kızlar nerdesin yaww
ben bu geçen hafta + bu hafta fena halde alıngan oldum olur olmadık yere ağlıyo ne yapcamda bilmiyorum yaaa zaten alıngandım daha beter oldumm.. ağlarken hem göbişi okşuyorum hem ağlıyorum o değil bebişide üzcem ondan korkuyorum kızlarr etkilenirmi acabaaa /QUOTE]
ben ilk aylar çok alıngandım.ay bişey izlesem tv de ağlardım.ufak bi kelime zoruma giderdi.neydi o:uhm:.... buldum.sidikli göz...sırnaşık şeyhavvanın tabiriyle sidikli göz olmuştum.şimdi daha iyiyim.ağlamak rahatlatıyor yinede...ama üzülmek her zaman bebişimizi etkiler canım....
ben ilk aylar çok alıngandım.ay bişey izlesem tv de ağlardım.ufak bi kelime zoruma giderdi.neydi o:uhm:.... buldum.sidikli göz...sırnaşık şeyhavvanın tabiriyle sidikli göz olmuştum.şimdi daha iyiyim.ağlamak rahatlatıyor yinede...ama üzülmek her zaman bebişimizi etkiler canım....
alınganlık bendede çok fazla var canım sulugözlüydüm zaten şimdi daha beter bişe oldum bende çok üzülüyorum bebeğim etkileniyodur diye ama engel olamıyorum kendime sanırım hemen hemen hepimizin yaşadığı bişe bukızlar nerdesin yaww :uhm:
ben bu geçen hafta + bu hafta fena halde alıngan oldum olur olmadık yere ağlıyorum senağlama ne yapcamda bilmiyorum yaaa zaten alıngandım daha beter oldumm.. ağlarken hem göbişi okşuyorum hem ağlıyorum o değil bebişide üzcem ondan korkuyorum kızlarr etkilenirmi acabaaa :tomato:
dilekcim canım çokkkk geçmiş olsun allah esirgesin senide bebişinide hepimizide ahh niye olmuşki acaba bi açıklama yapmadımı dr.unaman dikkat et bundan sonra gelen su amniyo sıvısımıymış neymiş?merhaba kızlar...bende agustos annesiyim...24 haftayım dun kotu birsey yasadım..koltukta oturuyordum biranda altımda ıslaklık hissettimçok korktum çok kalktım koltuk bile ıslanmış..ilk acaba farkında olmadan altıma mı yaptım sandım..hayır anlardım dedim ama şoka girdim..anemi aradım...annem sancıyla gelir su dedi..sancım yoktu..telaslanma doktorunu ara dedi ama onun seside benim sesimde titriyordu doktorumu aramaya korktum 2-3 dakika oturdugum yerde daldım ....kendine gel dilek dedim ..doktorumu aradım suyum geldi diyemedim korktum agzıma almak istemedim ...dusuncesi bile kotu ama yasıyordum o anı....doktora altım ıslandı dedim koltuga geçicek kadar ...doktoru suyunmu geldi dedi..sanırım evet dedim..hemen gel hastaneye yatıralım dedi...tamam dedim ..ama aglamaya basladım..eşimi aradım..aglıyorum ama hissettirmeden..telaşlanma ama gelmen lazım doktora gitmemiz lazım sanırım suyum geldi dedim...eşim hemen geldi ...kapıyı açtı birbirimize bakıyoruz ama boş bakıyoduk ikimizde şoka girmiştik..hastaneye giderken hislerimi anlatamam..dua ettim devamlı....çok korktum ama şoktanmı bilmem garip bir cesarette vardı...doktor ilk alttan muayane etti..açılma yok suyun devamıda yok dedi...azıcıkta olsa rahatladım...ultrasona girdim bebeim canım kızım yasıyordu kalbi atıyordu suda vardı kesede ....eşimle ikimiz hep göz gözeydik..doktor hersey normal dedi...ama ben hala tedirgindim....doktor istersen hastanede kal istersen evde bekle...suyun devamı gelirse beni ara..ama sanmıyorum dedi tekrar gelicegini...dinlenmelisin ayaklarını uzatıp birkaçgun.....allahıma sukurler olsun gece hiçbişeyolmadı...bugun butun gun yattım....allahıma devamlı sukrediyorum canım kızım benimle oldugu için...arkadaslar 6 aylık olduk diye sakın ..kendinize dikkat edin..allah kimseye yasatmasın dun yasadıgım hisleri...sizinle paylasmak istedim..hepinizin evlatlarını allah korusun...
yaşadığın korkuyu tahmin edebilirim allah birdaha böyle bişey yaşatmasın sanada tüm hamişlerede ama artık içini ferah tut canım dr.un olabileceğini ve herşeyin normal olduğunu söylemiş yaşadığın bu korkuyu biran önce üzerinden at şükret ve hamişliğin tadını çıkar çoğu gitti azı kaldı allah kucağımıza almayıda nasip etsinamin canım aminnnn..dun yasadıklarım inan çok zordu..içim rahat ama hala tedirginim...doktor bazen olabildigini söyledi bu durumun..su gelebiliomuş..fazlalık oluyormuş...verende rabbim alanda rabbim..önüne gecemeyiz....ama yasadıklarımı anlatamam çok zordu çok...3 ay insallah çabucak gecerde evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza alırız...
yaşadığın korkuyu tahmin edebilirim allah birdaha böyle bişey yaşatmasın sanada tüm hamişlerede ama artık içini ferah tut canım dr.un olabileceğini ve herşeyin normal olduğunu söylemiş yaşadığın bu korkuyu biran önce üzerinden at şükret ve hamişliğin tadını çıkar çoğu gitti azı kaldı allah kucağımıza almayıda nasip etsin
merhaba kızlar...bende agustos annesiyim...24 haftayım dun kotu birsey yasadım..koltukta oturuyordum biranda altımda ıslaklık hissettimçok korktum çok kalktım koltuk bile ıslanmış..ilk acaba farkında olmadan altıma mı yaptım sandım..hayır anlardım dedim ama şoka girdim..anemi aradım...annem sancıyla gelir su dedi..sancım yoktu..telaslanma doktorunu ara dedi ama onun seside benim sesimde titriyordu doktorumu aramaya korktum 2-3 dakika oturdugum yerde daldım ....kendine gel dilek dedim ..doktorumu aradım suyum geldi diyemedim korktum agzıma almak istemedim ...dusuncesi bile kotu ama yasıyordum o anı....doktora altım ıslandı dedim koltuga geçicek kadar ...doktoru suyunmu geldi dedi..sanırım evet dedim..hemen gel hastaneye yatıralım dedi...tamam dedim ..ama aglamaya basladım..eşimi aradım..aglıyorum ama hissettirmeden..telaşlanma ama gelmen lazım doktora gitmemiz lazım sanırım suyum geldi dedim...eşim hemen geldi ...kapıyı açtı birbirimize bakıyoruz ama boş bakıyoduk ikimizde şoka girmiştik..hastaneye giderken hislerimi anlatamam..dua ettim devamlı....çok korktum ama şoktanmı bilmem garip bir cesarette vardı...doktor ilk alttan muayane etti..açılma yok suyun devamıda yok dedi...azıcıkta olsa rahatladım...ultrasona girdim bebeim canım kızım yasıyordu kalbi atıyordu suda vardı kesede ....eşimle ikimiz hep göz gözeydik..doktor hersey normal dedi...ama ben hala tedirgindim....doktor istersen hastanede kal istersen evde bekle...suyun devamı gelirse beni ara..ama sanmıyorum dedi tekrar gelicegini...dinlenmelisin ayaklarını uzatıp birkaçgun.....allahıma sukurler olsun gece hiçbişeyolmadı...bugun butun gun yattım....allahıma devamlı sukrediyorum canım kızım benimle oldugu için...arkadaslar 6 aylık olduk diye sakın ..kendinize dikkat edin..allah kimseye yasatmasın dun yasadıgım hisleri...sizinle paylasmak istedim..hepinizin evlatlarını allah korusun...
canım çok geçmiş olsun. yavrularımız allaha emanet. Allahım kimseye yaşatmasın yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin. yazını ağlayarak okudum bende çok duygusallaştım gün içinde bir çok kez çaktırmadan ağlıyorum inşallah şu son aylarımızı da sağ salim atlatalım.
dilek canımm çok geçmişş olsunn allahım bize ve bebişimize saglık versin ve saglıcakla kucagımıza almak nasip etsinn canımm. allah kimseye yaşatmasınn. sormayın arkadaşlar benimde psikolojim inanın çok degişken bazen aglıyorum bazen gülüyorumm degişik duygular içine giriyorum hiç olmayacak şeye gülebiliyorum ve çok kolay aglayabilirim.panikcigimde dedigim gibi tam bir sulu göz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?