İNŞŞ.CANIM BUARADA İŞTEN BU KADAR BUNALMAYIN KIZLAR NE GÜZEL İŞTE ÇALIŞIRKEN VAKİT ÇABUK GEÇİYO ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM İZİNE AYRILDIĞIMDA NASIL VAKİT GEÇİRECEM DİYE TATİLEDE GİDEMİYORUM EVDE NEYAPARIM BİLMEM:sm_confused:ewt ya hatırladım...inş hem bizler hem bebişlerimiz çokkk sağlıklı olurlar canım.o günleride hayırlısıyla bi atlatsak....
ben işten çıkarsam evde net te yokkkk..annemlerde yazlıkta...canım iyice sıkılır...burda sizlerle güzel vakit geçiyor.rapor hiç düşünmedim.ama iznimi doğum sonrasına düşünüyorum...bebişimle daha çok vakit geçirmek için...işim rahatta herkes evde yaaaa soğudum nihancım işten falan.demek bebişim olsa hiç çalışma k istemeyeceğim...neyseki 13 hazirana az kaldı...
NİHANCIM SANA NİYE SEZERYAN OLABİLİRSİN DEDİ DR.
TABİİKİ VERİRİM NİHANCIM AMA ÖZEL MSJ YOLLANMIYO NİYEYSE MSN DE VERİRİM SANA OK CANIM ÖZGEDE KEZBANDA VAR ONLARDANDA ALABİLİRSİN HAVVANINKİNİDE VERİRİM CANIMevt cnm geçen gün ben de onu dedim.sen işten ayrıldığında haberleşemeyeceğiz. telefonunu versen bari aklım kalır :) eğer istersen tabii
aylincim sen de verir misin? hatta havvayla konuştuğunda sor izin verirse tel bana da ver de ben de bir arıyım onu cnmcım
sanem'in dediği gibi uyuz patronuyla yüklemeye gitmek için izin konusunda takışmış olabilir
BANA İLAÇ BAŞLANMADI CANIM TUZU KESİP YEDİKLERİME DİKKAT EDİNCE 13/8 LERE DÜŞÜRDÜK TANSİYONUMU BU ARALAR HEP BÖYLE DEVAM EDİYO SÜREKLİ TAKİP EDİYORUZ TANSİYONUMU İNŞ.ARTIK YÜKSELMEZ YÜKSELİRSE İLAÇ BAŞLANICAK SENİN KAÇ TANSİYONUN?AYRICA ALFAMED HAMİLELER İÇİNMİŞ EĞER İLAÇ VERİLİRSE BANADA ALFAMED VERİLECEKreceteye dr tarafından analık kasesı vuruldugunda ucretsız alıyoruz ılacları tabı bız hatırlatmadan her dr aklına gelmıyor buklava:trentcım sendedemı tansıyon varr bende hap kullanıyorum alfamet ya sen
TABİİKİ VERİRİM NİHANCIM AMA ÖZEL MSJ YOLLANMIYO NİYEYSE MSN DE VERİRİM SANA OK CANIM ÖZGEDE KEZBANDA VAR ONLARDANDA ALABİLİRSİN HAVVANINKİNİDE VERİRİM CANIM
BENİMDE MİDEM GEÇMİŞTİ AMA TEKRAR BAŞLADI VALLA İLAÇ VERMİYO DR.UM VERSEDE İÇMEM BÖYLE İDARE EDİYORUM CANIM.SÜT PARASIMI HAMİLELİĞİMİZİN 7,AYINDAMI BAŞVURUNCA OLUYOMUŞ ANLAMADIM?bu arada kızlar mide yanmalarınız için doktorunuz ilaç vermedi. benim bugün gene midem berbat
pzrts dr a sorucam gerçi ama
nilcim bugüne kadar hiçbir dr reçeteme böle bi kaşe vurmadı,bu kadın direk söledi ve ücretsiz al faydalan niye ödeyesin ki dedi sağolsun.
bu arada 7.ay itibariyle ssk ya başvurunca süt parası alıyoruz.bu konunun detayını bilen yada öğrenebilecek olan var mı kızlar??
BENİMDE MİDEM GEÇMİŞTİ AMA TEKRAR BAŞLADI VALLA İLAÇ VERMİYO DR.UM VERSEDE İÇMEM BÖYLE İDARE EDİYORUM CANIM.SÜT PARASIMI HAMİLELİĞİMİZİN 7,AYINDAMI BAŞVURUNCA OLUYOMUŞ ANLAMADIM?
Sanem Sen Gidicenmi Yazliğa Annenlerin Yanina Aslinda Dr.um Keşke Izin Versede 1 Hafta Bende Gidebilsem Yazliğa çok Ihtiyacim Var
ARIYIP ÖĞRENİYORUM CANIM ŞİMDİ BİRASDAN YAZARIMbenimde işte geçmişti başladı. sonlara doğru bebişler büyüdüğü için daha da artacakmış.
:uhm:
evt cnm ssk ya başvuruyosun 7.ayda belli bir süre ne kadar bilmiyorum süt parası bağlıyo.
bunu öğrenecğiniz yer var mı şirketinizde? ben evdeyim ya soracağım yer yok :1shok:
arkadşlar ben süt parası için doğumun olması düşüncesindeyim. doğum olmadan para ödemezler. mide bulantısına gelince 6aylık hamileyim ama halen devam ediyor yok bunun çaresi kimisinde aşırı oluyormuş. Mevlam daha kötüsünden sakınsın cümlemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?