2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en güzelll annelerrr ve bebişlerri günaydınnn. hepiniz anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorumm ve allahım seneye bebişlerimiz kucagımızda onlarla kutlamayı ve daha nicee nice anneler günü geçirmemizi nasip etsinn. herkese güzel bir pazar günü diliyorumm.

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun arkadaşlarrrr...
a.s. a.s. a.s.
ne kadar kutsal bi görevmiş şimdi daha iyi anlıyoruz annelerimizi :asigim: yanımızda olsalarda olmasalarda kalbimizdesiniz ve sizi seviyoruzzzz a.s. a.s. a.s.

a.s.günaydın arkadaşlar a.s.bu gün bu saatlerde genelde annemde kahvaltıda olurdum bu sene evimdeyim içimdeki mutluluk kaynaklarımla beraberim, bu anneler gününde annem benden önce davranıp anneler günümü kutladı çoook duygulandım. inşallah seneye minik öpücüklerle güne başlarız.allahım sağ salim bebeklerimize kavuştursun biziii

herkese günaydınnnnn.
anneler günümüz de kutlu olsun e artık "ANNEYİZ" Dİ Mİ?? Benim aşkım sabah kutladı tekmeleriyle benim anneler günümü. ben de anneminkini kutladım seneler sonra ilk kez birarada oluyoruz bu güzel günde.
kızlar ben bebişin ellerini ve ayaklarını görebiliyorum ya ben kafayı sıyırdım ya da gerçekten öle. kayıp gidiyor resmen ya. şimdiden üzülmeye başladım 3 ay sonra onlar olmayacak orada. insanda bi yoksunluk oluyodur heralde...
sağ salim doğsunlar allahım bizlere yardım et.
ailesine vatanına hayırlı evlatlar doğurmayı ve yetiştirmeyi nasip et allahım bize...

tünaydınn güzel anneler ben de bütün annelerin ve sizlerin anneler gününü kutluyoruma.s.

inş seneye bebişlermizde kutlar biziŞeniz

senağlamaayy duygulandımm

annemide çok özledimmmm:çok üzgünüm:mesafe ne kadar uzak olsa gönüller bir.

hazırlıklar bölümüne yazdım ama burayada yazayım. Migrosta Nivea baby bakım ürünlerinin olduğu atta çantası 26.75ytl almak isteyenlere duyurulur.

teşekkürler canım bu güzel bilgin için ama hangi migrosta var ? hepsinde yoktur sanırım ....

merhabalar arkadaşlaaar, dün akşam döndüm istanbuldan daha yeni yazabiliyorum gerçi misafir var evde kalamıycam bir uğrıyayım dedim, bir de sizleri merak ettim umarım hepiniz ve tüm bebişler iyidir ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN bu arada 1 haftadır yoktum takip edemedim siteyi umarım her şey yolunda gitmiştir şimdilik bu kadar yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar...

merhaba Ağustos Anneleri,
Hepinizin Anneler Gününü kutluyorum,
aranıza yeni katıldım, 5 ağustos doğum tarihim hedefleniyor, Kız Bebek bekliyorum...
herkese bu son aylarda sabır, sağlık ve rahat bir Hamilelik diliyorum

Günaydin Güzel Anneler Bugun Kontrolüm Var Birazdan Cikacağim..döndüğümde Kizimin Durumunu Yazarim..hepinizi öpüyorum...

günaydınnnnnnnnnn ağustosun en güzel anneleri ve onların en tatlı bebişleria.s.
haftaya güneşli bir günle başladık.umarım sizin içinde güzel başlar gününüz...
benim göbiş bu hafta birden dışardan belli olmaya başladı..yerimseniben
hoş bir duygu kızlar ya ben çok mutlu oldum..
bugün biraz evi temizlemem lazım malesef uzak kaldığımdan çok kötü olmuş..:çok üzgünüm:
hepinizi şimdilik öpüyorum yine bakarım biraz sonra..Şeniz

Günaydin Fistik Annelera.s.YENİ BİR HAFTA YENİ UMUTLAR UMARIM ÇOK GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRİRİZ GÜZEL ANNİŞLERİM HEPİNİZE BOL TEKMELİ GÜNLER DİLİYORUM.ÖZGECİM KENDİNİ YORMA CANIM TEMİZLİK YAPCAM DİYE DİKKAT ET LÜTFEN.ARZUCUM SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ GELİNCE BİZE YAZ TAMAMMI CANIM

hepimzin anneler günü kutlu olsun. Bu yıl herkes benim ilk anneler günümü kutladı. Çok müthiş birşey. En büyük hedişye onların varlığı ve sağlığıdır bizim için. Maddi hediyenin değer ölçüsü mutlak vardır. ama manevi hediyelerde bir ölçü yoktur. Her zaman manen mutlu edilebilmek dileğiyle.

günaydın canım sağol sanada.
Arkadaşlar ben cumartesi günü doktor kontrolümü yaptırdım. çok şükür herşey yolunda 6.ayımızı dolduruyoruz son haftamız. vakiteler biran önce geçsin istiyorum sabırsızlanıyorum. Trabzonda çekildiğim ultrasyonda bebeğimin %80kız olabileceğini söylemişlerdi bacaklarını açmıyordu göremedi doktor. Dünde sinoptaki doktorum kız deyince güldü. net değil ama bu erkek dedi. Benim için önemli olan cinsiyeti değil gerçi sağlıklıya çok şükür gerisi sorun değil, kendi gibi cinsiyetide süpriz olsun istiyor galiba. Rabbim kendine hayırlı kul bana hayırlı evlat olmasını nasip etsinde gerisi boş. Allah herkesin evladını anne ve babalarına bağışlasın. AMİN

herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnmm.. seninki pek bi nazlı olacak annesi saklıyor kendini.. eskiden zaten hep öyleymiş yaa cinsiyeti hep doğumda belli olurmuş.. tam bi süpriz yani :1rolleyes: sağlıkla hayırlı birer evlat olarak gelsinlerde dünyamıza gerisi boş gerçeten

cnm benim bebeimde bacaklarını acmıyor %80 kız dedi ..ertesi ayda acamadı bacaklarını ama kız dedi doktor...eşya alamıyorum :)genede bikaç tane pembe bişeyler aldım ama..benim bebeimde supriz yapıcak sanırsam ...ama kızlar bacaklarını acmazlarmış :) hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda ..

Günaydınlar kızlar,
ben geldim.
Öncelikle sizi cok ozledim.
anneler gununuz kutlu olsunnnnnnnnn
Allah sağlıkla bebeklerimizle nice anneler günü yaşamak kısmet etsin hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…