YOK ÖZGECİM YOK ALLAHA ŞÜKÜR BENDE Bİ DURUM SEN NASILSIN BAKALIM KEYFİNİ ÇIKAR MEMLEKETİNİN NEZAMAN DÖNÜYOSUN ERDEĞE?Merhaba canım arkadaşlarım ve canım yeğenlerim...a.s.hepinizi yerim a.s.
bugün sabah lise arkadaşıma kahvaltıya gittim..sonra sonuçlarımı aldım..kiiiii çok şükür iyi görünüyor doktorumuza e-maille yolladım inşallah yorumunu da ondan sonra dinlerim..
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz...
havvacım çok şükür herşey yolunda ne güzel hiç bir şey için kızını üzme tatlım kendini de tabiii..
trendcim sen de bir durum yoktu değil mi?o kadar çok sayfa okudum ki aklımda kalmamış..
nihancım kendini yorma yatmak iyi gelir inşallah..
haftalara hesplar karışmış valla ben de ne diyeceğimi bilemiyorum soranlara.doktorlar 6 ay diye hesaplıyorlar ama benim aklım henüz hesabı algılayamadı
şimdi çok yakınımız bir amcam hasta ona geçmiş olsuna gideceğim sonra yine uğrarım..
EVET CANIM BENİMDE 5 KASIM SAT.HALA BELLİ OLMADIMI SENİN BEBİŞİN CİNSİYETİ SÜPRİZ YAPCAK GALİBA:)AMA KIZ OLABİLİR KIZLAR SAKLARLARMIŞ DİYE DUYMUŞTUM TABİİ BELLİDE OLMAZgünaydın kızlarrrr aaa trend cim biz senin le aynı görünüoruz benim sat 5 kasım senin kşide mi aynı bu aradaa anne lelrin veeee anne adaylarının anneler günü kutlu olsunn kendinize ii bakın
ÖZGECİM DEMEK BUGUN DÖNÜYOSUN EVİNE HADİİ ALLAH KAVUŞTURSUN KOCİŞİNLE HAYIRLI YOLCULUKLAR CANIMMMa.s.günaydınnnnnnnnnn şekerler ve şekerciklera.s.
bugün hava bir açık bir kapalı...
nihancım hemen gidince haber veririm..inşallah senin de tahlillerin iyi çıkar canım..
aylincim çok şükür ben karıştırdım yine sanırım aman allah hepimize sağlık versin...
havvacım artık evde mi yani ayyyy ne güzel uyumak istiyordu sonunda evde uyuyabilecek..:)
bu gece inşallah evime dönüyorum..sabah orada olurum kısmetse...özledim eşimi evimi,insanın ailesinin yanında olması güzel ama evini de özlüyor canım:)
kezbancım hadi gel artık..özledik seni...Şeniz
SON ADET TARİHİ CANIMa.s.sat dedıgınız nedır kızlarr
MERHABA CANIM ÖNCELİKLE BEBĞİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH OĞLUNA SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN.KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN?merhaba bende kısmetse ağustos ayında doğum yapacağım.fakat hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor.aşılamayla ikizlere hamile kaldım.teki 2 aylıkkken kalp atışı durdu.şimdide oğluşumun hayırlısıyla vaktini doldurmasını bekliyoruz
bu gün canım çoook sıkılıooo zataen bi takvimim bile yok bebişimde cns göstermiooo havada bozuk yağdı yağacak canım sıkılmasında nollsun benim hiç iş yapmak istemiyorummmoffffff
al bendende o kadar.çok sıkıcı bir hava var....içim karardı valla.canım 2.düzey ultrasona girmedin mi.cinsiyeti orda belli oluyor.???
BEN SEZERYAN OLCAĞIM İÇİN CANIM SANIRIM 2 HAFTA ÖNCE ALCAKLAR YANİİ TEMMUZUN SONLARINA DENK GELİYO HAFTAYA KONUŞUP DR.UMLA TAM TARİH BELİRLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUMgirdim canım renkli ultrasondu ama sanırım bizim burdaki en iyi usg o ama bebişin pozisyonu musait olmadığı için göremedik ama sağlıklı olduğunu bi sorun olmadığını biliorumya bu yeterli bence trend bakalım aynı gün mü doğum yapaıcazzz çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?