kezbancııgm doktorum bana sen sezeryan olursun dedi dogumu mu çocukların ikiside aynı anda dogum pozisyonunda olmaya bilir dedi..... erken dogum riskim yokmuş çok şükür ... allahım hayırlısnı nasip etsin hepimize..
inşallah pzartesi iyi sonuçlar alırsın canım... yha ne zor anne olmak allahım yardımcımız olsun ...ben normalden korkmuyom canım aksine onu istiyodum sezeryanda yatarımda onun bunun eline muhtaç olurum diye korkuyorum ...benneyaptımki eşim taraf özellikle hayatta yanmda kalsın istemiyo m onların eline düşmeyi hiç istemiyom allahım bana inş. bi çıkş yolu verir.( amin)erken doğum riskinin olmaması çok iyi seherciim.doğuma gelince benimde sezeryan olacak zaten normalden korkarım ben:1no2:
diyet gelince pazartesi 100lük test var dua et benim için iyi çıksın sonuçlarım. vallahi iğne yemektense diyeti tercih ederim.yüksek çıkarsa insülin iğnesi verecek dr.
inşallah pzartesi iyi sonuçlar alırsın canım... yha ne zor anne olmak allahım yardımcımız olsun ...ben normalden korkmuyom canım aksine onu istiyodum sezeryanda yatarımda onun bunun eline muhtaç olurum diye korkuyorum ...benneyaptımki eşim taraf özellikle hayatta yanmda kalsın istemiyo m onların eline düşmeyi hiç istemiyom allahım bana inş. bi çıkş yolu verir.( amin)
inşallah pzartesi iyi sonuçlar alırsın canım... yha ne zor anne olmak allahım yardımcımız olsun ...ben normalden korkmuyom canım aksine onu istiyodum sezeryanda yatarımda onun bunun eline muhtaç olurum diye korkuyorum ...benneyaptımki eşim taraf özellikle hayatta yanmda kalsın istemiyo m onların eline düşmeyi hiç istemiyom allahım bana inş. bi çıkş yolu verir.( amin)
canım sezeryanda çok yatmıyosun ki normal doğumla aynı sürede iyileşiyorsun bildiğim kadarıyla. maaşallah sen dinçsin hiç bişii olmaz kendi işini yaparsın 2-3 günde kalkarsın bence hem boşver biz sağ salim dünyaya getirelim de bebişleri allah yardım eder inşallah.
inşallah canım dedigin gibi olurum ... inş. hepimiz tez zamnada ayaga kalkarıs ..pedicigm yaa 40 nde çok fasla canım yaa valla ben dayanamam sanırsam okadar süre:)) dilekcgim evet ya biras insna yalnız kalmak istiyo kendisi ilgilenmek istiyo bebgiule birileri gelince evin düzenide degişiyo allah yardımcımız olsun inşallah ( amin)
seher haklısın ama 2 tane çok zor en azından bir kaç ay annem bizde kalır herhalde ben nasıl bakarım tek başıma çok tedirginim. düşünsene birini uyut öbürü uyansın biz göz kapaklarımızı mandalla tuttururuz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?