selam kızlarrrr
bugün çok mutluyum doktora gittim oğlumu gördüm herşey yolunda gelişimi çok güzel maşallah
1 kilo 105 gr
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimiziŞeniz
inşallah sizde iyisinizdir
ayyy yerim ben o 1.105 gramlık bebeği.gözün aydın canım.böyle kilo haberleri alınca nasılda mutlu oluyorum bilemezsin....büyüdüklerini gözle göremiyorum.ama şu artışı duydukça büyüdüklerine ancak o zaman inanabiliyorum.bi zamanlar100 gr derdi dr'lar...:sm_cool: ne güzel.allah kucağına almayıda nasip eder inşşş.sağlıkla
yaa canımm sorma bende iki gün eşimle aynı durumdaydım bebişim iki gün az hareket etti.
sanemcimm nerdeydi yaa şimdi çok üzüldüm bakk dün eşimede söyledim bak ne olur üzülmeyeyim aglamayayım bebiş iki gün hareket az etti dedim oda tamam dedi ya bakalım artık.
aslicim sanemin dediği aglayan bebişi sanırım gebelik.org da 27. gebelik haftasındaki görüntülerde görmüştür. benimde çok dikkatimi cekmişti ama bu görütülerin gerçekten aglamak veya gülmek olarak bebegin bilinçli yaptıgı bilimsel deilmiş tesadüf bi rastlantı olabilirmiş.bende dün eşime kırılmıştım akşam baya üzgündüm ve bebegimin 1 saat kadar kıpırdamadıgını hissettim ozaman dahada üzüldüm eşimde bu huzursuzlugumu fark etti bu sayede barıştık ve kızım biz barıştıktan sonra kızımla konuşmaya başlayınca hemen tekmelemeye başladı .ben gerçekten dün bebeklerimizin bizim üzüntümüzü hissetiğini anladım
oyyyy maşallahh bebişimizeee ne güzeel gelişimi ve kilosu iyiymişş canım çok sevindim allahselam kızlarrrr
bugün çok mutluyum doktora gittim oğlumu gördüm herşey yolunda gelişimi çok güzel maşallah
1 kilo 105 gr
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimiziŞeniz
inşallah sizde iyisinizdir
merhaba canım arkadaşlarımmmmmm ve günden güne büyüyen miniciklerimmmm.
ben geldim evdeyim sizi o kadar özledim ki gelir gelmez hemen yazayım dedim. nuray arkadaşımın sesini duydum dün çok mutlu oldum.yazdıklarınızı şöyle bir karıştırdım o kadar çok şey varki aklımda kalmadı. hepinizi çooooooook seviyorum.
genel olarak: yeni gelen arkadaşlara merhaba diyorum
doktora gidip bebişlerini görenlere gözün aydın diyorum
sanem izine ayrıldı galiba keyifli güzel tatiller arkadaşım
kızlar 25 haftaya gircem yarın.. son iki gundur kalkıp yurudugumde acaip belim agrıo..oturdugumda agrımıyor....sizde nasıl agrı varmı ...erkenmi agrıyor bende ya...bi hamile kaldım basıma gelmeyen kalmadı
dilekçim belinin ağrıması normal özellikle ayaktayken.bbeklerimiz büyüyor ve bele yaptıkları baskı artıyor,endişelenme.benim de bel ağrılarım arttı cnm a.s.
günaydınnnnn güzelll arkadaşlarım ve minik yigenlerim Şeniznasılsınz bugün .... busabah benim yaramazlar hoplayıp zıplıyodu valla acıktıular sanırsam sırnaşık şey bende babalarına sarıldım birasda o vurmaları hissetsin diye saggadi yaramaz güm güm diye yapıştırıyodu babasına sırnaşık şeysırnaşık şey ayy çok güzel duygu eski günlerime gittim ilk oglumdada yapmıştım bunu osaman eşimin erken kalkması kolay oluyo...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?