2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin Güzel Annişlera.s.YENİ BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN KISSLAR MİNİKLERİNİZE BOL TEKMELİ BİR GÜN Dİ
LİYORUM

Günaydın aylincimm günaydın arkadaşlaarr. ve sonunda bende hasta oldum bademciklerim şiştii ve heryerim ağrıyooosenağlama

günaydın güzell anneler ve melekleriii a.s.
günümüz aydın olur inşş
zeynepciğim büyük geçmiş olsun cnmm olacağı buydu o kadar hasta içinde umarım kötü olmadan atlatırcın cnmm

günaydın güzell anneler ve melekleriii a.s.
günümüz aydın olur inşş
zeynepciğim büyük geçmiş olsun cnmm olacağı buydu o kadar hasta içinde umarım kötü olmadan atlatırcın cnmm

teşekkür ederim. bakalım doktoruma ulaşamadım henüz ne diycek. bide dün gece evde ilk kez yanlız kaldım. eşim ve ailesi hasta diye yanlarında kalmadım ama yinede kaptım şifayı

teşekkür ederim. bakalım doktoruma ulaşamadım henüz ne diycek. bide dün gece evde ilk kez yanlız kaldım. eşim ve ailesi hasta diye yanlarında kalmadım ama yinede kaptım şifayı

ayy canım bide yalnız kalmış hasta olmayayım diye kıyamam... ne zaman işte sondu cnmm annene kaçarsın olmadı o sana bakar yerimseniben hem sanada iyi gelir

kızlar günaydınnn... bugün çok moralim bozukk ((
dün kızımla kontrole gittik, hersey yolundaymış çok şükür.bugünde şeker yüklemem ve biyokimya testim var... bebişim 978 gram olmuş... offf bu güzel haberleri bile söyşe ballandıra ballandıra anlatmayı o kadar isterdim ki ((
neyse kızlar hepinizi öpüyorum....

neyin var havvacım niye moralin bozuk hayırdır. bebişin için çok sevindim.

Canim Maşallah Bak Seninkide Olmuş Bir Tosun:)hayirdir Havvacim Neolduda Moralin Bozuldu Bitanem herşey Yolunda Ne Güzel Sorun Nedir?

niye şimdi moralini bozuyorsun cnmm yaa bak etkileniyorum benimde moralim bozuluyoo :çok üzgünüm: maşallah 978gr yerim ben o fıstığııııı

kızlar hepiniz çok sağolun....ailevi seyler işteee (( boşverin benii.... etkilenmeyin sakın benim moralimden... sizler bari moralinizi yüksek tutun ki bana da moral olun...:çoküzgünüm:

Paylaşmak Istersen Her Zaman Yanindayiz Biliyorsun Havvacim Sikma Sakin Canini Hayatta Bütün Dertler Bizi Bulsada Bizim Prenseslerimiz Full Moral Veriyorlar Bize

kızlar hepiniz çok sağolun....ailevi seyler işteee (( boşverin benii.... etkilenmeyin sakın benim moralimden... sizler bari moralinizi yüksek tutun ki bana da moral olun...:çoküzgünüm:

canısıı bozma moralini hiçbir şey kızından daha önemli değil di mi benide çok üzüyorlar bildiğin gibi değil klava: walla hamilelikte daha çok takıyoruz kafaya Şeniz

günaydınn kızlar,tatlı minikleri nasılsınız bugünn:dance:

bugün gidemedim doktora yarına kaldı inş çok merak ediyorum oğlumu büyüdümü:1hug:

h.b 26+3 ama ben sızın kadar sanslı degılım hala mınıcıgımınnn cınsıyetını ögrenemedım

h.b 26+3 ama ben sızın kadar sanslı degılım hala mınıcıgımınnn cınsıyetını ögrenemedım

seninki saklıyor yani :)) olsun sağlıklı olsunda bu ay gösterir inşş.. ne zaman dr gideceksin? bizim yiğende hiç göstermemişti 8 ayda öğrendik erkek ti .. genelde kızlar saklar diyorlar ama belli olmuyor walla

evt bızde öle dıyoruz zaten babamız cınsıyetını ögrenmek stemıoo süprız olsun dıo ama ben meraktan catlıcaammm eger sabredersem 19 mayıstaa gıdıcez ama ben genelde dayanamayıp erken gıdıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…