2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyiym canım sende iyisin umarım evet çalıştım bu hafta ehh biras yoruldum tabii canımm bebişlerin nasıl

ben size başka bişiii sorayım benim sabahları yataktan kalkarken bulantılarım başladı sizde oluyormu?

sehercimm seninde anneler günün kutlu olsun canıma.s.

iyiym canım sende iyisin umarım evet çalıştım bu hafta ehh biras yoruldum tabii canımm bebişlerin nasıl

bebişlerim de iyi çok şükür bende iyiyim değişik bir mekanda yatmak iyi geldi :roflol::roflol:salonumdan sıkılmışım oldukça

canım evet kutlamıştın saol Şeniz bende bugün sabah girdim forma daha giremedim yarında olmicam piknige gidicegiz :icecream:sonrada öglende annaelrimizin annnelr gününü kutlicagız..
canlarım ..anne adaylarım hepinziin şimdiden anneler gününü kutlarımŞeniz

aylin o kadar hızlısın ki ıik hızıylamı yazıyosun arkadaşım. senin sehere verdiğin cevaplar seherin asıl yazısından önce çıkmış hep neler oluyor yineeeeee

evet yaa çok beter bişi alçak yastıkla yatamıyorum sanki gelicekmiş gibi hissediyom midemdekiler ve egeröçi basende olmuyo deil... ahh şu ayları bi atlatsak :)

allahtan bende yanma yok(ne yiyiyorum ki ne yanacak midem şu()kadarcık kaldı. açıım açççç

dimi benimde kafam karıştı valla :))) trentin cvb okuyorum sonra benim soruyu trentŞenizmaşallah canım eline kuvvet .... anam bişi olmasın formaa yaa sonra cetvellerimiz gidiyoo...klava:

allahtan bende yanma yok(ne yiyiyorum ki ne yanacak midem şu()kadarcık kaldı. açıım açççç

kezbancıgım yiyemiyomusun canım bişi kııbenneyaptımki üzüldüm canım ama nieki kıs çocuklar büyüdügü içinmi oluyo ben şimid ii yiyom acaba senin haftanda bendemi yiyemicem ... hiihh kıs şimid ben kendime hiçç hakim olmaıyom bacım sen nasıl dayanıyon allah yardım etsn

bende şeker çıktı ya ondan açım diyetimle çocuk bile doymaz.senağlamasenağlama

anladım canım geçmiş olsun .... doyar onlar annesi doyar onlar bişi bulamasa bile bisi yerler valla :))) ayy diyet nasıl yapıyon kı ben bogazıma hiçç hakim olamıyorum :))) bunlar beni öyle bi açgözlü ettiki..:))

trent hakket öleymişin valla :))) seni dogumda düşünüce canım bi ıkınmana bakar herşey diyorum .... inşallah kolay dogumlar nasip eder allahım bislere...
sırnaşık şeykeşkee ayy çok korkuyorum doğumdan napcam bilmiyom ama zaten sezeryan olcam canım ben

trent hakket öleymişin valla :))) seni dogumda düşünüce canım bi ıkınmana bakar herşey diyorum .... inşallah kolay dogumlar nasip eder allahım bislere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…