günaydın güzell anneler ve melekleriiia.s.
günümüz aydın olur inşş
zeynepciğim büyük geçmiş olsun cnmm olacağı buydu o kadar hasta içinde umarım kötü olmadan atlatırcın cnmm
teşekkür ederim. bakalım doktoruma ulaşamadım henüz ne diycek. bide dün gece evde ilk kez yanlız kaldım. eşim ve ailesi hasta diye yanlarında kalmadım ama yinede kaptım şifayı
ayy canım bide yalnız kalmış hasta olmayayım diye kıyamam... ne zaman işte sondu cnmm annene kaçarsın olmadı o sana bakar yerimseniben hem sanada iyi gelir
kızlar günaydınnn... bugün çok moralim bozukk((
dün kızımla kontrole gittik, hersey yolundaymış çok şükür.bugünde şeker yüklemem ve biyokimya testim var... bebişim 978 gram olmuş... offf bu güzel haberleri bile söyşe ballandıra ballandıra anlatmayı o kadar isterdim ki((
neyse kızlar hepinizi öpüyorum....
kızlar günaydınnn... bugün çok moralim bozukk((
dün kızımla kontrole gittik, hersey yolundaymış çok şükür.bugünde şeker yüklemem ve biyokimya testim var... bebişim 978 gram olmuş... offf bu güzel haberleri bile söyşe ballandıra ballandıra anlatmayı o kadar isterdim ki((
neyse kızlar hepinizi öpüyorum....
kızlar hepiniz çok sağolun....ailevi seyler işteee(( boşverin benii.... etkilenmeyin sakın benim moralimden... sizler bari moralinizi yüksek tutun ki bana da moral olun...:çoküzgünüm:
günaydınlar bende agustos annesi olucam nasipse arnıza yenı geldım
günaydınlar bende agustos annesi olucam nasipse arnıza yenı geldım
h.b 26+3 ama ben sızın kadar sanslı degılım hala mınıcıgımınnn cınsıyetını ögrenemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?