AYYY DİLEKCİM VALLA BENDDE ARKADAŞIN GİBİ OLURUM SANIRIM:)ARKADAŞLARIMDA SEN ARTIK EL SÜRDÜRTMESSİN BEBEĞİNE DİYORLAR VALLA NEYAPARIM BİLEMEMlülülülülülü:) yavrucaklar ses duydunmu tepki veriyor..şimdiden paylasamıyoruz..dogunca napıcaz acaba :) benim arkadasım dogum yaptı 2 aylık oldu bebeği ...yeni yeni babası aldıgında korkmuyorum diyor...paylasamıyorum ve korkuyorum diyor...bebeğimi düşürcekler diye
SANKİ BEBİŞLERİMİZ SESLERİ DUYUYOR GİBİ TEPKİ VERİOLAR BABASI OĞLUM DİE SEVMEYE BAŞLADIĞINDA KARNIMI RESMEN COŞUYO BİZİMKİ HİÇ DURMADAN TEPKİ VERİYO BABASININ KONUŞMALARINA BEN KENDİMİ YIRTIYORUM RESMEN SEVERKEN TIK YOK BU DURUMA ÇOK BOZULUYORUM BENİM OĞLUŞUM SANIRIM BABACI OLCAK
:roflol::roflol:AYYY ÇOK KOMİK OLUYO VALLA KOCİŞLERİMİZİN HALLERİsırnaşık şeybebeklerimiz anne sesinden daha çok babalarının sesini algılıyorlarmış.ondandır canım.bende dün gece uyutmayınca bebişim, babasına dedimki şuna bişi yap,durmuyor,uyutmuyor.oda gayet sakin elini koydu karnıma
HADİ KIZIM-UYU YAVRUM-ANNE UYUYACAK diye konuşmaya başladı.senmisin bunu diyen kafamçokkarıştı daha beter tekmelemeye başlamaz mıııı.eşimde diyor.yok yok bu kız benim lafımı hiç dinlemeyecek.baksana şimdiden asi .....
gece yarısı gülmeye başladım bu sefer....eşimin bu ciddiyeti beni çok güldürüyor yaaa.hala bana '' sen gül gül kız laf dinlemiyor '' diyor...huyu değişti adamcağızın...
bebeklerimiz anne sesinden daha çok babalarının sesini algılıyorlarmış.ondandır canım.bende dün gece uyutmayınca bebişim, babasına dedimki şuna bişi yap,durmuyor,uyutmuyor.oda gayet sakin elini koydu karnıma
HADİ KIZIM-UYU YAVRUM-ANNE UYUYACAK diye konuşmaya başladı.senmisin bunu diyen kafamçokkarıştı daha beter tekmelemeye başlamaz mıııı.eşimde diyor.yok yok bu kız benim lafımı hiç dinlemeyecek.baksana şimdiden asi .....
gece yarısı gülmeye başladım bu sefer....eşimin bu ciddiyeti beni çok güldürüyor yaaa.hala bana '' sen gül gül kız laf dinlemiyor '' diyor...huyu değişti adamcağızın...
bebeklerimiz anne sesinden daha çok babalarının sesini algılıyorlarmış.ondandır canım.bende dün gece uyutmayınca bebişim, babasına dedimki şuna bişi yap,durmuyor,uyutmuyor.oda gayet sakin elini koydu karnıma
ilk bebeklerde öyle oluyor..bende aynı duyguları yaşamıştım ...bakalım ikinci nasıl olacak.ama bir süre sonra bu anne kıskançlığının ngeçeceğine eminim..sevsinlerde babalarını sevsinler yabancı değil ya.:) yavrucaklar ses duydunmu tepki veriyor..şimdiden paylasamıyoruz..dogunca napıcaz acaba :) benim arkadasım dogum yaptı 2 aylık oldu bebeği ...yeni yeni babası aldıgında korkmuyorum diyor...paylasamıyorum ve korkuyorum diyor...bebeğimi düşürcekler diye
TAKVİMLER GELMİŞ GERİİ:dance:SENDE 7.AYINDA GÖZÜKÜYOSUNN HEHEbebeklerimiz anne sesinden daha çok babalarının sesini algılıyorlarmış.ondandır canım.bende dün gece uyutmayınca bebişim, babasına dedimki şuna bişi yap,durmuyor,uyutmuyor.oda gayet sakin elini koydu karnıma
TAKVİMLER GELMİŞ GERİİ:dance:SENDE 7.AYINDA GÖZÜKÜYOSUNN HEHE
anaa ben herkese 6.aydayım diyorum oda bitmek üzere diyorum demekki yanlış biliyormuşumm. teşekkürler sanemcimm.
evt sanemcimmyaa evde pc yokmu sensizmi kalacagız. ben dogum iznine ayrılamıyorum sanırım dogumagustos sonu eylül başı oldugu için agustosun ortasında ayrıl dogum öncesinden 5 haftasını sonraya atarsın diyorlar. sanemcimm birde senin msn adresini alan arkadaşlardan birinden alabilirmiyimm mümkünse.
2,5 SAATMİ AYY NAPTIN NİHANCIM ÖYLE YORMA KENDİNİİİkızlar ütü yaptım 2.5 saattir.şimcik yazdıklarınızı okuyorum :)
sanemcimm valla öyle güldürdünkii nerdee benim eşimdee benimkisi seninkinden daha ciddi bebiş hareket ettiginde elini ben çabuk getir diyorum zorla tabi bebiş babası nazlanır o nazlanmazmı elini getirdiginde oda duruyorr. a.sbebeklerimiz anne sesinden daha çok babalarının sesini algılıyorlarmış.ondandır canım.bende dün gece uyutmayınca bebişim, babasına dedimki şuna bişi yap,durmuyor,uyutmuyor.oda gayet sakin elini koydu karnıma
kızlar ütü yaptım 2.5 saattir.şimcik yazdıklarınızı okuyorum :)
2,5 SAATMİ AYY NAPTIN NİHANCIM ÖYLE YORMA KENDİNİİİklava:
sanemcimm valla öyle güldürdünkii nerdee benim eşimdee benimkisi seninkinden daha ciddi bebiş hareket ettiginde elini ben çabuk getir diyorum zorla tabi bebiş babası nazlanır o nazlanmazmı elini getirdiginde oda duruyorr. a.s
canım kendini çok yormasaydınn. bu arada takvimlerr gelmişş ne güzel görünüyorlarr. kızlarr benimde bugün eşim evde ve babamız bebişimizi görmeyeli 2 ay oldu bugün dra gidecegizz bende bu sayede bi daha görecegimm bebişimizii çok mutluyumm.
GÖZÜNAYDIN CANIMyerimsenibenKEZBANDAN HABER ALDINMI HİÇ NİHAN DÖNMEDİ HALA EVİNEkızlarrrrr 100 gün kalmış gözüküyor,ben de yarından itibaren çiftli günlere geçiyorummmmmm yupppiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?