2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım arkadaşlarım ve canım yeğenlerim...a.s.hepinizi yerim a.s.
bugün sabah lise arkadaşıma kahvaltıya gittim..sonra sonuçlarımı aldım..kiiiii çok şükür iyi görünüyor doktorumuza e-maille yolladım inşallah yorumunu da ondan sonra dinlerim..
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz...
havvacım çok şükür herşey yolunda ne güzel hiç bir şey için kızını üzme tatlım kendini de tabiii..
trendcim sen de bir durum yoktu değil mi?o kadar çok sayfa okudum ki aklımda kalmamış..
nihancım kendini yorma yatmak iyi gelir inşallah..
haftalara hesplar karışmış valla ben de ne diyeceğimi bilemiyorum soranlara.doktorlar 6 ay diye hesaplıyorlar ama benim aklım henüz hesabı algılayamadı
şimdi çok yakınımız bir amcam hasta ona geçmiş olsuna gideceğim sonra yine uğrarım..

kızlar 24 haftalık hamişim..son 2-3 gundur bir uyku bastırıyor...3-4 saat uyuyorum...normalde tık sesine hemen uyanırım...yanımda bilgisayra açık tv acık hiçbişey duymadan uyuyorum

kızlar 24 haftalık hamişim..son 2-3 gundur bir uyku bastırıyor...3-4 saat uyuyorum...normalde tık sesine hemen uyanırım...yanımda bilgisayra açık tv acık hiçbişey duymadan uyuyorum

evet bazı hamişlerde oluyor canım ama benim hiç uykum gelmiyor sabah 8:30 da kalkıyorum bazen gece 24:00 a kada uykum gelmiyorbenneyaptımki

dilekciğim bebişler enerjimizin çoğunu alıyorlarmış ondan uyku ihtiyacımız çok fazla doymuyoruz uykuya yerimseniben birde duyduğum hamilelikte nasıl ve ne kadar uyursan bebişinde uyku düzeni ona göre olurmuşş.. başkalarının yalancısıyım

pediciğim cnmm tahlil sonuçlarını almışsın iyi olmasına sevindim cnmm a.s.
kezbanla görüştüm kızlar iyiymiş arkadaşında kalıyormuş inş cumartesi gelecek foruma çok özledik onuda Şeniz

saol cnm:teytey: bende begenerek yaptım

dilek canım seninle aynı hafta aynı gün görünüyoruzz dogum ne zaman nasipse. bende çok uyuyorumm sorma canımm. gündüzleri 2-3 saat akşamlarıda erkenden yatıyorum normalde.
wrosecumm inşllah dedign gibidir ben hep uyuyorum valla bebiş çok yaramaz olmazda uykusu düzenli olur inşllah.

özgecimm tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindimm.bizde drdan geldikk yeni yazabiliyorum arkadaşlarr. bebişimiz iyiymiş 590 grmış. herşey yolundaymış çok şükürr.2 hafta sonra şeker yüklemesini yaptır dedi bakalım artıkk. kezbanında iyi olmasına çok sevindimm. hiç kimsecikler yok sanırımm herkese iyi geceler allah rahatlık versinn bebişlerinizle güzell annelerimm.

canım masallah bebişine..benim bebeişte gecen hafta yani 23 haftayken 550 gr 20 cm idi...merak ettim cnm boyuna kaç cm dediler...internetten bakıyorum 23 haftada 30 cm felan diyorlar..benim boy 1.80 babası 1.85 ...devamlı bebeimiz uzun olcak dedik...babaannesinemi çekicek yoksa :)

canımm senin son adet tarihin farklı ama neyse benim bu gün hesaplamalarından kafam karışıyor valla bizim 29 agustos-2 eylül arası dedileer. geçen hafta boyumuz 24 cmdi canım.

wrosecum ,aslicim çok sağolun arkadaşlarım..allah hepimize böyle güzel sonuçlar versin..inşallah hep güzel şeyler duyarız..aslicim ne güzel bebişin 590 gr olmuş ayyy yerim ben o yarım kiloyu:)
iyi geceler arkadaşlar...hepinizi öptüm.cuma günü yani bugün ben erdeğe dönüyorum..o yüzden nete giremem.kusura bakmayın...merak etmeyin gidince hemen nete girerim ben...

sanemcim afiyet olsun size şimdiden cnmcım.
sehercim,sanemcim evde ütü yapan olmadığı için mecburen ben yapıyorum. annemin hali yok malum,kardeşim işte,babam olmaz bi ben kalıyorum yani :)
özgecim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim tatlım :) yatmakta iyi geldi bu arada ama bi de yatarken rahat pozisyon bulabilsem :))) özgecim gider gitmez vardım diye not yaz cnmcım,aklım sen de !!!!!
aslıcım miniğin büyümüş maşallah,ne kadar sevinmiştir babası da görünce :) öpüyorum tocaman miniğimi
nuraycım kezbandan haber veriğin için saol cnmcım :)

herkes yatmış hepinize ve miniklerime tatlı rüyalar ,ben yarın sabah annemle hemogram için kan vermeye gidicem,gecikirsem merak etmeyin :) Şeniz

Günaydin Kizlar a.s.Bir Haftanin Daha Sonuna Geldik Yarin Tatil Ohh Be Geçen Hafta Rapordan Sonra Bu Hafta çalişmak Zor Geldi Valla NEYSE H.SONU BOL BOL DİNLENİRİM.KIZLAR BUARADA HAVVA İŞTEN AYRILMIŞ SABAH MESAJLAŞTIK İŞTEN AYRILDIM BENİ MERAK ETMEYİN DEDİ NEOLDU PAT DİYE ANLAMADIM BUGUN ARAR ÖĞRENİR SİZEDE HABER VERİRİM NEYSEKİ EVİNE NET BAĞLATICAKMIŞ OZAMAN GÖRÜŞEBİLİRİZ TEKRAR.HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…