2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin Arkadaşlar Anneler Gününüzü Kutluyorum...inş. Hepimiz Bebeklerimiz Büyürde Onlar Kutlar Bu Güzel Günümüzü...tekrar Hepiniz öpüyorum Anneler Gününüz Kutlu Olsun...

günaydınnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve canım yeğenlerim..a.s.
hemen kahvaltı yaptım ve size haber vereyim dedim..ben erdeğe geldim.aslında yorucu çok değildi ama otobüs berbattı ve insanlarda saygısızdı..hiç bulanmayan ben bulandım yoldakafamçokkarıştıneyse geldim sonunda çok şükür..
hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım beni düşündüğünüz için.wrose canım sağol geldim evet çok şükür..
kezbancım da gelmiş ne güzel..şimdilik biraz dinleneceğim..sonra yine yazarım öptüm sizleri ve mis kokulularınızıŞeniz

Bu Arada Sehercim Canim Benim Ben Senin Gecen Gün Kutlamiştim Bu Güzel Günü Bi Karişiklik Oldu Canim O Gün :)) Ayin 8 Di Ya...ben Kariştirdim 8 Mart Ile :)) Neyse Dünyanin En Güzel Varliklari Annelere Hergün Bu özel Gün...

BUGUN KONTROLÜM VAR BAKALIM KIZIM DÖNDÜMÜ ACABA KIZLAR COK MERAK EDİYORUM...ÖĞLEN ' DE GİDECEĞİM..SAATLER GECMİYOR..BAKALIM GECEN HAFTA 905 gr olan MİNİĞİM ŞİMDİ NE KADAR OLDU..

a.s.günaydıııın hepinize kucak dolusu sevgiler geleceğin en güzel annelerine ve tanrının bize verdiği en güzel armağanlarına

herkese güzel bir haftasonu diliyorum.yarın bizler için hayatımızın en özel günü olsun(tabii bunu eşlere söylemek lazım ama) şimdiden anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar seneye bu günü miniklerimizle kutlayacağız. düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni:asigim:

seherciim ne güzel bebişlerin iyiymiş maaşallahdarısı başıma ben pazartesi şeker testine gidiceem o zaman görüceem miniciklerimi bakalım kaç gram almışlar benim yaramazlar

pediciim hoşgeldin canım sende.yol yorgunusun kızın uyutursa bol bol dinlen arkadaşım.

nihancıım boya malesef daha olmadı. eşim akşamları yapıcaktı yavaş yavaş ama ailevii nedenlerden dolayı çok sıkıldım ve değişiklik olsun diye gittim. odamız inşallah bugün boyanacak.( en azından yarısı) bitsin hemen resmini çekiceem duvarların eşim manzara çalışıcakmış duvara :1no2becerebilirse). bakalım neye benziycek. sen de boş durmamışsın elvine ciciler alınmış yine

herkesee gunaydınlarr hayırlı saglıklı hafta sonları tum annelerın ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsuunn:))))

günaydın kızlar herkese mutlu günler,
Pazartesi günü kontrole gidicem kısmetse şeker yüklemesi yapılacak annemde şeker hastası inşallah birşey çıkmaz.
Kızlar birşey sorucam doktorunuzdan memnunmusunuz. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri bir özel hastanenin doktoruna gidiyorum doğumumuda orda yaparım diye düşünerek orayı tercih etmiştim ama doktor son iki seferdir çok dikkatsiz davranıyor. Doktora olan bütün güvenim sarsıldı. Eşimde memnun değil değiştirelim diyorum o da bu saatten sonra olmaz diyor ikna edemedim. Çok tedirginim. Sonuna kadar o doktora muayene olsamda o hastanede doğum yapmak istemiyorum artık. Doğum için doğum evine gitsem oradaki hiç bir doktoru tanımıyorum doğumda sorun çıkarırlar mı ?kısaca çok tedirginim. Kızlar ne dersiniz sizin doğumlarınızı sizi takip eden doktorunuzmu yapacak?

petunyacıım günaydın canım doğumu o hastanede yapmayacaksan ben ce dr.unu değiştir doğum yapacağın hastanede dr. bul kendine son anda gitmektense şimdiden o dr. da seni tanımış olur sende güvenirsin rahat gidersin doğuma sakın son zamana bırakma bence arkadaşım.ben değiştirmedim dr.umu ama memnunum doğumuda o hastanede yapıcaam için değiştirmek istemedim bazen dr. dalgın olabiliyor fakat onlarda insan genelde iyi olduğundan memnunum

kübracığımm cnm oğluşunu görmüşsün kiloyu geçmiş ne güzell hayırlısı ile bende haftaya görecem inş..

evet canım gördüm bebişimi çok güzeldi yaaa

gelişimide çok iyiseninki ne kadar oldu acaba aynıyızya bakalım kiloları boyları nasıllŞeniz

arkadaşlar bu arada susemause tan haber yok diimi? ne oldu acaba neden girmiyor foruma oldukça uzun süre geçti hiç ses yok.

canım bende aynı şeyi düşünüyorum ama eşim ısrarla bu saatten sonra doktor değiştirmek iyi olmaz bugüne kadar takibini o yaptı diyor. halbuki oda memnun değil doktordan. Benim doktorum da dalgın ondan memnun değilim hepsimi böyle bu doktorların acaba? Ben mi çok abartıyorum yoksa kime sorsam herkes bir kusur buluyor doktoru için

hazırlıklar bölümüne yazdım ama burayada yazayım. Migrosta Nivea baby bakım ürünlerinin olduğu atta çantası 26.75ytl almak isteyenlere duyurulur.

merhabaa güzelll annelerimm oo herkess gelmişş kezbancımm,özgecimm hoşgeldinizz. umarımm bütün annelerim ve bebişlerimizzz iyidirr.

selam kızlara.s.dün hiç giremedim foruma yazdıklarınıza bi bakıp geliyorum hemen

annişler kilolarınızı yazsanıza bi de çatlaklar var mı durum nedir? merak ediyorum ben???
ben 60.2 ye vurdum. çatlak gözükmüyo ama gergin olduğundan belli olmaz diyolar((
hııı bi de göbek deliğiniz böle dışa doğru çıktı mı benim göbeğimin deliği tamamen içerdeydi önceden şimdi acayip bişiy oldu.

benimde göbek deliğim dışarı fırladı ayrıca çatlak yok doğumdan sonramı çıkıyo bilmiyorum :sm_confused:

ayyyy kilomu söyliyemicem canım sinirim bozuluyooooklava:

a.s.aylinciim hoşbulduk nasılsın iyisin dimii. bu hafta çalıştın yorulmuşsundur

pıtpıt benim göbek deliğim daha çıkmadı dışa doğru. fakaf düz oldu ben sizden gerideyim herhalde 1-2 haftaya çıkar. kiloyu hiç sorma bence....çatlakta yok daha inşallah az çatlarızyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…