iyiym canım sende iyisin umarım evet çalıştım bu hafta ehh biras yoruldum tabii canımm bebişlerin nasıla.s.aylinciim hoşbulduk nasılsın iyisin dimii. bu hafta çalıştın yorulmuşsundur
pıtpıt benim göbek deliğim daha çıkmadı dışa doğru. fakaf düz oldu ben sizden gerideyim herhalde 1-2 haftaya çıkar. kiloyu hiç sorma bence....çatlakta yok daha inşallah az çatlarızyerimseniben
yok canım bende şükürler olsun başlamadı bulantı.ama başlardaki bulantılar son 3 aydada ortaya çıkabiliyomuşben size başka bişiii sorayım benim sabahları yataktan kalkarken bulantılarım başladı sizde oluyormu?
sehercimm seninde anneler günün kutlu olsun canıma.s.canım evet kutlamıştın saol Şeniz bende bugün sabah girdim forma daha giremedim yarında olmicam piknige gidicegiz :icecream:sonrada öglende annaelrimizin annnelr gününü kutlicagız..
canlarım ..anne adaylarım hepinziin şimdiden anneler gününü kutlarımŞeniz
iyiym canım sende iyisin umarım evet çalıştım bu hafta ehh biras yoruldum tabii canımm bebişlerin nasıl
Bu Arada Sehercim Canim Benim Ben Senin Gecen Gün Kutlamiştim Bu Güzel Günü Bi Karişiklik Oldu Canim O Gün :)) Ayin 8 Di Ya...ben Kariştirdim 8 Mart Ile :)) Neyse Dünyanin En Güzel Varliklari Annelere Hergün Bu özel Gün...
mide yanması bendede var çok kötü yawwwcanım bendede mide yanması oluyo odaa hemen hemen bogazıma kadar gelio... nerdeyse çıkıcak gibi .:1ninca:
ben size başka bişiii sorayım benim sabahları yataktan kalkarken bulantılarım başladı sizde oluyormu?
allahtan bende yanma yok(ne yiyiyorum ki ne yanacak midem şu()kadarcık kaldı. açıım açççç
kezbancıgım yiyemiyomusun canım bişi kııbenneyaptımki üzüldüm canım ama nieki kıs çocuklar büyüdügü içinmi oluyo ben şimid ii yiyom acaba senin haftanda bendemi yiyemicem ... hiihh kıs şimid ben kendime hiçç hakim olmaıyom bacım sen nasıl dayanıyon allah yardım etsn
yemek yiyodum benimi çekiştirdiniz bakimklava:
öyleyimdir valla:dilcikar:elin hızlıymış diyorduk aylinim kötü bşi demedik ki
sırnaşık şeykeşkee ayy çok korkuyorum doğumdan napcam bilmiyom ama zaten sezeryan olcam canım bentrent hakket öleymişin valla :))) seni dogumda düşünüce canım bi ıkınmana bakar herşey diyorum .... inşallah kolay dogumlar nasip eder allahım bislere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?