slm olsun güzel annelere.............................
canım senin takvimde yanlışlık var sanırım seninki maşallah 26 hafta benimki 24 hafta ama senin günün daha fazla görünüyo istersen bi kontrol et canım Şeniz
NE OO SANEMCİM KEYFİN YOK HAYIRDIRR
cnm benim takvimim doğru:1rolleyes:
BEN SEZERYAN OLCAĞIM İÇİN CANIM SANIRIM 2 HAFTA ÖNCE ALCAKLAR YANİİ TEMMUZUN SONLARINA DENK GELİYO HAFTAYA KONUŞUP DR.UMLA TAM TARİH BELİRLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
günüm yanlış ewet :bbo:canım hamile olduğun hafta doğru olabilir.ama kalan günler yanlış
159 günün mü var seninnnn :1shok: 2 li rakamlara iniyoruz şekerim... a.s seherb in ddiği doğru sanırım...
bı kac gundur moralım bozuk canım cok sıkkın esımle kavgalıyız kızım eskısı gıbı haretektte etmıyorduu oda etklıendı sanırım busabah ruyamda canım kızımı gordum sarıldım optum bebegımı kucagımdaydı ey allahım ne guzel bı ruyaydı ıcıme su serptı sankı bu ruyaa bu tum sıkıntılarımı aldı goturduu ıcımı ferahlattı canım kızımı cok ozlemısımm
merhaba bende kısmetse ağustos ayında doğum yapacağım.fakat hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor.aşılamayla ikizlere hamile kaldım.teki 2 aylıkkken kalp atışı durdu.şimdide oğluşumun hayırlısıyla vaktini doldurmasını bekliyoruz
Günaydin Kizlar a.s.Bir Haftanin Daha Sonuna Geldik Yarin Tatil Ohh Be Geçen Hafta Rapordan Sonra Bu Hafta çalişmak Zor Geldi Valla NEYSE H.SONU BOL BOL DİNLENİRİM.KIZLAR BUARADA HAVVA İŞTEN AYRILMIŞ SABAH MESAJLAŞTIK İŞTEN AYRILDIM BENİ MERAK ETMEYİN DEDİ NEOLDU PAT DİYE ANLAMADIM BUGUN ARAR ÖĞRENİR SİZEDE HABER VERİRİM NEYSEKİ EVİNE NET BAĞLATICAKMIŞ OZAMAN GÖRÜŞEBİLİRİZ TEKRAR.HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRa.s.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
havva işten ayrılmış mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı benneyaptımki
onun uyuz bir patronu vardı.dün test yaptıracaktı yaaa.kesin yine tatsızlık çıkarmıştır.manyak patronnnn :mymeka:
canım dinlensin bol bol...trend cim ulaşırsan slm söyle.keyfini çıkarsın hamişliğin...
WROSE ciiimmm, ASLİİİİciimmmm ,kala kala çalışan bizler kaldık...TREND de ay sonu senelik izne çıkacak...sonrada doğğum iznini birleştirecek.... biz kaldık kızlar yaaaa senağlama ay bu saatten sonra hiç çalışasım kalmadı TRENNNNNNDDDD
slm kızlar ben geldimmm
kan vermeye gittim buradaki dispansere.kadın doğum doktoru iyi çıktı bir sürü şey daha istedi hemogram yanında..onları da kontrol edelim iyi olur dedi.ssk nın ödediği vitamin kalsiyum ve demir ilacı yazdı ve kızlar duymuştum ama ilk defa faydlandım,eczaneden ücretsiz aldım ilaçlarımı :) aklınızda olsun
ÖZGEcim iyi yolculuklar cnmcım,dikkatli git erdek'e cnmcım :teytey:
HTAS bebeğine üzüldüm. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nsip etsin cnm.kç haftalıksın?
SANEMcim benim de başım ağrıyo.bir çok kişiden de duyuyorum,havaların dengesizliğinden herhalde :bbo:
HAVVAcım merak ettim neden ayrıldı ki?evde olmmayı istiyordu,inşallah herşey istediği gibi olur. a.s.
AYLİNcim sen neden sezeryan oluyorsun?ben de unuttum sanem gibi nedenini. bugün dispanserdeki doktorda bana senin sezeryan olman iyi olur dedi,canım sıkıldı walla
MAVİŞim sana da güsel bir gün diliyorum cnmcım
NURAYYYY ASLIIII KEZBANNNN SEHERRRRR BEYZAAA ve diğer anneciklerim hava kapalı ama gününüz güzel olsun :)
YA CANIM HEM KENDİM İSTİYORUM SEZERYAN HEMDE BENİM PLASENTAM ÇIKIŞ YOLUNA YAKINMIŞ EE BİDE TANSİYONUM VAR BİLİYOSUNUZ IKINMAKTAN HEYCANDAN ÇOK YÜKSELEBİLİRMİŞ TANSİYONUM AMA DR.LA KONUŞUCAM SPİNAL OLABİLİRSE SPİNAL İSTİYORUMaylincim senin neden sezeryandı yaaa... unuttummmm:uhm:
NİHANCIM SANA NİYE SEZERYAN OLABİLİRSİN DEDİ DR.slm kızlar ben geldimmm
kan vermeye gittim buradaki dispansere.kadın doğum doktoru iyi çıktı bir sürü şey daha istedi hemogram yanında..onları da kontrol edelim iyi olur dedi.ssk nın ödediği vitamin kalsiyum ve demir ilacı yazdı ve kızlar duymuştum ama ilk defa faydlandım,eczaneden ücretsiz aldım ilaçlarımı :) aklınızda olsun
ÖZGEcim iyi yolculuklar cnmcım,dikkatli git erdek'e cnmcım :teytey:
HTAS bebeğine üzüldüm. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nsip etsin cnm.kç haftalıksın?
SANEMcim benim de başım ağrıyo.bir çok kişiden de duyuyorum,havaların dengesizliğinden herhalde :bbo:
HAVVAcım merak ettim neden ayrıldı ki?evde olmmayı istiyordu,inşallah herşey istediği gibi olur. a.s.
AYLİNcim sen neden sezeryan oluyorsun?ben de unuttum sanem gibi nedenini. bugün dispanserdeki doktorda bana senin sezeryan olman iyi olur dedi,canım sıkıldı walla
MAVİŞim sana da güsel bir gün diliyorum cnmcım
NURAYYYY ASLIIII KEZBANNNN SEHERRRRR BEYZAAA ve diğer anneciklerim hava kapalı ama gününüz güzel olsun :)
sanemcim sen de aylin gibi 2 izni birleştiremiyor msn yada rapor falan ayarlıymıyor musun cnmcım?
EVET HAVVA İŞTEN ÇIKMIŞ BENDE ANLAMADIM İKİ KEZ ARADIM AMA CVP VERMEDİ SEBEBİNİ HENÜZ ÖĞRENEMEDİM.KONUŞUNCA SELAMINIZI İLETİRİMneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
havva işten ayrılmış mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı benneyaptımki
onun uyuz bir patronu vardı.dün test yaptıracaktı yaaa.kesin yine tatsızlık çıkarmıştır.manyak patronnnn :mymeka:
canım dinlensin bol bol...trend cim ulaşırsan slm söyle.keyfini çıkarsın hamişliğin...
WROSE ciiimmm, ASLİİİİciimmmm ,kala kala çalışan bizler kaldık...TREND de ay sonu senelik izne çıkacak...sonrada doğğum iznini birleştirecek.... biz kaldık kızlar yaaaa senağlama ay bu saatten sonra hiç çalışasım kalmadı TRENNNNNNDDDD
YA CANIM HEM KENDİM İSTİYORUM SEZERYAN HEMDE BENİM PLASENTAM ÇIKIŞ YOLUNA YAKINMIŞ EE BİDE TANSİYONUM VAR BİLİYOSUNUZ IKINMAKTAN HEYCANDAN ÇOK YÜKSELEBİLİRMİŞ TANSİYONUM AMA DR.LA KONUŞUCAM SPİNAL OLABİLİRSE SPİNAL İSTİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?