olmayanlar için.
ben korkuyorum.şurda 3 ayımız var nasipse....tabi bide 40 - 45 günde kanamamız var...idare etsinler biraz değil mi ama......

cnmm ben kıyamam bebişime ama engelde olamıyorum ki :çok üzgünüm: tutamıyorum kendimi annem bi şey diyoo yok sonra ablam yok sonra eşimm bide kızıyorlar alınıyorum diye .. tamamda sizde alınacam şeyler söylemeyinn di miii

merhaba kızlar...bende agustos annesiyim...24 haftayım dun kotu birsey yasadım..koltukta oturuyordum biranda altımda ıslaklık hissettim çok korktum çok kalktım koltuk bile ıslanmış..ilk acaba farkında olmadan altıma mı yaptım sandım..hayır anlardım dedim ama şoka girdim..anemi aradım...annem sancıyla gelir su dedi..sancım yoktu..telaslanma doktorunu ara dedi ama onun seside benim sesimde titriyordu doktorumu aramaya korktum 2-3 dakika oturdugum yerde daldım ....kendine gel dilek dedim ..doktorumu aradım suyum geldi diyemedim korktum agzıma almak istemedim ...dusuncesi bile kotu ama yasıyordum o anı....doktora altım ıslandı dedim koltuga geçicek kadar ...doktoru suyunmu geldi dedi..sanırım evet dedim..hemen gel hastaneye yatıralım dedi...tamam dedim ..ama aglamaya basladım..eşimi aradım..aglıyorum ama hissettirmeden..telaşlanma ama gelmen lazım doktora gitmemiz lazım sanırım suyum geldi dedim...eşim hemen geldi ...kapıyı açtı birbirimize bakıyoruz ama boş bakıyoduk ikimizde şoka girmiştik..hastaneye giderken hislerimi anlatamam..dua ettim devamlı....çok korktum ama şoktanmı bilmem garip bir cesarette vardı...doktor ilk alttan muayane etti..açılma yok suyun devamıda yok dedi...azıcıkta olsa rahatladım...ultrasona girdim bebeim canım kızım yasıyordu kalbi atıyordu suda vardı kesede ....eşimle ikimiz hep göz gözeydik..doktor hersey normal dedi...ama ben hala tedirgindim....doktor istersen hastanede kal istersen evde bekle...suyun devamı gelirse beni ara..ama sanmıyorum dedi tekrar gelicegini...dinlenmelisin ayaklarını uzatıp birkaçgun.....allahıma sukurler olsun gece hiçbişeyolmadı...bugun butun gun yattım....allahıma devamlı sukrediyorum canım kızım benimle oldugu için...arkadaslar 6 aylık olduk diye sakın ..kendinize dikkat edin..allah kimseye yasatmasın dun yasadıgım hisleri...sizinle paylasmak istedim..hepinizin evlatlarını allah korusun...

alınganlık bendede çok fazla var canım sulugözlüydüm zaten şimdi daha beter bişe oldum bende çok üzülüyorum bebeğim etkileniyodur diye ama engel olamıyorum kendime sanırım hemen hemen hepimizin yaşadığı bişe bu

dilekciğim büyük geçmiş olsun cnmm allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kızına kavuşmayı nasip ettsin yarabbimm.. hepimizin başına gelebilir herşey her an .. duarlarımızla inş bu zor günleri atlatırız sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inş arkadaşlar :çok üzgünüm:

dilekcim canım çokkkk geçmiş olsun allah esirgesin senide bebişinide hepimizide ahh niye olmuşki acaba bi açıklama yapmadımı dr.unaman dikkat et bundan sonra gelen su amniyo sıvısımıymış neymiş?

amin canım aminnnn..dun yasadıklarım inan çok zordu..içim rahat ama hala tedirginim...doktor bazen olabildigini söyledi bu durumun..su gelebiliomuş..fazlalık oluyormuş...verende rabbim alanda rabbim..önüne gecemeyiz....ama yasadıklarımı anlatamam çok zordu çok...3 ay insallah çabucak gecerde evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza alırız...

yaşadığın korkuyu tahmin edebilirim allah birdaha böyle bişey yaşatmasın sanada tüm hamişlerede ama artık içini ferah tut canım dr.un olabileceğini ve herşeyin normal olduğunu söylemiş yaşadığın bu korkuyu biran önce üzerinden at şükret ve hamişliğin tadını çıkar çoğu gitti azı kaldı allah kucağımıza almayıda nasip etsin

canım haklısın biraz zor olucak ustumden atmam..sukrediyorum dua ediyorum....devamlı bebeğimi içimde oynatmak için ugrasıyorum...tekmelerini hissettigimde rahatlıyorum ...kimse kimse yasamasın bu duyguyu...

canım çok geçmiş olsun. yavrularımız allaha emanet. Allahım kimseye yaşatmasın yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin. yazını ağlayarak okudum bende çok duygusallaştım gün içinde bir çok kez çaktırmadan ağlıyorum inşallah şu son aylarımızı da sağ salim atlatalım.

amin canım...bende aglayarak yazdım..sizlerle paylastıgımda rahatlıyorum...duygularımız hep aynı...dün eşimin yanında ağlamak istemedim ...ama elini hiç bırakmadım...onunda elleri titriyordu..ayakta zor duruyordu..erkekler içinde çok zor..karısı ve çocuğu...ama kızımız bizimle :) sukur allahıma....

dilek canımm çok geçmişş olsunn allahım bize ve bebişimize saglık versin ve saglıcakla kucagımıza almak nasip etsinn canımm. allah kimseye yaşatmasınn. sormayın arkadaşlar benimde psikolojim inanın çok degişken bazen aglıyorum bazen gülüyorumm degişik duygular içine giriyorum hiç olmayacak şeye gülebiliyorum ve çok kolay aglayabilirim.panikcigimde dedigim gibi tam bir sulu göz oldum.

saol canım..diyolardı son 3 ay zor geçiyor diye...başladı şimdiden..hayırlısı

canım arkadaşlarım merhaba...a.s.
veracım,dilekcim çok geçmiş olsun allah korusun bebişlerimizi allaha emanetler..ama çok şükür ki böyle küçük bişeyle atlatmışsınız..
Bişey almadık biz bugün berilimize ama bana aldık
ona ananesi zaten almış bişeyler daha da hem örüyorlar hem örmüşler.size örgülerin resmini çekeyim de foruma ekleyeyim..
öptüm hepinizi..

dilekcim canim cok cok büyük gecmis olsun..bak allah korumus sizi de suyun devami gelmemis. seni cok coook iyi anlayabiliyorum.kendine ve yavruna cok dikkat et olurmu, bol bol dinlen, sakin yorma kendini. allah bebegini sana bagislasin e hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin insallah

veracim canim sana da cok cok gecmis olsun. allah bebegini sana bagislasin. insallah sende hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin.kendine dikkat et

pedicim aldiklarini iyi günlerde giyersin insallah canim... kezbandan bugün haber alan varmi arkadaslar?muhabbet bol keyfi de yerindedir insallah..öpüyorum sizi

selam kızılarrr maşşallah bi gün girmedim ne kadar sayfa yazmışınız

okudum yine jeyyar

arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum aman dikkat edelim kızlar 3 ay sonra herşey eskisi gibi devam edicek:1closedeyes:

dilekcim çok geçmiş olsun okurken sanki ben yaşadım,tüylerim diken diken oldu. Allah hepimizin şu son aylarını sağlıkla huzurla geçirmesini,bebeklerimizi sağlam herşeyi tam kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

nuraycım ben de hamileliğin başından beri çok alınganım.herşeye ağlıyorum,tutamıyorum kendimi birden gözlerim doluyor ve yalar öylece akıyor..duygular ve hormonlar hepimizde had safhada!!!

ilişkiye gelince ben de hamilelikte 8.aya kadar cinselliğin olmasının iyi olduğunu duymuştum gene de korkuyorum ama ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası.ee bi de biz annemlerleyiz yaa olamıyo zaten kızlar

özgecim cicilerini göster bize yeğenimin!!! :)

hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar şeker anneler ve miniklerimm:)

ve en sonnnn kezbancım yoksun ama aklımdasın,öptüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…