Kizlar Bu Sabah Tansiyonum 13/8 Di Sonra Bir Ara Bana Bişey Oldu Dedim ölüyorum Heralde Bir Mide Bulantisi Başladi Aniden Başim Dönüyo Karşimdaki Insanlar Gelip Gidio Ter Boşaliyo Benden Ama Nasil Kötüyüm Anlatamam Hemn Tansiyonuma Baktilar 9/6 Ya Düşmüş Dr.serum Takilsiin Dedi Ama Ben Istemedim Acilde Sol Yanima Yatirdilar Birde Tuzlu Bir Ayran Içtim şükürler Olsun Kendime Gelebildim Tansiyonum Normale Döndü.ama Bebişim Sabahtan Beri çok Hareketliydi şimdi Hareketlri Kesildidr. Uma Sormak Istemiyorum Artik Kiziyo Bana çok Evhamliymişim:dilcikar:YAA NORMALDİ DİMİ KIZLAR TANSİYONUMUN DÜŞMESİYLE OĞLUMUN HAREKETLERİ KESİLDİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM BANA BİŞEY DİYİN LÜTFEN
Kizlar Bu Sabah Tansiyonum 13/8 Di Sonra Bir Ara Bana Bişey Oldu Dedim ölüyorum Heralde Bir Mide Bulantisi Başladi Aniden Başim Dönüyo Karşimdaki Insanlar Gelip Gidio Ter Boşaliyo Benden Ama Nasil Kötüyüm Anlatamam Hemn Tansiyonuma Baktilar 9/6 Ya Düşmüş Dr.serum Takilsiin Dedi Ama Ben Istemedim Acilde Sol Yanima Yatirdilar Birde Tuzlu Bir Ayran Içtim şükürler Olsun Kendime Gelebildim Tansiyonum Normale Döndü.ama Bebişim Sabahtan Beri çok Hareketliydi şimdi Hareketlri Kesildidr. Uma Sormak Istemiyorum Artik Kiziyo Bana çok Evhamliymişim:dilcikar:YAA NORMALDİ DİMİ KIZLAR TANSİYONUMUN DÜŞMESİYLE OĞLUMUN HAREKETLERİ KESİLDİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM BANA BİŞEY DİYİN LÜTFEN
BAHARCIM SAOL CANIM SENİN 100 LÜK SONUCU NASIL ÇIKTI
canımcım geçmiş olsun...tansiyon dusmesi normal..bebeişinde uyuyodur canım yorulmustur...telaş yapma...sana diyorum ama bende hareketlenmedigi zaman telaş yapıorum :...elimizde deil...dün tabakla çatalı birbirine vurup uyandırdım :) tepki vermiodu
napıım...:)
Babasını özlemiş demekkiiijeyyar Bende akşamları adam yorgun geliyor zaten bazen aklına gelmiyor dinlemek Kızıımmm baban seni sevmiyor şimdiden baksana olsun yavrum ben varım annen yeter sana diye demogoji yapıyorumm:roflol: Velett kızıyor herhalde kıpır kıpır oynamaya başlıyorayy dünde eşime dedim oynamıyor ne oldu acaba diye oda dinlemeye geçti bi iki tekme attı :roflol: bana kalsa hemen bende telaş yapıyorum istiyoruz ki hep hareket etsinler
Arkadaşlarim çok Saolun Rahatlattiniz Valla Beni Ama Tansiyon Düşmesi Ne Kötü Bişeymiş Böyle Ilkdefa Başima Gelio Aman Dikkat Edin Sizde Kendinize
benimde bildiğim 6 ayımız bitti 7.aya girdik ... öyle mi kızlarrrrrr ??????
kızlar nasıl oluyor ya .....siz 4 haftayı 1 ay olarak mı hesaplıyorsunuz....
ben yarın nasipse 27 yi bitireceğim. kaç aylık oluyorum...
benim ay hesabım (30 gün baz alarak)6 aydan 1 hafta aldım.doğum süresi 40 haftaysa (9 ay + 10 gün) ise 13 haftam kaldı demektir.buda13 x 7 :91 gün eder.şafak 91 ( 3 ay )...
16 mayısta nasipse 6.5 aylık oluyorum kendi hesabıma göre...
benmi hesabıu yanlış yaptımm.aklım karıştı yaaaaa :uhm:
kızlar ya yıne ben bişe sorucam alakasız ama ben burda daha yenıyımhenuz cözmeye calısıyorum dogum yapmış anneler dogum hıkayelerini yazıo mu yanı o an yasadıklarını hıssettıklerı hangı sekılde dogum yaptıklarını merak edıyorummm:)
kızlar nasıl oluyor ya .....siz 4 haftayı 1 ay olarak mı hesaplıyorsunuz....
ben yarın nasipse 27 yi bitireceğim. kaç aylık oluyorum...
benim ay hesabım (30 gün baz alarak)6 aydan 1 hafta aldım.doğum süresi 40 haftaysa (9 ay + 10 gün) ise 13 haftam kaldı demektir.buda13 x 7 :91 gün eder.şafak 91 ( 3 ay )...
16 mayısta nasipse 6.5 aylık oluyorum kendi hesabıma göre...
benmi hesabıu yanlış yaptımm.aklım karıştı yaaaaa :uhm:
panikcimm ve diger arkadaşlarr ben şimdi bu hafta 24e girecegim benim kaç aylık oluyor.
kızlar günaydınnn... bugün çok moralim bozukk((
dün kızımla kontrole gittik, hersey yolundaymış çok şükür.bugünde şeker yüklemem ve biyokimya testim var... bebişim 978 gram olmuş... offf bu güzel haberleri bile söyşe ballandıra ballandıra anlatmayı o kadar isterdim ki((
neyse kızlar hepinizi öpüyorum....
panikcimm ve diger arkadaşlarr ben şimdi bu hafta 24e girecegim benim kaç aylık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?