kübracığımm cnm oğluşunu görmüşsünkiloyu geçmiş ne güzell hayırlısı ile bende haftaya görecem inş..
petunyacıım günaydın canım doğumu o hastanede yapmayacaksan ben ce dr.unu değiştir doğum yapacağın hastanede dr. bul kendine son anda gitmektense şimdiden o dr. da seni tanımış olur sende güvenirsin rahat gidersin doğuma sakın son zamana bırakma bence arkadaşım.ben değiştirmedim dr.umu ama memnunum doğumuda o hastanede yapıcaam için değiştirmek istemedim bazen dr. dalgın olabiliyor fakat onlarda insan genelde iyi olduğundan memnunum
benimde göbek deliğim dışarı fırladı ayrıca çatlak yok doğumdan sonramı çıkıyo bilmiyorum :sm_confused:annişler kilolarınızı yazsanıza bi de çatlaklar var mı durum nedir? merak ediyorum ben???
ben 60.2 ye vurdum. çatlak gözükmüyo ama gergin olduğundan belli olmaz diyolar((
hııı bi de göbek deliğiniz böle dışa doğru çıktı mı benim göbeğimin deliği tamamen içerdeydi önceden şimdi acayip bişiy oldu.
ayyyy kilomu söyliyemicem canım sinirim bozuluyooooannişler kilolarınızı yazsanıza bi de çatlaklar var mı durum nedir? merak ediyorum ben???
ben 60.2 ye vurdum. çatlak gözükmüyo ama gergin olduğundan belli olmaz diyolar((
hııı bi de göbek deliğiniz böle dışa doğru çıktı mı benim göbeğimin deliği tamamen içerdeydi önceden şimdi acayip bişiy oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?