SANEMCİM BEN DR.UMA 24 HAFTAMI BİTİRDİĞİMDE SORDUM NEKADARLIĞIM DİYE.6,AYINI BİTİRDİN 7 YE GİRİYOSUN DEDİ YANİ BEN ŞİMDİ26+3 GÜNLÜĞÜM (27 HAFTANIN İÇİNDEYM)28 HAFTAMI BİTİRDİĞİMDE 7,AYIMI BİTİRMİŞ OLUYORUMa.s.ay bu arada 3.trimester a ( son 3 aya ) girdik kızlarrrrr :dance::dance:
hadi son trimester la ilgili güzel bilgileri yazıp, biraz daha aydınlanalımmmm... ne dersiniz...yerimseniben
SANEMCİM BEN DR.UMA 24 HAFTAMI BİTİRDİĞİMDE SORDUM NEKADARLIĞIM DİYE.6,AYINI BİTİRDİN 7 YE GİRİYOSUN DEDİ YANİ BEN ŞİMDİ26+3 GÜNLÜĞÜM (27 HAFTANIN İÇİNDEYM)28 HAFTAMI BİTİRDİĞİMDE 7,AYIMI BİTİRMİŞ OLUYORUMa.s.
arkadaşlar doğum en erken 36. haftadamı başlıyordu?
CANIM DÜN SORDUM DR.UMA BEN BUGUN TAM 26+3 GÜNLÜĞÜM 17 HAZİRANDA ALACAKMIŞIM DOĞUM ÖNCESİ RAPORUMU SANIRIM SENDE BENDEN 3 GÜN BÜYÜKSÜN 14 HAZİRANDA ALABİLİYOSUN:uhm: KAFAM KARIŞIYOR AYLİNCİĞİM YAAAAA...DR'LAR DAHA İYİ BİLİR TABİİ.ONA GÖRE RAPOR ALICAZ YAAAA...AMAN DİKKAT EDELİM.SEN HASTANEDESİN.ORDAKİ KİŞİLER BİLİR TAM HANGİ HAFTA BİTİMİMDE RAPOR İÇİN HASTANEDEN KAĞIT ALICAZ... BİLGİ EDİNİRSEN BİZEDE BİLDİR OLURMU CANIM.SON 8 HAFTA OLARAK BİLİYORUM.BUDA 40-8 :32 .HAFTAYA TEKAVUL EDİYOR SANIRIM.SEN YİNEDE HANGİ HAFTALARDA DR DAN İŞ GÖREMEZLİK KAĞIDI ALACAĞIMIZI ÖĞRENİP BİZİDE BİLGİLENDİRRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM.
a.s.
: KAFAM KARIŞIYOR AYLİNCİĞİM YAAAAA...DR'LAR DAHA İYİ BİLİR TABİİ.ONA GÖRE RAPOR ALICAZ YAAAA...AMAN DİKKAT EDELİM.SEN HASTANEDESİN.ORDAKİ KİŞİLER BİLİR TAM HANGİ HAFTA BİTİMİMDE RAPOR İÇİN HASTANEDEN KAĞIT ALICAZ... BİLGİ EDİNİRSEN BİZEDE BİLDİR OLURMU CANIM.SON 8 HAFTA OLARAK BİLİYORUM.BUDA 40-8 :32 .HAFTAYA TEKAVUL EDİYOR SANIRIM.SEN YİNEDE HANGİ HAFTALARDA DR DAN İŞ GÖREMEZLİK KAĞIDI ALACAĞIMIZI ÖĞRENİP BİZİDE BİLGİLENDİRRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM.
CANIM DÜN SORDUM DR.UMA BEN BUGUN TAM 26+3 GÜNLÜĞÜM 17 HAZİRANDA ALACAKMIŞIM DOĞUM ÖNCESİ RAPORUMU SANIRIM SENDE BENDEN 3 GÜN BÜYÜKSÜN 14 HAZİRANDA ALABİLİYOSUN
AYY BUNA GÖREDE BU HAFTAYI SAYMAZSAK ( eee yarın cuma, bu hafta bitti sayarsak) 5 HAFTA DAHA ÇALIŞACAĞIM DEMEKTİR....:hooray: 35 günüm kalmışşşşşşş işten izne çıkmama :teytey: tabi aynı zamanda aranızdan ayrılmama senağlama
Babasını özlemiş demekkiiijeyyar Bende akşamları adam yorgun geliyor zaten bazen aklına gelmiyor dinlemek Kızıımmm baban seni sevmiyor şimdiden baksana olsun yavrum ben varım annen yeter sana diye demogoji yapıyorumm:roflol: Velett kızıyor herhalde kıpır kıpır oynamaya başlıyor
SANKİ BEBİŞLERİMİZ SESLERİ DUYUYOR GİBİ TEPKİ VERİOLAR BABASI OĞLUM DİE SEVMEYE BAŞLADIĞINDA KARNIMI RESMEN COŞUYO BİZİMKİ HİÇ DURMADAN TEPKİ VERİYO BABASININ KONUŞMALARINA BEN KENDİMİ YIRTIYORUM RESMEN SEVERKEN TIK YOK BU DURUMA ÇOK BOZULUYORUM BENİM OĞLUŞUM SANIRIM BABACI OLCAKhahaha cnm aynı seyi bende yapıyorum..eşim çok bozuluyor..hemen sevmeye geliyor tekme atmayınca yavrucak acaip sinirleniyor aramızı bozuyosun kustu bana diye dance: yazık yavrumda buyuk ihtimalle uyuyo o anda..ertesi gunu geliyor hemen konusmaya baslıyor eşim...kızımmm anne seni banamı kışkırtıyor ama sen dogunca ikimiz birlikte anneyi dışlıcaz değilmi..sanırım butun gun dusunuyor bana kustu diye..alem benim kocam ya:roflol:
AYY OLMAZZ BIRAKMAYIZZ SEN BİZİ HABERSİZ Mİ BIRAKACAKSIN YANİİ senağlama OLMAZZZ Bİ YERLERDEN NET BULURSUN CNMM YAAA
Ee Sanem Izindeyken Görüşemiycekmiyiz Seninle:çok üzgünüm:
SANKİ BEBİŞLERİMİZ SESLERİ DUYUYOR GİBİ TEPKİ VERİOLAR BABASI OĞLUM DİE SEVMEYE BAŞLADIĞINDA KARNIMI RESMEN COŞUYO BİZİMKİ HİÇ DURMADAN TEPKİ VERİYO BABASININ KONUŞMALARINA BEN KENDİMİ YIRTIYORUM RESMEN SEVERKEN TIK YOK BU DURUMA ÇOK BOZULUYORUM BENİM OĞLUŞUM SANIRIM BABACI OLCAK
BENDE DEDİĞİN GİBİ BİLİYORUM AMA BABASINA BUKADAR TEPKİ VERİNCE ACABA DİE DÜŞÜNÜP BOZULUYORUM VALLAcanım erkekler anneye çok duskun olurlar....merka etme sen ...asıl ben yandım ..kızım tam babacı olcak..babasıda çok fena kesin bana karsı kıskırtır YANDIM BEN YANDIM :)
anaa ben herkese 6.aydayım diyorum oda bitmek üzere diyorum demekki yanlış biliyormuşumm. teşekkürler sanemcimm.24 e gireceksen.23 tesin şu an demekki asliicimgeriye17 hafta kalıyor..17 x 7 :119 gün..buda 4 ayın var demektir. doğum süresi 9ay + 10 gün ( 40 hafta ) olduğuna göre yani 5 ay 10 günlük hamilesin.şurda 5 gün sonra ( yaklaşık 13 mayısta ) tam 5.5 aylık olacaksın allahım nasip ederse...ayy azalmış günler kızlarrr....
:teytey:
evt sanemcimmyaa evde pc yokmu sensizmi kalacagız. ben dogum iznine ayrılamıyorum sanırım dogumagustos sonu eylül başı oldugu için agustosun ortasında ayrıl dogum öncesinden 5 haftasını sonraya atarsın diyorlar. sanemcimm birde senin msn adresini alan arkadaşlardan birinden alabilirmiyimm mümkünse.Ee Sanem Izindeyken Görüşemiycekmiyiz Seninle:çok üzgünüm:
BENDE DEDİĞİN GİBİ BİLİYORUM AMA BABASINA BUKADAR TEPKİ VERİNCE ACABA DİE DÜŞÜNÜP BOZULUYORUM VALLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?