2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YOK ÖZGECİM YOK ALLAHA ŞÜKÜR BENDE Bİ DURUM SEN NASILSIN BAKALIM KEYFİNİ ÇIKAR MEMLEKETİNİN NEZAMAN DÖNÜYOSUN ERDEĞE?

günaydın kızlarrrr aaa trend cim biz senin le aynı görünüoruz benim sat 5 kasım senin kşide mi aynı bu aradaa anne lelrin veeee anne adaylarının anneler günü kutlu olsunn kendinize ii bakın

günaydınnnnnnnnnn şekerler ve şekerciklera.s.
bugün hava bir açık bir kapalı...
nihancım hemen gidince haber veririm..inşallah senin de tahlillerin iyi çıkar canım..
aylincim çok şükür ben karıştırdım yine sanırım aman allah hepimize sağlık versin...
havvacım artık evde mi yani ayyyy ne güzel uyumak istiyordu sonunda evde uyuyabilecek..:)
bu gece inşallah evime dönüyorum..sabah orada olurum kısmetse...özledim eşimi evimi,insanın ailesinin yanında olması güzel ama evini de özlüyor canım:)
kezbancım hadi gel artık..özledik seni...Şeniz

bu gün canım çoook sıkılıooo zataen bi takvimim bile yok bebişimde cns göstermiooo havada bozuk yağdı yağacak canım sıkılmasında nollsun benim hiç iş yapmak istemiyorummmoffffff

günaydın kızlarrrr aaa trend cim biz senin le aynı görünüoruz benim sat 5 kasım senin kşide mi aynı bu aradaa anne lelrin veeee anne adaylarının anneler günü kutlu olsunn kendinize ii bakın
EVET CANIM BENİMDE 5 KASIM SAT.HALA BELLİ OLMADIMI SENİN BEBİŞİN CİNSİYETİ SÜPRİZ YAPCAK GALİBA:)AMA KIZ OLABİLİR KIZLAR SAKLARLARMIŞ DİYE DUYMUŞTUM TABİİ BELLİDE OLMAZ

ÖZGECİM DEMEK BUGUN DÖNÜYOSUN EVİNE HADİİ ALLAH KAVUŞTURSUN KOCİŞİNLE HAYIRLI YOLCULUKLAR CANIMMMa.s.

merhaba bende kısmetse ağustos ayında doğum yapacağım.fakat hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor.aşılamayla ikizlere hamile kaldım.teki 2 aylıkkken kalp atışı durdu.şimdide oğluşumun hayırlısıyla vaktini doldurmasını bekliyoruz

bı kac gundur moralım bozuk canım cok sıkkın esımle kavgalıyız kızım eskısı gıbı haretektte etmıyorduu oda etklıendı sanırım busabah ruyamda canım kızımı gordum sarıldım optum bebegımı kucagımdaydı ey allahım ne guzel bı ruyaydı ıcıme su serptı sankı bu ruyaa bu tum sıkıntılarımı aldı goturduu ıcımı ferahlattı canım kızımı cok ozlemısımm

MERHABA CANIM ÖNCELİKLE BEBĞİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH OĞLUNA SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN.KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN?

bu gün canım çoook sıkılıooo zataen bi takvimim bile yok bebişimde cns göstermiooo havada bozuk yağdı yağacak canım sıkılmasında nollsun benim hiç iş yapmak istemiyorummmoffffff

al bendende o kadar.çok sıkıcı bir hava var....içim karardı valla.canım 2.düzey ultrasona girmedin mi.cinsiyeti orda belli oluyor.???

girdim canım renkli ultrasondu ama sanırım bizim burdaki en iyi usg o ama bebişin pozisyonu musait olmadığı için göremedik ama sağlıklı olduğunu bi sorun olmadığını biliorumya bu yeterli bence trend bakalım aynı gün mü doğum yapaıcazzz çok merak ediyorum

BEN SEZERYAN OLCAĞIM İÇİN CANIM SANIRIM 2 HAFTA ÖNCE ALCAKLAR YANİİ TEMMUZUN SONLARINA DENK GELİYO HAFTAYA KONUŞUP DR.UMLA TAM TARİH BELİRLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

slm kıslarrr sonunda gittim doktora:) bebeklerim çok şükür iiyimiş ohhh içim rahatladı valla hepinizi öptüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…