2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NE OO SANEMCİM KEYFİN YOK HAYIRDIRR

ayy ne bileyim ya bu gün hiç keyfim yok.boğazım şişmiş.nezle olmuşum.dün izne çıkmaktan bahsettik ya.işten iyice soğudum galiba :)))))))))))))))))))))))))) ayrıca başım da ağrıyorrrrrr..... :çok üzgünüm: ayyy gezmek varken burda pinekliyorum....havada açtıı...

BEN SEZERYAN OLCAĞIM İÇİN CANIM SANIRIM 2 HAFTA ÖNCE ALCAKLAR YANİİ TEMMUZUN SONLARINA DENK GELİYO HAFTAYA KONUŞUP DR.UMLA TAM TARİH BELİRLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

aylincim senin neden sezeryandı yaaa... unuttummmm:uhm:

eşinle barıştığında kızını ne kadar üzdüğün için pişman olacaksınnn canım yaa.o ne kadar etkişlenip , üzülüyor.baksana hareketleri bile yavaşlıyor.geçenlerde bi syafada benim haftamda çekilen bi doppler resmi vardi bebek anne karnında ağlarken senağlama ayy bi üzüldüm o resime...acaba dedim üzüldüğümüzde onlarda karnımızda böylemi oluyor??? ondan sonra karar verdim.öyle herşeye ağlamak üzülmek yok.bi laf söyleniyorsa paattt yapıştırıyorum lafıııııı.öyle hamilelik psikolojisi falan atlattım duygusallığı.ilk zamanlar çok ağlak zırlak biriydim... şimdi cadoloz biri oldum yine sırnaşık şey hiç bişey bebişini üzmene değmez.eşlerde niye bu kadar alttan almazlar bilmem.biz hassas bi dönemdeyiz.beyler biraz anlayışlı olsalar yaaa...... :mymeka:

hoşgeldin aramıza arkadaşım.aramızda aşılamayla gebe kalanlarda var...demek oğluşun var.allah kucağına almayıda nasip eder inşşş....az zamanımız kaldı şurda 3 ay.... yerimseniben

oofff panık atakcım gercekden oylemı gordun bebek gercekden aglıyormuyduu?ayy bu hamilelık gercekden cok zormus bee duygusal acıdann yanı onun dısında ınsanıın bı can tasımasından daha kutsal ne olabılırkıı

slm kızlar ben geldimmm
kan vermeye gittim buradaki dispansere.kadın doğum doktoru iyi çıktı bir sürü şey daha istedi hemogram yanında..onları da kontrol edelim iyi olur dedi.ssk nın ödediği vitamin kalsiyum ve demir ilacı yazdı ve kızlar duymuştum ama ilk defa faydlandım,eczaneden ücretsiz aldım ilaçlarımı :) aklınızda olsun

ÖZGEcim iyi yolculuklar cnmcım,dikkatli git erdek'e cnmcım :teytey:

HTAS bebeğine üzüldüm. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nsip etsin cnm.kç haftalıksın?

SANEMcim benim de başım ağrıyo.bir çok kişiden de duyuyorum,havaların dengesizliğinden herhalde :bbo:

HAVVAcım merak ettim neden ayrıldı ki?evde olmmayı istiyordu,inşallah herşey istediği gibi olur. a.s.

AYLİNcim sen neden sezeryan oluyorsun?ben de unuttum sanem gibi nedenini. bugün dispanserdeki doktorda bana senin sezeryan olman iyi olur dedi,canım sıkıldı walla

MAVİŞim sana da güsel bir gün diliyorum cnmcım

NURAYYYY ASLIIII KEZBANNNN SEHERRRRR BEYZAAA ve diğer anneciklerim hava kapalı ama gününüz güzel olsun :)

nilcim bence eşinle konuş,sizin aranızdaki gerginlik bebişinizi de etkiliyor baksana eşine bunu söyle bence artık kendimizden önce onları düşünmemiz gerekiyor. üzülmüştür miniğim annesi ve babasının küs olmasına!!!

hey kızlarrrrr ben de çiftli günlere düştümmmm ,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance: :teytey: :dance:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
havva işten ayrılmış mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı benneyaptımki
onun uyuz bir patronu vardı.dün test yaptıracaktı yaaa.kesin yine tatsızlık çıkarmıştır.manyak patronnnn :mymeka:
canım dinlensin bol bol...trend cim ulaşırsan slm söyle.keyfini çıkarsın hamişliğin...
WROSE ciiimmm, ASLİİİİciimmmm ,kala kala çalışan bizler kaldık...TREND de ay sonu senelik izne çıkacak...sonrada doğğum iznini birleştirecek.... biz kaldık kızlar yaaaa senağlama ay bu saatten sonra hiç çalışasım kalmadı TRENNNNNNDDDD

sanemcim sen de aylin gibi 2 izni birleştiremiyor msn yada rapor falan ayarlıymıyor musun cnmcım?

BEN HAMİLELİĞİN BAŞINDAN BERİ SSK DAN HİÇ ÜCRET ÖDEMEDEN ALDIM İLAÇLARIMI.FAYDALANMAK LAZIM CANIM .GÜNÜN GÜZEL GEÇSİNNN

aylincim senin neden sezeryandı yaaa... unuttummmm:uhm:
YA CANIM HEM KENDİM İSTİYORUM SEZERYAN HEMDE BENİM PLASENTAM ÇIKIŞ YOLUNA YAKINMIŞ EE BİDE TANSİYONUM VAR BİLİYOSUNUZ IKINMAKTAN HEYCANDAN ÇOK YÜKSELEBİLİRMİŞ TANSİYONUM AMA DR.LA KONUŞUCAM SPİNAL OLABİLİRSE SPİNAL İSTİYORUM

NİHANCIM SANA NİYE SEZERYAN OLABİLİRSİN DEDİ DR.

sanemcim sen de aylin gibi 2 izni birleştiremiyor msn yada rapor falan ayarlıymıyor musun cnmcım?

ben işten çıkarsam evde net te yokkkk..annemlerde yazlıkta...canım iyice sıkılır...burda sizlerle güzel vakit geçiyor.rapor hiç düşünmedim.ama iznimi doğum sonrasına düşünüyorum...bebişimle daha çok vakit geçirmek için...işim rahatta herkes evde yaaaa soğudum nihancım işten falan.demek bebişim olsa hiç çalışma k istemeyeceğim...neyseki 13 hazirana az kaldı...

EVET HAVVA İŞTEN ÇIKMIŞ BENDE ANLAMADIM İKİ KEZ ARADIM AMA CVP VERMEDİ SEBEBİNİ HENÜZ ÖĞRENEMEDİM.KONUŞUNCA SELAMINIZI İLETİRİM

ewt ya hatırladım...inş hem bizler hem bebişlerimiz çokkk sağlıklı olurlar canım.o günleride hayırlısıyla bi atlatsak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…