2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aylincimm sorma bende çok heyecanlıyım iştee görüp gelelim ogluşumuzu. akşama yazarımm. kendinize iyi bakınn güzell annelerimm ve tatlı bebişlerrii. hepinizi çook öpüyorumm.

GÖZÜNAYDIN CANIMyerimsenibenKEZBANDAN HABER ALDINMI HİÇ NİHAN DÖNMEDİ HALA EVİNE

yok hayatım almadım,ben de telefonu yok keşke alsaymışım aslında telefonlarımızı da alsak iyi olur.ben de bir tek aylinin ki var. senle de bi ara bu konuda haberleşelim şeker
ev boya oluyodu ya belki de kezban o yüzden gitti kokudan etkilenmemek için.

kafamçokkarıştıkızlar ben geldimmm.... çok şükür hersey yolundaymış yaa. moralim yerine geldi... şimdi şeker yüklemesi için hastaneye gidicem... kaç saattir açı yavv... valla başım dönüyor açlıktankafamçokkarıştı

cnm benim ne kendini ne kızını aç bırak ne olursa olsun ona iyi bak bitanesi,şeker yüklemen bitince hemen bişiler ye ihmal etme a.s. herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim

ayy kızlar bi ağırlık çöktü üstüme...uyudum uyuyacağım neredeyse... eve gitsem ne yemek yapıcam yaaa...düşünmeye başladım...akşam olunca yemek telaşı sarıyor beni....benneyaptımki

ayy kızlar bi ağırlık çöktü üstüme...uyudum uyuyacağım neredeyse... eve gitsem ne yemek yapıcam yaaa...düşünmeye başladım...akşam olunca yemek telaşı sarıyor beni....benneyaptımki

cnm ben yoğurt çorbası ve patates yemeği yapıcam. dünde dolma yapmıştım z.yağlı yeter fikir olsun diye söliyim dedim :)

kızlar ütü yüzünden belim ağrımıştı,geçmedi ağrısı biraz uzanıcam,akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi...

aramıza hoşgeldin cnm a.s.
panikatak ve ünvere arkadaşlarrr listemizz ne alemdeeee ?????

listemize diğer konuda yeni gelenleri eklemeye devam ediyorum.
matasoy arkadaşım aramıza hoş geldin senide eklerim şimdi ama cnsiyetini belirtmemişin yoksa seninkide cinsiyetini saklayanlardan mı?

cnm ben yoğurt çorbası ve patates yemeği yapıcam. dünde dolma yapmıştım z.yağlı yeter fikir olsun diye söliyim dedim :)

patates yemeği bende yapayım bari.eşim çok et yer.sebzeyle arası hiç yok...tavuklu patates yemeği yapayım bari...hem sebze yemiş olurum.hem beyaz et...bu arada msn de ütü yapıyorum die yazmıştın :1hug: çok yorma kendini canım.ben fazla ayakta duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…