2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım .hamilelikte tansiyonun düşmesi normalmişşşa.skorkma sakınnyerimsenibenkendini kötü hissedersende hemen dr ara canımma.s.

canımcım geçmiş olsun...tansiyon dusmesi normal..bebeişinde uyuyodur canım yorulmustur...telaş yapma...sana diyorum ama bende hareketlenmedigi zaman telaş yapıorum :...elimizde deil...dün tabakla çatalı birbirine vurup uyandırdım :) tepki vermiodu
napıım...:)

Arkadaşlarim çok Saolun Rahatlattiniz Valla Beni Ama Tansiyon Düşmesi Ne Kötü Bişeymiş Böyle Ilkdefa Başima Gelio Aman Dikkat Edin Sizde Kendinize

BAHARCIM SAOL CANIM SENİN 100 LÜK SONUCU NASIL ÇIKTI

Referans değerleri arasında çıktı canım nihayett :sm_cool: Ondan sonra da ful gezdimm kızıma aldım birşeyler ektim işijeyyar

Kızlar ya karın şekliniz nasıl:uhm:Benim sanki göbekte miniğim yukarısı boş gibi sizinde mi böyle??

ayy dünde eşime dedim oynamıyor ne oldu acaba diye oda dinlemeye geçti bi iki tekme attı :roflol: bana kalsa hemen bende telaş yapıyorum istiyoruz ki hep hareket etsinler

ayy dünde eşime dedim oynamıyor ne oldu acaba diye oda dinlemeye geçti bi iki tekme attı :roflol: bana kalsa hemen bende telaş yapıyorum istiyoruz ki hep hareket etsinler
Babasını özlemiş demekkiiijeyyar Bende akşamları adam yorgun geliyor zaten bazen aklına gelmiyor dinlemek Kızıımmm baban seni sevmiyor şimdiden baksana olsun yavrum ben varım annen yeter sana diye demogoji yapıyorumm:roflol: Velett kızıyor herhalde kıpır kıpır oynamaya başlıyor

Arkadaşlarim çok Saolun Rahatlattiniz Valla Beni Ama Tansiyon Düşmesi Ne Kötü Bişeymiş Böyle Ilkdefa Başima Gelio Aman Dikkat Edin Sizde Kendinize

ewet cnm yaa tansiyon düşmesini bende en son detaylı ultrasonda yaşamıştım ölüyorum sandımm walla.. hepimiz için hayırlıs atlatcağız inşş bunları

tansiyon şeker olayları biliyorsun bizler için normal olan şeyler.düşmesi yada çıkmasıyla bebişlerimizin hareketleri azalır, artar.o kadar kafana takma canım...nasıl üzülünce hareket etmiyorlarsa, buda onun gibi bişey.bazen benim cadımda
çok hareketli oluyor , bazen çok uslu....mesela dün çok hareket etmedi.tam uyuyacağım anda bi başladı tekmeler...uyutmadı yarım saat...bunlar olağan şeyler.takmayalım kafamızı...tatlı bişiiler yede bebişin göbekler atsın annesi

günaydınn güzell annelerimm. aylincim geçmiş olsunn canımm. benimde iki-üç hafta önce senin gibi düşmüştü ama benim daha düşüktü 9-3 müydüm 8-4müydü neydi nasıl ayakta duruyorsun falan dediler hemen yat dinlen. işte üstüne de dr 2 gün istirahat verdi. şimdide genelde hep düşük seyrediyor tansiyonum oda gebelikte olabilirmiş. kafana takma canım üzme kendini.

benimde bildiğim 6 ayımız bitti 7.aya girdik ... öyle mi kızlarrrrrr ??????

kızlar nasıl oluyor ya .....siz 4 haftayı 1 ay olarak mı hesaplıyorsunuz....
ben yarın nasipse 27 yi bitireceğim. kaç aylık oluyorum...
benim ay hesabım (30 gün baz alarak)6 aydan 1 hafta aldım.doğum süresi 40 haftaysa (9 ay + 10 gün) ise 13 haftam kaldı demektir.buda13 x 7 :91 gün eder.şafak 91 ( 3 ay )...
16 mayısta nasipse 6.5 aylık oluyorum kendi hesabıma göre...
benmi hesabıu yanlış yaptımm.aklım karıştı yaaaaa :uhm:

kızlar ya yıne ben bişe sorucam alakasız ama ben burda daha yenıyım henuz cözmeye calısıyorum dogum yapmış anneler dogum hıkayelerini yazıo mu yanı o an yasadıklarını hıssettıklerı hangı sekılde dogum yaptıklarını merak edıyorummm:)

senin hesab doktor hesabına göre canımcım yani doğruu doktorlar da böyle hesaplıyorlar bende 26.haftayı bitireceğim pazar günü..
Senin hesabın doğru bencea.s

Aramıza hoşgeldin canıma.s.
Doğum hikayelerini okuyabileceğin bölüm var canım her doğum yapan yazıyor işte mesela ağustos anneleri olarak ağurtosta eminim hepimiz burda paylaşıcaztatlicadiarzu ama daha önceki ay doğum yapanlara bakarsan görürsün kesin yazmışlardır:1hug:

tamam aynı hesap cnm.. 6 aydan 1 hafta aldın .. yani 6 ayı bittirdin 7 aya başladın 7.ay sonunda bitecek inşş

panikcimm ve diger arkadaşlarr ben şimdi bu hafta 24e girecegim benim kaç aylık oluyor.

slm güsel anneler ve miniklerim,hepinize güzel güneşli bir gün diliyorum :)

aylincim üzülme cnm bebişin dinleniyordur,senin de biraz rahatsız olduğunu anlamış sakin duruyordur annesi,öle evham yapmamamız lazım ama tutamıyoruz kendimizi di mi? :)

minikmucizem hoşgeldin aramıza,bebeğin hayırlı olsun cnm

havvacım üzülme bitanem bebişinde etkilenir..sakin ol ve olumlu düşün bitanesi a.s. çok geçmiş olsun..

zeynep'cim sana da geçti en sonunda grip hı? aman dikkat et tatlım,doktoruna da danış.sıcak bişiler iç bari iyi gelir,geçmiş olsun tatlım a.s.

nuraycım sanemcim aslicim ve diğer annelerrrr hepinizi öpüyorum.ben de hep düşük tansiyonla dolaşırım,yüksek olmasından iyidir anneler,gene de dikkat etmek gerek tabii :dance:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.olmadı şimdiiiii.ne güzel haberler.ne kötü bi morallll ...kız o bebişi bi üz, ben sana gösteririm...:mymeka:
şimdi bu moral bozukluğuyla test yaptırınca değerlerin iyi çıkacağına eminmisin....
ya moralini hemen düzelt.yada testleri ertele canım.her ne olursa olsun takmayalım kafamıza....bunu senin için değil en cok güzel kızın için istiyorummm.aile tartışmaları yada aile sorunları geçicidir unutma...bebeğini üzmeye- kendini yıpratmaya değer mi canım benim....

panikcimm ve diger arkadaşlarr ben şimdi bu hafta 24e girecegim benim kaç aylık oluyor.

24 e gireceksen.23 tesin şu an demekki asliicimgeriye17 hafta kalıyor..17 x 7 :119 gün..buda 4 ayın var demektir. doğum süresi 9ay + 10 gün ( 40 hafta ) olduğuna göre yani 5 ay 10 günlük hamilesin.şurda 5 gün sonra ( yaklaşık 13 mayısta ) tam 5.5 aylık olacaksın allahım nasip ederse...ayy azalmış günler kızlarrr....
:teytey:

ay bu arada 3.trimester a ( son 3 aya ) girdik kızlarrrrr :dance::dance:

hadi son trimester la ilgili güzel bilgileri yazıp, biraz daha aydınlanalımmmm... ne dersiniz...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…