günaydınlar bende agustos annesi olucam nasipse arnıza yenı geldım
6,5 AYLIKSIN CANIMa.s.ya bıde bı sorum olucakk ama gulmeyın ben hep hafta olarak hesaplıyorum aya cevıremıyorum sımdı ben 26+3 haftalıgım ay olarak kac aylıgım
AAAAAA HAVVOŞUM YAPMA BÖYLE KIZININ ETKİLENMESİNE İZİN VERME LÜTFEN HİÇ BİŞEYİ KAFAYA TAKMA CANIM SALLA GİTSİN RAHAT OLa.s.kızlar hepiniz çok sağolun....ailevi seyler işteee(( boşverin benii.... etkilenmeyin sakın benim moralimden... sizler bari moralinizi yüksek tutun ki bana da moral olun...:çoküzgünüm:
ya bıde bı sorum olucakk ama gulmeyın ben hep hafta olarak hesaplıyorum aya cevıremıyorum sımdı ben 26+3 haftalıgım ay olarak kac aylıgım
AYYYYYYYY EVET CANIM YA ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BUGUNLERE GELDİK 6,5 AYLIĞIZ YANİ 7, AYIN İÇİNDEYİZa.s.28 HAFTA BİTİMİNDE 7, AYIDA BİTİRİYIORUZ İNŞŞŞŞ.benimde bildiğim 6 ayımız bitti 7.aya girdik ... öyle mi kızlarrrrrr ??????
benimde bildiğim 6 ayımız bitti 7.aya girdik ... öyle mi kızlarrrrrr ??????
AYYYYYYYY EVET CANIM YA ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BUGUNLERE GELDİK 6,5 AYLIĞIZ YANİ 7, AYIN İÇİNDEYİZa.s.28 HAFTA BİTİMİNDE 7, AYIDA BİTİRİYIORUZ İNŞŞŞŞ.
ayy walla hecanlandım bak şimdii meleklerimize kavuşmaya az kaldııı :sm_cool: 90 günüm kaldı kızlarrrr
SAOLASIN CANIM BENİM AYY DEDİĞİN GİBİDİR EVET YA NEOLCAK BENİM BU EVHAMLI HALLERİM OFFFaylinciğim cnm çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine a.s. cnm hareketliydi diyorsun normaldir bırakta biraz dinlensin bebişin üstüne düşme yorulmuştur belki uykusu geldi uyuyor annesiii yerimseniben
Kizlar Bu Sabah Tansiyonum 13/8 Di Sonra Bir Ara Bana Bişey Oldu Dedim ölüyorum Heralde Bir Mide Bulantisi Başladi Aniden Başim Dönüyo Karşimdaki Insanlar Gelip Gidio Ter Boşaliyo Benden Ama Nasil Kötüyüm Anlatamam Hemn Tansiyonuma Baktilar 9/6 Ya Düşmüş Dr.serum Takilsiin Dedi Ama Ben Istemedim Acilde Sol Yanima Yatirdilar Birde Tuzlu Bir Ayran Içtim şükürler Olsun Kendime Gelebildim Tansiyonum Normale Döndü.ama Bebişim Sabahtan Beri çok Hareketliydi şimdi Hareketlri Kesildidr. Uma Sormak Istemiyorum Artik Kiziyo Bana çok Evhamliymişim:dilcikar:YAA NORMALDİ DİMİ KIZLAR TANSİYONUMUN DÜŞMESİYLE OĞLUMUN HAREKETLERİ KESİLDİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM BANA BİŞEY DİYİN LÜTFEN
BAHARCIM SAOL CANIM SENİN 100 LÜK SONUCU NASIL ÇIKTIcanım benim minikin uyuyordur mışıl mışıl her gün kendilerine değişik bir uyku modu seçiyorlar biz tam alıştık düzenlerine derken onlar bir bakmışsın değiştirivermişlerGeçmiş olsun bu arada tansiyon düşmeleri hamilelikte normal karşılanıyor canım benimde dün aynısı oldu şeker yükleme testinde 100 lüğü kaldıramadı sanırım bünyem:1closedeyes: Sanırım elimize alana kadar bu evhamlılık hali sürecek ister istemez insan takıyor...En aza indirgemeliyiz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?