off yaa ben yeniden takvim yapim dedim yapamıyorumm:çok üzgünüm:
Arkadaşlar Benide Listeye Ekleyebilirsiniz 2008 Ağustos 20
canım tickerfactory.com adresinden yapmayı dene bana bu daha koly geldii . yinede yapmazsan bu adres hakkında yardımcı olurum
yapabilişsin hadi gözünaydın çokda şirin olmuş
kızlar 24 haftalık hamişim..son 2-3 gundur bir uyku bastırıyor...3-4 saat uyuyorum...normalde tık sesine hemen uyanırım...yanımda bilgisayra açık tv acık hiçbişey duymadan uyuyorum
saol cnm:teytey: bende begenerek yaptım
dilek canım seninle aynı hafta aynı gün görünüyoruzz dogum ne zaman nasipse. bende çok uyuyorumm sorma canımm. gündüzleri 2-3 saat akşamlarıda erkenden yatıyorum normalde.kızlar 24 haftalık hamişim..son 2-3 gundur bir uyku bastırıyor...3-4 saat uyuyorum...normalde tık sesine hemen uyanırım...yanımda bilgisayra açık tv acık hiçbişey duymadan uyuyorum
dilek canım seninle aynı hafta aynı gün görünüyoruzz dogum ne zaman nasipse. bende çok uyuyorumm sorma canımm. gündüzleri 2-3 saat akşamlarıda erkenden yatıyorum normalde.
wrosecumm inşllah dedign gibidir ben hep uyuyorum valla bebiş çok yaramaz olmazda uykusu düzenli olur inşllah.[/QUOTE
cnm son adet tarihim 24 kasım dogum tarihide 30 agustos...aslıcım annemdede böle olurmus...devamlı uyurmuş..son aylarda napcaz canım ya..canım bebeişin kaç kilo ve kaç cm...aynı gun dogum yapıcaz sanırsam...
canım masallah bebişine..benim bebeişte gecen hafta yani 23 haftayken 550 gr 20 cm idi...merak ettim cnm boyuna kaç cm dediler...internetten bakıyorum 23 haftada 30 cm felan diyorlar..benim boy 1.80 babası 1.85 ...devamlı bebeimiz uzun olcak dedik...babaannesinemi çekicek yoksa :)özgecimm tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindimm.bizde drdan geldikk yeni yazabiliyorum arkadaşlarr. bebişimiz iyiymiş 590 grmış. herşey yolundaymış çok şükürr.2 hafta sonra şeker yüklemesini yaptır dedi bakalım artıkk. kezbanında iyi olmasına çok sevindimm. hiç kimsecikler yok sanırımm herkese iyi geceler allah rahatlık versinn bebişlerinizle güzell annelerimm.
canım masallah bebişine..benim bebeişte gecen hafta yani 23 haftayken 550 gr 20 cm idi...merak ettim cnm boyuna kaç cm dediler...internetten bakıyorum 23 haftada 30 cm felan diyorlar..benim boy 1.80 babası 1.85 ...devamlı bebeimiz uzun olcak dedik...babaannesinemi çekicek yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?