2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AYYY DİLEKCİM VALLA BENDDE ARKADAŞIN GİBİ OLURUM SANIRIM:)ARKADAŞLARIMDA SEN ARTIK EL SÜRDÜRTMESSİN BEBEĞİNE DİYORLAR VALLA NEYAPARIM BİLEMEMlülülülülülü

bebeklerimiz anne sesinden daha çok babalarının sesini algılıyorlarmış.ondandır canım.bende dün gece uyutmayınca bebişim, babasına dedimki şuna bişi yap,durmuyor,uyutmuyor.oda gayet sakin elini koydu karnıma
HADİ KIZIM-UYU YAVRUM-ANNE UYUYACAK diye konuşmaya başladı.senmisin bunu diyen kafamçokkarıştı daha beter tekmelemeye başlamaz mıııı.eşimde diyor.yok yok bu kız benim lafımı hiç dinlemeyecek.baksana şimdiden asi .....

gece yarısı gülmeye başladım bu sefer....eşimin bu ciddiyeti beni çok güldürüyor yaaa.hala bana '' sen gül gül kız laf dinlemiyor '' diyor...huyu değişti adamcağızın...

:roflol::roflol:AYYY ÇOK KOMİK OLUYO VALLA KOCİŞLERİMİZİN HALLERİsırnaşık şey

ne güzel ya siz böyle diyince çok seviniyorum ama benim kızım babası elini koyunca aksine hiç kımıldamıyor bende seni sevmiyor diyorum yaaaa benim kızım doğsun bak gör diyor oda bende istiyorum ki benim gibi babası da görsün haraketlerini ama hep babası yokken kıpır kıpır :sm_confused:

acaip değiştiler valla...benim eşimde garip garip konusuyor...ve çok ciddi şekilde yorumlar yapıyor...:roflol:çok guluyorum:roflol::teytey:

ilk bebeklerde öyle oluyor..bende aynı duyguları yaşamıştım ...bakalım ikinci nasıl olacak.ama bir süre sonra bu anne kıskançlığının ngeçeceğine eminim..sevsinlerde babalarını sevsinler yabancı değil ya.
bide babanın sesine tepki vermelerinin sebebi sadece babaya düşkünlük değil erkek sesi daha kalın ve daha güçlü olduğu için dikkatini çekiyordur...belkide rahatsız oluyor da kıpırdanıyor...benim kızım abisinin sesine ençok tepki veriyor..çünkü çok bağırıyor ve sesi tiz:)

TAKVİMLER GELMİŞ GERİİ:dance:SENDE 7.AYINDA GÖZÜKÜYOSUNN HEHE

merhabalar kızlar.bakıyorumda bebişler babaya daha düşkün sanırım benim bebeğimde babanın sesini duyunca hareketleniyo ama babası elini koyup konusunca sanki dinliyo elini çekincede başlıyo tekmelemeye :)sırnaşık şey

burdan vermem yasak ama msn adresim havva -aylin-elvin de var alabilirsin onlardan asliiiicim....
ayyy şimdide öylemi yapsam diyorum.dayandığım kadar dayansam.iznimin devamını doğum sonrası kullansam...bak yine aklıma soktunuz....
bu arada 6 ay içindesin.nerdeyse 5.5 ay olmuş....benimde aklım karıştı şu takvim işine.baksana takvimimde 7 ay yazıyor aylinciğimin dediği gibi...valla iyice aklım karıştı.tek gerçek olan beklenen tarihimiz...08.08.08 ...

merhba kızlar nasılsınız?
birkaç gündür girmiyodum foruma (aslında giriyorumda ne var ne yok die bakıp çıkıyodum)
az önce doktordan geldim ayyyyyyyy kızımı görünce çok mutlu oldum geçen hafta eşimin yogunlugu yüzünden gidemedik çok özlemişim kızımı. bu arada bnim kzım 783 gr olmuş kistinde allaha şükür şuan bi büyüme olmamış bunada çok sevindim.
galiba benim kızda babacı olcak 1 hafta öncesine kadar bende gamzeki gibi üzülüydum babası hissedemiyo die ama artık resmen beni bi kenara bırakıp baba kız konuuşyolar eşim elini karnıma koyuyo kızımla konuşuyo ve resmen sanki babasının dedikleini anlyomuş gibi oda ona tekmeyle karşılık veriyo eşim susunca kızımda sakinleşio walla bilmiyorum dogunca nasıl paylaşacagız kızımızı şimdiden babayı dinliyo beni takmıyo bile...

buarada takvimler gelmişş çok sevindim artık haftalarımızı görebilecegiz

sanemcimm valla öyle güldürdünkii nerdee benim eşimdee benimkisi seninkinden daha ciddi bebiş hareket ettiginde elini ben çabuk getir diyorum zorla tabi bebiş babası nazlanır o nazlanmazmı elini getirdiginde oda duruyorr. a.s
kızlar ütü yaptım 2.5 saattir.şimcik yazdıklarınızı okuyorum :)

canım kendini çok yormasaydınn. bu arada takvimlerr gelmişş ne güzel görünüyorlarr. kızlarr benimde bugün eşim evde ve babamız bebişimizi görmeyeli 2 ay oldu bugün dra gidecegizz bende bu sayede bi daha görecegimm bebişimizii çok mutluyumm.

2,5 SAATMİ AYY NAPTIN NİHANCIM ÖYLE YORMA KENDİNİİİklava:

ay evet aylincim ve aslıcım aslına bakarsanız yoruldum,belim ağrıdı.ama bir an önce bitsin istedim,neyseki bitti :)

sanemcim izne çıkarsan nsl görüşeceğiz,her zman da abinlere gidemezsin. kimsede telefonun var mı?bari öyle görüşelim cnm olmaz mı?
neyseki aylin'in evde pc var,izne çıkınca da kopmıcaz :dance:

ünverecim çok sevindim cnm kistin büyümemesine,bugün çok güsel bir haber bu :teytey:
maşallah yeğenimize de tocaman olmaya başladılar

AYY NE GÜZEL ASLI BEBEĞİNİ GÖRCEN BENİMDE GÖRESİM GELDİ AMA P.TESİ GİRDİM 1 HAFTA BEKLİYİM ENAZINDAN HADİ BAKALIM DR.DAN GÜZEL HABERLERLE GELa.s.

kızlarrrrr 100 gün kalmış gözüküyor,ben de yarından itibaren çiftli günlere geçiyorummmmmm yupppiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))

kızlarrrrr 100 gün kalmış gözüküyor,ben de yarından itibaren çiftli günlere geçiyorummmmmm yupppiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
GÖZÜNAYDIN CANIMyerimsenibenKEZBANDAN HABER ALDINMI HİÇ NİHAN DÖNMEDİ HALA EVİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…