2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kezbancııgm doktorum bana sen sezeryan olursun dedi dogumu mu çocukların ikiside aynı anda dogum pozisyonunda olmaya bilir dedi..... erken dogum riskim yokmuş çok şükür ... allahım hayırlısnı nasip etsin hepimize..

erken doğum riskinin olmaması çok iyi seherciim.doğuma gelince benimde sezeryan olacak zaten normalden korkarım ben:1no2:
diyet gelince pazartesi 100lük test var dua et benim için iyi çıksın sonuçlarım. vallahi iğne yemektense diyeti tercih ederim.yüksek çıkarsa insülin iğnesi verecek dr.

inşallah pzartesi iyi sonuçlar alırsın canım... yha ne zor anne olmak allahım yardımcımız olsun ...ben normalden korkmuyom canım aksine onu istiyodum sezeryanda yatarımda onun bunun eline muhtaç olurum diye korkuyorum ...benneyaptımki eşim taraf özellikle hayatta yanmda kalsın istemiyo m onların eline düşmeyi hiç istemiyom allahım bana inş. bi çıkş yolu verir.( amin)

canım sezeryanda çok yatmıyosun ki normal doğumla aynı sürede iyileşiyorsun bildiğim kadarıyla. maaşallah sen dinçsin hiç bişii olmaz kendi işini yaparsın 2-3 günde kalkarsın bence hem boşver biz sağ salim dünyaya getirelim de bebişleri allah yardım eder inşallah.

sehercim sezeryanda aksilik olmadıgı surece artık hemen ayaga kalkabiliosun..ama bende senin gibi dusunuyorum yatmak istemiyorum..özellikle yanımda kalmalarını fazla istemiyorum..bebeimle ilk gunlerimi basbasa sakin geçirmek istiyorum.....hayırlısı olsun saglıklı bebeklerimizi kucagımıza alalımda..gerisi kolay :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız:)

bütün annelerin,anne adaylarının,veeeeee bütün güzel ağustos annelerinin anneler gününü kutluyorum.inş seneye bebişlermizle kutlarız bu güzel günüü..Şeniz

merhaba kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm..
uyudum, evimi topladım,alışveriş yaptım,yemek yaptım,meyvemi yedim geldimmmm
bugün pazarda küçücük kedi yavrusu buldum aç..miyav bile diyemiyor iiikkk diye ses çıkarıyordu aldım onu eve getirdim süt verdim kutuya koydum beni annesi sandı nasıl uysal nasıl sevimli ama tabii doyurduktan sonra tekrar aldım yere götürdüm annesi arar diye..ama tatlı bir macera oldu bize bugün..yerimseniben
kezbancım canımcım hoşgeldiniz tatlım..inşallah şeker yüklemen normal çıkar arkadaşım..iğne falan olmazsın inşallah..
kızlar valla ben nasıl doğurusam doğurayım annelerim bende olacak..hemde en az 40 gün..o da bizimki gelmeden gelmezlerse:uhm:

inşallah canım dedigin gibi olurum ... inş. hepimiz tez zamnada ayaga kalkarıs ..pedicigm yaa 40 nde çok fasla canım yaa valla ben dayanamam sanırsam okadar süre:)) dilekcgim evet ya biras insna yalnız kalmak istiyo kendisi ilgilenmek istiyo bebgiule birileri gelince evin düzenide degişiyo allah yardımcımız olsun inşallah ( amin)

seher haklısın ama 2 tane çok zor en azından bir kaç ay annem bizde kalır herhalde ben nasıl bakarım tek başıma çok tedirginim. düşünsene birini uyut öbürü uyansın biz göz kapaklarımızı mandalla tuttururuz herhalde

o konuda haklsıın canım ama ben inanıyyorum allah yardım eder canım nereye kadar annen bakıcakki benim şimid bi tane var biliosun bid ekarnımdakiler allahım onlarada saglık versin ... saten oıglumu anneme bırakıcam yazınya bide orda oynar felan .. ama bunalrı ayaga kalkınca kendm bakarım annem bakar amaa eşim taraftan ahayyatta düşünmüyorum birine baktırmayı allahım yazdıysa bozsun okadar doluyumki onlara ... inş. ben onların eline düşmem.. ama annem e güvenmioda deilim şöle bi iki hafta yanımda kalır daha sonra ben kendime güveniyorummm bakıcam bebeklerime bakıcagız bebeklerimize kıslarryerimseniben kezbancıgım saten onlar dogunca içine öle bii annelik iç güdüsü yerleşiyoki onlar rahat etmedne sen uyyuyamıyosun önce onalrı düşnüyosun satenŞeniz bu arad baya uzun oldu :roflol:yazdıkalrım

canlarımm ben çıkıyorum hepinize kocaman bir iyi geceler öpücügü Şeniz hepinizin tekrar annelr gününü kutlarım Şeniz canlarım benim kendinizi yarın yormayın sakıon tammamı yigenlrim var sizdee jeyyar yoksa yakarım sizi heeeeeejeyyar

şu an itibariyle anneler gününüz kutlu olsun..inşallah seneye bugün karnımızdaki bebişlerimiz yanımızda olur..:))herkese tatlı rüyalar

selam kizlaaaarr, bende tüm annelerimizin, anne adaylarinin ve tabiikiiii anne olmak isteyenlerin ANNELER GÜNÜNÜ cani gönülden KUTLUYORUUUUM.insallah cok güzel bir gün gecirirsiniz icinizdeki kipirtilarla..hepinizi kocaman öpüyorum.insallah seneye kucaklarinizdaki bebislerinizle kutlarsiniz ve onlarin size ufacik bir gülümsemesi size en dünyanin en güzel hediyesi olur a.s.

günaydın cici anneler...bugun çok duyguluyum...sabah kalktım ..bebeğimin yavrumun evladımın ilk tekmesini hissettiğimde agladım...ilk anneler gunum...hisslerim çok buyukkk...allahıma çok teşekkur ederim bu duyguyuyu bana hissettirdigin için...allahım rabbim çok buyuksun çokkk...arkadaslar anneler gununuz kutlu olsun...seneye kucagımızda o minicik ellerini minicik vucudunu kokusunu hissederek kutlarız insallah....

günaydınnnnnnnnnnnn...a.s.umarım güzel başladınız güne..bugün bizim için anlamlı bir gün her ne kadar henüz adaylardan olsakta içimizden kıpırtılarla bugünü kutluyor nasılsa
beril dün çok az hareket etmişti bugün ama annesine hareketleri ile hediyesini verdi kızım...umarım sizinkilerde bugünü size bol tekmelerle kutlarlar..çok öptüm hepinizi..ikinci ya da üçüncü çocuklarına hamile annelerimizin de anneler gününü ikişer üçer kutluyorum...iyi ki kadınız da bu duygu bize aityerimsenibenŞeniz

Günaydın bütün güzeller güzeli Anneler Gününüz Kutlu olsun...
Seneye bebeişlerimizle kutlamayı allah nasip etsin inşallah hepimize canlarım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…